lauantai 1. marraskuuta 2014

Kehon pH-tasapaino ja pH -tasapainoteoria

PH-tasapaino

On vain yksi fyysinen sairaus - veren ja kehon kudosten ylihappamoituminen, joka saadaan aikaan käänteisten elämäntapojen, syömisen ja ajattelun avulla.

Tämä kehon ylihappoisuus johtaa mikro-organismien ylikasvuun, joiden myrkyt aikaansaavat oireet joita sanomme "taudeiksi".

"On vain yksi parannus"

"Katkaise epätasapainon kierre happo-emästasapainoisella ruokavaliolla ja energisoi kehosi"

Tiedemiehet ovat sama mieltä siitä, että jos elimistö poikkeaa tarkasta

pH-tasapainostaan, elintärkeät elimet voivat vaurioitua ja koko elämä on uhattuna.

Siksi elimistö tekee kaikkensa säilyttääkseen pH-tasapainon. Se muodostaa kolesteroliplakkia, varastoi rasvaa, huuhtoo kalsiumia luista tai magnesiumia sydämestä tai lihaksista toimimaan puskureina. Kaikella tällä elimistö pyrkii suojautumaan happojen aiheuttamilta tuhoilta. Mikään näistä suojatoimista ei ole hyväksi sydämelle, luustolle, lihaksille, verisuonille eikä vyötärölle. Tuhot vievät sinua kohti sydänkohtausta tai aivohalvausta - mainitakseni vain kaksi väijyvää vaaraa.

Ratkaisu on pH-tason tasapainottaminen happamuutta vähentämällä, jolloin esimerkiksi ylimääräiset kilot katoavat ja olet matkalla kohti tervettä elämää.Kehon pH-tasapaino
Elimistön pH-tasapainoa mitataan pH-asteikolla, joka vaihtelee välillä 1-14.
Jos arvo on alle 7, niin neste on hapanta ja jos arvo on yli 7, niin neste on emäksistä. Lääketieteessä seurataan tarkasti esim. potilaiden veren pH-arvoa, joka ei saa heittää kovin paljon ihannearvostaan (7,365 Robert O. Youngin määritelmä).

Nykyinen ruokavaliomme ja kiireinen elämäntyylimme ovat saaneet aikaiseksi sen, että elimistömme happamoituvat. Happamoituminen aiheuttaa liikalihavuutta, alipainoa, väsymystä, ruuansulatusongelmia, epäselvää ajattelua, masennusta, kolotuksia ja kipuja sekä nopeutunutta ikääntymistä. PH-tasapainoa tutkinut tohtori Robert O. Young pitää liikalihavuuden ja sairauksien syynä elimistön liiallista happamoitumista. Tohtori Robert O. Youngin mukaan sairaudet eivät tule meidän ulkopuoleltamme, vaan elimistömme alkaa happamoituneena tuottaa itse bakteereja, hiivoja, homeita ja sieniä.
Elimistömme maatuu elävältä.


Sairauksia syntyy elimistömme happamoitumisen seurauksena niihin elimistömme osiin, joissa on perimämme geneettiset heikkoudet.

Elimistömme yrittää pitää veren ideaaliarvon rajojen sisäpuolella ottamalla luistamme emäksisöiviä mineraaleja esim. kalkkia.

Luukadon syy on elimistön happamoituminen, jota aiheuttavat maitotaloustuotteet, joita on meille markkinoitu hyvinä kalkin lähteinä. Tosiasiassa maitotaloustuotteiden käyttö kiihdyttää luukatoa, jota esiintyy erityisesti maitotaloustuotteita käyttävissä maissa.

Elimistö ottaa emäksisöiviä aineita myös lihaksista. Elimistö laimentaa happoja hamstraamalla vettä, jolla se laimentaa happoista elimistöä. Kehossa ilmenee tämän seurauksena turvotusta. Rasvan avulla elimistö siirtää happoja pois tärkeistä elimistä ja rasvoihin sidotut hapot varastoidaan rasvakerrokseksi eri puolille elimistöä.  
Kehon happamoituminen
Happamoitumista aiheuttavat ruokavaliomme sisältämät ruoka-aineet kuten


liha, maitotaloustuotteet, kananmunat, viljatuotteet, korkean sokeripitoisuuden hedelmät, etikkaa sisältävät ruuat, hiilihappoa sisältävät kivennäisvedet ja virvoitusjuomat, tuoremehut ja muut mehut, kahvi, tee (musta ja vihreä), sokeri (myös intiaanisokeri) ja keinotekoiset makeutusaineet sekä puhdistettu suola. Lisäksi mitä enemmän syömäämme ruokaa on käsitelty ja muokattu, sitä enemmän se happamoittaa kehoamme. Myös käyttämämme vesi (sekä vesijohtovesi että lähdevesi) on yleensä hapanta.

