maanantai 11. tammikuuta 2016

Lemon and Baking soda Miraculous combination - 10,000 times stronger than Chemotherapy


  • Sitruuna tuhoaa syöpäsoluja 12:ssa eri tyyppisessä syövässä
  • Kun kehon pH-tasapaino on kunnossa, ei syöpä pysty leviämään yhtä helposti.
  • Potilaiden pitäisi juoda kaksi teelusikallista sitruunamehua, johon on lisätty puoli teelusikallista ruokasoodaa.
Lemon and Baking soda 10,000 times stronger than Chemotherapy!?


POSTED ON AUGUST 27, 2014 BY DREW CANOLE

Hey friend, came across this article on one of the sites I follow and wanted to share it with you. This is in not intended to be a replacement for something your doctor would advise.
Always consult your physician.Why do we not know about this?
Because there are organizations that continue to profit from disease. It is that simple. Do you know how many people die while this secret is kept simply in
the name of profit?
Lemon has already been proven to have strong
anti – carcinogenic
properties.
In addition to this there are many other useful properties. Lemon has a strong effect on cysts and tumors.
Citrus fruit can cure cancer. Recent studies have shown that consuming citrus fruits, specifically lemons have prevented and in some cases cured cancer.  And by adding baking soda you will normalize the pH of the body which does not allow the cancer to continue to spread.
A recent case-control study out of Europe showed that consuming four or more 150-gram portions per week of citrus fruit decreased the risks of throat cancer by 58 percent, oral/pharyngeal cancer by 53 percent, stomach cancer by 31 percent, and colorectal cancer by 18 percent. This study did not find a protective effect of citrus against breast cancer, but a recent American study did show that women consuming about 75 grams daily of grapefruit (fruit or juice) saw a 22% reduction in breast cancer risk if they had never used hormone replacement therapy. It is noteworthy that the protective level of citrus consumption was nearly identical in both these studies (525-600 grams per week) and could be interpreted as a minimum intake level for meaningful cancer protection. However, it’s also important to know the best sources of limonoids if they are key to citrus fruit’s anti-cancer properties.
Lemon has a very strong antimicrobial effect with a very broad spectrum of activity against bacterial and fungal infections. Lemon is effective against internal parasites and worms,
it regulates blood pressure and is a powerful antidepressant, reduces stress and nerve crises.

What is the source of this information? 
It comes from one of the largest manufacturers of drugs, which states that after 20 laboratory tests conducted since 1970 they have proved that:
Lemon destroys carcinogenic cells in 12 types of cancers.
Lemon prevents the spread of carcinogenic cells and has 10,000 times stronger effect then drugs like Adriamycinchemotherapy and narcotic products.Chemotherapy has horrible side effects the worst being that it destroys healthy cells, simply put it kills you. Lemon juice and baking soda, on the other hand only kills the cancer cells.
Lemon and Baking soda Miraculous combination: 10, 000 times stronger than Chemotherapy!

Author: 
Ingredients
  • 2 teaspoons lemon juice (fresh squeezed) organic
  • ½ teaspoon baking soda (no aluminum)
  • 8 oz water
Instructions
  1. Patients should drink 4 times a day.
  2. Please make sure to use organic lemons.


Please make sure to use organic lemons.   Organic lemons  are 100 times more effective than a lemon grown with chemical fertilizers and sprayed with chemicals .
http://www.secretlyhealthy.com/lemon-and-baking-soda-miraculous-combination/http://cancerres.aacrjournals.org/content/69/6/2260.abstract

Addtional Sources for this article include:

_

See more at:
http://fitlife.tv/lemon-and-baking-soda-miraculous-combination-10-000-times-stronger-than-chemotherapy/#sthash.AW5VXHZc.dpuf

_
Is Cancer Caused By Candida?
Anywhere between 79 to 97% of all cancer patients also have Candidiasis
http://graviolateam.blogspot.com/2016/11/is-cancer-caused-by-candida.html

___

Sitruuna ja ruokasooda – ihmeellinen yhdistelmä: 
10000 kertaa vahvempi vaikutus kuin kemoterapialla
ON 28.8.2014
800x523xlemon-600x392.jpg.pagespeed.ic.E5KRBkeFod
Huom!

Poistimme artikkelin väärinymmärrysten välttämiseksi, mutta laitoimme sen takaisin näkyville useista pyynnöistä johtuen. Haluamme korostaa, että olemme suomentaneet artikkelin lähestulkoon suoraan pidetyn hyvinvointialan ammattilaisen Drew Canolen blogista ja artikkeli on hyvin kärjistetty. 
Artikkelista tuli myös hänen blogissaan hyvin suosittu ja se jakoi mielipiteitä puoleen sun toiseen ihan ymmärrettävästi.

Haluamme, että käytte myös lukemassa mm. tämän hope4cancer instituten artikkelin koskien samaa aihetta.

