keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Candida albicans, alias cancer, escapes from mouse neutrophils - videos

Candida albicans on sieni, joka elää ja on olemassa luonnostaan ihmisen ohutsuolessa

Elimistössä elää luonnostaan pieni osuus ns. "huonoja sieniä ", symbioosissa bakteerikannan kanssa, mutta tämä tasapaino voi horjua ja siten epämiellyttävät reaktiot voivat alkaa.

Monet tekijät voivat heikentävät elimistön puolustuskykyä, lähinnä huono ruokavalio, sekä muut tekijät, kuten antibioottikuurit horjuttavat tervettä bakteeri-/hiivakantaa...
... infektio, eli kandidiaasi on Candida albicans -hiivasienen epänormaali kasvu.


Nämä aiheuttavat useita terveysongelmia kehossa, varsinkin kun ne muuttuvat krooniseksi.
Candida etsii elimistöstä ravinnokseen glukoosia (rypälesokeri) ja estrogeenia, käyttäen apunaan kitiinikuorisia, nopeasti eteneviä rihmoja, 

(vrt. kasvien juuristo)
 kuva.

Candida tuottaa monia myrkyllisiä aineita, mm. gliotoksiinia, jotka aiheuttavat kipuja ja vaurioita elimistössä ja heikentävät immuunijärjestelmää.
Gliotoxin possesses immunosuppressive properties as it may suppress and cause apoptosis in certain types of cells of the immune system, including neutrophilseosinophilsgranulocytesmacrophages, and thymocytes. It also acts as an inhibitor of farnesyl transferase

Kun Candida on vallinnut pitkään elimistössä se aiheuttaa toisia ja yhä haitallisimpia sairauksia. 
Kroonisessa vaiheessa esiintyy vakavia oireita, kuten sieni -infektiot emättimessä ja peniksessä, kuiva kutiseva iho, ihottumat, nivelkipu , vatsan turvotus, nukkumisongelmat, ärtyvä suoli, närästys, suutulehdus, energian puute, keskittymisvaikeudet, päänsärky, mielialan vaihtelut, kynsisieni -infektiot, ruoka-aineallergiat, j.n.e.

Joten kun Candida etenee patogeenisessä muodossa se tuottaa rakenteita, jotka muistuttavat kasvien juuria, ns. rootlets jotka tunkeutuvat suoliston seinämien läpi tehden reikiä niiden seiniin, (vuotavan suolen oireyhtymä).


Tämä mahdollistaa sienen, toksiinien, bakteerien ja suoliston sisällön vuotamisen verenkiertoon, joka puolestaan äidinmaidon ​​kautta voi aiheuttaa vauvan suutulehduksia, ja ruoka-aineallergioita.
_
http://medicaltv.eu/
_
http://en.wikipedia.org/wiki/FungusCandida albicans hyökkää immuunipuolustuksen ytimeen

(Candida albicans SAB Symptoms Of Leaky Gut Syndrome Candida)

 Hiivat ovat eukaryoottisia mikro-organismeja jotka luokitellaan kuuluviksi "sienten valtakuntaan", jossa on 1500 lajia.

Tässä kuvataan nyt (arviolta 1% kaikista sienilajeista).
Hiivat ovat yksisoluisia , vaikka jotkut hiivalajien muodot voivat tulla multisellulaarisiksi, muodostamalla kytkettyjä orastavia soluja, joita kutsutaan pesudohyphoiksi tai vääriksi rihmastoiksi.

Hiivan koko voi vaihdella suuresti lajeittain, tyypillisesti mitattuina 3-4 um in halkaisijaltaan , vaikka jotkut hiivat voi saavuttaa yli 40 mikrometriä. Useimmat hiivat lisääntyvät suvuttomasti.


Käymisessä hiiva, Saccharomyces cerevisiae, muuntaa hiilihydraatteja hiilidioksidiksi ja alkoholiksi - tuhansia vuosia hiilidioksidia on käytetty leivonnassa ja alkoholia alkoholijuomissa.

Hiiva on myös keskeisen tärkeä malliorganismi modernin solubiologian tutkimuksessa, ja on yksi eniten tutkittuja eukaryoottisia mikro-organismeja.

Tutkijat ovat käyttäneet sitä kerätäkseen tietoa eukaryoottisolun biologiasta ja lopulta ihmisen biologiasta.

