keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Syöpähoidot ja kannabisöljy - Cannabis Oil Guide


 in Terveys ja hyvinvointi,16.4.2014
 
cannabisfullextract-2

Syöpähoidot ja kannabisöljy

Kannabisöljy ja sen johdannaiset ovat saaneet Pohjois-Amerikassa jopa valtamedian huomion. Niiden on havaittu parantavan monia eri sairauksia, muun muassa syöpää. Valtavirtainen lääketiede yleensä vain pahentaa syöpää ”hoidoillaan”, mikä usein johtaa potilaan kuolemaan. Lisäksi kaupalliset syöpähoidot ovat huomattava talousrasite potilaalle.


Joitain vuosia sitten pieni kanadalaisryhmä onnistui luonnonmukaisissa syöpähoidoissa. Heidät kuitenkin pakotettiin poistumaan maasta, joten he siirtyivät Eurooppaan. Rick Simpson oli löytänyt tavan parantaa syöpänsä ja hän ”erehtyi” auttamaan ilmaiseksi muita kohtalotovereitaan pienessä Maccanin kylässä.

Kanada takaa kansalaisille verovaroilla ylläpidettävän julkisen terveydenhuollon. Kyse ei siis ollut siitä, etteikö ihmisillä olisi varaa hankkia valtavirtaisia syöpähoitoja. Lääkemonopolin tarjoamat hoidot auttavat kuitenkin vain harvoin ja yleensä niillä on ikäviä sivuvaikutuksia. Vaihtoehtoisia hoitotapoja alettiin etsiä, jotta löydettäisiin tapa taistella syöpää vastaan tehokkaasti ilman sivuvaikutuksia.

Rick Simpsonin hoidot tuottivat pelkästään positiivisia tuloksia, joten Maccanin asukkaat olivat hyvin kiinnostuneita. Simpson kykeni auttamaan syöpäpotilaiden lisäksi monia muitakin vaikeita tauteja sairastaneita. Vaihtoehtoiset hoitomuodot synnyttävät aina myös vastustusta, mutta tällä kertaa esteet olivat lähes ylitsepääsemättömiä. Syöpää nimittäin hoidettiin hamppuöljyllä, jossa on laitonta THC-yhdistettä.

Tästä syntyi viimeisin syöpähoitoon tarkoitetun kannabisöljyn villitys. Aine tehosi myös Crohnin tautiin, lasten kroonisiin epileptisiin kohtauksiin ja moniin muihin vaivoihin. Öljyn terveysvaikutukset ovat paljon paremmat kuin poltetulla tai höyrystetyllä kannabiksella. Kyse ei ole aineen käytöstä huumaustarkoitukseen.Rick Simpsonin kokemukset

Rick Simpson sai päähänsä vamman töissä 1997. Tämän jälkeen hän kärsi pahasta aivotärähdyksen jälkeisestä oireyhtymästä. Hänelle määrättiin kova lääkitys, mistä syntyi ikäviä sivuvaikutuksia. Hän kuuli sattumalta kannabiksen terveysvaikutuksista ja alkoi käyttää sitä.

Hiljalleen aivotärähdyksen jälkeisen oireyhtymän oireet ja kovan lääkityksen aiheuttama tokkura loppuivat. Simpsonin lääkäri käski häntä lopettamaan kannabiksen polton, joten hän päätti kasvattaa itse THC-hamppua ja uuttaa öljyä koko kasvista.

Pian Rickillä diagnosoitiin ihon tyvisolusyöpä. Leikkaus ei auttanut, vaan syöpä jäi elimistöön. Niinpä hän päätti kokeilla THC-pitoista hamppuöljyä iholleen. Muutamassa päivässä ihosyövän oireet olivat kadonneet. Rickin mukaan hamppu paransi syövän öljymuodossa, mutta ei poltettuna.Apua myös muille

Rick päätti jakaa hamppuöljyä paikallisille veloituksetta. Ihmiset kokivat terveytensä kohenevan huomattavasti, kun ainetta käytettiin pienen tipan verran kahdesti päivässä joko suun kautta tai iholle levitettynä. Rick Dwyer, paikallisen sotaveteraanijärjestön johtaja, oli hyvin vaikuttunut. Hänen isänsä kärsi kuolemaan johtavaa keuhkosyöpää ja sairaala oli jo lähettänyt hänet kotiin kuolemaan. Rickin öljy kuitenkin paransi vanhuksen syövän muutamassa viikossa.

