sunnuntai 3. toukokuuta 2015

DMSO ja C-vitamiini – syöpähoidon tehokaksikko

DMSO and Vitamin C - The Magic Duo for Cancer Treatment That Frightens The FDA and Conventional Medicine

Use of DMSO in medicine dates back decades. It was predominantly used as a topical anagesic, anti-inflammatory and antioxidant.

Today, we know that DMSO can treat a variety of disorders including arthritis, mental illness, emphysema, and even cancer
While this is now considered a superb cancer treatment, orthodox medicine is not interested in discussing its benefits.
If DMSO were to be implemented and used in cancer treatment, the "true cure rate" for orthodox medicine would rise from 3% to above 90%!
Here's why.__________


MSM, eli metyylisulfonyylimetaaniMSM on luonnossa ilmestyvä orgaaninen yhdiste, joka sisältää rikkiä ja metyyliryhmiä.  MSM:ää esiintyy kaikissa elävissä eläin- ja kasvisoluissa sekä kudoksissa.

Luontaistuotevalmisteissa MSM:ää kutsutaan usein pelkästään orgaaniseksi rikiksi. MSM syntyy valtameressä ja se käy erilaisia prosesseja läpi päästäkseen kasveihin ja vielä niille sopivaan muotoon. Valtameren planktonit vapauttavat rikkiyhdisteitä veteen, jonka jälkeen yhdisteet alkavat muuntua ja haihtuvat ilmaan, jolloin alkaa uusi muuntumisprosessi ja aines muuntuu takaisin MSM:n muotoon. MSM palaa sateen mukana maahan ja mineralisoituu kasveille sopivaksi ja näin se pääsee läpäisemään tiensä kasvien solukoihin. 


Näistä teollisuus saa omien tuotantoprosessien kautta MSM:n sopivaan jauhemaiseen muotoon. Käsittääkseni MSM:ää pystytään tietyin prosessein erottamaan myös suoraan merivedestä.


Erilaiset siemenet ovat hyvä MSM:n lähde

MSM:ää käytetään eniten erilaisien kiputilojen apuna sekä sidekudoksiin liittyvissä ongelmissa ja urheilijoiden keskuudessa. MSM:n uskotaan vaikuttavan kipua lievittävänä siten, että se estää niin kutsuttujen C-kipusäikeiden kautta kulkevien viestien välittymisen ja näin ollen kipu lievittyy. 
Sidekudoksiin liittyen apu löytyy sitä kautta, että MSM osallistuu kollageenin valmistukseen. Kollageenista voit lukea lisää ihoon liittyen toisesta blogijutustamme täältä. Kollageeni on proteiini, jonka osuus kehon proteiineista on noin 30-40% ja on siis kehon yleisin proteiini. Näin ollen sitä on ympäri kehoa, ei vain ihossa. 

Kolmantena MSM:ää käytetään paljon urheilijoiden keskuudessa, koska sen on koettu lievittävän lihasarkuutta ja se nopeuttaa lihasvammojen paranemisessa ja osaltaan myös kollageenin muodostajana, sen kärsiessä urheillessa. Näiden pääkäyttöisten ryhmien lisäksi MSM:ää käytetään mm. allergioiden hoitoon, kohonneeseen kolesteroliin, hiivatulehduksiin. migreeniin, nivelreumaan ja moneen muuhun. 
_______


Elintärkeä MSM eli orgaaninen rikki. 

