tiistai 1. lokakuuta 2019

Juutalaisrahoitus mahdollistaa Välimeren siirtolaisoperaation jatkumisen


  • Juutalaiset rahoittavat ja tukevat muslimien laitonta siirtolaisuutta EU-alueelle huomattavalla tavalla, kuten maksamalla Ocean Vikingin operointikulut.
  • Italialaisen tutkimuslaitoksen IIPS:n mukaan tämän vuoden aikana Libyasta on lähtenyt liikkeelle yhteensä 16 455 EU-alueelle pyrkivää.


Juutalaisrahoitus mahdollistaa Välimeren siirtolaisoperaation jatkumisen | Times of Israel

Julkaistu 22.09.2019
Israelin media kirjoittaa juutalaisjärjestöjen ja rahoituksen huomattavasta roolista NGO-järjestöjen ns. "taksilaivojen" tukena, jotka kuljettavat laittomia maahanmuuttajia Libyan rannikolta EU-alueelle.


Juutalaiset rahoittavat ja tukevat muslimien laitonta siirtolaisuutta EU-alueelle huomattavalla tavalla, kuten maksamalla Ocean Vikingin operointikulut.


Times of Israel raportoi Saksassa majaansa pitävän Central Welfare Board of Jews in Germanyn (CWB) huomattavasta roolista rahoittaen SOS Mediterranneen kansalaisjärjestöä (NGO), joka operoi kuuluisaksi tullutta suurikokoista Ocean Viking -alusta Välimerellä.
Raportin mukaan juutalaisjärjestö tukee ainakin kolmea vastaavaa NGO-operaatiota ja lisäksi sillä on merkittävä rooli kattavassa laittomien siirtolaisten (pakolaiset ja maahanmuuttajat) ”integroimisessa” Saksaan.
Italian viranomaisten ”taksilaivoiksi” nimittämät alukset kuljettavat kumiveneillä Libyan rannikon edustalle kulkeneita siirtolaisia Välimeren yli EU-alueelle. Operaatioissa on mukana parhaillaan kymmennen alusta, joista erityisen kuuluisaksi tuli jokin aika sitten Hollywood-näyttelijä Rickhard Geren vierailema ”Open Arms -pelastusalus”.



Italian onnistui tiukalla siirtolaispolitiikalla sulkemaan maansa satamat Välimeren siirtolaisoperaatiolta, mutta kansallismielisen sisäministeri Matteo Salvinimenetettyä poliittisessa kuohunnassa hallituspaikkansa Lega-puolueen kanssa, uusi demarivetoinen globalistihallitus on päättänyt avata Italian satamat uudestaan Välimereltä poimituille siirtolaisille.
Elokuussa Ocean Viking -taksilaiva oli noukkinut nopeaan tahtiin 356 laitonta maahantunkeutujaa Libyan edustalta ihmissalakuljettajien kumiveneistä, mutta Italia ei suostunut ottamaan maahansa uusia ihmiskuormia. Alus odotti 10 päivää ennen kuin Maltan viranomaiset laskivat aluksen satamaan ja siirtolaiset päätettiin jakaa kuuteen EU-maahan uudella ”taakanjaon” sopimuksella.


Taksilaivat palasivat Välimerelle nopeasti


Tilanne johti kuohuntaan ja Italian hallitus myös hajosi paineessa, mutta nyt tilanne on muuttunut ja useat NGO-alukset ovat lyhyen seisokin jälkeen jatkaneet merioperaatioita – näkyvällä juutalaisrahoituksella. Myös Soros-säätiöiden rooli operaatioissa on huomattava ja Saksassa sijaitsevan CWB:n mukaan kyse on kuitenkin puhtaasti pelastusoperaatiosta.
”Me juutalaisena organisaationa tunnemme velvollisuuden olla katsomatta sivusta tilanteessa, jossa humanitaarinen kriisi tapahtuu silmiemme edessä, erityisesti, koska se on niin lähellä Eurooppaa,” kertoi juutalaisjärjestön johtaja Aron Schuster Times of Israel -lehdelle.

Parissa viikossa Ocean Viking on poiminut Libyan edustalta jälleen 109 ihmistä. Lisäksi Times of Israelille mainitaan alukset Sea Watch ja Sea Eye, jotka ovat mahdolliset toiset kyseisen juutalaisjärjestön rahoittamat alukset.
”Kaikki mitä me teemme sosiaali- ja hyvinvoinnin organisaationa perustuu toisaalta humanitaariseen kriisiin, mutta myös juutalaisiin arvoihin. Ja kuten Talmud sanoo – kun pelastat edes yhden elämän, on kuin pelastaisit koko ihmiskunnan,” Schuster sanoi.
Ocean Viking operoi Libyan rannikolta Lambedusan satamaan Italiaan ja Etelä-Sisiliaan, johon kuuluu myös Malta. Laivaa operoivan NGO-järjestön mukaan merelle lähtijöitä Libyasta riittää, koska tilanne maassa on ”kauhistuttava”. Järjestön mukaan Ocean Vikingin kaltaisia aluksia tarvitaan, koska kumiveneillä ei kyetä ylittämään Välimerta ja hukkumisvaara on suuri.