Muut hiivalajit, kuten Candida albicans, ovat opportunistisia (keinoja kaihtamattomia) taudinaiheuttajia ja voivat aiheuttaa infektioita ihmisillä.
Hiivat eivät ole yksi ainoa taksonominen tai fylogeneettiseen ryhmittymä.
Termiä "hiiva" pidetään usein synonyymina Saccharomyces cerevisiae : lle.
_
http://translate.googleusercontent.c...6BVSM-8xC_ojHQ
_
http://en.wikipedia.org/wiki/Yeast
_
What are yeast?
http://wiki.yeastgenome.org/index.php/What_are_yeast%3F

____________________________________


Candidan ja hiivan rakenne

 Joskus hiiva asuu ihmiskehon suolistossa (sisäympäristössä), eikä yleensä aiheuta ongelmia. 

Mutta johtuen erilaisista ympäristötekijöistä se siirtyy yksisoluisesta, tai hiiva muodosta invasiiviseen monisoluiseen muotoon, joka tunnetaan Candida: na ja alkaa lisääntyä erittäin nopeasti. 

Levitessään se rakentaa suojaksen helicobacter pylorin kaltaisen, biokalvon (biofilmi).  Näiden biokalvojen paksuus voi vaihdella 25-450 mikrometriä ja niitä alkaa ilmetä kolonisaation ensimmäisen 24 tunnin kuluessa

Biokalvo koostuu selluloosasta, joka on kasvien rakenneosa. Polynukleotidit ovat ensisijaisesti sen DNA ja RNA materiaalia, polypeptidit, jotka ovat proteiineja, sekä polysakkarideja, jotka ovat hiilihydraatteja . Biokalvo sisältää myös fibrinogeenia, jotka ovat samoja materiaaleja, jotka elimistö käyttää veressä haavojen hyytymiseen.

Nämä materiaalit on kiinnitetty toisiinsa lignandeilla, joilla on tahmeutta, samoja ominaisuuksia kuin vehnän lektiineillä.

Eräs rakenne invasiivisen Candidan kasvaessa on pehmeä valkoinen kolonisaatio, ja toinen kasvaa sauvamaisesti harmaalla alustalla. Tämä voi olla samaa lajia Candida, ja se voi sopeutumismenetelmänään vaihtaa muotoaan.

Toisen Candida -kannan tiedetään käyvän läpi muodonvaihtoa, tuottaen seitsemää (7) erilaista kasvualustaa.
Tämä vaihtokyky on palautuva ja periytyy sukupolvelta toiselle. 


Tutkimus osoitti myös, että rakenteelliset kromosomien
uudelleenjärjestelyt ovat eräs tapa geneettisen
monimuotoisuuden säilyttämiseksi ja on tämän sienen
sopeutumisstrategia.

 Candida rihmasto monistuu suvullisesti, (reproduce sexually),
koska ytimellä on kaksi kopiota kromosomeista, luodakseen
kaksi erillistä solua sporangialla, kun ”mies” ja ”nainen”
kohtaavat.  Jos nyt voisit kutsua sitä mieheksi ja naiseksi,
eivät todellakaan ole, ennemminkin kaksi solua jakaantuu
itsenäisesti, liittyäkseen ja luodakseen uusia soluja .

Hiiva on yksisoluinen rakenne Candida albicans: ista, ennen kuin siitä tulee monisoluisnen Candida, joita on luokiteltu yli 1000 lajia . Hiiva voi elää joko anaerobisesti tai aerobisesti.
Ilman happea ne tuottavat energiaa muuntamalla sokerit (maksan tuottaman glykoosin) hiilidioksidiksi ja etanoliksi, jos ihmettelet, miksi sinulla on aivot kuin sumussa?  https://en.wikipedia.org/wiki/Warburg_hypothesis

Ne pystyvät lisääntymään suvuttomasti tai suvulliisesti ja suvuttomasti lisääntyessään solu jakautuu uutena alkuunsa (budding) ja tuottaa uusia hiivasoluja .


___________________________

See Also - katso myös: 

Candida albicans infection inhibits macrophage, live cell microscopy videos


Fungal Genet Biol. 2012 September; 49(9): 679–680.

PMCID: PMC3430961

Candida albicans infection inhibits macrophage cell division and proliferationSupplementary videos 1-3
__________________________
_________________________________

SYÖPÄ. Syöpäsolu ja -kasvaimet ovat poikkeuksetta väriltään valkoisia. 

 - oikealla tupakoitsijan keuhkosyöpä

Makrofaagit osallistuvat tuumorien kasvuun ja etenemiseen.
Ne hakeutuvat happivajauksesta (hypoksia) ja nekroosista kärsiviin kasvaimiin.

