maanantai 14. lokakuuta 2019

SIONISTIEN PÄÄSTRATEGIAN 7 ASKELTA

  • "A lie told often enough becomes the truth.” -Vladimir Lenin. 
  • You will find that approximately 85 - 90% of people in the world today who call themselves Jews are actually Khazars, or as they like to be known, Ashkenazi Jews.
  • The Hebrew word for ‘ye shall return’ (TaShUVU), seems to have been spelled incorrectly (TaShuVu), you shall return. We did return, lacking 6. 
  • Jewish prophecies in the Torah require that 6 million Jews must “vanish” before the state of Israel can be formed. “You shall return minus 6 million.”


SIONISTIEN PÄÄSTRATEGIAN 7 ASKELTA

"Mitä yleisempi valhe, sitä suurempi kohu syntyy totuuden puhumisesta.
Ihmiset eivät suuttuneet siitä, että planeettamme on pallo, vaan siitä, ettei maa ollutkaan litteä. Kun sukupolvi toisensa jälkeen kiedotaan valheiden hienovaraiseen verkkoon, totuus näyttää kansan silmissä naurettavalta ja sen puhujat mielipuolilta." -
Dresden James


THE TRUTH

SIONISTIEN PÄÄSTRATEGIAN 7 ASKELTA
Sisällysluettelo

  

Johdanto

Israelin historia on kiistatta verinen ja silti se vaan muuttuu röyhkeämmäksi nostaen koko ajan panoksia. Sen toiminta on kuitenkin täysin loogista.

Se pyrkii luomaan Suur-Israelin ja tähän päämääränsä päästäkseen sen on otettava seuraavat loogiset askeleet:

Ennen 1900-luvun alkua Palestiinassa ei ollut lähes 2000 vuoteen ollut juuri lainkaan juutalaisia. Enimmiltäänkin heitä oli 3-4% ja hekin kauppiaina kaupungeissa. Tämä on se kiistämätön perusfakta, jonka pitäisi olla varsinkin liberaaleille ratkaiseva. Palestiinan valloitus oli pitkälle sama juttu kuin, jos 1900-luvun alussa uskovaiset juutalaiset olisivat ilmoittaneet, että Suomi onkin Jumalan heille lupaama juutalaisten luvattu maa ja sitten olisivat aloittaneet sen valloittamisen yhdessä Venäjän ja muiden siirtomaaimperiumien tuella.

1918-1948 eli alle 30 vuodessa pääosin Euroopasta tulleet juutalaiset valloittivat suurimman osan Palestiinaa siirtomaaherra Britannian tuella. Valloitusta nopeuttivat äärijuutalaisten 1947 järjestämät lukuisat massamurhat, kuten Deir Yassin, jotka karkottivat vajaa miljoona palestiinalaista.

1967 sodan aikana Israel USA:n tuella valloitti loputkin Palestiinasta ja nyt miehittää koko Palestiinaa kansainvälisen oikeuden vastaisesti. Törkeyden huippu on, että juutalaiset KOKO AJAN rakentavat jatkuvasti militaristisia siirtokuntiaan Länsirannalle keskelle Palestiinalaisten alueita. Kaiken lisäksi monet näistä siirtokuntien juutalaisista avoimesti haluavat karkottaa kaikki loputkin miljoonat palestiinalaiset Palestiinasta.

Israelin valloitusten ja aseman varmistamiseksi se on pyrkinyt yhdessä USA:n kanssa heikentämään ja hajottamaan vastustajiaan, kuten Syyriaa, Libyaa, Irakia, Irania ja näitä tukevia Venäjää ja Kiinaa. Tätä politiikkaa kutsutaan balkanisoimiseksi. Se perustuu vanhaan Diveda et impera eli hajota ja hallitse-periaatteeseen. Israelin intressissä on, että sen naapurimaat ja vastustajat ovat mahdollisimman heikkoja ja kaoottisessa tilanteessa.[1]
Varmistaakseen USA:n ja muiden länsimaiden tuen äärijuutalaiset ovat monin keinoin pyrkineet kääntämään perinteisiä länsimaisia tieteitä, historiaa ja kulttuuria päälaelleen ja nimenomaan juutalais- ja sionistimyönteisiksi. Tämä on ihan kiistatonta.
Rodun, kansan ja perheen käsitettä ollaan vesitetty samalla kun valtioiden rajat on avattu juutalaisten ja muiden massamaahanmuutolle. Sionistit ovat aktiivisesti tukeneet äärijuutalaisten tiedekulttien (Derrida, Freud, Boaz, Strauss, jne.) ja niihin pitkälle pohjautuvien kulttuurimarxististen käsitteiden (rasismi, xenofobia, homofobia, antisemitismi, sovinismi, etc.) leviämistä.
On myös kiistatonta, että sionistit dominoivat USA:n huippuyliopistoja ja valtamediaa. Tällä infovallallaan ne pystyvät tehokkaasti levittämään tiedekulttejaan, kulttuurimarxismia ja sionismia. Tätä infovaltaa lisää myös se, että äärijuutalaiset nimenomaan ajavat länsimaihin sekä sosiaalista että laillista sensuuria.

Tämä on nähty myös Suomessa juutalaisen seurakunnan toimesta. Hyvä esimerkki sosiaalisesta sensuurista oli Pertti Salolaiseen aikanaan kohdistettu valtamedian ajojahti sen jälkeen, kun hän mainitsi juutalaisten suuresta vallasta. Täälläkin asiasta puhuttiin, kun puolustin Salolaisen kommentteja täysin paikkaansa pitävinä.

Tärkeä lähteenä äärijuutalaisten toimintaan on kirjatrilogiaa Kulttuurin Kritiikki, joka on vihdoin saatu vapaaehtoistyöllä käännettyä myös suomeksi. (Googlaa.) Kirjoittaja on tunnettu huippututkija ja professori Kevin MacDonald. [2]

Israelin toiminta ei olisi mahdollista ilman supervalta USA:n aktiivista poliittista, taloudellista ja sotilaallista tukea. USA:ssa ja monissa muissa länsimaissa onkin ns. Israel lobby. Voimakkain niistä on AIPAC ja muut uuskonservatiivit organisaatiot, jotka kontrolloivat pitkälle USA:n ulkopolitiikkaa. Ne yllyttävät sitä jatkuviin sotiin mm. Irakia, Libyaa, Syyriaa, Irania ja Venäjää vastaan. USA:n kongressissa sen voima on jopa suurempi kuin itse USA:n presidentin.
Näistä faktoista kertoo kuuluisa kirja Israel Lobby, jonka on kirjoittanut kaksi kuuluisaa politiikan amerikkalaista huippututkijaa Stephen Walt ja John Mearsheimer. Uusoikeistolaiset/uuskonservatiivit kuitenkin syyttävät kirjoittajia anti-semiiteiksi ja ovat heitä kaikin keinoin pyrkineet mustamaalaamaan.[3]
Manipuloimalla tiedettä ja kulttuuria sionistit pehmentävät länsimaita hyväksymään sionistisen näkökulman ja Israelin vastustajien tuhoamisen. Sionisteilla on kuitenkin vielä yksi suuri este: Perinteinen kansallistunne. Kaikki merkittävät perinteiset poliittiset puolueet aina klassisesta liberalismista perinteiseen oikeistoon ja vasemmistoon lähtivät siitä, että ensisijaisesti valtion tehtävänä on huolehtia oman kansan edusta.
Perinteisesti valtion tehtävänä ei siis ole ollut huolehtia ulkomaalaisten eduista olivat ne sitten zuluja tai juutalaisia. Kansaa edustava valtio ei voi alistua jonkun maanosan tai koko maailman laajuisen liittovaltion alaisuuteen. Missään nimessä valtion tehtävänä ei myöskään ole lähteä maapallon toiselle puolelle sotkeutumaan joihinkin ikivanhoihin verikostojen kierteisiin.

