keskiviikko 20. elokuuta 2014

Graviola on tutkitusti paras - Graviola TeaShop

Graviola on tutkitusti paras

Graviolaa käytetään ympäri maailman - Jo vuodesta 1526


Graviola on tutkitusti tehokas tuhoamaan syöpäsoluja, se toimii myös tutkitusti tehokkaana vasta-aineena bakteeri- ja sienitulehduksiin.

Graviola tuhoaa tutkitusti loiset ja madot, alentaa verenpainetta ja sitä käytetään myös masennuksen, stressin ja hermostollisten sairauksien hoitoon.


Lukuisten
 virallisten tutkimusten mukaan hedelmäuutetta voidaan käyttää:1)  Syövän tuhoamiseen luonnonmukaisena täsmäpommina, joka ei aiheuta pahoinvointia, laihtumista tai hiusten lähtöä. 
2)  Immuunijärjestelmän vahvistamiseen ja tappavien tulehdusten ennaltaehkäisemiseen. 
3)  Elimistön vahvistamiseen ja terveyden parantamiseen hoitojen aikana. 
4)  Lisäämään kehon energiaa ja vireystilaa paremman henkisen tasapainon saavuttamiseksi.

Graviolan sisältämien aineosien vaikutuksille on saatu jo 59 USA patenttia, mutta itse aineosia tai kasveja ei USA: n lakien mukaan voida patentoida


Vain synteettisesti valmistetuille tuotteille voidaan myöntää patentti, joka patenttisuoja on voimassa enintään 10 vuotta.
- Monet isot lääketehtaat jo 1980 luvulta lähtien salaisesti yrittäneet valmistaa Graviola: n monimutkaisia kemiallisia ainesosia, siinä onnistumatta!
Graviolan kypsiä hedelmiä syödään nykyään joko sellaisenaan, siivilöitynä mehuksi tai osana jälkiruokia, esim. jäätelön valmistukseen. Joissakin maissa kuten Filippiineillä sen raakoja hedelmiä käytetään myös vihanneksina tai Etelä-Amerikassa edistämään suolen toimintaa ja häätämään suolistoloisia.

Graviolan hedelmiä, siemeniä, kuorta, lehtiä ja juurta on Keski- ja Etelä-Amerikan sekä Karibian kansojen keskuudessa jo vuosisatojen ajan käytetty myös perinteisinä luonnonrohtoina saatujen kokemusten ja monipuolisiksi havaittujen vaikutustensa vuoksi. Paitsi hedelmiä, myös sen siemeniä, varsia ja lehtiä on perinteisesti käytetty kansanlääkinnässä mitä erilaisemmissa terveysongelmissa ja erilaisempiin tarkoituksiin. 

Parhaiten Graviolan käyttö tunnetaankin Etelä-Amerikassa, jossa sen kuoresta, juurista ja lehdistä on valmistettu teetä erilaisten vaivojen hoitoon. Perun Andien alkuperäiskansojen tiedetään käyttävän graviolan lehtiteetä lisäämään limakalvojen liman eritystä ja rauhoittamaan niitä.
Joissakin Perun osissa diabeetikot käyttävät sekä kuorta että lehtiä tasaamaan veren sokeria. 

Guyanassa lehtiteetä käytetään lähinnä elinvoimaa parantavana ja virkistävänä juomana, Braziliassa maksan toimintaa edistämään sekä Länsi-Intian saarilla puolestaan helpottamaan yskää ja avaamaan hengitystä. 
Nykyisin myös tutkijat ovat kiinnostuneet graviolan perinteisestä käytössä (WORLDWIDE ETHNOMEDICAL USES) ja sen mahdollisista vaikutuksista jopa joidenkin vakavien sairauksen hoidossa. 

Mm. New Yorkissa sijaitsevassa maailmankuulussa syöpätutkimuskeskuksessa Memorial Sloan-Kettering Centerissä tehdyissä tutkimuksissa on havainnut graviolalla olevan vaikutusta viruksiin, parasiitteihin sekä reumaan. 

Miksi tästä ihmehedelmästä ei ole aiemmin kuultu?

 • Nämä tutkimustiedot tulevat yhdeltä Yhdysvaltojen suurimmalta lääkeyhtiöltä, joka testasi hedelmää yli 20 laboratoriotestissä jo 1970-luvulta alkaen.  He olivat uuden syöpälääkkeen etsinnässään päätyneet Amazonin sademetsiin ja löytäneet graviola –hedelmän mahtavat ominaisuudet.
Heidän tarkoituksenaan oli eristää hedelmän lääkekomponentti ja tuottaa sitä synteettisesti maailman kasvaville syöpälääkemarkkinoille, mutta seitsemän vuotta jatkuneiden tutkimusten aikana he eivät kyenneet keinotekoisesti kopioimaan hedelmän lääkeominaisuuksia.  
Suurten tuottojen hitaasti haihtuessa saavuttamattomiin lääkeyhtiö päätti haudata koko projektin, eikä julkaissut mitään koko tutkimuksestaan.


Viimein nuo tutkimustiedot on saatu kaivettua esille ja tulos on ällistyttävä!

1) Healt Sciences Institute (HSI) - lehtiartikkelit” -lue linkistä "Lehtiartikkelit". 
2) Historiakatsaus Graviola -tutkimuksiin. Tutkimukset 156 kpl / lähdeviitettä
Studies on the Annonaceous acetogenins began after the first cytotoxic acetogenin, uvaricin, was isolated in 1982.

Historic Perspectives on Annonaceous Acetogenins from the Chemical Bench to Preclinical Trials


Graviola tree (Annona muricata), also known as soursop, is found in the Amazon jungle and some of the Caribbean islands.  Graviola tree leaves have been used traditionally for their various therapeutic properties.

Many active compounds have been found in all parts of the plant - including the leaf, bark, root, stem, and seed. 
Graviola is becoming increasing well known as a source of antioxidants called annonaceous acetogenins, which are found mainly in the leaf and seeds. 
More recent scientific studies suggest that Acetogenins, the active constituents of Graviola, can support healthy cell growth and function.  
In addition, Graviola has been used for its whole body calming effects and as a supplement to help maintain a positive mood.*


Traditional Preparation: 
The dosage is reported to be 2 g three times daily in capsules or tablets.
CONTACT US

___

The Truth About Cancer: A Global Quest - Episode 1

1 kommentti:

 1. HEALTH SCIENCES INSTITUTE
  Billion-dollar drug company nearly
  squashes astounding research on
  natural cancer killer
  Colon and breast cancer conquered with miracle tree
  from the Amazon found to be 10,000 times
  stronger than chemotherapy
  Since our inception in 1996, Health Sciences Institute has scoured the
  world to find cutting-edge treatments few people have access to or have
  even heard about. And sometimes,
  http://rain-tree.com/reports/hsi_200101.pdf

  VastaaPoista

You are welcome to show your opinion here!