Ruoka-aineiden emäs-happotasapainosta on olemassa erilaisia taulukoita, jotka perustuvat erilaisille tutkimusmenetelmille. Joidenkin tutkimusmenetelmien mukaan ruoka-aineiden emäksisyys on määritelty poltetun ruoka-aineen tuhkasta. Robert O. Young on tehnyt oman emäs-happotaulukkonsa tutkimalla ruoka-aineen aiheuttamia muutoksia koehenkilön veressä. Veren muutoksista voidaan päätellä ruoka-aineen emäksisyys tai happamuus.

Esimerkiksi elävän ravinnon –opeissa käytetään monia makeita hedelmiä, jotka Youngin määrittelyn mukaan ovat voimakkaasti elimistöä happamoittavia samoin kuin elävässä ravinnossa suositut maitohappokäymisellä valmistetut ruuat.

Elimistöä happamoittavat myös ympäristön saasteet, tupakointi, lääkkeet, stressi, viha, pelko ja muut negatiiviset tunteet. Lisäksi kova fyysinen harjoittelu elimistön äärirajoilla tuottaa elimistöön happamuutta (maitohappoa).


Emäksisöivä ruokavalioAlkalisoivia eli emäksisöiviä ruoka-aineita ovat kasvikset, juurekset (ei peruna), avokado, kookospähkinä, sitruuna, lime, greippi, idut, kvino, tattari, hirssi, speltti, osa siemenistä ja pähkinöistä ja osa kylmäpuristetuista öljyistä.
 Emäksisöivän ruokavalion perustana on lehtivihreää sisältävät kasvit, hyvät kylmäpuristetut öljyt, hyvä suola (esim. ruususuola tai kristallisuola) ja emäksinen vesi (vettä voidaan emäksisöidä kotona siihen kehitetyillä suodatinlaitteilla).Happamoitunut keho voidaan saattaa ihanteelliseen tilaan valitsemalla ruokavalioon pääasiassa emäksisöiviä ruokia, joita syödään mahdollisemman paljon raakana ja soseutettuna. Happoa tuottavia ruokia voi ruokavaliossa olla 30 % ja emäksisöiviä 70 %. Kehon puhdistusvaiheessa pääpaino on emäksisöivissä ruuissa ja vedessä. Kun keho on tarpeeksi tervehtynyt, ruokavalioon voi ottaa mukaan joitakin happoa tuottavia ruokia. 


Elävän ravinnon kehittäjän Ann Wigmoren sanoin voi todeta hyvästä emäksisöivästä ja elinvoimaa antavasta ruuasta seuraavaa:

”Remember: It is not the food in your life that brings health – it is the life in your food that really counts.” Eli “Muista: ei elämän aikana syömäsi ruoka tuo terveyttä, vaan ruuassa oleva elämä ratkaisee.”

Tiede ja pH-tasapaino
Tiede ei koskaan saavuta absoluuttista totuutta, vaan tiede lähestyy totuutta vallalla olevien paradigmojen (eli hyväksyttyjen tieteenalojen oppirakenteiden) avulla. Tiede ei myöskään koskaan voi olla täysin irrallaan ihmisten uskomuksista, asenteista ja kokemuksista sekä kulttuuritaustasta, koska tiedettä tekevät ihmiset. Tietyn tieteenalan paradigmaan sisältyy siten ”järjellisiä” tutkimustuloksia ja ”tunteellisia” tulkintoja ja johtopäätöksiä.

Lisäksi pH-tasapaino liittyy ruokaan, joka on voimakkaasti sidoksissa paikalliseen ruokakulttuuriin, perinteisiin ja totuttuihin tapoihin.
Ruokaan liittyy myös maatalouden, elintarviketalouden ja kaupan halut kehittää näille järjestelmille sopivaa ruokabisnestä, jonka tarkoitus ei ole välttämättä ensisijaisesti turvata ihmisten hyvinvointia ja ihmisten hyvää pH-tasapainoa.