Tulehdukselliset tekijät kuten kasvain nekroosi –tekijä (TNF)-alfa jotka makrofaagi vapauttaa, aktivoi geenikytkimen, factor-kappa B.

Tämä NF-κB tunkeutuu kasvaimen nukleodiin ja käynnistää proteiinituotannon joka pysäyttää solukuoleman eli apoptoosin, edistäen samalla solun lisääntymistä ja tulehdusta.


Markofaagien on osoitettu imevän sisäänsä lukuisia kasvainsolu – tyyppejä.
Niiden lukumäärällä on vastaavuus huonoon ennusteeseen tietyissä syövissä, mukaanlukien rintasyöpä.
_
http://en.wikipedia.org/wiki/Macrophage
_
Apoptosis, ohjelmoitu solun kuolema
http://en.wikipedia.org/wiki/Apoptosis
_
Mitoosi
Mitoosi tarkoittaa tuman ja sen sisältävän perimän jakautumista kahdeksi identtiseksi kopioksi.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Mitoosi

____________________________

CanDia5 - Candida Test Kit, (result in 5 minutes)
CanDia5 - Candida Test Kit, (result in 5 minutes)
€ 59,90
___________________________________


Immuniteetti, tulehdus ja syöpä 
Cell. 2010 maaliskuu 19 sekä 140 (6): 883-899.
Tulehdusreaktiot ovat ratkaisevissa rooleissa kasvainten kehittymisen eri vaiheissa, mukaan lukien alkaminen, edistäminen, pahanlaatuiseksi muuntuminen, hyökkääminen, ja etäpesäkkeet. 

Tulehdus vaikuttaa myös immuunipuolustukseen ja vastustaa hoitoa.

Immuunijärjestelmän solut jotka tunkeutuvat kasvaimiin harjoittavat laaja ja dynaamisia häiriöitä syöpäsolujen kanssa ja joitakin molekyylitason tapahtumia, jotka välittävät tämän vuorovaikutuksen, on paljastunut.
Tässä tarkastelussa esitetään tärkeimmät tulehdusta ohjaavien mekanismien vaikutukset ja pidättämistä kasvainten kehittymiseen ja pohditaan uusia houkuttelevia kohteita syövän hoitoon ja ehkäisyyn.
Leukosyyttisiä kasvaimia, havaittiin jo 1900 –luvulla kun Rudolf Virchow, löysi ensimmäisen merkin mahdollisesta yhteydestä tulehdus-ja syöpäsairauksien välillä.
Silti vasta viime vuosikymmenen aikana, on saatu selvää näyttöä, että tulehduksilla on kriittinen rooli kasvainten synnyssä, ja jotkut taustalla vaikuttavat molekyylitason mekanismit on selvitetty ( Karin, 2006 ).

Tulehduksen rooli tuumorigeneesissä (kasvainten synnyssä) on nyt yleisesti hyväksytty, ja on tullut ilmi, että tulehduksellinen mikroympäristö on olennainen osa kaikkia kasvaimia, joista osassa, suoraa syy-seuraussuhdetta tulehdusta ei ole vielä todistettu ( Mantovani et al., 2008 )
_
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2866629/
_
Google -suomennos
http://translate.googleusercontent.c...ZWrNpDQclp2dBQ
 


Valkosolut 
eli leukosyytit ovat verisoluja. 


Ne auttavat elimistöä torjumaan tartuntatauteja osana immuunijärjestelmää. Litrassa terveen aikuisen verta on normaalisti kolmesta kahdeksaan miljardia valkosolua eli tipassa (5-10 μl) verta on noin 50 000 valkosolua. Veren lisäksi valkosoluja on pernassa, imusuonistossa ja imusolmukkeissa. Valkosoluja on eri tyyppejä ja niiden elinikä vaihtelee parista tunnista useaan vuoteen.
Valkosolut voidaan luokitella granulosyytteihin eli jyvässoluihin ja agranulosyytteihin, joita ovat monosyytit ja lymfosyytit eli imusolut.

Monosyytti erikoistuu siirtyessään verenkierrosta kudoksiin makrofagiksi, joka kuuluu syöjäsoluihin eli fagosyytteihin. Makrofagin tehtävä ontunnistaa pintansa reseptoreilla elimistölle vieras aine tai mikrobi, niellä se ja lopulta tappaa. Makrofageja on lähes kaikissa kudoksissa, mutta eniten niitä on pernassa, luuytimessä, imusolmukkeissa ja maksassa.

