torstai 5. maaliskuuta 2015

TTIP, EU/USA vapaakauppasopimus antaa Suomen pohjavedet suuryhtiöiden rahastettavaksi!!

04.03.2015

Kansainväliset yhtiöt ovat jo saaneet jalansijaa suomen pohjattomilla vesimarkkinoilla. Meillä on jo nyt vedenottamoita, joissa osakkaina on sellaisia vesirosvoja, kuin Coca-Cola, Danone, Nestle ja Unilever. Ko.


"Uusliberaali kapitalismi on tällaisenaan rikos niin ihmiskuntaa, kuin luontoa kohtaan. Se on sairaus ja syöpä, joka tuottaa kymmeniä muita sairauksia. Sellaisena sitä pitäisi käsitellä myös puheen tasolla."

Maapallon pinta-alasta on n.80 % vettä. Vedestä ainoastaan n. 2,5 % on makeaa ja loppu suolaista.

Makean veden rosvous on maapallolla täydessä käynnissä ja imperialistiset öljysodat korvautuvat tulevaisuudessa imperialistisilla vesisodilla. Tällä hetkellä n. 1,2 Mrd ihmistä elää ilman puhdasta vettä.

Uusliberalistinen kapitalismi ei tunne moraalia. Vesirosvoukseen keskittyvät yhtiöhirviöt tulevat hännystelijäpoliitikkojensa avulla tuhoamaan tieltään kaiken, mikä estää niitä tavoittelemasta tätä yhteisistä luonnonvaroista, ehkä kaikkein arvokkainta ainetta. Globalisaation nimissä mennään maapalloa ristiin rastiin ja poistetaan ihmiskunnasta köyhyys siinä samalla. Hyvinvointia kaikille, kuten meilläkin porvarihallituksen yhteisestä suusta usein kuullaan.

Galobalisaation eurooppapääte, Euroopan unioni rohkaisee myös jäsenmaitaan yksityistämään vesihuollon. Jopa veden pörssittämisestä on puhuttu. Näinhän tehtiin sähkön kohdalla ja sähkön hinta jatkaa nousuaan, vaikka pörssittämistä perusteltiin juuri sillä, että hinta kuluttajille laskisi.

Esim. Kokoomuksen A.Stubb, niin tällöin on Suomen pohjavesien tulevaisuus todellakin uhattuna. Alexander Stubb ja hänen kaltaisensa ovat tae siitä, että EU:n ja Yhdysvaltojen välistä vapaakauppasopimusta ajetaan läpi täysin, suomalaiskansallisin, ”kaikkia kansalaisia hyödyttävin” motiivein.
A.Stubb komission jäsenenä olisi todennäköisesti pahin mahdollinen vaihtoehto myös pohjavesien kannalta, sillä onhan Stubb jo ehtinyt, median mukaan vakuuttaa EU-komissiolle sen, että ko. vapaakauppasopimus ei kaadu Suomen vastustukseen, eikä etene meillä ”väärään suuntaan”.

 Suomen pohjavesivarantojen yksityistämistä ja ajamista globaalien suuryhtiöiden rahastuksen kohteeksi on valmisteltu salassa, jo jonkin aikaa. Asiaan liittyy jo myös tätä varten uusittu lainsäädäntöä, joista tässä pari:

Kansainväliset yhtiöt ovat jo saaneet jalansijaa suomen pohjattomilla vesimarkkinoilla. 
Meillä on jo nyt vedenottamoita, joissa osakkaina on sellaisia vesirosvoja, kuin Coca-Cola, Danone, Nestle ja Unilever. Ko.


 EU:n ja USA:n välinen vapaakauppasopimus tule olemaan kohtalokas Suomen pohjavesivarantojen tulevaisuuden ja Suomen vesihuollon kannalta. Kansalaisten oikeudet, kaikkien yhteiseen pohjaveteen tulevat muuttumaan ratkaisevasti, mikäli asiat etenevät tuhokapitalistien toivomalla tavalla. 
Nestle CEO: Water Is Not A Human Right, Should Be Privatized

Mm. Nestlen pääjohtaja Brabeck-Letmathe tekee hartiavoimin työtä sen eteen, että vesi luokiteltaisiin elintarvikkeeksi, eikä jokaiselle yhtälaisesti kuuluvaksi luonnonoikeudeksi ja ihmisoikeudeksi.

