maanantai 13. maaliskuuta 2017

Ruokasooda, pH-tasapainon täsmäpommi - Sormipulssioksimetri SPO2How To Make Baking Soda Molasses Cancer Protocol Solutions

Ruokasooda, pH-tasapainon täsmäpommi


Happi, emäksisyys ja syöpä
PH-tasapainon muuttaminen on tehokas tapa hoitaa kehoa. Jokaisen kannattaisi tutustua siihen, sillä antibioottien aika on tulossa päätökseen ja tulevaisuus voi olla rankkaa perinteisen lääketieteen kannattajille. Ruokasoodayhtiö Arm & Hammer tiesi kehon hoitamisesta ruokasoodalla ja julkaisi asiasta tiedotteita jo vuonna 1926.
Kehon taudinaiheuttajista voidaan suurin osa pysäyttää pommittamalla emäksisillä aineilla. Tehoa voidaan lisätä vielä nauttimalla samaan aikaan suurina annoksina jodia ja immuunijärjestelmän vahvistamiseen magnesiumia, seleeniä ja rikkiä.
Syöpää vastaan taistellessa kannattaa edellä mainittuun sekoitukseen lisätä vielä kannabinoidit, niin todennäköisyys syövästä selviytymiseen paranee huimasti.
On tietysti olemassa paljon muitakin tapoja parantaa mahdollisuuksiaan, mutta kuten syövästä selvinnyt Vernon Johnson osoitti kaikille, pH-täsmäpommi ulottuu luihin ja ytimiin asti.

Helpon pH-täsmäpommin teet sekoittamalla puoli teelusikallista ruokasoodaa veteen nautittavaksi parin tunnin välein tai puolesta kilosta kiloon ruokasoodaa ja hitunen magnesium-suolaa kylpyveteen.

Emäksisempää = hapekkaampaa
Tutkijat ovat huomanneet hapenkulutuksen lisäämisen 1,2 metabolisella ekvivalentilla (MET) lepotilaan verrattuna vähentävän syöpään kuolemisen riskiä, erityisesti keuhkosyövän ja ruoansulatusjärjestelmän syöpien suhteen.
Vuorikiipeilijä ja vapaasukelluksen maailmanmestari Annelie Pompen mukaan emäksinen kudos voi imeyttää itseensä happea jopa 20 kertaa happamia kudoksia tehokkaammin. Kehon solujen muuttuessa happamiksi (pH putoaa alle 7,0:n) ne menettävät hitaasti kykynsä imeyttää happea ja syöpäsolut viihtyvät juuri niissä olosuhteissa.

Monet urheilijat tuntevat ruokasoodan vaikutukset urheilusuoritukseen.
Natriumbikarbonaatti suun kautta nautittuna imeytyy nopeasti ja lisää verenkierron kykyä kuljettaa happea.
Ero tavalliseen on huomattava.
Eräs haittavaikutus suurina annoksina nautittuna on kuitenkin mahdollinen ripuli kesken ponnistuksen.
Tiedetään, etteivät syöpäsolut viihdy emäksisissä olosuhteissa.
Solujen pH:n noustessa yli 8,0:n syöpäsolut ja syöpää aiheuttavat mikrobit (virukset, bakteerit, sienet) eivät enää viihdy. Ne sairastuvat ja kuolevat – joskus niin nopeasti, että keholla on vaikeuksia poistaa kuona-aineita samaan tahtiin.
Happirikas ympäristö on erittäin tärkeä anaerobisia bakteereja vastaan taistellessa. Syöpäsolut taas viihtyvät hapettomassa ympäristössä (hypoksinen). Useimmilla syöpäpotilailla solujen pH-arvo on hyvin hapokas, 4 – 5 välillä.
Terve solu käyttää happea energian muodostamiseen.


”Syöpähoidon ideaalitehtävä on palauttaa elimistön hapetusjärjestelmän toiminta”, kirjoitti tri Max Gerson kirjassaan syövästä ja hoitokeinoista ja varsin hyvästä syystä.

Kun solun hapen saantia rajoitetaan 35 % 48 tunniksi, se voi muuttua syöpäsoluksi”, sanoi nobelisti, tri Otto Warburg.