Tällainen perinteinen nationalistinen koti, kansa ja isänmaa-asenne tekee mahdottomaksi globaalin kartellitalouden ja sotakoneiston rakentamisen. Tämän takia äärijuutalaiset ovat viimeisen sadan vuoden aikana pyrkineet luomaan uusliberalismia, uuskonservatismia/uusoikeistolaisuutta ja uusvasemmistoa. Yhteistä näille on filosemitismi, sentralismi, mokutus, homosaatio ja mamutus.

Filosemitismi on aina ollut yleistä eliitin keskuudessa, mutta nykyinen massojen filosemitismi on täysin uusi ilmiö, joka on juurtunut vasta parina viimeisenä vuosikymmenenä lähinnä median kautta.


Akatemia ja media on ehdollistanut ihmiset näkemään juutalaiset positiivisesti hyvinä ja viisaina samalla kun heidän vastustajansa muslimit, saksalaiset ja venäläiset esitetään hyvin negatiivisesti. Filosemitismiä levittää erityisesti Hollywoodin elokuvat ja amerikkalainen rock-skene, josta Madonna on ääriesimerkki. Koko juutalainen-sana on pyhitetty siinä määrin, että jopa äärijuutalaisista puhuminen nähdään pyhäinhäväistyksenä tai vähintäänkin mahdollisena antisemitisminä.


Silloinkin, kun äärijuutalaiseen sionismiin ei suhtauduta innokkaasti, niin sitä ei myöskään tuomita samalla tavalla mitä perinteiset liberalismin, oikeiston ja vasemmiston edustajat tekivät. Filosemitismi on näin vaikuttanut koko poliittiseen kenttään siirtäen sitä sionistisempaan suuntaan.[4]

Kannatetaan taloudellista ja poliittista keskittymistä yhä suurempiin kansainvälisiin yksiköihin. Pyritään nimenomaan poistamaan oma valtio, raha ja ulkopolitiikka sekä yleensäkin kansan oma päätäntävalta.

Osittain tämä sentralismi liittyy filosemitismiin, koska nimenomaan juutalaiset ovat tuhansia vuosia olleet tukemassa länsimaista sentralismia sekä talouselämässä että politiikassa. Juutalaiset suurpankkiirit, veronkerääjät ja ns. hovijuutalaiset ovat kiistatta tuhansia vuosia olleet suuressa roolissa länsimaiden valtioiden taloudellisessa ja poliittisessa kehityksessä. Juutalainen eliitti on pyrkinyt liittoutumaan hallitsijoiden kanssa tarjoamalla lainoja ja apua hallinnossa. Näin he ovat pystyneet saamaan monopoli- ja kartellioikeuksia esimerkiksi veronkeräykseen ja pankkitoimintaan.

Juutalainen historioitsija Benjamin Gingsberg kutsuu tätä sentralistista strategiaa kohtalokkaaksi halaukseksi. Vaikka liitto valtion keskusvallan kanssa hallittuja vastaan tuottaakin paljon hyötyjä, niin jossain vaiheessa keskusvalta aina kääntyy juutalaisia vastaan varsinkin, kun he käyvät hyvin syntipukiksi.[5]

Juutalaisten johtajat ja merkittävimmät eturyhmät ovat aina olleet edistämässä monikulttuurisuuden levittämistä. Tämä on luonnollista, koska se on pitkälle diasporajuutalaisten olemassaolon ja toiminnan edellytys.


Usein tämä mokutus pyritään oikeuttamaan äärijuutalaisten johtamalla monikulttuurisuuden ihailulla (ns. allofilia) ja kulttuurimarxismilla. Tämä ilmiö on tullut viralliseksi länsimaisten valtioiden politiikaksi vasta viime aikoina. Osittain tämäkin liittyy filosemitismiin, jossa valtamedian ihannoima juutalainen kulttuuri nähdään positiivisena suvaitsevaisuutta lisäävänä voimana. Tämä huolimatta lähes kaikkien merkittävien juutalaisten eturyhmien massiivisesta kaksinaismoralismista. Tämä näkyy esimerkiksi siinä, että Israel on nimenomaan julistautunut sekä maana että valtiona juutalaiseksi.


Israelissa naimisiinkin pääsee vain, jos saa luvan äärijuutalaisilta ortodoksisilta rabbeilta. Israelissa onkin valtavasti ihmisiä, jotka eivät voi mennä naimisiin Israelissa, koska eivät pysty todistamaan juutalaisuuttaan tai haluavat mennä naimisiin kristityn tai muslimin kanssa. Länsimaihin vaaditaan suvaitsevaisuutta ja monikulttuurisuutta samalla kun Israel itse pyrkii olemaan äärimmäisen monokulttuurinen.[6]

Mokutuksen lisäksi uusaatteet, kuten uusoikeistolaisuus näkee perheinstituutiota rikkovan homosaation suhteellisen neutraalina tai jopa positiivisena käsitteenä. Tämäkin juontaa osittain juurensa Lähi-Idän kulttuuriin, jossa pedofilisaatio ja homoilu on ollut yleistä. Varsinkin pikkupoikien raiskaaminen on ollut olennainen osa monia kulttuureita. Juuri tämän vuoksi sekä juutalaisuus että islamin usko kielsivät homoseksualismin. Siitä puhe mikä päivänselvä ongelma.

Lähi-Idässä uskonto on kuitenkin aina ollut vain toissijainen klaaniyhteiskunnalle, joka nimenomaan pitkälle suvaitsee sekä homoseksualismia, pedofiliaa että varsinkin pikkupoikien raiskaamista. Juutalaisten pyhässä kirjassa Talmudissa on useita järkyttäviä kohtia, jossa mietitään miten pikkulapsia ja jopa vauvoja voi raiskata.


Uusoikeistolaiset Halla-Ahon johdolla pitävät kovaa meteliä islamin pyhien kirjoitusten pedofiliasta, mutta ei sanaakaan juutalaisten pyhien kirjoitusten vieläkin pahemmasta pedofiliasta. Ei myöskään sanaakaan siitä, että ääri-islamilaiset liikkeet, kuten Taleban pääsivät helpommin valtaan luvatessaan lopettaa pikkupoikien raiskaukset. USA sitten palautti valtaan nämä lapsiraiskaajat. Käytännössä suomalaiset ovat Afganistanissa auttamassa nimenomaan niitä sotaherroja, jotka ovat tunnettuja pikkupoikien systemaattisesta raiskaamisesta. Afganistanin presidentilläkin on oma pikkupoika"rakastajansa".[7]

Perinteinen juutalainen kulttuuri on aina ollut ääriseksuaalinen. Freudilaisuuskin perustui nimenomaan juutalaisen kulttuurin tähän puoleen. Nykyään Israelin suurkaupunki Tel Aviv onkin eräänlainen homojen ja transujen Mekka. Tämä osittain selittää miksi äärijuutalaisten ja äärihomojen sionistinen liitto on niin pitkäikäinen ja voimakas.

Rajojen avaaminen tai poistaminen länsimaista on aina ollut merkittävien juutalaisten eturyhmien yksi tärkeimmistä tavoitteista. USA:n rajojen avaaminen oli hyvin pitkälle näiden äärijuutalaisten eturyhmien onnistunut projekti. Ne tekevät edelleen kaikkensa pitääkseen länsimaiden rajat auki. (Poikkeuksena tietysti palestiinalaiset ja äärimuslimit samalla kun äärijuutalaisten pitää saada liikkua täysin vapaasti ja jopa ostaa talo presidentinlinnan vierestä.)

Filosemitismi, sentralismi ja mokutus yhdessä mahdollistavat massamaahanmuuton, joka lopullisesti tuhoaa yksittäiset kansat. Tämä on ainutlaatuista maailmanhistoriassa. Uusoikeisto ja uusliberaalit eivät kuitenkaan uskalla kritisoida äärijuutalaisia, vaikka ne ovat sekä psyykkisesti että fyysisesti portit aukaisseet. Kaiken lisäksi ne vielä sodillaan karkottavat vihollisensa länsimaiden eläteiksi.