Makrofagien määrä lisääntyy tulehduksissa ja infektioissa, ne toimivat sekä luontaisessa että opitussa immuniteetissa.

”Valkosoluista aiheutuvia” sairauksia
Leukemia ja lymfooma ovat syöpiä, joissa valkosolut lisääntyvät hallitsemattomasti.
_
http://en.wikipedia.org/wiki/White_blood_cellNeutrophil, (oikealla) yleisin valkosolu –laji

Immuunijärjestelmä
Immuunijärjestelmä on elimistön puolustusjärjestelmä vieraita taudinaiheuttajia eli patogeeneja, esimerkiksi viruksia ja bakteereja, vastaan.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Immuuni...rjestelm%C3%A4

---

Makrofaagit, eli makrofagosyytit ovat kudoksien monosyyteistä erilaistuneita soluja. 

Makrofaagit löydettiin jo v. 1884. Ihmisessä makrofaagit ovat halkaisijaltaan noin 21 mikrometriä. 
Monosyytit ja makrofaagit ovat molemmat phagogyyttejä. Makrofaagi toimii sekä yleisenä immuniteetin puolustajana että auttaa herättämään erityisiä puolustusmekanismeja, kuten mukautuva immuniteetti.
Makrofaageilla on yksilöllinen kyky ”syöttää” aminohappoa, arginiiniä, joko ”tappajamolekyylille” typpioksidille, tai ”korjaavalle molekyylille”, ornitiinille.
Makrofaagit myös herättävät ”tappaja” eli Th1 ja Th2 –solujen toiminnan, joiden tehtävänä phagosyyteinä, on niellä ja syödä solujätteitä sekä sairauksia aiheuttavia vierasaiheita (patogeenejä), sekä paikallaanpysyvinä että liikkuvina soluina. 
Makrofaagit myös stimuloivat lymfosyyttejä ja muita immuunipuolustus soluja patogeenejä vastaan.
Makrofaagit ovat erittäin erikoistuneita fagosyyttisiä soluja jotka hyökkäävät vieraita aineita vastaan, infektoivia mikrobeja ja syöpäsoluja vastaan tuhoamalla ja syömällä. Niitä esiintyy kaikissa elävissä kudoksissa, ja niiden tarkoitus on uudistaa, (regeneroida).

A macrophage of a mouse stretching its "arms" (pseudopodia) to engulf two particles, possibly pathogensTrypan Blue Exclusion.
__________________________________________________________NF-κBNF-κB (nuclear factor kappa-light-chain-enhancer of activated B cells)
is a protein complex that controls 
transcription of DNA, cytokine production and cell survival. NF-κB is found in almost all animal cell types and is involved in cellular responses to stimuli such as stress, cytokines ,free radicalsheavy metalsultraviolet irradiation, oxidized LDL, and bacterial or viral antigens.[1][2][3][4][5] NF-κB plays a key role in regulating the immune response to infection (κ light chains are critical components of immunoglobulins). Incorrect regulation of NF-κB has been linked to cancer, inflammatory and autoimmune diseasesseptic shock, viral infection, and improper immune development.

 Mechanism of NF-κB action. In this figure, the NF-κB heterodimer between Rel and p50 proteins is used as an example. While in an inactivated state, NF-κB is located in the cytosol complexed with the inhibitory protein IκBα. Through the intermediacy of integral membrane receptors, a variety of extracellular signals can activate the enzyme IκB kinase (IKK). IKK, in turn, phosphorylates the IκBα protein, which results in ubiquitination, dissociation of IκBα from NF-κB, and eventual degradation of IκBα by the proteosome. The activated NF-κB is then translocated into the nucleus where it binds to specific sequences of DNA called response elements (RE). The DNA/NF-κB complex then recruits other proteins such ascoactivators and RNA polymerase, which transcribe downstream DNA into mRNA. In turn, mRNA is translated into protein, resulting in a change of cell function.[1][2][3]Live-cell Video Microscopy of Fungal Pathogen Phagocytosis
Division of Applied Medicine, University of Aberdeen

We describe methods for live-cell video microscopy of Candida albicans phagocytosis by macrophages. These methods enable stage-specific analysis of macrophage migration, recognition, engulfment and phagosome maturation and reveal novel aspects of phagocytosis.

Video Article Chapters
6:40 - Analyzing the Live Cell Video
_
http://www.jove.com/video/50196/live...n-phagocytosis

--

 Stage Specific Assessment of Candida albicans Phagocytosis by Macrophages Identifies Cell Wall Composition and Morphogenesis as Key Determinants Published: March 15, 2012.