Pian tieto Simpsonin THC-hamppuöljystä levisi naapurustossa. Useat ihmiset paranivat tai heidän kuntonsa vähintään koheni huomattavasti ilman ikäviä sivuoireita. Heidän joukossaan oli muun muassa syövästä, sydäntaudeista ja MS-taudista kärsineitä.

Simpson ja Dwyer päättivät järjestää THC-hamppuöljyn terveysvaikutuksia koskevan kokouksen veteraanijärjestön salissa. He olivat hieman naiiveja ja halusivat tiedottaa koko maailmalle löydöstään.Parantumisen seuraukset

Kanadan valtamedia oli jo alkanut kohista öljystä, mikä johti siihen, että veteraanijärjestö lakkautti Maccanin-osastonsa ja erotti Dwyerin tehtävistään. Moni alkoi pelätä, että Kanadan poliisi tulisi hyökkäämään Simpsonin terveysprojektia vastaan.

Rick Simpson päätti tehdä aloitteen. Hän meni Nova Scotian provinssin pääkaupunkiin Halifaxiin anomaan lupaa öljyn käytölle lääkinnällisiin tarkoituksiin. Hän otti mukaansa lähes 170 todistajanlausuntoa, joissa kyläläiset kertoivat öljyn positiivisista terveysvaikutuksista. Ikävä kyllä virkamiehet jättivät lausunnot kokonaan huomiotta, ja lupahakemus hylättiin.

Yhdeksän kuukautta myöhemmin hän vetosi Nova Scotian korkeimpaan oikeuteen. Tällä kertaa Rickillä oli mukanaan kymmenen parantunutta kansalaista sekä kuusi lääkäriä todistamassa. Heille ei kuitenkaan annettu edes mahdollisuutta todistaa. Simpsonin vetoomus evättiin ja häntä uhkailtiin öljynjakelun vuoksi. Myöhemmin Rick ymmärsi, ettei ainoastaan tuomioistuin ollut hänen luonnonmukaista terveysprojektiaan vastaan.

Valtavirtaisen syöpäteollisuuden tehtävä on tehdä voittoa, ei parantaa potilaita.
Suuret lääkelobbarit ja syöpäteollisuus tahtovat rahan virtaavan, minkä vuoksi ne ovat päättäneet estää luonnonmukaisten hoitojen yleistymisen. Tätä on jatkunut 1920-luvulta asti. Aikoinaan Harry Hoxsey taisteli lääkärien ammattijärjestö AMA:a vastaan vuosikymmeniä. Lopulta Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA kuitenkin nujersi hänet sulkemalla hänen suositut syöpäklinikkansa ja kieltämällä hänen yrttinsä 1960.
Onneksi Simpsonin öljyn kaltaisia aineita tuotetaan osavaltioissa, joissa lääkekannabiksen käyttö on sallittua. On myös ihmisiä, jotka tuottavat öljyä ja jakavat sitä myös muille itsenäisesti. Upporikas syöpäteollisuus kuitenkin haluaa estää tämän.
Rickin ystävät ovat tehneet erittäin ammattitaitoisen dokumentin hänen työstään. Sen kekseliäs englanninkielinen nimi on Run From the Cure ja se on suomennettu nimellä Pakoon parannusta. Dokumentti on katsottavissa Youtubessa suomeksi tekstitettynä tässä osoitteessa


Who Is Rick Simpson and What Is Rick Simpson Oil (RSO)?

http://graviolateam.blogspot.com/2018/06/who-is-rick-simpson-and-what-is-rick_18.html

Alla dokumentin ensimmäinen osa.

_
http://magneettimedia.com/syopahoidot-ja-kannabisoljy/


2. OSA3. OSA

4. OSA
5. OSA
6. OSA
https://www.youtube.com/watch?v=avGFI7CshUo&index=6&list=PL7D6C1672CEA8CD5F

_____


Cannabis Oil GuideF.E.C.O.