Äärijuutalaisten kritisoimisen sijasta uusoikeistolaiset ja uusliberaalit demonisoivat niitä, jotka pakenevat sionistien synnyttämiä sotia ja köyhyyttä. Tämä on yhtä järkevää kuin valittaa tulvasta demonisoimalla vettä samalla kun ignoroi niitä, jotka patoa ovat hajottamassa.

Vallallaan länsimaiden akatemiassa, mediassa ja politiikassa äärijuutalaiset yrittävät saavat USA:n ja Naton hyökkäilemään nimenomaan Israelin vastustajien kimppuun. Tätä ne vielä vauhdittavat jännityksen strategialla joko suoraan synnyttämällä valtioterrorismia ja yhä uusia false flaggeja (esim. David hotelli, Lavon, USS Liberty, Irakin ja Iranin joukkotuhoaseet, Ghoutan myrkkykaasuisku, jne.) tai epäsuoraan ajamalla vihollismaitaan kaaokseen.
Israelin miehitysvalta ja siten myös sen ns. kansallinen turvallisuus edellyttää sekä kylmää sotaa että ns. terrorismin vastaista sotaa. Koko Israelin miehitysvallan olemassaolo nimenomaan edellyttää valtavaa maailmanlaajuista sotakonetta, joka pystyy tuhoamaan sionismin vihollisia, kuten Irakin, Afganistanin, Libyan, Somalian, Sudanin, Syyrian, Iranin ja niitä tukevat Venäjän ja Kiinan.
Sionismi edellyttää globaalia sota- ja poliisivaltiota, joka tuhoaa sekä sisäiset että ulkoiset vastustajansa. Ilman kattavaa sensuuria ja USA:n, Britannian ja Naton sotakonetta Israel ei voisi dominoida Lähi-Itää ja kaataa eri puolella maailmaa sijaitsevia vastustajiaan.
Tämä maailmanlaajuinen sensuuri- ja sotakone on pitkälle Israelin ja sen johtamien kaksoiskansalaisuuden omaavien sionistien ja uuskonservatiivien hallussa. Silloinkin kun USA:n ja Israelin edut menevät ristiin, niin Israelin edut voittavat.


Viimeinen kerta, kun USA uskalsi suoraan vastustaa Israelia ja sionisteja oli kun John Kennedy piti kurissa AIPAC:ia ja kielsi Israelia kehittämästä ydinasetta. Pian tämän jälkeen hänet salamurhattiin. Silloinkaan Israelia ei uskallettu edes epäillä ja murhatutkimus oli erittäin puutteellinen ja suorastaan absurdi maagisine ihmeluoteineen, jne.


Pari vuotta tämän jälkeen Israel oli jo niin röyhkeä, että yritti upottaa USA:n laivaston tiedustelulaivan ja syyttää siitä Egyptiä. Suunnitelma kuitenkin meni myttyyn, kun laiva ei ihmeen kaupalla uponnutkaan ja osa miehistöstä jäi henkiin. USA ei kuitenkaan uskaltanut valittaa murhaavasta hyökkäyksestä, vaan päinvastoin lisäsi vain tukeaan Israelille.[8]

Maailmanlaajuinen sota-, vakoilu- ja terrorikone on äärimmäisen kallis. Puhutaan reippaasti yli biljoonasta dollarista vuodessa, josta USA rahoittaa suurimman osan. Tämä edellyttää korkeaa veroastetta, säätelyä ja äärijuutalaisten johtaman keskuspankki FED:in rahoittamaa massiivista velkaantumista, jotka ovat kaatamassa koko maailmantalouden.
Yhtä paha juttu on, että rahanpainokone mahdollistaa lisäksi pankkikartellin, valtion ja monikansallisten yritysten liiton. Näin on syntynyt valtaeliitin globaali dollari- ja öljykartelli, joka vähitellen kartellisoi koko maailmantalouden tehden siitä yhä enemmän korttitalon kaltaisen.

Rahanpainokoneen haltijat eivät tietysti suostu luopumaan vallastaan, joten ne suojelevat sitä toisaalta yhä suuremmilla talous- ja valtioliitoilla (Euro, EU, NAFTA, WTO, TTIP, jne.) ja toisaalta käyttämällä globaalia sotakonettaan tuhoamaan petrodollaria vastustavia maita, kuten juuri Irakia, Irania, Venezuelaa, Venäjää ja Kiinaa.
Sionisteilla ja suurpankkiireilla on siis pitkälle samat viholliset siitä yksinkertaisesta syystä, että yleensä lännen hegemoniaa ja kartellitaloutta pystyvät vastustamaan vain maat, joilla on suuret öljytulot. Niiden avulla ne ovat pitkälle riippumattomia monikansallisista yrityksistä ja globaalista dollarijohtoisesta kartellitaloudesta. Pelkästään lopettamalla dollarin käytön öljykaupassaan ne saattavat kaataa koko dollarikartellin, joka nimenomaan rahoittaa sionistista globaalia sotakonetta. Ei ihme, että sekä sionistit että suurpankkiirit haluavat tuhota näiden valtioiden itsenäisyyden.
Tuskin on myöskään sattuma, että sata vuotta sitten USA:n keskuspankki perustettiin juutalaisten Rotschildien liittolaissukujen Schiffien ja Warburgien johdolla. Näiden valta on nyt noussut niin suureksi, että FED:in johtajat ovat viimeisten kymmenien vuosien aikana kaikki olleet sionistisia juutalaisia. Tuskin myöskään on sattuma, että 2008-2010 pankkikriisin aikana  FED pelasti nimenomaan pankkikartellin johtopankit ja varsinkin kovinta sionismia ja kasinotaloutta tukevan Goldman Sachsin. Käytännössä maailmantalous on pitkälti muutamien jättipankkien hallussa.
On todella hälyttävää, että uusliberaalit eivät tunnu olevan kiinnostuneita siitä kuinka imperialistinen ja vääristynyt on koko kansainvälinen rahajärjestelmä. Jos sitten vielä huomauttaa sen olevan kytköksissä sionistiseen imperialismiin, niin sitten raivostutaan tosissaan.[9]

Mielenkiintoisinta tässä kaikessa ei ole se, että monet modernit liberaalit ovat niin kaukana klassisen liberalismin itsestään selvinä pitämistä arvoista, faktoista ja ajattelutavoista. Nämä uusliberaalit eivät suostu edes vertailemaan eri näkemyksiä asiallisesti ja rauhallisesti.


Sen sijaan he käyttäytyvät kuin olisi kyse jostain pyhäinhäväistyksestä. Usein he eivät suostu edes kuuntelemaan anti-sionistisia faktoja, vaan raivostuvat niistä ja syyttävät harhaisesta antisemitismistä. Tämä on jo nähty monta kertaa ja tämä nimenomaan viittaa uusaatteiden, kuten uusliberaaliin toteuttamaan aivopesuun.
Mutta miksi se uusliberaali aivopesu on toiminut niin tehokkaasti? Tämä on selitettävissä mm. psykologisilla teorioilla.. Olennaisinta kuitenkin on, että rehellistä ihmistä ei voi kunnolla aivopestä, jos hänelle samaan aikaan tarjotaan muitakin näkökulmia.
 Tämän takia Verkko- ja Magneettimedia ovat tärkeitä. Ne tuovat molemmat hyvin esille monia tabufaktoja. Ne pakottavat monet ihmiset valitsemaan rehellisyyden ja epärehellisyyden välillä. Ne ikään kuin puhkaisevat uusliberaalien kuplan pakottamalla heidät ottamaan kantaa tabufaktoihin.
Tässäkin on helppo tehdä rehellisyystesti:

8.1. Onko Israel syyllistynyt moniin false flaggeihin?

Suostutko asiallisesti keskustelemaan Israelin/USA:n/Naton menneisyydessä harjoittamasta pitkälle TODISTETUSTA valtioterrorismista ja siihen kuuluvista false flageistä?[10]