Krooniset kivut ovat kansantauti. Pitkään jatkuvat kivut vahvistavat itseään ja voivat pilata koko elämän. Maailmanlaajuisten tutkimusten mukaan luontainen MSM ja glukosamiini auttavat.
MSM on vaaratonta ja myrkytöntä. MSM tehoaa useimmilla ihmisillä; se on kokeilemisen arvoinen aine! MSM:n käytöllä saatamme saada apua vaivoihimme, ja voimme jopa lopettaa turhien lääkkeiden popsimisen. Voisi sanoa, että MSM on luonnonmukainen kipulääke sekä "rustojen ruokaa".
Mitä MSM on?
Orgaaninen rikki on kehon ja luonnon oma rikki, jota on kasveissa ja meissä itsessämme. MSM on ihmiselle elintärkeä ravintorikki, jota ilman emme voi tuottaa hyviä, terveitä soluja. Rikki on neljänneksi yleisin makromineraali äidinmaidossa ja prosentuaalisesti kolmanneksi yleisin mineraali elimistön kokonaispainosta.
MSM ei ole rohdos eikä lääke. Se on tärkeä ravintoaine, ja sillä on monia tehtäviä kehossamme, kuten terveen ihon, hiusten ja kynsien kasvun stimulointi. Keho tarvitsee sitä terveiden luiden, nivelten, nivelsiteiden ja jänteiden rakentamiseksi, oikeanlaisen entsyymitoiminnan turvaamiseksi ja happo-emästasapainon, hormonitasapainon ja immuunijärjestelmän toiminnan varmistamiseksi. Kaikki solumme tarvitsevat MSM:ää kasvaessaan.
Lääkärit Herschler ja Jacob ovat havainneet, että lisäravinteena MSM voi estää tai poistaa monia hyvinvointiin liittyviä tiloja kuten allergioita, astmaa, keuhkopöhöä, kehkojen vajaatoimintaa, niveltulehdusta, päänsärkyjä, iho-, ruoansulatus- ja vatsaongelmia, fibromyalgiaa, selkäkipuja, hermovauriota, jne.
Terve keho tarvitsee rikkiä joka päivä lepotilassa, aktiivinen tai kivulloinen keho huomattavasti enemmän!
Mistä MSM:ää saadaan?
Kirjainyhdistelmä MSM tulee sanoista metyylisulfonyylimetaani. Kyseessä on tieteellisesti tutkittu ruoassa ja elimistössä esiintyvä luonnollinen aine. MSM syntyy valtameressä, jossa planktonit vapauttavat rikkiyhdisteitä meriveteen. Sieltä ne, käytyään läpi monimutkaisia muuntumisvaiheita, haihtuvat ilmaan ja muuntuvat ultraviolettisäteilyn ja otsonin vaikutuksesta MSM:ksi ja palaavat sateen mukana maahan, jossa ne mineralisoituvat kasveille sopivaan muotoon ja yhdistyvät osaksi kasvisolukkoa, mm. puun ligniiniksi josta se sitten erilaisten tuotannollisten prosessien avulla vapautetaan meille sopivaan jauhemaiseen muotoon.
Osa MSM-tuotteista tehdään nelinkertaisen tislausmenetelmän avulla; nämä tuotteet ovat puhdasta 99,9 % MSM-jauhetta. OPTI-MSM tuotteet ovat ainoita , joilla on suoritettu kaksoisokkotutkimuksia ja joilla on takanaan vahva tieteellinen näyttö.
MSM vaikuttaa myös kivun lievityksen ohella hiusten, ihon ja kynsien kuntoon
Ikääntyessään solujen seinämät kovettuvat. MSM pehmentää solujen seinämät sallien vieraiden proteiinien ja vapaiden radikaalien huuhtoutua pois elimistöstä. Yksittäiset solut kykenevät näin pääsemään eroon myrkyistä ja kuona-aineista ja imemään sitten puhtaita ravinteita helpommin kuin aikaisemmin. Vastaavasti tarvittava ravinto ja vitamiinit pääsevät soluun paremmin sisälle.
Ikääntyessämme veden määrä elimistössämme vähenee ja iho kuivuu. MSM hoitaa soluissa olevaa nestettä tallettaen vettä soluissa pidempään, ja siksi vältymme vanhenemasta liian nopeasti. MSM stimuloi terveen ihon, kynsien ja hiusten kasvua. Hiukset paitsi kasvavat nopeammin, tulevat ulkonäöltään paremmiksi ja kestävämmiksi. Samoin on kynsien laita. Iho muuttuu elastisemmaksi, pehmeämmäksi ja terveemmän näköiseksi. Jopa ihossa olevat arpikudokset pehmenevät ja häviävät vähitellen (itseltäni reisissä olleet raskausarvet ovat häipyneet). MSM tehoaa myös selluliittiin, sillä se auttaa säilyttämään sidekudoksen kollageenisäikeet kimmoisina. Vielä vahvemmin auttavat glukosamiini ja MSM yhdessä.
________

MSM ja sen sukulaisyhdisteet - DMSO (dimetyylisulfoksidi) ja DMS (dimetyylisulfidi) - ovat lähes kaiken ihmisissä, kasveissa ja eläimissä esiintyvän rikin lähteenä. MSM:n kemiallinen kaava on (CH3)2SO2. Se on pohjimmiltaan DMSO, jonka molekyylissä on yksi ylimääräinen happiatomi, ja sellaisena se ei ole rasvaliukoinen kuten DMSO. 

