maanantai 30. syyskuuta 2019

Valtamedian vaikutus äänestäjien manipuloinnissa


Miksi Niinistön piti päästä jatkoon?
Markku Juutinen in Mediakritiikki, Yhteiskunta 4.2.2018

Sauli Niinistö valittiin presidentiksi toiselle kaudelleen lähes 63 prosentin vaalivoitollaan. Miksi kyseinen vanhus piti kuin kohtalon pakottamana ujuttaa jatkoille? Onko tässäkin tyytyminen ”demokraattiseen” päätökseen ja odottaako Suomea lähitulevaisuudessa katastrofaaliset muutokset?


Mitä Niinistön vaalivoitto kertoo?
Niinistön vaalivoitto on virittänyt epäilyjä jopa vaalivilpistä, joka voi hyvinkin olla yksi mahdollisuus Suomen korruptoituneessa järjestelmässä. Vaalivilpin aukoton todistaminen on kuitenkin vaikeaa, joten emme tuhlaa siihen enempää palstatilaa.
Sitä vastoin näytämme esimerkit äänestäjien tietoisesta harhauttamisesta globaalin eliitin hallitseman ja osin verorahoilla ylläpitämän valtavirtamedian kautta. Sanonta se, joka hallitsee mediaa, hallitsee kansaa, näyttää pitävän paikkansa.
Tulee muistaa, että pohjoismaiden voimakkaimmat mediayhtiöt ovat järjestään sionistitaustaisia – esimerkkeinä Erkon suvun Sanoma sekä Bonnierin ja Hjörnen mediaimperiumit.

Osallistujia saapumassa vuoden 2013 Bilderberg-kokoukseen Britannian Watfordiin.

Ilman salaliittoteoreetikon syytöksiä voidaan sanoa, että myös verovaroin kustannettu Yleisradio Oy, joka on Suomen eduskunnan alaisuudessa toimiva valtakunnallinen julkisen palvelun yleisradiotoimintaa harjoittava viestintäyhtiö, on jopa kansainvälisesti harvinaisen lujasti salaseuralaisten ohjaksissa. Ylen korkein johtaja vuorineuvos Kari Neilimo1 on vapaamuurari. Hän on toiminut Suomen vapaamuurarien yhdyskuntasuhteiden suurneuvojana. Ylen toimitusjohtaja Lauri Kivinen on myös vapaamuurari. Lisäksi ajankohtaisohjelmia ja A-studiota johtaa vapaamuurari ja Bilderberg-kokouksissa ravannut Atte Jääskeläinen.
Bilderberg-konferenssien yhteydessä tehdään merkittäviä maailmanpoliittisia päätöksiä. Siellä sovittiin muiden muassa päätökset Euroopan integraatiosta. Bilderber-kokoukset ovat vapaamuurareiden eräänlaisia viestintä alustoja. Niin vapaamuurarit että Bilderberg ovat erittäin tehokkaita sionistisen eliitin poliittisia instrumentteja.2
Jos Suomen valtakunnallinen media ja pohjoismaiset mediayhtiöt ovat vahvasti salaseurojen ja sionistien kontrollissa ja lisäksi linkittyvät valtiovaltaan, ei silloin esimerkiksi Niinistön valintaa toiselle kierrokselle tarvitse ihmetellä. Poliittinen hyöty ja tavoitteet ovat siis globalisteille todella merkityksellisiä.
Millä perusteella vaaliehdokas valitaan?
HS-gallubin mukaan kolme kymmenestä valitsee ehdokkaansa puoluekannan perusteella. Tämän lisäksi lähes yhtä merkittävästi ehdokkaat valitaan heidän kannanottojen mukaan. Neljäsosa kansalaisista katsoo tärkeimmäksi perusteeksi ehdokkaan henkilökohtaisia ominaisuuksia, kun taas joka kymmenes äänestäjä kuvaa itseään viimetipan tunnepäättäjäksi.
Ilmeisesti ehdokkaat kuitenkin valitaan siten, että noin 40 prosenttia valitsee valtamedian rummuttaman manipulaation harhauttamana, 20 prosenttia äänestää pelkän tunteen perusteella eli esim., että Lennu-koiran tai vaalivauvan ohjaamana, noin 20 prosenttia puoluekannan mukaan ja loput miettivät puoluekantaa sekä sitä, mikä merkitys äänestämisellä on Suomen itsenäisyyteen ja taloudelliseen suvereniteettiin.
Muutamia esimerkkejä valtamedioiden manipulaatiokampanjasta:
Helsingin Sanomat lyövät kaksi kärpästä yhdellä iskulla: Uutinen Sauli Niinistön ja Jenni Haukion lapsesta herätti ison reaktion sosiaalisessa mediassa: ” Niinistö saattaa saada presidentin¬vaalien ekalla kierroksella yli 100 prosenttia annetuista äänistä ”.