8.2. Onko Israel yksi epäillyistä JFK, 9/11 ja 7/7 tapahtumissa?

Suostutko myöntämään, että ottaen huomioon kyseisen todistetun valtioterrorismin, niin Israelia on pidettävä ainakin yhtenä EPÄILTYNÄ JFK, 9/11 ja 7/7 tapahtumiin, koska sillä on motiivi, kyky ja mahdollisuus toteuttaa suuria false flaggeja?
Jos yksilö ei suostu kumpaakaan tekemään, niin hän ei ole sen enempää liberaali kuin rehellinenkään.[1] Kätevä tiivistelmä Israelin historiaan: http://www.ifamericansknew.org/history/
[2] https://en.wikipedia.org/wiki/The_Culture_of_Critique_series
[3] https://en.wikipedia.org/wiki/The_Israel_Lobby_and_U.S._Foreign_Policy
[4] https://en.wikipedia.org/wiki/Philo-Semitism
[5] http://www.thornwalker.com/ditch/deadlyenemy.htm
[6] http://www.theoccidentalobserver.net/2010/03/kevin-macdonald-philip-weiss-on-philosemitism-and-ethnocentrism/
[7] http://www.sfgate.com/opinion/brinkley/article/Afghanistan-s-dirty-little-secret-3176762.php
http://www.huffingtonpost.com/amitai-etzioni/stop-enabling-pedophilia_b_1183408.html
[8] https://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_incident
[9] https://en.wikipedia.org/wiki/Monetary_hegemony
https://www.lewrockwell.com/2012/01/marin-katusa/the-demise-of-the-petrodollar/
http://ftmdaily.com/preparing-for-the-collapse-of-the-petrodollar-system-part-3/
[10] http://www.washingtonsblog.com/2015/02/x-admitted-false-flag-attacks.html

Israel Lobbyist - We Need a False Flag to Start War with Iran!
https://www.youtube.com/watch?t=114&v=PfoaLbbAix0

RT uncovers plans for US False Flag against IRAN to start WW3
https://www.youtube.com/watch?v=uhRGYvBoltU


____Juutalaisten alkuperä: suurin osa juutalaisista onkin kasaareja


 Winston Smith

Joulukuussa 2012 israelilainen perinnöllisyystutkija tri Eran Elhaik julkaisi tutkimuksensa
The Missing Link of Jewish European Ancestry: Contrasting the Rhineland and the Khazarian Hypotheses (Euroopan juutalaisten kadonneet esivanhemmat:
Reininmaa- ja Kasaari-hypoteesit vastakkain), jossa on tieteellisesti todistettu, että aškenasijuutalaiset, jotka muodostavat 90 % maailman juutalaisista, ovat kasaarien jälkeläisiä.
Kasaarit olivat aikanaan mahtava valtakunta Mustan meren ja Kaspianmeren välissä, jonka pakanakuningas ja suurin osa pakanakansasta kääntyi rabbiinijuutalaisuuteen 700-luvulla.


Herjaavat juutalaiset ovatkin itse kasaareja
Tri Elhaik kommentoi aikaisempaa tutkimusta, jonka väitettiin todistaneen, etteivät aškenasijuutalaiset periytyneet kasaareista, vaan olivat kotoisin Levantista: ”Vaikuttaa siltä, että heidän tuloksensa oli kirjattu ennen tutkimuksen aloittamista. He ampuivat ensin nuolen ja piirsivät sitten osumakohdan ympärille napakympin.”
Toisin kuin aiemmat tutkimukset, jotka ”todistivat” mitä sionistikasaarit halusivat kuulla, eli että he periytyvät Juudan heimosta, Elhaikin tutkimus on kohdannut Israelissa hiljaisuuden muurin, käytännössä yksikään historioitsija tai perinnöllisyystutkija ei halua kommentoida tutkimusta Israelin sanomalehdelle Haaretzille.
Sain käsiini Elhaikin tutkimuksen ja siitä Genome Biology and Evolution-lehdessä julkaistun artikkelin, jonka on kirjoittanut Danielle Venton. Itse tutkimuksen julkaisu on hyvin kuivaa luettavaa tiedemieheltä tiedemiehille, mutta Ventonin artikkeli (alla) on hyvin suoraviivainen.