Kun meiltä riistetään ilma, me kuolemme, mutta soluilla on pirullinen ässä hihassa, jonka turvin ne voivat jatkaa eloaan vähähappisessa ympäristössä. Sitä kutsutaan syöväksi, terveiden solujen hidas kuihtuminen syöpäsolujen kukoistaessa.
Mark Sircus on julkaissut kirjan ruokasoodan käytöstä syövän hoidossa. Hoidon perusajatus on solujen happipitoisuuden lisääminen emäksisyyden kautta, jonka tarjoaa kaikkialle kehon soluihin ulottuva natriumbikarbonaatti.
Korkea happipitoisuus tuhoaa syöpäsoluja, mutta terveet solut eivät vahingoitu ylimääräisestä hapesta. Itse asiassa solut yleensä tarvitsevat lisää happea, sillä ne ovat usein happaman puolella ja kärsivät magnesiumin ja muiden tärkeiden lisäaineiden puutoksista.
Nykyisin on yleistä tietoa, että pH-hapan keho on sairauksille altis. Happamassa ympäristössä punasolut eivät pysty hylkimään toisiaan ja ne voivat tarttua lautasmaisiksi pinoiksi (rouleau-muodostelma, ”raharulla”), jolloin niiden pinta-ala ja kyky sitoa happea pienenee huomattavasti. Magnesiumin puutos pahentaa asiaa merkittävästi, sillä se parantaa hemoglobiinin kykyä sitoa happea.

Raskasmetallit, kuten elohopea, voivat heikentää hemoglobiinin rakennetta, samoin kuin muitakin rikkiä sisältäviä proteiineja, kuten insuliini jne.
Raskasmetallit voivat saada veren paksuuntumaan (koagulointi). Siksi raskasmetallit heikentävät veren hapenkuljetuskykyä.
Tri Otto Warburg julkaisi Nobel-palkinnon saaneen tutkimuksensa yli 75 vuotta sitten, missä hän kuvaili syöpäsolujen olosuhteita. Tavallinen solu käy läpi muutoksen, kun se ei enää pysty hapettamalla polttamaan glukoosia energiaksi. Hapen puuttuessa solu taantuu primitiivisempään tapaan tuottaa energiaa – se pystyy jatkamaan käymisteitse ilman happea. Käymisen tuottama maitohappo laskee solun pH-arvoa ja tuhoaa solun DNA:n ja RNA:n kyvyn ohjata solujakautumista. Syöpäsolujen hallitsematon kasvu johtuu siis solujen happivajaasta ympäristöstä.
Kehon normaalit solut saavat energiansa hapesta soluhengityksen kautta, mutta syöpäsolut suurimmaksi osaksi käymisellä. Syöpäsolu tuottaa käymisessä maitohappoa ja hiilimonoksidia normaalin hiilidioksidin tapaan. Häkä on tunnetusti veressä voimakkaasti happea syrjäyttävä kaasu, joka sitoutuu hemoglobiiniin estäen normaalin hapen kuljetuksen. Kaikki hapenkuljetusta uhkaavat tekijät ovat syöpäriskejä. Siten kaikki hoidot, jotka parantavat hapen kiertokulkua elimistössä, ovat syöpää ehkäiseviä.

Yhteenveto  
Mikä tahansa immuunijärjestelmää häiritsevä tai heikentävä tekijä nostaa syöpään sairastumisen riskiä.
Kehomme on täynnä kemiallisia reaktioita, jotka ohjaavat niin lihaksia kuin solujen jakautumista ja soluhengitystä. Myös tietoista ja tiedostamatonta toimintaamme ohjaavat adrenaliini ja feromonit. Tätä kautta myös tunne-elämämme vaikuttaa solujen pH-tasapainoon, sillä onnellisuuden ja tyytyväisyyden positiiviset tunteet muodostavat enemmän emäksisiä yhdisteitä kehossa, kun taas vihan, kateuden, pelon ja raivon negatiiviset tunteet muodostavat enemmän happamia yhdisteitä kehossamme.
Hapan ruokavalio, myrkylliset tunteet ja stressi, heikko hengitystekniikka, häkä, kemialliset myrkyt, raskasmetallit ja mineraalipuutokset kaikki yhdessä aiheuttavat kehomme soluissa happaman pH-ympäristön.
Tämä johtaa vähähappiseen (hypoksia) ympäristöön, jossa viihtyvät tuhoisat anaerobiset mikrobit ja immuniteetti heikentyy.
Jos elät stressin ja negatiivisten tunteiden keskellä, kannattaa aloittaa oma pH-tasapainon täsmäpommitus.BAKING SODA Kills CANCER,1of2 Matches NC Dr 30 years ago.

