perjantai 22. elokuuta 2014

Memorial Sloan Kettering Cancer Center - Graviola Clinical Summary


INTEGRATIVE MEDICINE  GraviolaClinical Summary
Graviola, a tree prevalent in the rain forests of Africa, South America, and Southeast Asia, has been used in traditional medicine in many countries.

Extracts of graviola show antiviral (1), antiparasitic, antirheumatic, astringent, emetic (2), antileishmanial and cytotoxic (3) (4), antinociceptive, anti-inflammatory (9), antihyperglycemic (10) and anticancer effects (5)(12) (13) in vitro and in vivo.

Purported Uses
 • Cancer treatment
 • Herpes
 • Infections
 • Parasitic infections
 • Sedation
Constituents
 • Acetogenins
 • Quinolines and isoquinolines
 • Annopentocins
 • Annomuricins
 • Coreximine and reticuline
  (6) (7)  
Mechanism of Action
Annonaceous acetogenins, phytochemicals isolated from the leaves, bark and twigs of graviola, are thought to be the active ingredients. 

The ethanolic extract of Annona muricata was found to inhibit the Herpes simplex virus (1) and effective against Leishmania braziliensisL. panamensis promastigotes, and the cancer cell line U 937 (3) and hepatoma cell lines (8) in vitro.

Graviola extracts were shown to be lethal to the fresh-water mollusk Biomphalaria glabrata, which acts as a host for the parasitic worm, Schistosoma mansoni (2).
Alkaloids from graviola are detrimental to the survival of dopaminergic nerve cells in vitro. This may result in neuronal dysfunction and degeneration. 
Graviola-induced cell death was inhibited by glucose supplementation suggesting that cell death may have been caused by energy depletion (6) 
Graviola has also been shown to stimulate serotonine receptors (7).

Graviola extracts were effective against the growth of Adriamycin-resistant human mammary adenocarcinoma (MCF-7/Adr) by blocking access of cancer cells to ATP and by inhibiting the actions of plasma membrane glycoprotein (5).
They also inhibited expression of HIF-1α, NF-κB, glucose transporters, and glycolytic enzymes resulting in decreased glucose uptake and ATP production in pancreatic cancer cells (12); and downregulated EGFR expression in another study (13).
_

Graviolan hedelmiä, siemeniä, kuorta, lehtiä ja juurta on Keski- ja Etelä-Amerikan sekä Karibian kansojen keskuudessa jo vuosisatojen ajan käytetty myös perinteisinä luonnonrohtoina saatujen kokemusten ja monipuolisiksi havaittujen vaikutustensa vuoksi. 

Paitsi hedelmiä, myös sen siemeniä, varsia ja lehtiä on perinteisesti käytetty kansanlääkinnässä mitä erilaisemmissa terveysongelmissa ja erilaisempiin tarkoituksiin. Parhaiten Graviolan käyttö tunnetaankin Etelä-Amerikassa, jossa sen kuoresta, juurista ja lehdistä on valmistettu teetä erilaisten vaivojen hoitoon. 

Perun Andien alkuperäiskansojen tiedetään käyttävän graviolan lehtiteetä lisäämään limakalvojen liman eritystä ja rauhoittamaan niitä. Joissakin Perun osissa diabeetikot käyttävät sekä kuorta että lehtiä tasaamaan veren sokeria. Guyanassa lehtiteetä käytetään lähinnä elinvoimaa parantavana ja virkistävänä juomana, Braziliassa maksan toimintaa edistämään sekä Länsi-Intian saarilla puolestaan helpottamaan yskää ja avaamaan hengitystä.
Nykyisin myös tutkijat ovat kiinnostuneet graviolan perinteisestä käytössä ja sen mahdollisista vaikutuksista jopa joidenkin vakavien sairauksen hoidossa.
Mm. New Yorkissa sijaitsevassa maailmankuulussa syöpätutkimuskeskuksessa Memorial Sloan-Kettering Centerissä tehdyissä tutkimuksissa on havainnut graviolalla olevan vaikutusta viruksiin, parasiitteihin sekä reumaan.
_
http://graviola.fi/kauppa-uutuudet/graviola-tee-pulver/
__________Graviola -mehut
Tuoteryhmä 
 > 
GRAVIOLA MEHU - Todella voimallinen juoma! - Info puh. 041-492 6015 -
Totuttele varovasti maistelemalla ja laimentamalla.

- Graviola -mehun vaikutus on välitön ja tehokas!
100% puhdasta mehua tuoreista ja kypsistä Graviola-hedelmistä Graviola –mehu on puhdasta, erittäin laadukasta Graviolan hedelmälihaa, johon ei ole lisätty vettä ja mehu onkin melko sakeaa.

Kypsät Graviola-hedelmät poimitaan käsin, kuoritaan ja niiden hedelmälihasta poistetaan siemenet. Tämän jälkeen hedelmäliha mehustetaan tynnyreissä ja jäädytetään välittömästi tuottajamme toimesta, jotta mehun laatu ja aineksien säilyvyys saadaan taattua. Pian tämän jälkeen mehu pastöroidaan ja pullotetaan laadun ja hyllyiän maksimoimiseksi.

Mehu on täysin säilöntä- ja torjunta-aineetonta. Jokainen hedelmätoimitus tarkistetaan torjunta-aineiden varalta ulkoistetussa, erikoistuneessa laboratoriossa.

Sisältö: Graviola (Annona muricata)
Suositeltu käyttö: n. 50-100ml päivittäin.
Herkullisen makunsa ansiosta Graviolalla on lukuisia käyttötapoja: virkistävän smoothien pohjana tai osana pirtelöä, siitä voi tehdä herkullista sorbettia tai jäätelöä tai vaikka käyttää osana aivan uutta cocktailia.

Aluksi on suositeltavaa sekoittaa mehu veteen tai toiseen tuoremehuun Graviolan vomakkuuden vuoksi.

Säilytä avattuna jääkaapissa ja nauti 5 päivän sisään kuten muutkin aidot tuoremehut.

Ravintoarvot 100g Energia 60 kcal Proteiini 1 g Hiilihydraatteja 15 g Rasvaa 0 g Kuituja 1 g C-vitamiinia 26 mg

Toimitus: Toimitusaika 8 vrk

//

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

You are welcome to show your opinion here!