Luonnossa MSM on lähtöisin planktonista, joka vapauttaa dimetyylisulfonisuoloja (rikkiyhdisteitä, jotka ovat muuttuneet DMS-nimiseksi yhdisteeksi merivedessä). DMS kohoaa kaasuna ylempään ilmakehän osaan, jossa se hapettuu DMSO:ksi ja MSM:ksi otsonin läsnä ollessa ja ultraviolettivalon vaikutuksesta. Nämä kaksi yhdistettä liukenevat ilmakehän kosteuteen ja palaavat maahan vesi- tai lumisateena. DMSO ja MSM päätyvät sitten kasvien juurien kautta maaperään. Kasvissa rikki ja muut mineraalit sitoutuvat hiileen ja muuntuvat edelleen ihmiselle sopivaan imeytyvään muotoon. 
MSM:ää on lihassa, kalassa, munissa, siipikarjassa ja maidossa, sekä vähäisessä määrin myös viljassa, palkokasveissa, hedelmissä ja vihanneksissa – erityisesti valkosipulissa ja sipulissa (mistä johtuu niiden luonteenomainen tuoksu), parsassa ja ristikukkaisheimon vihanneksissa. Sitä on myös kortteessa, piparmintussa, teessä ja kahvissa.

Mutta koska peltojen ryöstöviljely on kehittyvä huolenaihe, ja koska MSM häviää varastoitaessa ja ruuan valmistuksessa (kuumentamalla), ravinnonlähteemme eivät kykene huolehtimaan tarvittavasta MSM:n tasosta – eivätkä missään tapauksessa tarjoa riittäviä määriä hoidollisessa mielessä. 

Miksi keho tarvitsee MSM:ää? 
MSM on välttämätön aine ihmisen ravinnossa.. Sitä on kehon jokaisesta solussa ja se on rakenteellisesti ja toiminnallisesti tärkeä osa 150 yhdisteessä, mukaan lukien hormonit, entsyymit, vasta-aineet ja antioksidantit. MSM:n sisältämää rikkiä on lihaksissa, ihossa, luissa, hiuksissa ja kynsissä. MSM:ää tavataan verestä, ja sitä on noin 0.2 % aikuisen ihmisen painosta. Nautittuna MSM tuottaa tarpeellisen välttämättömän rikkiannoksen moniin kehon yhdisteisiin. 
Rikki on välttämätön osa kehon monissa eri yhdisteissä ja toiminnoissa, ja myös tarpeellinen kollageenin, immunoglobuliinin ja entsyymien valmistuksessa. 

Kehossa rikki: 
- Huolehtii solukalvojen joustavuudesta ja läpäisykyvystä, edistäen ravinteiden ja kuona-aineiden vapaampaa kulkua. - Varmistaa sidekudoksen terveyden ja kollageenin muodostumisen. - Tuottaa keholle raaka-ainetta sen luodessa uusia soluja, korjatessa ja uusiessa vahingoittuneita kudoksia ja elimiä. - On mukana energian tuotannossa, osana insuliinin tuotannossa ja edellytys normaalin hiilihydraattiaineenvaihdunnan kannalta. 
___________

Dimetyylisulfoksidia on käytetty lääkinnällisiin tarkoituksiin vuosikymmenten ajan. Sitä on käytetty paikallispuudutteena, tulehduksen lievittäjänä ja antioksidanttina. Dimetyylisulfoksidilla voidaan hoitaa lukuisia muita sairauksia. DMSO voi auttaa niveltulehduksen, mielenterveysongelmien, keuhkoahtaumataudin tai jopa syövän hoidossa. 