Candida albicans is a major life-threatening human fungal pathogen. Host defence against systemic Candida infection relies mainly on phagocytosis of fungal cells by cells of the innate immune system.
Video S1. 
Videolla makrofaagien toiminta pysähtyy, niiden nielaistua vhreiksi värjättyä Candidaa.
Tultuaan niellyksi, Candida muuttaa olomuotoaan rihmaiseksi ja tunkeutuu ulos makrofaagista.

Shows a representative 6 hour live video microscopy of live C. albicans being ingested by macrophages.
It further illustrates hyphal growth within macrophages and macrophage killing by hyphal Candida albicans.
Video S2.
Makrofaagi nielee useita Candida albicans -sieniä, jotka muuttavat olomuotonsa rihmaiseksi makrofaagissa
.

The macrophage ingests multiple C. albicans, which form hyphae within the macrophage. The host macrophage initiated mitosis, but instead of completely separating, the daughter cells remained fused together.
In all cases of failed cell separation, Candida albicans hyphae were observed spanning both daughter cells.Phagocytosis of live C. albicans by J774.1 macrophages. Shows a representative 6 hour live video microscopy of live C. albicans being ingested by macrophages. It further illustrates hyphal growth within macrophages and macrophage killing by hyphal C. albicans.
Video S1.
(MP4) 

Video S2. Phagocytosis of live C. albicans by J774.1 macrophages. Shows a high magnification (×80) representative 6 hour live video microscopy of live C. albicans being ingested by macrophages. It further illustrates hyphal growth within macrophages and macrophage killing by hyphal C. albicans.https://doi.org/10.1371/journal.ppat.1002578.s002
(MP4) 

Video S3. Macrophage tracking of C. albicans. Shows an example of a J774.1 macrophage tracking a UV-killed C.albicans yeast cell. It illustrates random macrophage movement followed by directional tracking of the fungal cell and ultimately uptake of the pathogen.https://doi.org/10.1371/journal.ppat.1002578.s003
(MP4)

Video S4.
Projection movie of C. albicans phagocytosis by macrophages. Shows a 3D projection ofC. albicans ingested by macrophages. It also confirms co-localisation of green FITC stained fungal cells with lysotracker red in macrophage phagosomes.https://doi.org/10.1371/journal.ppat.1002578.s004
(MOV) 

Macrophages did not persist in their attempt to undergo mitosis indefinitely. 
Instead macrophages fused back together on average 44.6 ± 3.3 min after initiation of cytokinesis. It is noteworthy that phagocytosis could still occur whilst macrophages were attempting to undergo mitosis._

 Candida albicans infection inhibits macrophage cell division and proliferation
Fungal Genet Biol. 2012 September; 49(9): 679–680.
http://pubmedcentralcanada.ca/pmcc/articles/PMC3430961/

---

 Altered dynamics of Candida albicans phagocytosis by macrophages and PMNs when both phagocyte subsets are present.

An important first line of defense against Candida albicans infections is the killing of fungal cells by professional phagocytes of the innate immune system, such as polymorphonuclear cells (PMNs) and macrophages.
This research highlights the significance of studying pathogen-host cell interactions with a combination of phagocytes in order to gain a greater understanding of the interactions that occur between cells of the host immune system in response to fungal invasion.
_
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24169578
 


 Candida albicans escapes from mouse neutrophils
- Candida albicans pakenee hiiren neutrofiileiltä !
http://www.jleukbio.org/content/earl...;jlb.0213063v1

--

 Estrogen-binding protein in Candida albicans 

Candida albicans, the most common fungal pathogen of humans, possesses an oestrogen (estrogen) -binding protein (EBP) that binds oestrogens with high affinity and specificity. The gene that encodes the EBP (CaEBP1) has been cloned and sequenced and shown to be structurally related to the old yellow enzyme from Saccharomyces cerevisiae.
_
http://europepmc.org/abstract/MED/75...6NIqQra9aX6I.4 Infection by Candida albicans inhibits apoptosis of human monocytes and monocytic U937 cells
Journal of Leukocyte Biology Volume 60, December 1996 737
http://www.jleukbio.org/content/60/6/737.full.pdf
___

 Candida albicans morphogenesis is influenced by estrogen Conversion of Candida albicans from yeast to mycelial growth is believed to be associated with the organism's virulence.
http://link.springer.com/article/10....Fs000180050094
 ___