He Cure his  CANCER 5 days


 

Cancer Res. 2009 Mar 15;69(6):2260-8. doi: 10.1158/0008-5472.CAN-07-5575. Epub  2009 Mar 10.

Bicarbonate increases tumor pH and inhibits spontaneous metastases. 

Acid pH has been shown to stimulate tumor cell invasion and metastasis in vitro and in cells before tail vein injection in vivo. The present study investigates whether inhibition of this tumor acidity will reduce the incidence of in vivo metastases. Here, we show that oral NaHCO(3) selectively increased the pH of tumors and reduced the formation of spontaneous metastases in mouse models of metastatic breast cancer.

NaHCO(3) therapy also reduced the rate of lymph node involvement, yet did not affect the levels of circulating tumor cells, suggesting that reduced organ metastases were not due to increased intravasation. In contrast, NaHCO(3) therapy significantly reduced the formation of hepatic metastases following intrasplenic injection, suggesting that it did inhibit extravasation and colonization.
_
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19276390?ordinalpos=1&itool=EntrezSystem2.PEntrez.Pubmed.Pubmed_ResultsPanel.Pubmed_DefaultReportPanel.Pubmed_RVDocSum
____________________________


Sormipulssioksimetri, happisaturaation ja sykkeen mittaamiseen, video - Warburg hypoteesi

Kotiin, liikuntaan ja matkalle
Fingertip PulseOximeter, Blood Oxygen, PR ja SPO2 Happisaturaatiolla eli happikylläisyydellä tarkoitetaan johonkin aineeseen, useimmiten vereen ja sen punasoluihin, sitoutunutta hapen suhteellista määrää. Veren kuljettamalla happimäärällä on vaikutusta esimerkiksi vireystilaan, hengästyvyyteen ja pulssiin. Normaali happisaturaatio ihmisellä on vähintään 96 %, lievä hypoksemia eli happivajaus 89-95 %, keskivaikea 80-88 % ja vaikea 80 %. 100 % on yleensä merkki hyperventilaatiosta eli ylihengityksestä.

Warburg effect - Nobelisti Otto Heinrich Warburg
Nobel palkinnon voittanut tohtori Otto Warburg keksi, että laskemalla kudosten happipitoisuutta 35 % kahden vuorokauden ajaksi, normaalit solut muuttuivat syöpäsoluiksi
Syöpäpotilailla veren happisaturaatio on normaalia alhaisempi, yleensä noin 60 % luokkaa (pulssioksimetrialla mitattuna). - Kts.  Warburg hypoteesi 
Sormipulssioksimetri, happisaturaation ja sykkeen mittaamiseen  Pulssioksimetri on laite, jolla mitataan veren happisaturaatiota, eli vereen ja sen punasoluihin sitoutunutta hapen suhteellista määrää. Reaaliaikainen happisaturaation mittaus on potilasseurannassa yleinen rutiinimenetelmä ja erityisen tärkeää happihoitoa saavien potilaiden sekä hengitystie- ja sydänvaivoist kärsivien henkilöiden seurannassa. Pulssioksimetrejä käytetään myös urheilussa harjoittelun keston kontrollointiin. Happisaturaation lisäksi pulssioksimetrit mittaavat potilaan sykkeen.

 http://testel.fi/shop/#!/Finger-Pulse-Oximeter-Spo2-PR-Fingertip-Oxygen-Monitor/p/51430647/category=13425257

Veren kuljettamalla happimäärällä on vaikutusta esimerkiksi vireystilaan, hengästyvyyteen ja pulssiin.

Happivajaus saattaa olla seurausta esimerkiksi kroonisesta keuhkosairaudesta, sydänsairaudesta, dekompensaatiosta tai astmakohtauksesta 
Kohonnut happisaturaatio (100 %) on yleensä merkki hyperventilaatiosta eli ylihengityksestä, mikä saattaa johtua jännittyneisyydestä tai ahdistuneisuudesta.
Mikäli mittaustuloksesi poikkeaa normaalista, ota yhteys terveydenhoitajaan tai lääkäriin.
Yleisimmin käytetyt pulssioksimetrit ovat sormipulssioksimetrejä, jotka kiinnitetään sormenpäähän klipsimäisesti ja jotka suorittavat mittauksen sormesta ei-invasiivisesti anturin sisältämän valonlähteen avulla. Pulssioksimetrin toiminta perustuu siihen, että hapettunut veri ja hapettumaton veri absorboivat eri tavalla puna- ja infrapunasäteitä.
- Tämän saman ilmiön vuoksi laskimoveri näyttää sinertävältä verisuonten ja ihon läpi. Sormipulssioksimetri lähettää sormenpäähän eri aallonpituuksista sädettä ja mittaa absorptiomuutoksia pulssisyklin aikana.
Tuloksena saadaan SpO2- eli happisaturaatioarvo.
Happisaturaatio ja syke ovat välittömästi luettavissa pulssioksimetrin näytöltä.KLIKKAA TÄSTÄ - SAAT ERIKOISTARJOUKSEN!