Sauli Niinistö ja Lennu-koira.


Luonnollisesti vaalivauvan lisäksi sionistien valhemedia valjasti koirankin palvelemaan globalistien synkkiä intressejä: ”Presidenttiparin Lennu-koira hurmaa kaikki – tiesitkö tätä tasavallan ykkösterrieristä?” Tässä olisi myös eläinten oikeuksien puolustajille hiukan pohdittavaa. Eihän Lennu-koiralta ole kysytty haluaako se tukea globaalia imperiumia.
Sauli Niinistö esittäytyy viisaan harkitsevaisena suurmoskeija hankkeen suhteen.
Luonnollisesti Niinistö on nuorison asialla ja esimerkkinä: ”Presidentti Niinistö liittyi pipokiekkoilijoiden ketjuun: ’Mentiin moikkaamaan ja kysyttiin, että tuliks jäbä pelaamaan’”
Valta- valhemedia mollasi Paavo Väyrystä
Kun kansainvälisten rahoitusjärjestelmien orjuuteen alistumista, järjetöntä monikulttuurisuutta ja isänmaan petturuutta suosiva Niinistö sai valtavirtamedian ehdottomaksi tuekseen, sai edellä mainittuja asioita vastustava Paavo Väyrynen valtamedian viharyöpytyksen niskaansa. Jos Väyrynen olisi tullut valituksi suomen presidentiksi, ja mikäli hän olisi pitänyt lupauksensa, olisi maalla ollut toivoa itsenäisyydestä ja asemasta puolueettomana valtiona Venäjän naapurina.