Vaikka DMSO auttaa syövän hoidossa, tavanomaisen lääketieteen kannattajat eivät halua edes keskustella sen eduista. Mikäli DMSO:ta hyödynnettäisiin syövän hoidossa, paranemisennuste voisi nousta merkittävästi.
Dimetyylisulfoksidin käyttäjien mukaan on mahdollista, että DMSO palauttaa syöpäsolut hyvänlaatuisiksi kasvainsoluiksi tai normaaleiksi soluiksi. DMSO voi hidastaa paksusuolen-, munasarja-, rinta-, iho- tai virtsarakon syövän kehittymistä tai pysäyttää syövän kokonaan. Joidenkin todisteiden mukaan se voi myös auttaa luusyövän hoidossa. DMSO:ta on käytetty syöpäpotilaille sovelletussa, hoitovaikutteisessa erityisruokavaliossa.
Dimetyylisulfoksidia valmistettiin ensimmäisen kerran 1860-luvulla. 1950-luvulla havaittiin, että aine voi suojata soluja jäätymisen aiheuttamilta vaurioilta. 1960-luvulla tri Stanley Jacob, eräs tunnetuimmista DMSO:n puolestapuhujista, tutki yhdisteen muita lääkinnällisiä vaikutuksia. 1970-luvulla DMSO:n käyttö sallittiin hevosten ja koirien hoidossa, tulehdusta lievittävien vaikutusten vuoksi. Sitä käytettiin myös ihmisten reseptilääkkeenä virtsarakon tulehduksen hoitoon.
Mikäli tavanomainen lääketiede haluaisi oikeasti parantaa syövän, eikö olisi johdonmukaista kohdistaa hoito pelkästään syöpäsoluihin niin, että normaalit solut säästyisivät?
Kemoterapia ei kohdistu yksinomaan syöpäsoluihin. Tämän vuoksi kemoterapia:
1) Tappaa suuremman määrän tavallisia soluja kuin syöpäsoluja.
2) Pikemminkin vaurioittaa ja myrkyttää kuin säilyttää normaaleja soluja.
Mikäli tavanomainen lääketiede käyttäisi ensin ”täsmälääkettä”, silpovia menetelmiä ei tarvitsisi välttämättä käyttää. Todellisuudessa lääkefirmat eivät halua, että sairauteen löytyisi ”täsmälääkettä”. Täsmälääke tarkoittaisi lääkeyhtiöille satojen miljoonien dollarien tappioita, potilaiden hoidon tarve ja lääkärikäyntien määrä vähenisi. Todisteena tästä pidettäköön kahta ”täsmälääkettä”, joiden tehokkuus tiedetään, mutta vain muutamat lääkärit hyödyntävät niitä.