Todisteita ”juutalaisgenomin” puuttumisesta
Danielle Venton 20.12.2012
Heprean kieli ja juutalaisten kulttuuri on ollut olemassa jo tuhansia vuosia. Suurimman osan tuosta ajasta juutalaiset ovat onnistuneet säilyttämään perintönsä ja kulttuurillisen identiteettinsä ilman maantieteellistä valtiota. Vaellukset, uudisasutus ja levittäytyminen ovat olleet siten iso osa heidän historiaansa. Säilyvätkö todisteet tuosta historiasta heidän geeniperimässään?
Eran Elhaik, Johns Hopkinsin kansanterveyden koulun perinnöllisyystutkija on siitä vakuuttunut.Genome Biology Evolutionissa vuonna 2012 julkaistussa tutkimuksessaan
hän peräänkuuluttaa juutalaisten alkuperää koskevien yleisten uskomusten tarkistamista. Elhaikin mukaan nykypäivän juutalaiset eivät periydy Israelin 12 heimosta, vaan ovat pääosin turkkilaisten jälkeläisiä kansasta, joka eli nykyisen Venäjän alueella Georgiasta pohjoiseen ja Ukrainasta itään. Tämä kasaarien valtakunta kääntyi heimouskonnoista juutalaisuuteen 600 – 800-luvuilla.
Elhaikin tutkimus tunkeutuu syvälle ristiriitoihin, jotka ovat hallinneet mielipiteitä jo 40 vuotta ja siksi joissain piireissä tutkimuksesta on varmasti tulossa hyvin epäsuosittu.
Hän sanoo: ”Tämä on ensimmäinen tieteellinen tutkimus, joka todistaa Kasaariteorian ja hylkää Reininmaateorian ja 40 vuoden tutkimukset.”
Vaikka Elhaikin tutkimustulokset eivät olisi tervetulleita, niin hän itse pitää löytöjä arvokkaimpana lääketieteen, eikä politiikan kannalta.
Hän sanoo: ”Haluan vain auttaa kollegoitani, jotka painivat geneettisten ongelmien parissa. Toivon, että tämä tutkimus avaa uuden aikakauden perinnöllisyystieteissä, jossa väestön kerroksellisuutta käytettäisiin oikeammalla tavalla.”
Juutalaisväestöjä käytetään useissa tautitutkimuksissa niiden oletetun geneettisen homogeenisyyden vuoksi. Jotkut sairaudet, kuten Tay-Sacsh: in tauti, ovat joissakin juutalaisyhteisöissä huomattavasti yleisempiä kuin muissa populaatioissa.
Elhaikin mukaan kuitenkin virheellinen alkuperäoletus häiritsee parhaimpien ja tarkimpien tuloksien saavuttamista.
Useiden vuosikymmenien ajan historioitsijoiden ja perinnöllisyystieteilijöiden mielestä nykypäivän Euroopan juutalaisille kaksi mahdollista alkuperäteoriaa on tuntunut uskottavilta.
Suositussa ”Reininmaan teoriassa” juutalaiset periytyvät israelilaisista ja kaanaalaisista heimoista, jotka jättivät Pyhän maan ja muuttivat Eurooppaan 600-luvulla muslimien valloitettua Palestiinan.
Sitten 1400-luvun alussa noin 50.000 juutalaista lähti Saksan Reininmaasta itään ja alkoi lisääntyä erittäin nopeasti, eräänlaisen hypervauvabuumin tavoin. Heidän lisääntymisensä ylitti ei-juutalaisten naapurien väestönkasvun kymmenkertaisesti, huolimatta taudeista, vainoista, sodista ja talouden ahdingoista, paisuen 1900-luvulle tultaessa 8 miljoonaan.
Tämän teorian mukaan Euroopan juutalaiset olisivat läheistä sukua toisilleen ja omaisivat Lähi-idän geeniperimää.
Useat oppineet suosivat Kasaariteoriaa, jonka mukaan juutalaisuuteen kääntyneet kasaarit, Mesopotamian ja kreikkalais-roomalaisten juutalaisten vahvistamina, pakenivat koilliseen valtakuntansa hajottua 1200-luvulla ja muodostivat siten itäeurooppalaisten juutalaisten väestön perustan.
Elhaikia alkoi kiinnostaa tämä teoria jo 10 vuotta sitten hänen luettuaan Arthur Koestlerin bestsellerinThe Thirteenth Tribe vuodelta 1976. Koestlerin laskujen mukaan juutalaisia ei mitenkään voinut olla itä-Euroopassa 8 miljoonaa ilman kasaarihistoriaa.
Elhaik ei malttanut odottaa geenitutkimusten valmistumista, jotta hypoteesille saataisiin tieteellinen arvio. Beharin ja kumppaneiden julkaistua vuonna 2010 tutkimuksensa
The Genome-wide Structure of the Jewish People Elhaik päätti tutkia kysymystä, joka oli jo pitkään vaivannut hänen mieltään.
Käyttäen Beharin julkaisemaa dataa hän laski seitsemän muuttujaa perimälle, sukulaisuudelle ja maantieteelliselle sijainnille. Vaikka hän käytti osittain samoja tilastollisia testejä kuin aiemmat tutkimukset, hän käytti toisia vertailuarvoja.
Nykykirjallisuuden tulokset ovat toisiinsa sotkeutuneita”
, Elhaik selittää. 
Kaikki seuraavat periaatteessa samoja perusoletuksia:
- aškenasijuutalaiset ovat väestöllisesti eriytynyt joukko, jotka ovat läheistä sukua toisilleen, mutta tämä on täysin väärin.”
Aiemmat tutkimukset olivat esimerkiksi yhdistäneet kysymyksen juutalaisten keskinäisestä samankaltaisuudesta kysymykseen heidän perimästä ja sukulaisuudesta ei-juutalaisiin.
Elhaik kuitenkin tarkasteli näitä kysymyksiä erillisinä. Hänen mukaansa juutalaisyhteisöt ovat vähemmän homogeenisia kuin on yleisesti ajateltu. Entisen Kazarian rajan läheisyydessä esiintyi eniten heterogeenisyyttä.
Hänen toinen kysymyksensä keskittyi perimään: juutalaisyhteisöjä vertailtaessa ei-juutalaisiin naapureihinsa (Kaukasuksen tai Levantin väestöihin), mikä on lähimpänä juutalaisia? ”Kaikki Euraasian juutalaisyhteisöt ovat lähempänä Kaukasuksen väestöjä”, hän kirjoittaa. ”Poikkeuksena on keskieurooppalaiset juutalaiset, jotka ovat lähimpänä Italian ei-juutalaisia. Yksikään kahdeksasta arvioidusta juutalaisväestöstä ei ollut lähimpänä Levantin väestöjä.”
”Minulle oli vaikeinta yrittää tyhjentää mieleni ja odotukseni aikaisemmista tutkimuksista”, Elhaik kertoo.
”Istuin junassa syvissä mietteissäni, kun keksin miten erottaa kysymykset toisistaan.
Se oli hieno hetki.”
 Elhaik jatkaa: ”Olisi kuitenkin virhe tehdä johtopäätös, ettei juutalaisilla ole mitään tekemistä antiikin juudealaisten kanssa. Löysin geneettisiä jälkiä myös Lähi-idästä. En ole varma, viittaako se Iraniin vai Juudeaan, mutta sellainen kuitenkin perimässä on. Tämän päivän poliittisessa ilmastossa se voi vaikuttaa kummalliselta, mutta historiallisesti se olisi hyvin järkeenkäypää.”Niin Iranin kuin Juudean juutalaiset alkoivat liittyä kasaarien valtakuntaan niinkin aikaisin kuin 400-luvulla eaa.
Tel Avivin yliopiston historian professori Shlomo Sandille, joka kirjoitti kiistellyn kirjan
The Invention of the Jewish People, Elhaikin tutkimus oli kuin kauan kaivattu todistus syyttömyydestä.
Hän kertoo:”Asia on minulle päivänselvä. Jotkut ihmiset, historioitsijat ja jopa tiedemiehet, ovat sulkeneet silmänsä totuudelta. Joskus oli juutalaisvastaista kutsua juutalaisuutta roduksi ja nykyään on juutalaisvastaisuutta sanoa, että he eivät ole oma rotunsa.
On hullua, miten historia leikkii kanssamme.”
Israelissa syntynyt Eran Elhaik tiivistää: Ei ole olemassa juutalaisperimää, eikä varmasti juutalaisgeeniä. Kaikki ihmiset ovat samoista rakennuspalikoista muodostuneita sekoituksia, kukin hiukan erilaisella arkkitehtuurilla. Euroopan juutalaisiin liittyvä hämmennys juontaa heidän traagisen menneisyytensä vainoista ja karkotuksista, jotka ovat luoneet useita eri yhteyksiä perimän ja maantieteen välille. Purkamalla osiin käsityksemme geneettisesti selvästi erottuvista populaatioista ja ymmärtämällä sukulaisuutemme voimme paremmin arvostaa yhteistä historiaamme, ja mikä tärkeämpää, yhteistä tulevaisuuttamme.”
Alkuperäiset artikkelit:

The “Six Million” Jewish “holocaust” Myth - Balfour-Declaration of 1917


6000_000-kabbalistic-figure

the-first-holocaustAuthor Don Heddesheimer’s book, The First Holocaust: Jewish Fundraising Campaigns With Holocaust Claims During and After World War One, is an important piece of the revisionist puzzle. Heddesheimer cogently documents the slew of previous attempts by Jews to disseminate deceitful and untrue atrocity propaganda before, during and after World War I.

The First Holocaust features an amazing collection of press clippings and propaganda articles dating back to the late 19th century that make claims of the suffering and imminent extermination of European Jewry. Among such articles we find that Jews have, dozens of times before WWII, invoked the cabalisitc “6,000,000″ number as the amount of Jews on the verge of death and destruction during various periods of turmoil and conflict in Europe and Russia. Undoubtedly, this book exposes the deliberate fraudulence of these sinister Zionist campaigns and media blitzes — long before Hitler became Chancellor of Germany in 1933 — designed to elicit public sympathy and financial support for Jewish political ambitions, principally the establishment of the State of Israel.
The obsessive invocation of the cabalistic fable of “6,000,000 dead or dying Jews” dating back at least four decades prior to the events of WWII directly undermines and betrays the notion that 6,000,000 Jews perished in Europe between 1939-1945, as Jews have claimed. It was a lie the first time, and it is a lie today!
holyhoax

The Infamous Anne Frank Hoax
Educators around the world  have constantly exposed our children to the x-rated infamous Anne Frank fictional story.  It’s been a very successful propaganda tool!
The Gentile populations of the West have, for decades, been inundated and inoculated with an endless onslaught of holocaust-themed Hollywood movies, television shows, “docudramas”, books and memoirs; in conjunction with mandatory “holocaust education” in schools across North America and Europe. The primary function of this insidious global propaganda campaign is to — quite simply — brainwash non-Jews into a state of abject fear and paralysis while we are ideologically, economically and physically enslaved by the Jewish tribe.
It is also designed to de-legitimize all criticism of Jews and the State of Israel and to ensnare non-Jews into adopting a pro-Jewish, pro-Zionist worldview.
With their hateful holocaust lies, Zionist myth-makers are teaching masses of young school children to hate Germans, and European mankind in general. These kids, not knowing any better and unable to think for themselves, blindly believe these tall tales and never question what they’ve been told when they become adults. The indoctrination of our little ones with Zionist ‘holocaust’ fiction is permanently damaging the minds of young people. Force-feeding young children, as well as teenagers, distortions and outright falsehoods about World War II so that they sympathize with Jewish people and treacherous Jewish causes — such as Zionism and Communism — is immoral, destructive, harmful and criminal. It must be stopped!
A question that you might ask is: “what is the significance of the ‘Six Million’ figure and where did it originate?”
The mythical “Six Million” figure has intriguing origins indeed. Jews have staunchly emphasized the 6,000,000 figure in atrocity propaganda from the years 1890 through 1945. World War II ended in 1945, and since that time the cabalistic 6,000,000 figure has now reached sacrosanct status. This was achieved through a sleazy and deceptive campaign of repetitive HoloHoax swindlespeak in the news and entertainment media, centered in Jewish Hollywood. As the Jewish-Communist mass murderer, Vladimir Lenin, once said: “a lie told often enough becomes the truth.” This campaign of Jewish deceit has steadily intensified over the years. When Jews sense an increase in awareness of their treachery and global crimes against humanity amongst the Gentile public (a natural reaction of which is resentment and hostility), the louder they begin to wail about their invented holocaust in the octopus of media organs they control. That’s why they are always gauging the pulse of public opinion.
World leaders, Presidents, Prime Ministers, ceremonial Kings and Queens, Popes, Priests and Holy Men of all faiths, genuflect in groveling reverence of the mythical “6,000,000 Jews” who didn’t perish in “Nazi gas chambers”, as such chambers did not exist and were impossible.
(See: VHOIHR, CODOH, WSMOTZundelsiteNazi Gassings Never Happened)