Tämä kaikki olisi saavutettu ilman veren vuodattamista. Nyt tilanne on toinen ja kansan radikalisoitumiselle ei ole esteitä.
Kuvassa Väyrynen esitetään varjojen takaa ikään kuin jäänteenä
Paasikivi – Kekkosen kaudelta.
Esimerkiksi Uusi Suomi otti pilkkakirveen esille kirjoittaen vaalitaistelun loppusuoralla siitä kuinka ”peli koventunut ja saanut myös härskejä piirteitä. Sekin oli arvattavaa varsinkin siitä päivästä lähtien, kun Väyrynen lähti ja pääsi mukaan. Hän on ensisijaisesti yrittänyt kalastaa kannatusta sieltä, mistä sitä eniten on saatavissa: Niinistön laarista.”
US:n mukaan ”Väyrynen on syyttänyt istuvaa presidenttiä ja entistä valtiovarainministeriä muun muassa siitä, että tämä olisi ajanut Suomen ’perustuslakia rikkoen osaksi euroaluetta’”.
US:n mukaan Ylen esittämät kaksi ”asiantuntijaa” ovat todistaneet Väyrysen väitteet perättömäksi. Näitä väitteitä ei kuitenkaan pystytä todistamaan vääriksi tai oikeiksi valtamedian, kuten Ylen esittämillä asiantuntijoilla. Myös Sauli Niinistön syyllisyys tai syyttömyys tulee käsitellä asiaan kuuluvissa oikeusasteissa, ei valta- eli valhemedioiden palstoilla.
Totuus kuitenkin euroalueeseen liittymisestä on, että Sauli Niinistö ja Paavo Lipponen väärensivät tai tulkitsivat väärin liittymissopimusta, toimien siten silloisen perustusvaliokunnan näkemyksen vastaisesti.
Väyrysen mukaan Paavo Lipponen ja Sauli Niinistö myönsivät vuonna 1997, että päätös euroalueeseen liittymisestä tehtiin jo EU-liittymissopimuksen yhteydessä 1994, vaikka perustuslakivaliokunta näki tuolloin asian toisin.
Ylen asiantuntijoiden vastaväitteet:
Tiitinen:
– Minun ymmärtääkseni perustuslakivaliokunnan kanta oli selvä, vaikka se vähän erosi vuoden 1994 kannanotosta. Mutta perustuslakivaliokuntakin voi muuttaa kantaansa, Tiitinen kertoo Ylelle.
Ojanen:
Helsingin yliopiston valtiosääntöoikeuden professori Tuomas Ojanen yritti torjua Väyrysen väitteen, lähestymällä väitettä ensisijaisesti EU-oikeuden näkökulmasta.
Ojasen mukaan Euroopan unionin jäsenvaltiolla on vuonna 1992 solmitun Maastrichtin sopimuksen mukaan oikeudellinen velvollisuus osallistua talous- ja rahaliiton kolmanteen vaiheeseen, jos se täyttää kaikki siihen vaadittavat edellytykset.
– Toisin kuin talous- ja rahaliiton ulkopuolelle aikoinaan jääneet Iso-Britannia ja Tanska, Suomi ei tehnyt vuoden 1994 liittymissopimukseen erillisiä varaumia, kuten esimerkiksi pöytäkirjoja, jotka olisivat sulkeneet maan ulos talous- ja rahaliitosta, Ojanen huomauttaa.
Ojasen esitys ei vakuuta, sillä Sauli Niinistö toimi harhauttavasti:
Sauli Niinistö toimi perustuslakivaliokunnan puheenjohtajana eduskuntakaudella 1991–1995. Valiokunnan puheenjohtajana Niinistö tietoisesti harhautti eduskuntaa ja suomalaisia kirjaamalla valiokunnan viralliseen pöytäkirjaan (PeVL 14/1994):
Valiokunnan saaman selvityksen mukaan Suomen puolelta on jäsenyydestä neuvoteltaessa todettu, että talous- ja rahaliiton kolmanteen vaiheeseen siirtyminen edellyttää valtiosäännön mukaan eduskunnan myötävaikutusta. Tähän viitaten valiokunta katsoo, että liittymissopimus ei vielä voi merkitä sitoutumista osallistua talous- ja rahaliiton kolmanteen vaiheeseen.
Edellä mainitussa Niinistö selvästi toteaa sen, että markasta luopuminen ja euroon siirtyminen ei sisälly Euroopan unionin liittymislaki äänestykseen. Niinistö toiminta oli tällaista, vaikka hän tiesi, että asia oli toisin.
Varautumista tulee vielä mainita se, että erään valiokunnan jäsenen mukaan perustuslakivaliokunnan saamasta selvityksestä ei saanut sellaista käsitystä, että joku varauma olisi annettu vaan valiokunnan enemmistö tulkitsi asian omalla tavallaan.