Mikä aiheuttaa syöpää?
Suurin osa ihmisistä luulee, että vauriot perimäaineksessa altistavat syövän kehittymiselle. Joissakin harvinaisissa tapauksissa mutaatiot voivat vaikuttaa heikentävästi immuunijärjestelmän toimintaan. Yleensä perimäaineksella ei ole mitään tekemistä syövän kehittymisen kanssa.
Oikeasti solut muuttuvat syöpäsoluiksi silloin, kun tietynlaiset mikrobit tunkeutuvat normaalien solujen sisäpuolelle ja vaikuttavat solujen toimintaan.
Syöpä levittäytyy aggressiivisesti ja hyökkää kehon immuunijärjestelmää vastaan. Yleensä syöpä havaitaan vasta siinä vaiheessa, kun kasvain on jo ehtinyt muodostaa syöpäsolujen verkoston elimistöön. Pelkkä kasvaimen hoitaminen ei riitä, mutta se on hyvä alku.
Jokaisen ihmisen elimistössä muodostuu syöpäsoluja, mutta yleensä immuunijärjestelmä tuhoaa ne hyvissä ajoin. Mikäli immuunijärjestelmän toiminta on syystä tai toisesta heikentynyt, syöpäsolut voivat jakautua. Tästä huolimatta varsinainen syöpäsolujen muodostuminen johtuu mikrobeista, jotka ovat tunkeutuneet normaaleihin soluihin.
Tri Royal Rife tutki syövän ja mikrobien välistä suhdetta 1930-luvulla. Hän ruiskutti koehiiriin syövälle altistavia viruksia. Kaikissa tapauksissa hiiret sairastuivat syöpään.
Tri Rife ehdotti hoitokeinoa, joka tappaisi pahanlaatuisen solun sisällä olevat bakteerit ja virukset. Hän saavutti menetelmällään loistavia tuloksia. Täytyy muistaa, ettei hoidon tarkoituksena ollut tappaa soluja tai korjata perimän vaurioita (DNA:ta ei tunnettu vielä 1930-luvulla), vaan tappaa mikrobit syöpäsolujen ulko- ja sisäpuolelta. Kun solujen sisällä olevat mikrobit kuolivat, syöpäsolut saattoivat muuttua takaisin normaaleiksi soluiksi.
DMSO
Olisi lääkärien kannalta järkevämpää hoitaa potilaita oikeilla menetelmillä, kuin antaa potilaiden hoitaa itse itseään. Lääkärit osaavat tehdä tarkemman diagnoosin, valita oikeat hoitokeinot sekä auttaa mahdollisten ongelmien ilmetessä. Valitettavan usein lääkärit eivät suinkaan valitse tehokkainta, vaan parhaiten tuottavan hoitokeinon.
DMSO on vaaraton, 100% luonnontuote. Sitä esiintyy vihanneksissa, hedelmissä, viljassa sekä eläinperäisissä tuotteissa, mutta sitä saadaan myös puuteollisuuden sivutuotteena. Kuten monet muut potentiaaliset hoitokeinot, dimetyylisulfoksidin käyttö syövän hoidossa haluttiin vaieta kuoliaaksi. Luonnontuotteena DMSO:ta ei voi patentoida, eikä sillä voi tahkoa rahaa, koska puuteollisuus tuottaa sitä tonneittain. DMSO:n ainoa sivuvaikutus on kehon ominaistuoksun muuttuminen.
Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto huomasi DMSO:n auttavan särkyyn, ja päätti kieltää sen lääkinnällisen käytön. Tällä tavalla turvattiin aspiriinia valmistavien yritysten voitot. Tuohon aikaan aspiriinia käytettiin niveltulehduksen hoitoon. Tänä päivänä dimetyylisulfoksidia saa myydä vain ”liuottimena”. Hallituksen virastot toimivat tässäkin tapauksessa korruptoituneiden suuryritysten epävirallisena käsikassarana.
Yleisen väärinkäsityksen mukaan tavanomaisen lääketieteen puolestapuhujat ja korruptoituneet poliitikot tuomitsevat vaihtoehtoisten hoitojen käytön syövän hoidossa. Teknisesti ottaen tämä ei pidä paikkaansa. Todellisuudessa he tuomitsevat kaikki toimivat hoitokeinot, oli kyseessä sitten tavanomainen tai vaihtoehtoinen lääketiede. DMSO on loistava malliesimerkki. Tavanomainen lääketiede tuomitsee vaihtoehtohoidot siksi, koska syöpää hoitavat, vaihtoehtoiset hoitomuodot ovat usein tavanomaisia hoitokeinoja tehokkaampia.