Aihe on kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen, mutta näin vakavien asioiden kanssa kun ollaan tekemisissä, on oltava hyvin tarkkana siitä mitä päätyy julkaisemaan ja mitä ei. Joka tapauksessa me emme missään tapauksessa kehoita ketään jättämään esim. vakavaan sairauteen määrättyjä lääkkeitä pois ja kokeilemaan tämän tyyppisiä ”hoitomuotoja” pelkästään.

Hyvävointista alkavaa syksyä kaikille blogimme lukijoille!

Miksi me emme tiedä tästä?
Koska on organisaatioita, jotka eivät halua meidän tietävän sitruunan hyvistä ominaisuuksista. Organisaatioita, jotka hyötyvät sairauksista. Se on niin yksinkertaista.
Tiedätkö kuinka monta ihmistä kuolee vain sen vuoksi, että tätä salaisuutta ei kerrota?

Sitruunalla on todettu olevan vahvoja syöpää estäviä ominaisuuksia. Sen lisäksi sitruunalla on myös paljon muita käytännöllisiä käyttötarkoituksia. Sitruunalla on vahvoja vaikutuksia kystiin ja kasvaimiin.

Sitruuna voi parantaa syövän. Sitä on testattu kaikkiin eri syöpiin ja jos vielä lisäät ruokasoodaa, on tulos vielä parempi. Tämä siksi, että ruokasooda tasoittaa kehon omaa pH-tasapainoa.
Kun kehon pH-tasapaino on kunnossa, ei syöpä pysty leviämään yhtä helposti.

Viimeaikainen tutkimus Euroopasta osoitti, että käyttämällä 4 tai useampaa 150 gramman annosta sitruunaa viikossa vähensi kurkkusyövän riskiä 58%:lla, suu/nielusyövän riskiä 53%:lla, vatsasyövän riskiä 31%:lla ja peräsuolen syövän riskiä 18%:lla.

Tämä tutkimus ei löytänyt suojaavaa vaikutusta rintasyöpää vastaan. Viimeaikainen amerikkalainen tutkimus tosin osoitti, että naisilla, jotka käyttivät 75 grammaa greippiä (mehuna tai hedelmänä) päivässä vähentyi rintasyövän riski 22%:lla, jos he eivät koskaan olleet käyttäneet hormonikorvaushoitoa. On myös huomionarvoista, että sitrushedelmien käytön suojaava taso oli melkein identtinen näissä molemmissa tutkimuksissa (525-600 grammaa viikossa) ja se voidaan tulkita minimiannokseksi syövän ennaltaehkäisyssä.

Sitruuna on tehokas sisäisiä loisia vastaaan, tasoittaa verenpainetta ja on tehokas masennuslääke sekä vähentää stressiä.

Mikä on tämän tiedon lähde?
Tieto tulee yhdeltä suurimmista lääkevalmistajista. He ovat tehneet yli 20 laboratoriotestiä vuodesta 1970 lähtien ja todistaneet, että:

Sitruuna tuhoaa syöpäsoluja 12:ssa eri tyyppisessä syövässä. Sitruuna ehkäisee syöpäsolujen leviämisen ja sillä on 10000 kertaa vahvempi vaikutus kuin lääkkeillä kuten Adriamycin tai kemoterapialla.
Kemoterapialla on järkyttäviä sivuvaikutuksia. Pahimpana se, että se tappaa myös terveitä soluja. Sitruuna ja ruokasooda yhdessä taas tappavat vain syöpäsoluja.

Potilaiden pitäisi juoda kaksi teelusikallista sitruunamehua, johon on lisätty puoli teelusikallista ruokasoodaa.

Käytä aina luomusitruunoita. Luomusitruunat ovat 100 kertaa tehokkaampia kuin sitruunat, jotka on kasvatettu kemiallisilla lannoitteilla ja päälle ruiskutettu vielä muita kemikaaleja.

Lähde:
Instituto de Ciencias de la Salud, L. L. C. 819 N. Charles Street Baltimore, MD 1201 http://www.cienciasdelasalud.edu.ar/

Kuvat: fitlife.tv 
fitlife.tv/lemon-and-baking-soda-miraculous-combination-10-000-times-stronger-than-chemotherapy/
_cancerres.aacrjournals.org/content/69/6/2260.abstract#sthash.GE9rMzWo.dpuf
http://elataysilla.com/2014/08/28/situuna-ja-ruokasooda-ihmeellinen-yhdistelma-10000-kertaa-vahvempi-vaikutus-kuin-kemoterapialla/
_Ruokasooda – ihmelääke?Natriumbikarbonaatti on yleisesti syöpälääkäreiden käytössä oleva hoitokeino asidoosiin. http://graviolateam.blogspot.com/2014/08/ruokasooda-ihmelaake-jun-5-2014-blogi.html
__EOF


shop

cart

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

You are welcome to show your opinion here!