Miksi Niinistö haluttiin jatkoille?
Niinistö on niin arvokas tekijä tietylle kansainväliselle eliitille Suomen ala-ajossa, Venäjä-vihamielisyydessä ja väestön kulttuurisetniselle rampauttamiselle, että hänen piti päästä jatkoajalle.
Aiheesta uutisoi muiden muassa Yleisradio, jonka mukaan Niinistö kutsui kansallismielisyyttä ”tuhoisaksi ideologiaksi, joka täytyy pysäyttää”. Lisäksi Sauli Niinistö on ilmoittanut hyväksyvänsä laittomasti maassa oleskelevien piilottelun – ”Ihmisten suojelu ei ole lain vastaista”, sanoo Niinistö.
Suomalaisia globalisteja.
Sauli Niinistö on globaalien pankkiirien ja kasvottomien ylikansallisten sijoittajien lakeijana Suomessa. Niinistö toimii USA-johtoisen Naton agenttina maassamme, jonka jenkkiarmeija on jo miehittänyt repiäkseen entistä suurempaa kuilua Suomen ja Venäjän välille. Tietyt tutkijat ovat päätyneet siihen tulokseen, että nykyisin maailmanpolitiikan ja vallan keskiöt olisivat siirtymässä atlanttiselta akselilta Tyynelle valtamerelle. Toisen maailmansodan jälkeen luodut maailmantalouden ja –politiikan laitokset edustivat yhdysvaltalaisia arvoja toimien USA:n etuvartiona maailmanpolitiikassa.3
Maailma hahmottuisi siten USA-Aasia-akselille, jossa maailmanpolitiikan taloudellinen painopiste siirtyisi Aasiaan, missä Yhdysvaltojen rinnalla merkittävänä operoijina olisivat myös Intia, Kiina ja Japani. Onko tässä kansainvälisessä poliittisessa draamassa jälleen kerran Suomen roolina sijoittua vain pelinappulaksi lännen ja idän valta-asetelmien myrskynsilmässä.
Niinistön kautta globalistit toteuttavat merkittäviä tavoitteitaan, mitkä liittyvät Suomen geopoliittiseen asemaan lännen ja idän välillä. Ilmeisesti tulevien EU:n vapaakauppasopimuksien kautta, tai ilman niitä Suomi lujittaa taloudellisia ja poliittisia suhteitaan entisestään Yhdysvaltojen kanssa ja maasta tulee Naton jäsen, ilman sen ratifiointia.
Gobaalieliitti ei halua Euroopan unionin ajautuvan periferiaan, tästä syystä transatlanttisille suhteille halutaan synnyttää enemmän painoarvoa tulevaisuudessa liittyen näiden ”suhteiden” asemaan kansainvälisessä järjestelmässä. Tästä syystä halutaan Suomeen sellainen valtion päämies, joka vaikutusvallallaan kannattaisi EU:n integraatiota kohti liittovaltiokehitystä. Suomi ei tietenkään yksin tällaisia asioita ratkaise, mutta se olisi esimerkkinä muille EU:n jäsenmaille.
Niinistö on syyttänyt kansaa taantumasta
Yle.fi uutisoinnin mukaan presidentti Sauli Niinistö kuvaili taloudellisten leikkauksien eli poistojen välttämättömyyttä Suomen velkaantuneessa taloudellisessa tilanteessa. Taantumaan ollaan hiljalleen vasta heräilemässä, letkauttaa Niinistö vuonna 2015 Hangon-vierailunsa yhteydessä.4
Taloudellinen taantuma ei johdu kansasta. Suomalaiset eivät ole eläneet yli varojensa. Suomen taloudellisesta kurjistumisesta ja muusta yhteiskunnallisesta tasapainottomuudesta ei voida syyttää esimerkiksi kotimaassa toimivia yrittäjiä, palkansaajia, työttömiä, eläkeläisiä ja lapsiperheitä.
Niinistön täytyy ymmärtää taantuman osittain johtuvan jo vuonna 2008 alkaneesta taloudellisesta matalasuhdanteesta, joka oli seurausta globaalista finanssikriisistä.
Presidentin tulisi olla rehellinen kansaa kohtaan ja irtisanoutua sionistisen eliitin vaikutuspiiristä. Hänen tulisi totuuden mukaisesti julkilausua Suomen taloudelliseen kurjistumisen syyksi virallisen Suomen ja sen poliittisen johdon antautuminen kansainvälisten jättiläiskorporaatioiden ja globaalin pankkiirieliitin lypsettäväksi, ja että ihmisten tuottamat rikkaudet ja kansallinen varallisuus siirretään ulkomaiseen omistukseen. Lisäksi pakolaisinvaasio kuluttaa hirvittäviä summia rahaa varauksina tulevaan budjettiin.
Tuolloin Niinistö painotti suomalaisilta oikeaa asennoitumista leikkauksien hyväksymiseksi. Hän jopa nimitteli kansalaisia, jotka vastustavat hallituksen nylkyrilinjaa tyhmiksi; jos on eletty yli varojen, niin silloin pitää leikata; murisi Niinistö. Hän ivaili: leikataan mistä tahansa, niin se on aina jonkun mielestä täysin väärä paikka.

Vaino
Isänmaalliset ja kansallismieliset ihmiset tulevat joutumaan entistä suuremman vainon kohteeksi, ei yksistään Suomessa vaan koko Euroopassa. Juutalaisten multimiljonäärien5 värväämä elintasopakolaisten vyörytys Eurooppaan vaatii jatkuvasti suurempia osuuksia varauksina valtion tulevaan budjettiin. Muukalaisinvaasion tarkoituksena on suomalaisen ja laajemmin koko Eurooppalaisen väestön etninen puhdistus, jolloin kantaväestö korvattaisiin poliittisen Lähi-idän populaatiolla. Tässäkin valtion johtaja on vaikutusvaltainen mielipiteenmuokkaaja myös maassamme.