Hemp Seed Oil

Cannabis oils are highly concentrated extracts, they are generally made by adding cannabis plant material to a solvent, after the solvent has extracted the cannabinoids the solvent is then evaporated away leaving behind the extracted cannabinoid oil.

Types of Cannabis Oil

BHO Butane Honey Oil

Rick Simpson Oil aka RSO

Refers to the oil promoted as a cure by cancer sufferer Rick Simpson, it is made by extracting cannabinoids by the use of a solvent, such oils are high in cannabinoid content. The use of the name ‘Hemp Oil’ to describe this extraction is confusing to say the least (see below). Rick’s process and instructional videos are available on his site
Naptha, Acetone, Ethanol and Isopropyl have all been used as solvents in the above process
Usually referred to as ‘Cold Pressed’ this oil is made by ‘pressing’ cannabis hemp seeds, the extracted oil is very healthy and nutritious but it is not the ‘cancer curing’ oil promoted by Rick Simpson as the seeds do not contain cannabinoids.

QWISO

Is Quick Wash Isopropyl, which literally means a ‘quick wash’ which is typically under a minute, this method produces a very high quality oil with a high cannabinoid content
Full Extract Cannabis Oil, differs from QWISO as the cannabis has more of a soak than a wash, F.E.C.O. fans often use Everclear® a 190° proof Grain Alcohol. It produces a very good quality oil

Hash Oil

from wiki “Hash oil is a resinous matrix of cannabinoids produced by a solvent extraction ofcannabis. Hash oil is a concentrated product with a high THC content, which generally varies between 40% and 90%.”

BHO

Butane Honey Oil is made by using Butane as a solvent, this is a very dangerous process!

Honey Oil

As above, made with bud, very high quality

Ear Wax

Another butane extraction, despite the name, Earwax is much sought after

2 kommenttia:
 1. En voi lähettää tämän vuonna menestystarinat jostain syystä, joten olen lähetetty tänne. Minulla todettiin eturauhassyöpä 18. lokakuuta 2015. I oli neuvonut minun lääkäri että ainoa vaihtoehdot olivat saada eturauhasen tai on säteilyn siemeniä istutettu minun eturauhasen tai saavat säännöllisesti sädehoito. Kieltäydyin. Tiesin oli oltava muita vaihtoehtoja.
  Olen keitetty Internetin ja löysi runsaasti tietoa kannabiksen öljyn kuivatuksen syöpä. Pystyin saamaan joitakin lääkekannabiksen öljyä (Rick Simpson öljy) siitä andconsumed suositeltua annostusta heinäkuun puoliväliin mennessä. 26. syyskuuta olin syöpä uudelleenarviointi joka koostui MRI kanssa uusinta Teslan 3 MRI kone. Tulokset - NO SIGN SYÖPÄTAUDEISTA! SYÖVÄSTÄ! Yksi niistä asioista, jotka auttoivat minua, mutta menee läpi kaikki tämä oli lukemassa suosittelut ja menestystarinoita, jotka ovat käyttäneet öljyn ja kovetettiin Ja hyvää ruokaa ruokavaliosta. Nyt kun tämä ihana öljy on kovettunut minua, tunnen minun täytyy antaa muiden tietää samoin. Ota rohkeasti yhteyttä Rick osoitteessa: ricksimpsoncanceroil@gmail.com .were i ostanut lääkitys öljyä.

  Kiitos,
  Dante Amato

  VastaaPoista
 2. "Olen täällä ilmaisemaan syvästi lämpimät kiitokseni Rick Simpsonin hamppuöljylle, jonka saan Rick Simpsonilta. Olen nyt jättänyt terveellistä elämää viimeisen vuoden jälkeen. Nyt olen nyt syöpävaurio sovelluksen ja käytön jälkeen. ota yhteyttä lääkäriisi sähköpostitse: ricksimpsonhealthcare1@gmail.com Toivotan teille kaikkea parasta ja hyvää parannusta Kiitos ja Jumala siunaa teitä apuasi, aion auttaa sinua torjumaan syöpää maailmassa.
  Ystävällisin terveisin

  VastaaPoista

You are welcome to show your opinion here!