Näistä lähtökohdista katsoen ei ole mitenkään yllättävää, että tieteen ja ravitsemusneuvonnan piirissä on erilaisia oppikuntia, joiden suhtautuminen pH-tasapainoon vaihtelee suuresti.


PH-tasapainon tutkimuksen juuret ovat 1800-luvulla, jolloin Antoine Bechamp, joka oli Montpelierin ja Lillen yliopiston lääketieteellisen kemian professori, havaitsi ensimmäisenä kehon käymisprosessin.  

Bechampin teoria tarkoitti sitä, että kun elimistö on liian hapan, niin kehon luonnollinen käymisprosessi kiihtyy. Bechampin teorian mukaan bakteerit eivät ole sairauden syitä vaan seurauksia elimistön happamoitumisesta.

Bakteerit voivat tuolloin muuttua hiivaksi, homeeksi ja sieniksi, jotka alkavat syödä kehoamme ulostaen kehoomme lisää myrkkyjä, jotka voivat aiheuttaa lopulta sairastumisen. Tohtori Gabriel Cousens kuvaa, että me maadumme sisäisesti kuin tunkio ja meidän tulisi pysäyttää tämä muuttamalla ruokavaliotamme.
Bechampin tulokset jäivät lääke- ja ravintotieteissä pitkäksi aikaa unhoon ja vasta viime vuosina ne ovat tulleet uudelleen mielenkiinnon kohteeksi eri puolilla maailmaa. Tosin edelleenkin pH-tasapainoon liittyvät tutkimukset jäävät koululääke- ja ravintotieteiden päätutkimuskohteiden varjoon. Luontaishoidoissa emäs-happotasapaino on ollut aktiivisesti huomion kohteena ja sitä on pidetty terveyden kannalta tärkeänä asiana.


Samaan aikaan vaikutti toinen tiedemies Louis Pasteur kielsi Bechampin tulokset ja tämän seurauksena meillä on paljon pastöroituja ruokia ja vähän tuoreita elinvoimaisia ruokia sekä paljon eri sairauksiin tarkoitettuja lääkkeitä ja radikaaleja hoitoja. 

Louis Pasteur vs. Antoine Bechamp: Know the True Causes of Disease
(NaturalNews) Mainstream medicine believes that virtually all illness is caused by germs or genetic hereditary weakness, as well as deformities and trauma injuries. Their solution and strategy is to have us believe that there are over 10,000 different diseases and that each of these diseases requires outside intervention from drugs and surgery. 

 Ruotsalainen tohtori Ragnar Berg tutki happo-emästasapainoa ennen toista maailmansotaa ja havaitsi, että osa ruoka-aineista synnyttää lopputuotteenaan happoja ja osa emäksiä.

Itävaltalainen professori Ebbinger päätyi tutkimuksissaan siihen, että sekaruokaa syövä ihminen on happamoitunut noin 35 ikävuoden ikäisenä niin, että happamoituminen on saavuttanut verireumaksi kutsutun tilan, joka on monien aineenvaihduntasairauksien esiaste.


PH-tasapainon asiantuntijat tohtori Robert O. Young, Gabriel Cousens, Theodore Baroody ja monet muut pH-tasapainosta kiinnostuneet tutkijat ovat todenneet, että voimme eliminoida happamuuden aiheuttamat myrkyt elimistöstämme nauttimalla vähäsokerista ja elävää ravintoa, joka perustuu vihreisiin kasviksiin ja vihanneksiin. Lisäksi tarvitsemme kehon nesteyttämistä hyvällä emäksisellä vedellä sekä syväpuhdistusta emäksisellä ravinnolla ja lisäravinteilla. Myös iloinen mieli ja liikunta ovat avaimet hyvään terveyteen. 

Tohtori Robert O. Young nimeää Bechampin teoriaan perustuvaa näkemystä uudeksi biologiaksi ja Pasteurin teoriaan perustuvaa näkemystä vanhaksi biologiaksi, johon nykyinen lääkepainotteinen koululääketieteemme tukeutuu. Young on tutkinut elimistön happamoitumista kehittämällään verianalyysimenetelmällä, joka paljastaa elimistön tilan ja tulevat terveysongelmat.
Verta tutkitaan elävästä verinäytteestä ja kuivuneesta verinäytteestä ilman lisäaineita. Verinäytteitä seuraamalla nähdään elimistön tervehtymisprosessin vaiheet. Suomessa on muutamia henkilöitä, jotka ovat perehtyneet näiden verianalyysien tekemiseen.