Onko demokraattinen järjestelmä enää toimiva?
Hallitusmuodosta puheen ollen, ei yleensä voida sanoa juuri tämän olevan ehdottomasti oikein ja toisaalta, että tuo on absoluuttisesti täysin kelvoton. Tulee huomata, että kehittyneet eli hyvät ja oikeudenmukaiset ihmiset tekevät hyvää tulosta, niin demokratiassa kuin myös esimerkiksi kuningaskunnissa. Mutta näissä molemmissa voivat myös jalostumattomat eli pahat ihmiset saavuttaa hegemonian perin onnettomin yhteiskunnallisin seurauksin. Kuitenkin valtion suvereniteetilla, itsenäisellä talouspolitiikalla, riippumattomalla medialla jne., voidaan edistää yleistä yhteiskunnallista hyvinvointia.
Edistyksellisessä valtiomallissa kansalaisten yhtenäisyys suuntautuu järjestäytyneeseen ponnistukseen yhteisen hyvinvoinnin alttarille. Aivan hyvin voidaan soveltaa kansallissosialismin periaatteita. Siinä elementteinä voidaan soveltaa säätelevää valtiovaltaa, työnarvon antikapitalistista korostusta, tavoitteena rajoittaa plutokratiaa sekä koron ja ulkomaanvelan vaikutusta kansallisessa talouselämässä. Ehkä voimakkailla valtaoikeuksilla varustettu valtion päämiehelle olisi tilausta nykyisessä yhteiskunnallisessa tilanteessa. Ongelmana on vain se, että kuinka saadaan selville kukin johtavaan asemaan pyrkivän henkilön oikeudenmukaisuus, isänmaallisuus ja viisaus.
Joskaan emme voi alistua esimerkiksi Hobbesin esittämälle suvereenille: Hobbesin mukaan valtio syntyy ihmisten pyrkiessä välttämään luonnontilan sekasortoa. Hän päätyy siihen, että tarvitaan kuitenkin vahvaa keskusvaltaa turvaamaan tehtyjä sopimuksia. Hobbesille valtio on keinotekoinen persoona, ”Leviathan”. Tämän henkilöitymän ”kantajaa” Hobbes kutsuu ”suvereeniksi”: suvereeni voi olla joko yksi henkilö (hallitsija) tai henkilöiden joukko, joilla on oikeus ihmisten luovuttamien oikeuksien käyttöön. Suvereeni käytännössä suojelee ihmisiä toisiltaan ja ulkoisilta uhilta. Hobbesin mukaan oikeuksien antaminen on peruuttamaton: kukaan ei voi syyttää tai vastustaa suvereenia oikeuksien luovuttamisen jälkeen (Hobbes 1651).
Sionistisen mafian hallinnassa ja kontrollissa oleva länsimainen massamedia ja viihdemaailma ovat mahdollistaneet tehokkaan mielten manipuloinnin, jonka tuloksena valtaosa länsimaisesta väestöstä on degeneroitunut pohjattomaan itsekkyyteen ja robottimaiseen välinpitämättömyyteen yhteiskunnan hyvinvointia koskevissa asioissa.
Aikamme ihmisiä hallitsee hedonismin, kunnian, vallan ja materian tavoittelu. Niinpä koulutus-, viihdemaailmassa, muotialalla, joukkoviestinnässä ja yleensä yhteiskunnan kaikilla sektoreilla vallitsee harvainvallan myrkyllinen vaikutus musertavana. Tällä on tasapäistävä vaikutus ihmisiin, jotka ahmivat Big brother valvoo -tyylistä henkistä kuonaa ja Hollywood-saastetta iltojensa viihteeksi.
Täten valtiolla on oltava sionisteista vapaa joukkotiedonvälitys sekä opetustoiminta. Uutistoimistot, TV- ja radioasemat, sanomalehdet ja internet-mediat ovat todellakin syytä kansallistaa.
Lisäksi suomalaiset joutuvat taistelemaan vielä vapaudestaan ja itsenäisyydestään. Tämän vapaustaistelun tavoitteina ovat: päästä irti EU:sta, eurosta, isäntämaasopimuksesta, palauttaa itsenäisyys ja hyvinvointivaltio, ottaa käyttöön talousdemokratian linjaukset itsenäisenä talousreformina ja siirtyä puolueettomuuspolitiikkaan.