Research shows that the reason for this bizarre Jewish fixation on the number 6,000,000 primarily stems from an ancient religious prophecy in the Torah. According to some sources, the prophecy envisioned that before the Jewish people could reclaim and reconquer Palestine to establish a Jewish homeland called “Israel”, 6,000,000 Jews would first have to perish in a fiery burnt offering (i.e. “Holocaust”), as a sacrifice to their bloodthirsty tribal deity, YHWH.
(See: Weintraub, Ben. The Holocaust Dogma of Judaism: Keystone of the New World Order. Washington, D.C.: Cosmo Pub., 1995.)
Jewish author, Benjamen Blech, confirmed this reality in his book “The Secrets of Hebrew Words” (J Aronson Inc., 1991, p. 241), stating,

tashuvu1

“The Hebrew word for ‘ye shall return’(TaShuVU), seems to have been spelled incorrectly. Grammatically it requires another (vav). It ought to read (TaShUVU). Why is it lacking the letter (vav) which stands for six?.  
[TaShuVU] without the vav is a prediction to the Jewish people of ultimate return to their national homeland.

TaShuVU in numbers adds up to 708: tav=400, shin=300, vei=2, vey=6. When we write the year, we ignore the millennia. In 1948 on the secular calendar, we witnessed the miracle of Jewish return to Israel. On the Hebrew calendar it was the year 5708.

That was the year predicted by the incomplete word (TaShuVu), you shall return. We did return, lacking 6 – an all important 6 million of our people who perished in the holocaust. Yet the fulfillment of the prediction of return in precisely that year implied by the gematria of TaShuVU gives us firm hope that the words of the prophets for Final Redemption will come true as well.”

Here are two additional commentaries on the origins of the “Six Million” from History & Scriptural Origins of the Six Million Number:
Jewish prophecies in the Torah require that 6 million Jews must “vanish” before the state of Israel can be formed. “You shall return minus 6 million.”

That’s why Tom Segev, an Israeli historian, declared that the “6 million” is an attempt to transform the Holocaust story into state religion. Those six million, according to prophecy, had to disappear in “burning ovens”, which the judicial version of the Holocaust now authenticates. As a matter of fact, Robert B. Goldmann writes: “. . . without the Holocaust, there would be no Jewish State.” A simple consequence: Given six million Jews gassed at Auschwitz who ended up in the “burning ovens” (the Greek word holocaust means burned offerings), therefore, the prophecies have now been “fulfilled” and Israel can become a “legitimate state”.
Regarding the ‘six million’ number you should know the following: In the Hebrew text of the Torah prophesies, one can read “you shall return”. In the text the letter “V” or “VAU” is absent, as Hebrew does not have any numbers; the letter V stands for the number 6. Ben Weintraub, a religious scientist, learned from rabbis that the meaning of the missing letter means the number is ’6 million’. The prophesy then reads: You will return, but with 6 million less. See Ben Weintraub: “The Holocaust Dogma of Judaism”, Cosmo Publishing, Washington 1995, page 3. The missing 6 million must be so before the Jews can return to the Promised Land. Jahweh sees this as a cleaning of the souls of the sinful people. The Jews must, on the return to the Promised Land, be clean — the cleaning shall be done in burning stokes. 
The obviously important mystic 6,000,000 and the accompanying magic word, Holocaust (always religiously spelled with a capital H), were invoked many years before the Second World War, as in the 1919 propaganda piece below. Ben Weintraub’s 1995 book, Holocaust Dogma Of Judaism, fully explores and explains the Kabalistic gematria and occultism involved in the number. 6,000,000 is the number of perfect Jewish souls times ten, and ten is number of the Sephiroth, the divine emanations of G_d as seen in the Jewish mystical book called the Kabala.

The sacred 6 Million

The word "holocaust" means burnt offering: "Amongst different animal offerings in the Jerusalem shrine there was one that was forbidden to be eaten neither by the donators nor by the priests for it had to be burnt entirely. The Hebrew word for this offering was 'ola' (literally translated: climbing up). The Greek translation of the Torah used the word 'holocauston' (entirely burnt) instead. The 'ola' was, as long as offerings were in effect and practised, the highest expression of total devotion to God."
[Yehuda Radday in "The Parliament", the official government weekly paper, Bonn, nr. 5, May 24, 1977, p. 19]

Ritual offerings belong to Jewish history as Abraham and Moses. Yaweh, God of Zion, demanded always the most gruesome deeds from his ilk, like ritual slaughter and the burning of slaughtered cadavers. This God mapped it out in great detail for his followers (Torah, Old Testament) describing how he wanted the burnt offerings to be served.
He intoxicates himself by the stink of smouldering cadavers over burning wood as "an aroma pleasing the LORD". He then demands from his terrified subjects:
 "sprinkle the blood against the altar on all sides. From the fellowship offering he is to bring a sacrifice made to the LORD by fire: all the fat that covers the inner parts or is connected to them, both kidneys with the fat on them near the loins, and the covering of the liver, which he will remove with the kidneys. ... as an offering made by fire, an aroma pleasing the LORD." [Leviticus 3:2-5]

But animal offerings, which were bad enough, were not enough to satisfy Yaweh's blood lust entirely and he upped the stakes by demanding human offerings. Moreover, he even ordered his followers to holocaust their own children:
 »Then God said, "Take your son, your only son, Isaac, whom you love, and go to the region of Moriah. Sacrifice him there as a burnt offering on one of the mountains I will tell you about."«  [Genesis 22, 2]

The Jews, being very intimate with God's predilections, pledged weighty holocaust offerings whenever they begged for a favour or for help in times of desperate straits: "And Jephthah made a vow to the LORD:
 'If you give the Ammonites into my hands, whatever comes out of the door of my house to meet me when I return in triumph from the Ammonites will be the LORD's, and I will sacrifice it as a burnt offering'." [Judges 11:30,31]

For the permission to return to the Promised Land, God allegedly demanded from them a "6-Million-Holocaust-Offering", so the high priests interpreted a Torah prophecy that reads: "You shall return"
(due to a spelling mistake the priests interpret it this way "You shall return, minus 6 million")


This self-imposed prophesy – without fulfilment of this prophesy the return to the Promised Land would not be permitted – led to the 1919 "six-million-prophecy-crash". Based on the Balfour-Declaration of 1917 the state of Israel was guaranteed, and the Diaspora-Jews would return to the "Promised Land".
The leading Jews at that time expected 1920 a migration of their brethren into "their Land".
But, before the return could take place, "6 million" of them had to disappear, according to the wrongly interpreted prophecy.