Nestlé Caught Stealing Water From California's National Forests 


Suuret elintarvikejätit ja vedellä bisnestä tekevät muut suuryhtiöt lobbaavat myös EU:n käytävillä sitä, että vettä ei määriteltäisi ihmisoikeutena. Suomalaisista yhtiöistä ainakin Kemira takoo jo voittoja Intian yksityisillä vesimarkkinoilla.

Lawsuit Says Nestle Is Illegally Bottling Water Amid Drought


Tekisipä mieleni nähdä Kemiran itselleen asettamat eettiset ohjeet toimintansa kannalta.
Maailmanpankki ja Kansainvälinen valuuttarahasto ovat ne helvetin-organisaattorit, jotka ovat käyttäneet vesihuollon yksityistämistä lainansaantiehtona jo pitkään, onneksi, kuitenkin vain vaihtelevin menestyksin.
Kuinka käy Suomen pohjavesien? Metsähallituksen yhtiöittäminen jo sinällään ei lupaa hyvää. Tuottovaatimukset kasvavat ja luontoarvot jo kärsivät. Näitä asioita ajettiin voimakkaasti jo Sirkka-Liisa Anttilan ministerikaudella.

Hän olikin varsinainen tuholainen , niin luonnon, kuin myös eläinten suojelun kannalta.
Tuhokapitalisteja käsitellään liian silkkisin hansikkain. He ovat osoittaneet, kuten myös meidän Kokoomusvetoinen porvarihallituksemme, että he eivät välitä pätkääkään mistään muusta, kuin rahallisista voitoista. Kaikki on kaupan.He tuhoavat yhteistä, kaikille kuuluvaa, suurella työllä rakennettua yhteiskuntaa, sen infrastruktuuria ja luontoa häikäilemättä.

 Miksi tuhokapitalisteista ei julkisesti puhuta laajemmin, sellaista kieltä käyttäen, että he kokisivat toimensa halveksittavina?
Uusliberaali kapitalismi on tällaisenaan rikos niin ihmiskuntaa, kuin luontoa kohtaan. Se on sairaus ja syöpä, joka tuottaa kymmeniä muita sairauksia. Sellaisena sitä pitäisi käsitellä myös puheen tasolla.


____

04.03.2015 

Erkki Liikanen sanoi ettei saa puhua kellekään pohjavesistä tai niiden myymisestä!!


Ympäri Suomen on Metsähallitus ostanut yksityisiltä ihmisiltä maita haltuun pakkolunastuksen uhalla, maita jotka ovat pohjavesialueita. Maksanut uhan jälkeen kuitenkin niin korkean hinnan jota muut ostajat eivät ole kyenneet ylittämään.

Miksi valtiovalta hiljenee pohjavesivarannoistamme?
Marko Sihvosen blogista juttua.
Vesilinjoja on rakenteilla ympäriinsä, hankkeissa on mukana mm. Pöyry, Altia, Atria ja Valio, ulkolaisista mm. Nestle Waters.


Suomalainen pohjavesi sai ensimmäisenä maailmassa (2008) elintarviketurvallisuus- standardin 
joka takaa veden olevan kuluttaja turvallista ympäri maailman.
Uusi vesilaki ja luonnonsuojelulaki ovat käsittelyssä.
Erkki Liikanen
Tämä luonnonsuojelulaki on Tarja Halosen ja Paula Lehtomäen käsialaa.
Lakia tarvittiin koska Pallashotellin omistaja tarvitsee hotelliinsa 300-400 uutta huonetta ja rakennus sijaitsee Natura-alueella. Jos ja kun lakiehdotus menee läpi, se tarkoittaa käytännössä sitä että Natura-alueet muuttuvat tonttimaaksi.

Tämä käy hyvin yhteen pohjavesien kanssa, sillä ne sijaitsevat usein Natura-alueilla kuten suurin esiintymä Pohjankankaalla, Karvialla.
Tuonne on rakennettu putkea jo 84km ja rakennustyöt ovat keskeytyneet sillä edessä on Natura-alue. Hanke siis odottelee lakimuutosta päästäkseen taas laillisesti eteenpäin.
FAO: n mukaan meidän uusiutuvat vesivarannot ovat yli 20 000 kuutiota/ henk/vuosi ja vastaavasti kulutus n.300 kuutiota/henk/vuosi.

Maailma kärsii keskistä Eurooppaa myöten vesipulasta, Suomi omistaa puhdasta vettä enemmän kuin kukaan, ja me velkaannumme pahemmin kuin koskaan ja samaan aikaan lakeja muutetaan, jopa kansainväliset yritykset tukevat vesihankkeita, ministeriöt tietävät asian mutta kansa EI?