Lopuksi
Yksi keskeisimmistä presidenttivaalin vaaliteemoista, todellisen itsenäistymisen sekä Venäjän suhteiden ohelle, olisi kysymys itsenäisestä rahataloudesta, joka tarkoittaisi siirtymistä itsenäiseen talouspolitiikkaan, omaan valuuttaan ja valtion varaamaan rahanluontioikeuteen. Siten Suomessa sovellettaisiin talousdemokratian reformia.
Markku Juutinen
Lue myös: Vainovalkea
Lähteet
  1. Vuorinen, Risto: MOT-käsikirjoitus: Hyvät veljet muurarit fi. 21.1.2013. Viitattu 2.4.2013.
  2. Steinhauser, Karl (1994). EU huomispäivän super-Neuvostoliitto.
  3. Van der Pijl, Kees (2014). The Discipline of Western Supremacy. Volume III. London: Pluto Press.
  4. fi (17.8.2015). Niinistö: ”Suomi on ylimitoittanut menonsa totaalisesti”.
  5. Andras Gergely (30.10.2015). Orban Accuses Soros of Stoking Refugee Wave to Weaken Europe: https://www.bloomberg.com/news/articles/2015-10-30/orban-accuses-soros-of-stoking-refugee-wave-to-weaken-europe
___

Me päätämme, mistä vaaleissa puhutaan

JOURNALISTI
31.1.2019Maria PetterssonTwitter: @mariapetterss0nmaria.pettersson@journalistiliitto.fi


Pääkirjoitus.
Onko huhtikuussa luvassa ilmastovaalit? Maahanmuuttovaalit? Terveysvaalit? Köyhyysvaalit? Vanhustenhoitovaalit?
Toimittajat ovat viime syksystä alkaen arvuutelleet vaalien tärkeintä teemaa. Nimenomaan arvuutelleet, aivan kuin toimittajilla itsellään ei olisi mitään tekemistä sen kanssa, mitkä aiheet nousevat keskusteluun. Tiedotusvälineiden on aika tunnustaa itselleen ja suomalaisille, että journalistiset valintamme vaikuttavat vaaleihin merkittävästi, halusimme sitä tai emme.
Puolueiden ja ehdokkaiden viestintä, sosiaalinen media ja tulevan kevään tapahtumat muokkaavat tietenkin äänestyskäyttäytymistä. Kaikkein merkittävin muokkaaja on kuitenkin edelleen se, mitä tiedotusvälineet päättävät käsitellä ja millä näkökulmalla.
Vaalitenttien ja -koneiden laatijoilla on iso vastuu, samoin uutispäälliköillä, jotka päättävät, mitä aiheita ja missä laajuudessa nostetaan esiin. Tartutaanko heppoisiin mediatäkyihin? Kenen sloganeita toistellaan? Kun lähetysaika käy vähiin, kelpuutetaanko ympäripyöreä vastaus? Kysytäänkö ehdokkailta vain puolueiden lempiteemoista? Annetaanko ehdokkaan pöpistä omaa agendaansa vai kysytäänkö häneltä myös muista teemoista?
Olennaisin kysymys lienee ”Mitä teemoja juuri meidän yleisömme pitää tärkeinä?”
Tärkeä teema ei ole sama asia kuin klikatuin juttu. Tiedotusvälineillä on vastuu vaalien alla ohjata keskustelu olennaisen äärelle.

Sävytkin vaikuttavat. Viime eduskuntavaaleissa kyseltiin esimerkiksi sitä, kuinka paljon ja mistä pitää leikata. Kysymys on latautunut, sillä se sisältää ennakkoajatuksen siitä, että leikattava on. Latautuneita kysymyksiä voi toki laatia, mutta se on tehtävä tiedostaen.
Journalistit ja tiedottajat ovat poliitikkojen ohella avainasemassa siinä, millaisen eduskunnan Suomi huhtikuussa saa. On turha väittää, että medialla olisi pelkkä raportoijan rooli. Me vaikutamme äänestystulokseen ja siihen, millä teemalla vaalit käydään. Moni haluaisi sanella meille, mitä teemoja pitäisi nostaa ja mistä vaieta. Sitä ei pidä sallia, mutta yhtä lailla ei pidä kuvitella, etteivätkö toimittajien valinnat vaikuttaisi. Vaalien teemat eivät ilmesty tyhjästä eivätkä pysy pinnalla itsestään. Me mediassa teemme päätöksiä, joilla on seuraukset, ja tämän tunnustaminen on hyvän vaaliuutisoinnin perusta.

https://www.journalisti.fi/artikkelit/2019/1/me-ptmme-mist-vaaleissa-puhutaan/


___

YLE ja Oikeusministeriön vaalijohtaja riitelevät vaalituloksista

Vaalivilppi 2015 vaaleissa. Valtamedian toimittajat vaiennettu.