 • Pulssioksimetri on veren happisaturaation mittaamiseen tarkoitettu laite, joka on suunniteltu mittamaan happisaturaatiota ilman kivuliaita toimenpiteitä.
 • KATSO VIDEO TUOTEKUVAUKSEN LOPUSSA.
OXYM2000 ja OXYM2001
 • SPO2% ja pulssi, jotka näkyvät laitteen näytöllä.
 • Helppo käyttää.
 • Laitteen näyttö on valaistu ja laite on pienikokoinen (50 g paristojen kanssa).
 • Vähäinen virrankulutus, kaksi AAA-paristoa riittävät 30 tunnin yhtämittaiseen käyttöön.
 • Paristojen jäljellä oleva varaus ilmaistu näytöllä.
 • Sammuu automaattisesti, mikäli laite on poissa sormesta 8 s ajan.
 • Uuden sukupolven pulssioksimetri, joka mittaa happisaturaation (SpO2) non-invasiivisesti, helposti ja kivuttomasti potilaan sormenpäästä. Soveltuu aikuisille ja yli 4-vuotiaille lapsille koti- ja sairaalakäyttöön.
Mitat:
 • Pituus: 57 mm
 • Korkeus: 33 mm
 • Leveys: 30 mm
Tekniset tiedot:
Aikuisten SPO2 arvot
Mittaväli: 35-99%
Resoluutio: +-1%
Tarkkuus SPO2: 70% - 99% välillä +-2%, välillä 0% - 70% ei määritelty.
PR: 30 - 250 BPM, ±2% tai 2 BPM 

Syke:
Mittaväli: 30-240 BPM
Resoluutio: +- 1bpm
Tarkkuus: +- 2bpm

Paristot:
 2 AAA-alkaliparistoa tai ladattavaa paristoa
Jännite: 2.6 - 3.6V
Mukana tulevat tarvikkeet:
 • 2 AAA-paristoa
 • Kaulanauha, jonka avulla laite kulkee helposti mukana.
 • (Silikonisuojus, lisävaruste).
 • Iskuilta suojaava vetoketjullinen suojapussi.
Miten pulssioksimetri toimii?
Laite lähettää valosäteitä kahdella taajuudella: 660 nm (punainen) ja 940 nm (infrapuna), joiden avulla laite määrittää sekä hemoglobiinin että hemoglobiinin hapen arvot.Klassisia esimerkkejä tilanteista, joissa tarvitaan happisaturaatiomittaria, ovat esimerksi ensihoito ja anestesia.
HUOM!
Ei suositella alle 5-vuotiaille lapsille. Luotettavan tuloksen saamiseksi suosittelemme pienille lapsille pediatrista mallia.

TILAA TÄSTÄ
  ____ 

Pulse oximetry is a non-invasive method for monitoring a patient's O2 saturation
In its most common (transmissive) application mode,a sensor is placed on a thin part of the patient's body, usually a 
fingertip or earlobe, or in the case of an infant, across a foot. Light of two wavelengths is passed through the patient to a photodetector. The changing absorbance at each of the wavelengths is measured, allowing determination of the absorbances due to the pulsing arterial blood alone, excluding venous blood, skin, bone, muscle, fat, and (in most cases) nail polish.http://en.wikipedia.org/wiki/Pulse_oximetry

Video
https://youtu.be/YcjWoSaJxQU


________

Finger Pulse Oximeter Spo2 PR Fingertip Oxygen Monitor

________ 


 TIW Farb Gel Self Defence Red Dye Spray 

_________


 CanDia5 - Candida Test Kit, (Invasive, result in 5 minutes)
_________ 


 Laboquick Candida Albicans Ag Test Kit CE Marked, 25 Tests 

________ 


 CHLAMYDIA TEST (15 minuten) 

________ 


 Diabetes Test Kit, including 2 tests


________ 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

You are welcome to show your opinion here!