DMSO:n ja C-vitamiinin yhteiskäyttö
C-vitamiini on muistuttaa rakenteeltaan glukoosia. Näin ollen solut, erityisesti syöpäsolut, käyttävät C-vitamiinia samalla tavalla kuin ne käyttäisivät glukoosia.
Syöpäsolut ovat ehdottomia anaerobeja, eli ne ovat riippuvaisia glukoosista pääasiallisena energianlähteenä. Glukoositransportteri-proteiinit kuljettavat glukoosin syöpäsolujen sisäpuolelle.
Eläimistä suurin osa kykenee muodostamaan tarvitsemansa C-vitamiinin ravinnon glukoosista. Synteesissä on neljä vaihetta. Tämä selittää sen, miksi C-vitamiini muistuttaa rakenteeltaan glukoosia. Syöpäsolujen solukalvon proteiinit kuljettavat vitamiinimolekyylit sisäänsä, osittain ehkä sen takia, että solut luulevat niitä glukoosimolekyyleiksi. Vaihtoehtoisen selityksen mukaan syöpäsolut käyttävät C-vitamiinia antioksidanttina. Joka tapauksessa, C-vitamiinia kertyy syöpäsoluihin.
Jos syöpäsolujen saatavilla on runsaasti C-vitamiinia, tämä näkyy imeytyneen C-vitamiinin määrässä. Poikkeuksellisen korkeina pitoisuuksina C-vitamiinin vaikutus kääntyy päinvastaiseksi. Se toimii pro-oksidanttina, reagoiden soluissa olevan raudan ja kuparin kanssa. Näiden reaktioiden tuotteena syntyy pieniä määriä vetyperoksidia.
Koska syöpäsoluissa on poikkeuksellisen vähän vetyperoksidia hajottavaa katalaasientsyymiä, korkean C-vitamiinin nostama peroksidipitoisuus nousee niin korkeaksi, että solu luhistuu sisältä ulospäin. Tämän vuoksi suonensisäisesti annosteltu C-vitamiini toimii tehokkaasti, ja sitä voidaan antaa tavanomaisen syöpähoidon ohella. Tri Riordanin tutkimusten mukaan suonensisäisesti annosteltuna C-vitamiini toimii selektiivisesti syöpäsoluja vastaan. Yhdysvaltain terveysvirastossa työskentelevä tri Mark Levine toisti kokeen ja julkaisi tulokset.
Kuten monet syöpälääkärit pelkäävät, pienet määrät C-vitamiinia voivat jopa edistää syöpäsolujen kasvua. C-vitamiini auttaa syöpäsoluja korjaamaan vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita, joita kemoterapia ja sädehoito aiheuttavat. Vain huomattavan korkeat C-vitamiinipitoisuudet kohottavat vetyperoksidipitoisuutta, ja toimivat kemoterapian tavoin. Syöpäsoluille haitallinen pitoisuus saavutetaan vain suonensisäisellä annostelulla.
Viimeisen viidentoista vuoden aikana tri Riordanin tutkijaryhmä RECNAC on julkaissut 20 tiedeartikkelia C-vitamiinista ja syövästä. RECNAC-projektin inspiroimana luotiin myös toinen, RECNAC II -projekti, joka toimii yhteistyössä Puerto Ricon yliopiston kanssa.
Ryhmä julkaisi loistavan artikkelin Integrative Cancer Therapies -julkaisussa, otsikolla ”Orthomolecular Oncology Review: Ascorbic Acid and Cancer 25 Years Later.
Tutkimuksen mukaan C-vitamiini edesauttaa syöpäsolujen hävittämisessä, mutta ei heikennä kemoterapiahoidon tehokkuutta.
Suonensisäisesti annosteltuna C-vitamiini vahvistaa immuunijärjestelmää. Se voi myös auttaa kehoa muodostamaan kollageenia, jonka avulla keho voi tehokkaammin eristää syöpäsolukon terveestä kudoksesta. Se hillitsee hyaluronidaasientsyymin toimintaa, syöpäsolut tarvitsevat entsyymiä etäpesäkkeiden muodostamista varten.
Se myös laukaisee syöpäsoluissa apoptoosin.
Syöpäpotilaat kärsivät usein keripukista, he ovat väsyneitä, voimattomia, he saavat helposti mustelmia ja heillä on huono ruokahalu.
He nukkuvat huonosti ja heillä on matala kipukynnys.