 Stage-specific gene expression of Candida albicans in human blood
Robert Koch-Institut, NG4, Nordufer 20, 13353 Berlin, Germany.
The pathogenic fungus Candida albicans commonly causes mucosal surface infections. In immunocompromised patients, C. albicans may penetrate into deeper tissue, enter the bloodstream and disseminate within the host causing life-threatening systemic infections.
_
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12622810
____________________


Logo of iaiPermissionsJournals.ASM.orgJournalIAI ArticleJournal InfoAuthorsReviewers

. 2002 Nov; 70(11): 6319–6329.
PMCID: PMC130362

Candida albicans Killing by RAW 264.7 Mouse Macrophage Cells: Effects of Candida Genotype, Infection Ratios, and Gamma Interferon Treatment

DISCUSSION

C. albicans is an important human fungal pathogen that can cause superficial or potentially lethal systemic infections of mammalian hosts. A powerful approach in the dissection of aspects of the infection process has been to monitor the interaction between C. albicans cells and cultured or purified mammalian cells ().
Many of these studies have investigated the consequences of coculture of C. albicans cells and cells comprising elements of the mammalian immune system ().
This approach permits the study of the roles of different immune system cells in killing the pathogen and also allows the analysis of the effects of signaling molecules such as cytokines on specific components of the host-pathogen interaction. These studies require the measurement of the killing of C. albicans as well as the mammalian cells during the interaction; measurements of CFU () and metabolic activity by dyes () are typical strategies to determine pathogen killing.
The potential of this overall approach for the dissection of the host-pathogen interaction has been enhanced by the construction of C. albicans strains defective in specific molecular functions (-). While these mutant strains provide important tools for the analysis of host-pathogen interactions, properties of the strains, such as changes in the ratio of yeast to hyphal forms or changes in cell wall characteristics leading to cell fragility or clumping of cells can bias assays such as CFU determinations. We have recently developed an end point dilution assay that provides a convenient measure of the effect of immune cells on Candida viability at low MOIs without the need for cell harvesting (). In the present study we have applied this assay to a series of C. albicans mutants (cst20cdc35ras1, and cla4 mutants).

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC130362/
_________________________

WORLDWIDE ETHNOMEDICAL USES
Brazilfor abscesses, bronchitis, chest problems, cough, diabetes, diarrhea, dysentery, edema, fever, intestinal colic, intestinal parasites, liver problems, neuralgia, nervousness, pain, parasites, rheumatism, spasms, worms
Caribbeanfor chills, fever, flu, indigestion, nervousness, palpitations, rash, spasms, skin disease, and as a sedative
Curaçaofor childbirth, gallbladder problems, nervousness, and as a sedative and tranquilizer
Haitifor digestive sluggishness, coughs, diarrhea, fever, flu, heart conditions, lactation aid, lice, nerves, parasites, pain, pellagra, sores, spasms, weakness, wounds, and as a sedative
Jamaicafor asthma, fevers, heart conditions, hypertension, lactation aid, nervousness, parasites, spasms, water retention, weakness, worms, and as a sedative

Malaysia
for boils, coughs, diarrhea, dermatosis, hypertension, rheumatism, and to reduce bleeding
Mexicofor diarrhea, dysentery, fever, chest colds, ringworm, scurvy, and to reduce bleeding
Panamafor diarrhea, dyspepsia, kidney, stomach ulcers, worms
Perufor diabetes, diarrhea, dysentery, fever, hypertension, indigestion, inflammation, lice, liver disorders, parasites, spasms, tumors, ulcers (internal), and as a sedative
Trinidadfor blood cleansing, fainting, flu, high blood pressure, insomnia, lactation aid, palpitations, ringworms
U.S.A.for cancer, depression, fungal infections, hypertension, intestinal parasites, tumors
West Indiesfor asthma, childbirth, diarrhea, hypertension, lactation aid, parasites, worms
Elsewherefor arthritis, asthma, bile insufficiency, childbirth, cancer, diarrhea, dysentery, fever, heart problems, kidney problems, lactation aid, lice, liver disorders, malaria, pain, ringworm, scurvy, stomach problems, and as a sedative

 _
http://rain-tree.com/graviola.htm#.UtZow_RdVmU
_
Presence of Compounds in Graviola (Annona muricata)
http://rain-tree.com/graviola-chemicals.pdf
_
Ethnomedical Information for Graviola (Annona muricata)
http://rain-tree.com/graviola-traditional-uses.pdf

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

You are welcome to show your opinion here!