sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

En praxis där kvinnor öppet Raped - Taharrush Jamai

En praxis där kvinnor öppet Raped - Taharrush Jamai

5 Juni 2016


Taharrush Jamai  är en företeelse som kallas  Collective trakasserier .

Det är en typ av en grupp sexuella övergrepp eller du kan också kalla det en  gruppvåldtäkt  den där en stor grupp människor c ommit sexuella övergrepp under skydd av stora samlingar av folkmassan.

ladda ner (1)
I  dagligt tal  denna lag hänvisas till ett gäng  våldtäkt spel .
Denna handling är faktiskt spel för människor.
Predominant i Egypten  och delar av  arabvärlden ,
Dessa brott inte anmäls När en 1000-tals kvinnor har anta, våldtagna och misshandlade av de unga män på dessa platser .
Detta spel spelas Vanligtvis där det finns massmöten, protester där vild hitta säkerhet. Denna våldtäkt spelet började nyligen i Europa tidigare i år.
Det var aldrig rapporterats av media före förra året,våldtäkt spelet  har utövats av män i  medel östra länder från mer än ett decennium nu. Detta kom till nyheter efter en hel del tillbud som rapporterats fick i Tyskland denna nyårs kväll.
ladda ner (3)
Lara Logan  är en välkänd  CBS reporter  som revs och antastad av en mobb i år 2011 och det är då denna våldtäkt spelet fick västerländska medier uppmärksamhet som denna reporter var där för täckning av firandet på Egyptens Befrielsetorget  efter störtandet av  president Hosni Mubarak . Hon blev brutalt  misshandlad och digitalt våldtagen  av en mobb tills hon  räddades av militärer.
Dessa handlingar har rapporterats i  Tyskland också i Köln , under denna senaste nyårs Fester som påstås vara en del av  Taharrush Jamai s Acts.The Kommuner nu hävdar att detta var allt gjort av de  österländska flyktingar .
Detta spel är  sant våldshandling, trevande, digital våldtäkt och i många fall penis penetrerande våldtäkt av offret oavsett religion .
Målet med raps spelet är för män i den inre kretsen för att hantera och göra mest skada på offret medan den andra cirkeln män skulle kämpa sig i, och den yttre cirkeln som distraherar resten av publiken från raps spel och vanligtvis en för två män ges positioner av "försöka" för att spara offret och det är hur denna våldtäkt spelet är spelas .
nedladdningbilder
Rapporter hävdade att denna våldtäkt spelet " Taharrush Jamai " framförd kvinnor spelas  oavsett vilken religion de kvinnor , med tidigare rapporter i lagen från 2006 i Egypten, när dessa incidenter,  grupper av män attackerade kvinnor för att spela våldtäkt spelet under Ramadan fester.
ladda ner (3)
Humanitärt vill göra dig medveten om att en antal rapporter om våldtäkt spelet har spridit sig över hela Europa under det senaste året. Detta spel är våldtäkt rapporterade också i Österrike, Schweiz, Sverige och Finland. Vi vill be dig, om du har tänkt att det sätt detta brott och omänsklig mogna sprider sig från bara länderna i Mellanöstern ytterligare det kunde vända även upp till ett globalt fenomen.
Vad gör vi omänsklig stoppa detta beteende?
Vi vill att du ska komma fram och dela det här inlägget så mycket du så att det kan finnas medvetenhet om denna våldtäkt spel och folk börjar tänka över det eftersom det är mycket möjligt att om vi inte gör något åt ​​det nu, i framtiden kommer vi kan ha en av våra know kvinnor som offer.
Globen är uppdelad i många ursprung som länder men människor lever överallt, så låter göra något åt det inte bara för att stoppa det i ett visst land utan i hela världen. 

Kvinnor har rätt att leva fritt som män gör, de är Guds skapelse eftersom män är inte en sexleksak som alla kan använda den. Respekterar kvinnor! STOP VÅLDTA !!!! 

http://www.thehumanitarian.in/uncategorized/practice-women-openly-raped-taharrush-jamai/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

You are welcome to show your opinion here!