In fact, Jewish organisations proclaimed already in 1919 a "6 million-holocaust", taking place in the Ukraine: "Six million men and women are dying; eight-hundred-thousand children cry for bread. And this fate is upon them through no fault of their own, through no transgression of the law of God or man; but through the awful tyranny of war and a bigoted lust for Jewish blood. In this threatened holocaust of human life ..." [The American Hebrew, Oct. 31, 1919, Nbr. 582]

Since the global political situation was such, that the founding of the state of Israel was not possible, the whole "6 million" idea of 1919 was simply put on ice.
However, the fulfilment of this prophecy is now taking place in the courtrooms of Europe, where verdict after verdict against critical historians, serve as "judicial notice" proof that the holocaust-version of "6 million" Jewish victims murdered in the "burning ovens" of the Nazis "took place", meaning, that the prophecy is fulfilled and the "Chosen People" can now return to Israel with the permission of the Cabala.

Those "6 million", which must allegedly missing in order to return to the "Promised Land", is said to be Yaweh's way of cleansing the Jewish souls of all sins, since a return of sinful and unclean souls is not permitted.
The cleansing of the "chosen" souls was to be administered in "burning ovens":
"God said: Could I forget the holocaust-victims?
Rabbi Tanchum, Chanilias son said: In the hour, when Hananja, Misael and Asarja stepped out of the burning ovens, the people of the world came together to strike the haters of Israel in the face." [The Talmud, Goldmann Publishers, Munich 1980, pages 138, 225]

Are we now to understand, that "6 million" had to disappear in the "burning ovens" of Auschwitz (who quiet possibly stepped out of them again, as the Talmud says and as Moshe Peer describes his survival of six gassing procedures at Bergen Belsen albeit Belsen had no gas chambers), in order to be worthy of returning to the "Promised Land", cleansed and pure and, at the same time, to break the resistance in many parts of the world against the Hebrew-leadership, aiming for world dominance? Since the Jews went allegedly through the crematories of Auschwitz, the world "strikes all haters of Israel in the face", as we all know.
With the "burning ovens" of Auschwitz (the second holocaust) the Jews have become the "untouchables", they are invincible. Nobody dares to even utter one syllable of criticism "out of fear of the Jews" [Book of Ester, 8:17] or as we know from the persecution of Jesus, the Christian redeemer: "But no-one would say anything publicly ... for fear of the Jews." [John 7:13]

No-one less important than the late Director of the German government sponsored Institute for Contemporary History, Dr. Martin Broszat, stated under oath in front of a German court, that the "6 million holocaust-Jews" were a "symbolical figure", not a factual one [Frankfurter Allgemeine Zeitung, Aug. 23, 1994, page 7]. Zalman Grinberg, who chaired the "Munich Conference of Liberated Jews" on January 27, 1946 revealed in view of the planned creation of a Jewish state: "We offered six million people."
[Süddeutsche Zeitung, 16.2.2001, page 53]
https://rodoh.info/forum/viewtopic.php?t=2397


GOING HOME
by Benyamin Cohen
Torah from Dixie Staff Writer    
The beginning of this week's first Torah portion discusses the various laws regarding the Yovel (Jubilee) year, the year in which land in Israel reverts back to its original owner.
complete_story.gif    
[]

The beginning of this week's first Torah portion discusses the various laws regarding the Yovel (Jubilee) year, the year in which land in Israel reverts back to its original owner.
The verse describes the events in the Yovel year as follows:
"In the Jubilee year you shall return each man to his ancestral heritage"(Leviticus 25:13).

The Hebrew word for "return" used in the above verse is "tashuvu."
Usually spelled with the Hebrew letters tavshinvav, vetvav, this time it appears in its shortened form, without the first vav.

The Zohar, the basic work of Kabbalah, viewed this verse as a prophetic sign. Since it speaks about the land of Israel being returned to its rightful owners, the Zohar understood this verse to mean when the land of Israel was returned to the Jewish people as a nation. As we know from history, this finally occurred in the year 1948, which corresponds to the year 5708 on the Jewish calendar.

Remarkably, the numerical value of the word "tashuvu return" when it is written without the first vav as in the verse above is that same number 708 (the 5000 part of the year only tells us which millennium from creation we are talking about).

The verse itself was telling us when we would return to our homeland. 
How amazing that the very verse which discusses the return of the land contains an actual reference to the historical event when Israel was returned to Jewish rule!
Let us take this idea one step further. The Midrash discusses the time of the arrival of the Mashiach (Messiah) and relates the following parable:
There was once a father and son who were traveling together to a big city. The boy asked his father when they would be arriving. The father replied,
"When you see the cemetery, you will know that we are close, for the cemetery is located on the outskirts of the city." 
This is true even today; most cemeteries are located just outside the city.
What relevance does this story have to the arrival of the Mashiach?

The Talmud explains that the city is compared to the Mashiach.
Only once we have passed a cemetery in other words, a time of death on a massive scalewill the arrival of the Mashiach be on the horizon.

We have witnessed such a horrific massacre in the not-so-distant past with the Holocaust, the most systematic and cruel death machine in all of Jewish history.

Now let us bring back the missing letter vav from before.
The letter vav, which numerically equals six, refers to the six million Jews whom we lost in the Holocaust. 

Now the word "tashuvu return" is more prophetic than ever.
As the Talmud stated, there will only be a return to Israel once we have passed a cemetery. Well, we have certainly passed that cemetery the deaths of six million of our own and now we can rest assured that the arrival of the Mashiach is on the horizon.
[]
This article is based on a lecture given by Rabbi Benjamin Blech, world renowned lecturer and author of the recently published The Idiot's Guide to Jewish History and Culture.
http://www.tfdixie.com/parshat/behar/005.htm


6Million

Is it just coincidental that the flimsy and farcical story of “6,000,000 Jews” being murdered in “gas chambers” and burned up in “ovens” in concentration camps during WWII gave the Jews the impetus and PR ammunition they needed to make their “gallant return” to the “promised land” at the war’s end — 
occupying and ethnically cleansing much of Palestinethrough terrorism and force of arms — establishing a racist/apartheid “Jewish state” called “Israel” in 1948?

And this all just happens to fit the previously cited ancient Torah prophecy to the letter? 
Actually, the 600,000 letters.  I hardly think so!
Today, the holocaust™ tall tale has taken the form of a bizarre cult-like State-enforced and protected religious dogma of the West (i.e. Holocaustianity), as it is illegal to question, dispute or deny in over a dozen European countries, under punishment of heavy fines and imprisonment! This farfetched Zionist-trumpeted conspiracy theory is being utilized by Jewish hucksters and scam artists as a money-making enterprise — a larcenous con of near-planetary proportions which Jewish professor Norman Finkelstein dubbed “The Holocaust Industry”.
(The Holocaust Industry: Reflection on the Exploitation of Jewish Suffering. London: VERSO, 2000.)

On top of that, this myth has been wielded by Jewish zealots as an ideological sledgehammer to club Gentiles over the head with any time non-Jews dare criticize or oppose the global banditry and menacing influence of the self-professed “Chosen People”.
Below are reproductions of many press clippings and articles featuring the cabalistic 6,000,000 number, dating back to the year 1900. Note the ceaseless references to “6,000,000 Jews”, the continuous begging for money and land (Palestine), and the term “holocaust” used well before the events of the 1940s. It is also noteworthy that the authors of the vast majority of these propaganda articles were the richest of Wall Street’s Jewish bankers as well as leaders of Zionist pressure groups — Schiffs and Warburgs among them. (More examples can be found here, here and here; credit also goes to this blogger for unearthing many of these article clippings).


___

Adolf Hitler the NAZI Jew

September 24th, 2012
Hitler was financed by the Bank of England and the US Federal Reserve
NAtional socialists (crypto german jews) and ZIonists. The result is a NAZIParty.
The National Socialist Party in Germany were mostly Globalist Jews. Just like most of our Political Parties in Governments today.
In 1917 Jewish British Empire already agreed to give Rothschild Palestine, to create Israel, to nationalize the Jew, and to give them their own homeland.
Why did the Rothschilds Finance Nazism and Communism..
The European Jews would never leave Europe on their own. Rothschild needed to create a big event to scare the Jews out of Europe and move them into Palestine… to create israel, to nationalize the jew, by creating their own homeland.
The side benefit of WW2 was to spread Zionism throughout the world…and get the goyim to kill each other… using the mighty German NAZI Army at the time.
The German NAZI Army stole and looted every country they invaded for the Jews. Same way Jews today using USA Military to do the same.