Keripukin oireet saattavat jäädä huomaamatta tavanomaista hoitoa tarjoavilta lääkäreiltä.
Koska syöpäsolut kuluttavat 15 kertaa enemmän glukoosia kuin terveet solut, otollisissa olosuhteissa syöpäsolujen tulisi myös kuluttaa 15 kertaa enemmän C-vitamiinia. Normaalit solut hyötyvät ylimääräisestä C-vitamiinista, mutta syöpäsolujen sisällä lymyilevät mikrobit saattavat kuolla C-vitamiinin vaikutuksesta. 

Mikrobien takia syöpäsolut ovat pahanlaatuisia, ja pysyvät sellaisina.Kaksinkertainen Nobel-palkinnon saaja, kemisti Linus Pauling, sekä hänen kollegansa tri Ewan Cameron, onnistuivat nostamaan syöpäpotilaiden elinajanodotetta kymmenkertaisesti antamalla vain 10 grammaa C-vitamiinia päivässä, suonensisäisesti.


____________


MSM:n etuja 
MSM on erityisen monipuolinen lisäaine, ja sitä on käytetty lukemattomiin sovellutuksiin sen tulehdusta ehkäisevän vaikutuksen ja sen kehon happamuutta vähentävien ominaisuuksin vuoksi, hoitamaan ruuansulatushäiriöitä ja ummetusta, lisäämään aineenvaihduntaa ja edistämään sidekudosten terveyttä. Uusiin käyttökohteisiin kuuluu lupus-taudin kuorsauksen, rintasyövän, paksunsuolen syövän, loisten, lihasarkuuden ja kramppien hoito, diabeteksen, silmätulehdusten, stressin ja mielenterveysongelmien hoito. Kolme suosituinta ja tehokkainta sovellusta ovat astma, allergiat ja niveltulehdukset. 

Astma: MSM on käyttökelpoinen hoidettaessa astmaa, koska sen avulla voidaan säännöstellä nestettä, joka on keuhkojen ilmakanavien pinnalla, ja siten estää tulehdusreaktiota. Sillä on myös normalisoiva vaikutus keuhkojen solukalvojen pintoihin, ja se siten auttaa säätelemään kaasujen virtausta. Eräs tutkimus osoittaa, että MSM oleellisesti lisäsi keuhkojen kapasiteettiä ryhmässä potilaita, joilla oli keuhkopöhö ja keuhkokasvaimia. 

Allergiat: Rikki on tärkeä allergioiden lievittämisessä, koska se poistaa myrkkyjä soluista eliminoi vapaita radikaaleja. Allerginen reaktio tapahtuu, kun immuunijärjestelmä reagoi allergeeniksi kutsuttuihin aineisiin, jotka ovat vieraita jäseniä järjestelmässä. MSM auttaa tasapainottamaan solujen seinämiä ja lisää niiden läpäisevyyttä ja elastisuutta, sallien niiden päästää myrkyt ja vieraat aineet ulos, mukaan lukien allergeenit. MSM on myös tärkeä keuhkojen toiminnan tehostaja. Tutkimukset ovat osoittaneet, että lisäaineena käytetty MSM saattaa säädellä allergisia reaktioita jo muutaman päivän viiveellä, ja että MSM:n anti-allergeeniset ominaisuudet ovat yhtä tehokkaita kuin antihistamiinilla. 

Niveltulehdus: Rikki on ratkaisevan tärkeä sidekudoksen terveydelle, joten MSM on välttämätön aine hoidettaessa niveltulehdusta ja muita nivelten vaivoja. Niveltulehduspotilailla rikin määrä rustoissa on vain kolmannes normaalikudosten rikin määrästä. MSM voi auttaa hoitamaan niveltulehdusta sen anti-inflammatoristen ominaisuuksien vuoksi, sekä parantaessaan sidekudoksen kimmoisuutta ja taipuisuutta. Tutkimustulokset osoittavat, että MSM auttaa parantamaan nivelten joustavuutta, vähentää jäykkyyttä ja turvotusta, parantaa nestekiertoa, vähentää niveltulehdukseen liittyvää kipua, vähentää arpikudosta ja hajottaa niveltulehdukseen liittyviä kalkkisakkautumia. Se myös auttaa vähentämään rustojen rappeutumista: eräs Oregonin Terveystieteiden Yliopistossa tehty tutkimus osoittaa, että sellaisilla koe-eläimillä, joille oli annettu MSM:ää, ei näyttänyt olevan ollenkaan niveltulehdukselle ominaista rustojen rappeutumista. 

Mitä tutkimukset osoittavat 
Joukko MSM:llä tehtyjä kliinisiä kokeita osoittaa sen käyttökelpoisuuden laajalla sovellusalueella. 

Muutamia tärkeimmistä: 

Kuorsaus: MSM 16:n % vesiliuoksena tuotti merkittävän vähennyksen kuorsaukseen 80:lla % testiin osallistuneista henkilöistä. 