 •  Kaikki kehon solut ovat muodostuneet veren punasoluista ja punasolut ovat muodostuneet niistä ravintoaineista mitä me olemme syöneet ja juoneet. Se mitä me syömme ja juomme on suorassa yhteydessä siihen mitä me ajattelemme ja teemme.
 • Ihmiskeho on rakennettu alkaliseksi ja toiminnassa happamoituvaksi.
 • Jos ylläpidämme kehon alkalisen rakenteen alkalisilla elämäntavoilla ja ruokavaliolla, voimme estää kaikki sairaudet ja taudit.
 • Kaikkien sairauksien hoito ei löydy sen hoidosta vaan sen estämisestä.
 • pH-tasapaino on normaali syy-seuraus luonnonilmiö, joka ei ole tällä hetkellä ymmärretty lääketieteen oppineiden parissa.
 • Ruuansulatusjärjestelmä ei ole suunniteltu sulattamaan ruokaa - vaan se on suunniteltu alkalisoimaan ruoka, jotta se voisi muuntua punasoluiksi ja punasolut uusiksi kehon soluiksi.
 • Ei ole oiretta tai sairautta, joka ei ilmenisi imujärjestelmässä (lymfaattinen järjestelmä). Imunesteen normaali kierto on avain terveyteen, energiaa ja elinvoimaan sekä kaikkien sairauksien estämiseen.
 • Maapallon vahvimpien eläinten lihakset ja luut rakentuvat verellä. (Ne kaikki ovat kasvissyöjiä.)

Paluu "normaaliin terveyteen"...

 • "Hoito oli vain lopettaa tekemästä sitä mitä hänen oli tapana tehdä,"
- Sanoi Dr. Isaacs.
 • Lopeta diabeteksen tekeminen
 • Lopeta korkean verenpaineen tekeminen
 • Lopeta pahan kolesterolin tekeminen
 • Lopeta syövän tekeminen
 • Lopeta ylipainon tekeminen
 • Sinä et saa syöpää - sinä teet sen
Sinä ET TULE sairaaksi ja väsyneeksi - Sinä TEET sairauden ja väsymyksen!


______________________

Test the pH of your body with these economical and easy to use test strips.  €19,45 + ALV + postituskulut.    myynti@graviola.fi

 • Super sensitive and accurate
 • Wide range of 4.5 - 9.0
 • 15 second results
 • 0.25 increments between pH 5.5 and 7.5 ( Others 0.5 increments)
 • Easier to read than pH paper
 • No bleeding, no mess
 • Economical
 • Practitioner preferred
 • Tests urine or saliva
 • NOW 100 sticks per pack (were 80 per pack)


So why test with pH test strips?
 • You should maintain a healthy pH level to get maximum energy out of the food you eat and to prevent chronic disease.
 • A healthy person’s pH level of their body fluids should be between 7.1 and 7.5.
 • By assessing your pH with a pH Test Strip it gives an early indication if you need to change your diet.
 • These handy pH Test Strips allow you to check on your pH level by either dipping the stick into the urine stream or saliva.
 • With their dual pad, they are super accurate.

Used by 1000's of practitioners, these sticks won't bleed like litmus paper and results can been seen in only 15 seconds:
How to Use:

SALIVA:
Wait 2 hours after eating & drinking. Do not rinse your mouth. Spit saliva into a spoon, dip the SimplexHealth pH Strip into the fluid until both pads on the test strip are sufficiently covered with liquid; wait 15 seconds before reading your pH.

URINE:
Test the first and second urine of the day and record the average reading. To test, briefly place the SimplexHealth pH strip in the urine - mid-stream, then shake off any excess fluid and wait 15 seconds to read your pH.
For saliva as well as urine:
 • Wait 15 seconds before reading the results. The colour of the indicator pads may change further after that, but the most accurate reading is taken after 15 seconds (and no later).
 • Compare the colour of both pads against the indicator chart on the packaging....


pH Testing Your Body Using pH Test Strips - Better Than Litmus Paper

________________
// 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

You are welcome to show your opinion here!