keskiviikko 24. elokuuta 2016

Bekräftade igen: statiner Accelerate Cardiovascular Disease

Bekräftade igen: statiner Accelerate Cardiovascular Disease

Den 15 okt 2012   372.623  visningar


Av Dr. Mercola
Statiner är världens mest förskrivna klass av läkemedel. En svindlande en av fyra amerikaner över 45 år nu ta kolesterolsänkande läkemedel såsom Pravachol, Mevacor, Lipitor, Zocor,  Crestor , och andra. En majoritet av dem tar Dessa läkemedel för primär prevention av hjärtinfarkt och stroke.
Men monterings forskning tyder på detta skulle kunna vara en kritisk misstag.
Senast har två separata studier slutsatsen att utvecklingen av kranskärls förkalkning, som är kännetecknande för potentiellt dödliga hjärtsjukdomar, ökar vid användning statindrog.

Statiner Öka Förekomst av koronar förkalkning av mer än 50 procent!

En ny studie i tidskriften  Atherosclerosis ett  Visar att statinanvändning är associerad med en 52 procent ökad förekomst och omfattning av förkalkade coronary plaque jämfört med icke-användare. Ingen av deltagarna i studien - 6.673 i alla - hade någon känd kranskärlssjukdom vid tidpunkten för genomgår kranskärls CT-angiografi (CCTA) - en icke-invasiv metod som tillåter dig att se krans aterosklerotiska funktioner, bland annat placksammansättning.
Arteriell plack är ett kännetecken för hjärt-kärlsjukdom och ökar risken för total mortalitet, dvs. klart, är något som ökar förkalkning och stelhet i dina artärer klokt undvikas. Och statiner verkar falla in i denna kategori.
Dessa störande Resultaten kommer rätt i hälarna på en annan studie publicerad i tidskriften  Diabetes Care, två  Vilket upptäckte att typ 2-diabetiker med framskriden ateroskleros som är frekventa statin användare har betydligt större mängder av kranskärls förkalkning Jämfört med mindre frekventa användare av drogen.
Dessutom i en undergrupp av deltagare som initialt inte erhöll statiner, den progressiva karaktären av både kranskärls förkalkning liksom abdominal aortic artär förkalkning ökade signifikant när de Bega ofta statinanvändning.
Författarna drar slutsatsen att:
"Tätare statin användning i samband med accelererad kranskärls förkalkning förekomsten av T2DM hos patienter med framskriden ateroskleros."
Så mycket för statiner är svaret för diabetiker ... Diabetes är en riskfaktor för hjärt-kärlsjukdom, varför många diabetiker ordineras en statin läkemedel för att minska sin risk. Tyvärr, eftersom dessa studier visar, statiner Egentligen  påskynda utvecklingen av sjukdomen!
Att göra saken värre, har statiner också varit visa att avsevärt öka risken att utveckla  typ 2-diabetes tre  om du inte har det redan. Detta är en risk alla måste vara medvetna om. I en studie, statiner ökade risken för typ 2-diabetiker i postmenopausala kvinnor med 48 procent. 4

Få människor verkligen dra nytta av en Statin drog

Statiner , tror jag, är en av de mest onödiga läkemedel på marknaden. En liten grupp av personer med familjär hyperkolesterolemi, en genetisk defekt som orsakar kolesterolnivåer över 325 till 350, verkar dra nytta av statiner. Men i min kliniska erfarenhet under mer än två decennier och tiotusentals patienter, hade jag en totalsumma av  tre  patienter som föll in i denna kategori eftersom det är en relativt ovanlig genetisk problem.
Det faktum att en av fyra amerikaner över 45 år tar nu en statin läkemedel som en form av "förebyggande medicin" inte bådar gott när man betänker de massiva ökning av sjukdomsrisk Dessa läkemedel är nu förknippas med. Det är rent chockerande att läkarna är så långsam att realisera potentialen skadorna på sina patienter för ingen belöning alls.
Den  forskning  Det ledde till statiner som kraftigt främjas som en form av primär prevention av hjärtsjukdomar och stroke har finansierats av AstraZeneca, tillverkaren av Crestor. Sedan lanseringen av denna studie under 2008 har ingen av sina fordringar visat sig hålla vatten i Senare forskning. Tvärtom, eftersom de två presenterade studierna visar de faktiskt  förvärra  hjärt-sjukdomsprogression.
Drogerna kommer även med en lavin av andra potentiella biverkningar, som tenderar att vara dosberoende. 5  I ett faktum, som av 2009 fanns det drygt  900 studier som visar deras negativa effekter , som kör allt från muskelproblem till  ökad cancerrisk . En av de främsta mekanismerna för skada Verkar vara Q10 utarmning. Om du tar statiner, utan att komplettera med Q10 (eller helst, den reducerade formen, ubikinol heter, vilket är långt mer effektiv), är din hälsa för allvarliga risker.
GreenMedInfo.com har sammanställt över 300 Dokumenterade negativa hälsoeffekter i samband med statiner, 6  några av de vanligaste av dessa är:
Muskelproblem, polyneuropati (nervskador i händer och fötter), och rabdomyolys (en allvarlig degenerativ muskelvävnad skick)anemi
acidossexuell dysfunktion
immundepressiongrå starr
Bukspottkörteln eller leverfunktion, inklusive en potentiell ökning av leverenzymerminnesförlust