Italialaisen tutkimuslaitoksen IIPS:n mukaan tämän vuoden aikana Libyasta on lähtenyt liikkeelle yhteensä 16 455 EU-alueelle pyrkivää, joista perille on päässyt 5 591. Suurin osa on käännytetty Libyan rannikkovartion toimesta. Noin 1 000 ihmisen kerrotaan hukkuneen operaatioissa.

Times of Israelin raportin mukaan juutalaisjärjestö CWB:n osallisuus operaatioissa tulee Aktion Deutchland Hilft (ADH) kautta, joka on kattojärjestö 23 jäsenorganisaatiolle. Se laatii rahoitusohjelmat, joihin rahoittajat voivat tämän jälkeen osallistua.
SOS Mediterranneen rahoituspakettiin osallistui CWB:n lisäksi kolme muuta rahoittajaa. Järjestö on osallistunut rahoitukseen kolmatta vuotta. Järjestön mukaan Ocean Vikingin operointi maksaa 14 000 dollaria päivässä ja CWB:n osuus oli viime vuonna yhteensä 1,3 miljoonaa euroa.


Verkosto juutalaisjärjestöjä siirtolaisoperaatioissa


Juutalaisjärjestö CWB:n organisaattori Laura Cazes sanoi, että taloudellinen tuki Välimeren siirtolaisaluksille on vain yksi tapa miten hänen ryhmänsä auttaa pakolaisia ja siirtolaisia.
”Siirtolaiskysymys on aina ollut keskeinen tehtävä CWB:lle. koska juutalaisyhteisö, jopa ennen Holocaustia, on aina ollut mukana tässä asiassa, juutalaisten idästä etsiessä parempaa elämää lännessä, päätyen Saksaan,” Cazes sanoi.
Cazesin mukaan juutalaisjärjestö Central Welfare Board on juolehtinut juulataisten siirtymisen Neuvostoliitosta ja toisen maailmansodan jälkeen rekisteröityjen juutalaisten määrä kuusinkertaistui Saksassa tähän päivään mennessä. CWB:n tehtävänä on ollut tukea byrokratiassa, järjestämällä kielikursseja ja rakentamalla infrastruktuuria.
”Nyt kun niin monet ihmiset tulevat Saksaan pakolaisina etsimään turvapaikaa, me ymmärsimme, että samat kysymykset nousevat. Tämän vuoksi me ymmärsimme, että on jotain pääosaamista, jota meillä on, että me pystymme tukemaan pehmeässä maahantulossa ihmiä, jotka etsivät turvapaikkaa Saksasta,” Cazes sanoi.
CWB operoi Saksassa yhdessä juutalaisen IsraAID-järjestön kanssa, jonka kumppanuudella Saksaan on luotu juutalaisten laitonta siirtolaisuutta tukeva yhteistyön organisaatio. Times of Israelin mukaan IsraAID tuottaa verkostolle mm. Israelista asiantuntijoita, sosiaalisen osaamisen ammattilaisia, psykologeja ja traumahoitajia. IsraAID:n ohessa useat muutkin juutalaisjärjestöt kytkeytyvät toisiinsa EU-alueen pakolaisasioissa.
”Yksi hyvä asia, joka on erityistä, että traumahoitajistamme monet puhuvat arabiaa. Joten kaiken huipuksi mukana on erikoisosaamista asiassa, kuten myös kulttuurillista hienotunteisuutta liittyen niiden ihmisten asioihin, jotka tulevat esimerkiksi Syyriasta.”
Times of Israelin raportissa välittyy kuva tarkasti suunnitellusta, rahoitetusta, koordinoidusta ja toteutetusta siirtolaisoperaatiosta Saksan alueella usean järjestön voimalla, jonka keskiössä ovat EU-alueelle laittomasti saapuvien maahanmuuttajien tukeminen.
CWB:n toiminta on saanut tunnustuksen Saksan liittokansleri Angela Merkeliltä, joka antoi kansallisen intergraation palkinnon juutalaisjärjestölle sen toimista siirtolaiskysymyksissä vuonna 2018.

UMV-Lehti, 22.9.2019
Lähde: 
Times of Israel
Lue myös (24.9.2019)


Lue myös (4.9.2019):




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

You are welcome to show your opinion here!