Olin Brasiliassa tammikuussa, myös Suomen pankkivaltuusto oli siellä, viereisessä hotellissa.
Itse kun olen ollut kovin kiinnostunut Suomen vesistä , tietänyt nämä hankkeet, tietänyt että mm. Brasilia on kovin kiinnostunut vesistämme, ajattelin jututtaa valtuuston johdossa olevaa Erkki Liikasta.
Menin heidän hotelliinsa ja soitin huoneeseen 406 ja sain Erkin kiinni. Kysyin häneltä, ajattelin kun kukaan ei puhu virallisesti näistä meidän tuhansien miljardien arvoisista vesistämme ja kysyin häneltä asiaa koskevia kysymyksiä.

Hämmästyin, Erkki kiihtyi kovasti, sanoi etten saa puhua kellekään pohjavesistä, niiden myymisestä, ehdottomasti halusi tavata minut kun palaisivat Suomeen.

No, palattuani Suomeen otin megafonin ja aloin kiellosta huolimatta puhumaan…eduskunta talon edessä.
Oli päivä jolloin taloon oli tulossa arvostettuja vieraita ja poliisikin oli paikalla. 
Sinne tulla tallusteli Ben Zyskowich, yksi pankkivaltuuston jäsen ja kysyin häneltä että oliko Erkki kertonut keskustelustamme, vastaus oli että -kyllä.

No, Ben sitten jatkoi matkaansa poliisien läpi, heidän kanssaan keskustellen ja kesti noin minuutti kun minut pidätettiin.
Mikä siinä on kun vesihankkeita rakennetaan ympäriinsä, Eurooppaan on perustettu kuulema jo vesipörssikin, meillä on vettä, muilla ei, johtajat ja yritykset tietää, kansa ei mitä on tekeillä.

Meillä on metsät täynnä marjoja, niitä kutsutaan maailmalla superfoodeiksi, meillä on eniten puhdasta vettä, erikseen ja yhdessä näissä on innovaatiota enemmän kuin Nokialla koskaan…
Bisnessmiehet tietää, johtajat rukkaavat lakeja ja kansa velkaantuu…vaikka asumme maailman rikkaimmassa maassa.

Muistakaa se ettemme anna vesiemme lähteä maasta, ei Norjakaan anna koijareiden viedä öljyä…

MV kommentoi:Nyt on pakko olla jotain hämärää, eikö?
Turvat tukkoon pohjavesistä ettei kansalle paljastu juoni!

Loppuun linkki vedestä

_________

Avattu Facebookissa: Graviola Shop  - terveyskauppa!


Valikoitu: Laadukkaat suosikkituotteet
 https://www.facebook.com/graviolaa/app_251458316228


https://www.facebook.com/graviolaa/app_251458316228


Kookos

Neitsyt kookosöljy on monikäyttöinen ja terveellinen elintarvike.
Kookosöljy on puhdas luonnontuote ja erinomainen vaihtoehto esimerkiksi heille, ketkä eivät siedä maitoa tai maitotuotteita. Neitsyt kookosöljy soveltuu hyvin ruoanlaittoon ja leivontaan sekä on herkullista sellaisenaan nautittuna.

Neitsyt kookosöljy sisältää runsaasti terveellisiä rasvahappoja - lauriinihappoa. 
Sillä on todettu paljon suotuisia vaikutuksia elimistölle, mm. rasvahappoaineenvaihdunnalle, kolesteroliarvoille sekä ihon hyvinvoinnille.
Perinteisesti kookosöljyä on käytetty erityisesti Aasiassa vahvistamaan immuniteettia, ruoanlaitossa sekä ihonhoitoöljynä.
Dr. Goerg Premium Kylmäpuristettu Luomu Kookosöljy on valmistettu käyttämällä ainoastaan tuoretta kookospähkinän lihaa. Soveltuu hyvin maitoallergikoille, vegaaneille ja karppaajille.
Laadukas kookosöljy Dr Goerg tuotevalikoimasta.
 • 100% puhdas, kylmäpuristettu kookosöljy
 • Puristettu juuri korjatusta kookospähkinän hedelmälihasta
 • 100% luonnollinen: ei ylimääräisiä käsittelyjä, ei karkaistu tai valkaistu.
 • Kolesteroliton, gluteiiniton, laktoositon
 • Ihanteellinen vaihtoehto diabeetikoille ja allergikoille
Extra Virgin kookosöljy on valmistettu tuoreista ekologisista kookospähkinöistä.
Se on kylmäpuristettu hellävaraisesti ja sopii erinomaisesti esim. LCHF- ja RAW-ruokavalioihin!
Kylmäpuristettu kookosöljy on valmistettu käyttämällä ainoastaan tuoretta kookospähkinän lihaa. Soveltuu hyvin maitoallergikoille, vegaaneille ja karppaajille.
Dr. Goerg kookostuotteet tulevat Filippiineiltä yrityksen omista tehtaista, missä kookokset käytetään aina tuoreina, maksimissaan kolme päivää pähkinöiden poimimisesta ja tunti niiden avaamisesta. Kookosöljy puristetaan mekaanisesti kylmämenetelmällä luomu neitsytkookospähkinän hedelmälihasta, jolloin lämpötila ei koskaan nouse yli 38 asteen. Dr. Goergin kehittämiä tekniikoita ja tuotteita on jäljitelty ympäri maailman kertaakaan siinä onnistumatta. Laadun voi helposti maistaa, sillä niin selvästi nämä tuotteet poikkeavat kilpailijoistaan. 