GENERAL GEORGE VAN HORN MOSELY,
in the New York Tribune, March 29, 1939:
“The war now proposed is for the purpose of establishing Jewish influence throughout the world.”

Nazi George Bush Snr – real family jew name is scherf
Nazi George Bush Snr – real family jew name is scherf
President Bush Masonic occult number 77https://graviolateam.blogspot.com/p/adolf-hitler-nazi-jew.html


___

The Complete History of the 'House of Rothschild'Control Freaks — The Rothschilds have been in control of the world for a very long time, their tentacles reaching into many aspects of our daily lives, as is documented in the following article. However, before we jump to the timeline, let’s read this invaluable introduction which will help us to clearly understand who the Rothschilds are as opposed to who they claim to be.

Definition of Zionism:
 an organization of so called Jews whose goal is to create a nation for Jews. 

Definition of Judaism: Jews collectively who practice a religion based on
the Torah 
and the Talmud. 


Just one of a multitude of Rothschild Palaces
Khazarian Ashkenazis

The Rothschilds “claim” that they are Jewish, when in fact they are Khazars.
They are from a country called Khazaria, which occupied the land locked between the
Black Sea and the Caspian Sea which is now predominantly occupied by Georgia.  


The reason the Rothschilds claim to be Jewish is that the Khazars under the instruction
of the King, converted to the Jewish faith in (or about) 740 A.D., but of course that did
not include converting their Asiatic Mongolian genes to the genes of the Jewish people. The Thirteenth Tribe


85 - 90% of Jews are Khazars
You will find that approximately 85 - 90% of people in the world today who call
themselves Jews are actually Khazars, or as they like to be known,
Ashkenazi Jews.
 


These people knowingly lie to the world with their claims that the land of Israel is theirs
by birthright, when in actual fact their real homeland is over 800 miles away in Georgia.
 Let’s Pretend We ARE the chosen people!


So, next time you hear an Israeli Prime Minister bleating about the so-called persecution
 of the Jews, consider this; every Prime Minister of Israel has been an Ashkenazi Jew.  


Therefore when all these Prime Ministers have curried favor with the West for their
re-establishment of a Jewish homeland, they have knowingly and deliberately lied to you,
as they were never from that region, and they well know it, because it is they who call
themselves Ashkenazi Jews. The Synagogue of Satan: The Secret History of Jewish
World DominationThe Book of Revelation, Chapter 2, Verse 9, states the
following which would appear to be about these
Ashkenazi Jews:


"I know thy works, and tribulation and poverty, (but thou art
rich) and I know the blasphemy of them which say they are
Jews, and are not, but are the synagogue of Satan."

The most wealthy bloodline in the world, bar none, and the
leader of the Ashkenazi Jews in the world today, is the
Rothschild family.
As you will see in the timeline, the Rothschilds have obtained this position through
lies, manipulation and murder. 
 


Their bloodline  extends into the Royal Families of Europe, and the following
family names:
 Astor; Bundy; Collins; duPont; Freeman; Kennedy; Morgan; Oppenheimer;
Rockefeller; Sassoon; Schiff; Taft; and Van Duyn. 


However, these are not the only bloodlines to worry about. 

These 13 Families Rule the World: The Shadow Forces Behind the NWO 

You are probably aware of the centuries old practice undertaken by many Ashkenazi
Jews whereby they would change their name, in order for them to appear part of the
dominant race of the country in which they lived, so as they could obtain influential positions
in that country, which they would then exploit to serve their real masters elsewhere.  


There is plenty of evidence to prove the Rothschilds continue that deceptive tradition. 

Furthermore the Rothschilds are known to sire many children secretly that they can put
 into positions of power when required.  


This started with the very first man who took the name Rothschild, who had a secret
sixth son.  


Finally, remember the world is a diverse place, I could if I wanted change my name to
Rothschild, or any of the names listed above, and that would not make me part of this
family anymore than converting to Judaism in 740 A.D. will make these Ashkenazis Jewish. Do not judge a book by its “cover alone”!


Please, therefore, do not automatically assume someone you see with the name
Rothschild or any of the names listed above are part of the Rothschild criminal network.
Furthermore and most importantly, the majority of Ashkenazi Jews are innocent and
not part of this network.  


Check the facts out for yourself first, this article is designed to inform people who
the enemy is, not single out people of a particular race or people with a particular
surname, who may have nothing to do with this Rothschild criminal network. Mayer Amschel Bauer


The Red Hexagram
1743: Mayer Amschel Bauer, an Ashkenazi Jew, is born in Frankfurt, Germany,
 the son of Moses Amschel Bauer, a money lender and the proprietor of a counting house. 


Moses Amschel Bauer places a red sign above the entrance door to his counting house.
This sign is a red hexagram (which geometrically and numerically translates into the
number 666) which under Rothschild instruction will end up on the Israeli flag some two
centuries later. 


1753: Gutle Schnaper, an Ashkenazi Jew (future wife of Mayer Amschel Bauer), born 
to respected merchant, Wolf Salomon Schnaper.

https://graviolateam.blogspot.com/p/the-complete-history-of-house-of.html 

____


The Khazarian Conspiracy: Fake Jews of the Synagogue of Satan!


The Khazarian Conspiracy: Fake Jews of the Synagogue of Satan!

 The Khazarian Conspiracy that rules the World.
  • Who are the Khazars? 
  • What is their origin in history? 
  • How do they relate to the twelve tribes of Israel? 
  • What is their influence on world rule today? 
This video answers these questions and a lot more.


Revelation 3:9 ►

I will make those who are of the synagogue of Satan, who claim to be Jews though they are not, but are liars--I will make them come and fall down at your feet and acknowledge that I have loved you.

Revelation 2:9 ►
I know your afflictions and your poverty--yet you are rich! I know about the slander of those who say they are Jews and are not, but are a synagogue of Satan.

"The Life of An American Jew In Racist Marxist Israel” by Jack Bernstein:

“As the collapse of Israel draws near, one of two courses of action by the New York/Moscow/Tel Aviv Triangle is likely to be taken: Israel could trigger a large scale Mideast war, a large war which Israel could not win alone.

Then the New York leg of the New York/Moscow/Tel Aviv Triangle would use its influence on the U.S. Government to send U.S. military forces to aid Israel. It isn’t expected that the Moscow leg of the triangle will become militarily involved. Moscow will merely sit back and let the U.S. weaken itself in helping Israel fight the Arabs.

At some point during the war, when the U.S. military is deeply involved and the U.S. citizens demoralized, the Zionist oriented Jewish International Bankers will make their move. Evidence leads to the conclusion that it is these bankers who own the Class A Stock of the U.S. Federal Reserve, America’s central bank. In this position of power, these Zionist bankers, can, and likely will, trigger an economic collapse in America — like they did in 1929 when they caused the stock market crash and started the severe depression of the 1930′s.

 Since the money system currently used in the U.S. is not backed by gold, silver or anything of value, the paper dollars and tin coins now in use will be worthless. In the resulting state of confusion and in an effort to obtain food and other necessities, the American people will accept the ‘New States Constitution’ which has already been written. This will place the American people under the dictates of One-World Government run by the Zionist oriented International Bankers and Zionist/Bolshevik Jews.

 Exactly what direction the war in the Mideast will take only the New York/Moscow/Tel Aviv Triangle and God will know. When it is all over, the main losers will be: 

The American people. The Arab people. The Sephardic Jews and that portion of Ashkenazi Jews who are for justice and freedom.
- The only winners will be: The ZIONIST

https://graviolateam.blogspot.com/p/he-khazarian-conspiracy-that-rules-world.html 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

You are welcome to show your opinion here!