Vad du behöver veta om kolesterol För att förstå farorna med statiner

Statin läkemedel verkar genom att förhindra bildningen av kolesterol och minska LDL-kolesterol, som anses vara den "onda" kolesterolet. Det finns inga argument som effektivt Dessa läkemedel kan sänka kolesterolnivåer.Men vad har inte bevisats är att de avsevärt minska risken att dö i hjärtsjukdom. På något sätt, form eller form gör de behandlar den bakomliggande orsaken till problemet. De är ingenting annat än en toxisk plåster.
Så vad gör statiner så farligt, och varför är de inte svaret för att hantera dina kolesterolnivåer?
Först måste du förstå de biologiska fungerar kolesterol. I ett faktum, det finns inget sådant som "bra" eller "dåliga" kolesterolet. Både HDL och LDL-kolesterol utföra vitala funktioner i kroppen, vilket är varför det är faktiskt farligt att ta med LDL nivåer för låg .
HDL (high density lipoprotein) och LDL (low density lipoprotein) är faktisktproteiner som kolesteroltransport till och från vävnader .Cholesterol i sin tur är en föregångare till dina steroidhormoner, gallsyror, cellmembranväggar och vitamin D. Till exempel, kolesterol är viktigt för dig att göra testosteron eller östrogen, kortisol, DHEA eller pregnenolon, eller en mängd andra steroidhormoner som är nödvändiga för hälsan, utan kolesterol. Ännu viktigare, kan dina celler inte regenerera deras membran utan det.

Anledningen till att du måste börja med LDL är att transportera kolesterol till vävnaderna för att göra nya celler och reparera skadade sådana. Men det finns olika storlekar av LDL-partiklar och  det är LDL partikelstorlek som är relevant, och statiner inte modulera partiklarnas storlek .Tyvärr, de flesta människor vet fortfarande inte om den delen, och mycket sällan, om någonsin, får testat för partikelstorlek. Partiklarna är klibbig, så mycket liten LDL s kan lätt fastna i olika områden, och uppbyggnaden orsakar småningom inflammation och skador.
Det enda sättet att se till att dina LDL-partiklar är tillräckligt stor för att inte orsaka skada är genom din kost. I ett faktum, det är en av de viktigaste funktionerna av insulin.
Passande nog är en hälsosam kost även svaret för typ 2-diabetes, så genom att fokusera är vad du äter, du behandlar både diabetes och dina kolesterolnivåer, och tillhörande Minska risken för hjärtsjukdom. Om du äter ordentligt, vilket är egentligen den enda kända bra sätt att reglera LDL partikelstorleken, då det gör det rätta; det tar kolesterol till vävnaderna, HDL tar den tillbaka till levern, och ingen plack bildas.

Den avgörande betydelsen av Q10

Återigen, om du är på en statin läkemedel, måste du ta minst 100-200 mg ubiquinol eller  Q10  per dag. Även Ubiquinol är fördelaktigt för de som inte tar statiner. Om du inte är på en statin läkemedel, mängden av Q10 eller ubiquinol du behöver beror på hur sjuk du är. Den sjukare du är, desto mer du behöver. Som en allmän riktlinje om du inte är sjuk, med 50-100 mg per dag skulle förmodligen vara tillräckligt. Om du är över 70 år, det dubbel dos, eller upp till 200 mg per dag. Eftersom detta är din naturliga Q10 nivåer börjar sjunka efter 40 års ålder, och vid en ålder av 70, nivåerna börjar sjunka förhastat.
Helst ska du vill dela dosen upp till två eller tre gånger om dagen, i stället för att ta allt på en gång, eftersom detta kommer att leda till högre blodnivåer. Andra doserings riktlinjer inkluderar:
Hypertension 200 mg / dagVärldsklass idrottare som behöver extra ATP omsättning, 300-600 mg / dagHjärttransplantation eller svår hjärtsvikt, 300-600 mg / dag i uppdelade doser
Arytmi 200 mg / dagTypisk idrottsman 100-300 mg / dagMitralklaffprolaps, en kombination av 400 mg av magnesiumlegering och 100-200 mg Q10

Hur man kan hjälpa sänka kolesterolvärdet naturligt

Det finns egentligen Praktiskt taget ingen anledning att ta statiner och drabbas av konsekvenserna av dessa ogenomtänkta droger. Om du verkligen vill normalisera dina kolesterolnivåer, följa dessa enkla livsstilsförändringar kan hjälpa dig att komma dit:
 • Först normalisera dina insulinnivåer genom att eliminera socker (särskilt fruktos) och korn. En fasteinsulin nivå är lätt att dra och är mycket billigt. Det borde inte vara under 3.
 • Ta en högkvalitativ djurbaserade omega-3 tillskott, såsom krill olja.
 • Ät en god del av din mat rå (helst organiska jordbrukskemikalier för att undvika).
 • Äta hälsosamt, företrädesvis rå, fetter, såsom : 

  olivoljaKokos och kokosoljaOrganiska rå mejeriprodukteravokado
  Råa ekologiska nötterfrönBetade ägg (rå eller lätt kokta med äggulor intakt)Organiskt, gräsätande kött

 • Regelbunden motion är ett annat verktyg meddelande. När du tränar du öka din omsättning och blodflödet i hela kroppen.Komponenterna i immunsystemet ingår också bättre cirkuleras, vilket innebär att din immunförsvar har en bättre chans att bekämpa en sjukdom innan den har möjlighet att sprida sig.
 • Om du är en man eller en kvinna som är i klimakteriet, bör du kontrollera din järnnivåer, som förhöjda halter av järn kan orsaka stora oxidativ skada i blodkärlen, hjärtat och andra organ. Överskott av järn är också en av de största bidragande faktorerna av cancerrisken.
 • Undvika röka och dricka alkohol överdrivet.
_  http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2012/10/15/statin-drugs-on-coronary-disease.aspx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

You are welcome to show your opinion here!