Kylmäpuristettu neitsytkookosöljy sisältää yli 90 % raakoja, tyydyttyneitä rasvahappoja, jotka ovat tärkeitä rakennusaineita ihmiskehon soluille. Dr. Goergin kookosöljy sisältää suuren määrän keskipitkäketjuisia rasvahappoja (MCT) ja sillä on mitattu kaikkein korkein lauriinihappo -pitoisuus, jopa 59,42 % kokonaispainosta.

Tuote on lisäaineeton, säilöntäaineeton, kolesteroliton, gluteeniton, laktoositon, maidoton, sokeriton, vähähiilihydraattinen, luomu, GMO-vapaa ja raaka.

Kookosöljylle on monta eri käyttötarkoitusta, sillä voit käyttää sitä sekä ulkoisesti että sisäisesti. Keittiössä kookosöljy sopii leivontaan, pirtelöihin ja raakasuklaan valmistamiseen. Ruoanlaittoon ja paistamiseen kookosöljy sopii myös erinomaisesti, sillä se kestää hyvin kuumennusta. Sitä voi myös syödä sellaisenaan, suoraan purkista.
Ulkoisesti kookosöljy soveltuu ihovoiteeksi, hiustenhoitotuotteeksi ja hierontaan. Se on oivallinen apu esimerkiksi kuivalle iholle ihoöljynä käytettynä. Tuotetta voi myös käyttää tehokkaana deodoranttina.


Säilytetään huoneenlämmössä, suojassa auringonvalolta. Kookosöljy kiinteytyy alle 25 asteen lämpötilassa, mutta ei mene pilalle, vaikka olomuoto muuttuisi useitakin kertoja.

Suositeltava päiväannos on 1-2 ruokalusikkaa (ylläpitoannostus) tai 2-4 ruokalusikkaa öljyä (terapeuttinen annostus).
Probierpaket

Ihre Kokoslieblinge zum Sparpreis

Probie
 • ideal zum pur Genießen, Kochen, Braten, Backen und Dekorieren
 • hergestellt aus frischem Fruchtfleisch
 • ohne Zusatzstoffe
 • von Natur aus frei von Gluten und Laktose
 • vegan (100 % pflanzlich)
  Kokeilupakkaus (kuvassa), hinta 48,95 € 
________

3 kommenttia:

 1. Noo. Suomihan lahjoitti jo Venäjälle 75 prosenttia makean veden varastoistaan. Sitä taustaa vasten tämä nykyinen on kuin hiekanjyvä Saharassa..

  VastaaPoista
 2. Lakiteknisesti asia on kyllä niin, että Suomi ei ole euroon tai natoon liittynyt: nämä alkuperäiset parikymmentä vuotta sitten tehdyt sopimukset ovat mitättömiä.

  On käynyt nimittäin niin, että eduskunta on eronnut Suomesta ja siten myös, koko hallitus ja valtiovalta.

  Suomi ei siis voi äänestää eurosta eroa, koska ei ole alkujaankaan liittynyt.

  Sensijaan, nyt perustamme väliaikaisen hallituksen jotta voidaan järjestää Suomen lain mukainen kansanäänestys jolla valitaan hallitus eli kansanedustajat.

  http://daavidinhuone.blogspot.fi/2016/07/suomi-on-itsenainen.html

  VastaaPoista
 3. Tämä ei kyllä todellakaan tule jäämään tähän!

  VastaaPoista

You are welcome to show your opinion here!