Systeeminen lupus erythematosus eli punahukka, lupustauti: MSM:llä osoitettiin olevan suojaava vaikutus ennen ja jälkeen sairauden puhkeamista. Eläimillä, joille annettiin MSM:ää juomavedessä, oli alhaisempi kuolleisuus ja vähemmän maksavaurioita kuin vertailuryhmän eläimillä, ja niillä oli parempi eliniän ennuste. 

Rinta- ja paksunsuolensyöpä: Suun kautta annettu MSM saattaa auttaa suojautumaan rintasyövän puhkeamiselta. Eläimet, joille annettiin MSM:ää osoittivat kymmentä vuotta ihmisikään suhteutettua viivettä syövän puhkeamisajankohdan suhteen. MSM ruokavalio viivästytti myöskin paksunsuolensyövän puhkeamista. 

Niveltulehduksen kivunhallinta: Vapaaehtoisten niveltulehdusta potevien henkilöiden kivun määrä osoittautui vähenevän 60 %, kun he olivat saaneet 2.5 g MSM:ää päivässä neljän viikon ajan. Kuuden viikon jälkeen luku nousi 82 %:iin. 

Loistulehdukset: Testit osoittavat, että MSM voi auttaa vähentämään tai hoitamaan loisten aiheuttamia mikrobi- ja sieni-infektioita 750 - 1500 mg päiväannoksella. MSM luultavasti toimii kilpailemalla vastaanottajasolujen paikoista limakalvoilla estäen siten loistoiminnan. 

MSM:n turvallisuus: MSM pidetään hyvin turvallisena. Myrkytystapaukset ovat hyvin harvinaisia: MSM:n LD50- arvo, (luku ilmaisee sen määrän ainetta eläimen painokiloa kohti, joka tappaa puolet koe-eläimistä) on 20 g/kg . Mitään myrkytysoireita ei havaittu henkilöillä, joille annettiin 1 g /painokilo 30 päivän ajan. Joitakin pitkän ajan tutkimuksia on tehty, mutta eräässä julkaisemattomassa tutkimuksessa havaittiin, että mitään sivuvaikutuksia tai mitattavissa olevaa myrkytystä ei esiintynyt vapaaehtoisilla, jotka käyttivät MSM:ää kuuden kuukauden ajan. 

Suositeltava annostus: 
Ei ole olemassa mitään vakioannostusta, mutta joitakin suuntaviivoja ylläpitoannokseksi voi esittää: 500 mg - 5 g voisi olla sopiva. Tutkimukseen perustuen hoitoannos voisi olla jossain 2 g ja 10 g välillä päivää kohti. 


_
http://preventdisease.com/news/13/082213_DMSO-and-Vitamin-C-The-Magic-Duo-for-Cancer-Treatment-That-Frightens-FDA-Conventional-Medicine.shtml
_
http://magneettimedia.com/dmso-ja-c-vitamiini-syopahoidon-tehokaksikko/
_
http://www.finnmsm.fi/Terveysvinkit/MSMn-edut
_
http://blogi.hyvinvoinnin.fi/2014/08/15/msm/
_
http://www.annbet.fi/48

DMSO: Many Uses, Much Controversy
Maya Muir
Abstract
Dimethyl sulfoxide (DMSO), a by-product of the wood industry, has been in use as a commercial solvent since 1953. It is also one of the most studied but least understood pharmaceutical agents of our time--at least in the United States.
According to Stanley Jacob, MD, a former head of the organ transplant program at Oregon Health Sciences University in Portland, more than 40,000 articles on its chemistry have appeared in scientific journals, which, in conjunction with thousands of laboratory studies, provide strong evidence of a wide variety of properties.
(See Major Properties Attributed to DMSO) Worldwide, some 11,000 articles have been written on its medical and clinical implications, and in 125 countries throughout the world, including Canada, Great Britain, Germany, and Japan, doctors prescribe it for a variety of ailments, including pain, inflammation, scleroderma, interstitial cystitis, and arthritis elevated intercranial pressure.

Yet in the United States, DMSO has Food and Drug Administration (FDA) approval only for use as a preservative of organs for transplant and for interstitial cystitis, a bladder disease. It has fallen out of the limelight and out of the mainstream of medical discourse, leading some to believe that it was discredited. The truth is more complicated.

_
http://www.dmso.org/articles/information/muir.htm

______

______

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

You are welcome to show your opinion here!