Nauhoitetut puhelut Oikeusministeriö ja YLE / (Tieto Oyj/Tietokarhu). Kirjeenvaihto Oikeusministeriö ja ETYJ/OSCE/ODIHR.

Suomi on röyhkeiden äänestyspetoksien ja sananvapauden riiston kautta alentunut banaanivaltioksi. Toimittajia etsintäkuulutetaan valheellisesti sotarikoksista tai joukkomurhista ja vangitaan jopa vuodeksi tekaistujen syytteiden avulla. Verovaroin kustannetun YLE: n päätoimittaja pakotetaan eroamaan pääministeriä koskevien korruptio -paljastuksen vuoksi.
Valtamedian toimittajien kauhunsekainen pelko on haistettavissa. Hiljaisuus on käsin kosketeltavaa. Jos joku inahtaakaan, tai yrittää nostaa luurin soittaakseen Tieto Oyj: lle, 
noutaja tulee Goldman Sachs: in palkkaamana. 


Atte Jääskeläinen jättää Ylen välittömästi

Ylen hallitus käsitteli päätoimittajan asemaa kokouksessaan maanantaina.
Tiedotteen mukaan hallitus painottaa, että ”Ylen journalismin tulee jatkossakin perustua totuudenmukaiseen, olennaiseen ja monipuoliseen tiedonvälitykseen” ja että ”Yle on journalismissaan sitoutunut sisältöjen ja journalismin eettiseen ohjeistoonsa sekä Journalistin ohjeisiin ja Julkisen sanan neuvostoon niiden toteutumisen valvojana.


Vaalivilppi paljastui Suomessa näissä 2015 kevään eduskuntavaaleissa ja eipä ollut yllätys, että vilpin kohteeksi päätyivät juuri Itsenäisyyspuolue ehdokkaat. Koska Itsenäisyyspuolue (Ipu) vaaliohjelma haastaa kaikki vallassa olevat suuret puolueet ja on heille suora uhka, jos yksikään Ipun ehdokas pääsisi läpi. Itsenäisyyspuolueella kun ei ole edes puoluekuria.

Miksi on syytä epäillä vilpin tapahtuvan vaalitietojärjestelmässä?Suomen vaalitietojärjestelmän kehittämisestä on vastannut Tieto Oyj (ex. TietoEnator). Tieto on ollut investointipankki Goldman Sachs: in omistuksessa20,02% ja siten määrävässä päätäntävallassa (abnnewswire.net), kun Suomen vaalitietojärjestelmää on "uudistettu"

Miten Goldman Sachs liittyy Suomen vaalien rehellisyyteen?

Goldman Sachs on niittänyt maailmalla kyseenalaista mainetta, kun se on kerta toisensa jälkeen ollut
epäiltynä tai tuomittu erilaisista talouspetoksista.
Myös Eurokriisin ratkaisijoiden tähtikentällinen
muodostuu hyvin pitkälti Goldman Sachs: in entisistä työntekijöistä.  
Goldman Sachs: in hämäristä puuhista on tehty myös dokumentti: YLE Ulkolinja: Pankki maailman valtiaana?

Erityisen huolestuttava piirre Goldman Sachsin toiminnassa on sen tapa kierrättää entisiä työntekijöitään eri valtioiden huippuviroissa aiheuttaen eturistiriitoja, joiden avulla Goldman Sach lyö rahoiksi, tuomitaan sakkoihin, mutta jää lopulta voitolle. Goldman Sachs: in epärehellinen toiminta heijastuu Tieto Oyj:n uudistamaan vaalijärjestelmään, koska Goldman Sachs oli enemmistöosakas, 20,02%, kun vaalitietojärjestelmiä uudistettiin ja se on mukana eurokriisissä. http://graviolateam.blogspot.com/p/nwo-havaintoja-tiesitko-etta-suomen.html

___

Päivitys 3.4.2019 | Kuvakaappaukset Koivunen ja Nevalainen Oikeusministeriö: lle
Email 29.3.2019
Hei,
Kiitos erittäin paljon vastauksistanne ja vaivannäöstänne.
Tässä teille täydennystieto kohtien 2 ("tuhannet äänet ovat kadonneet") ja 4 ("Äänten tuloslaskenta") kysymysten taustaan.
Alla esimerkkinä, suuremmiksi klikattavat kuvakaappaukset kuvateksteineen. 
Kuvakaappauksien oikeassa ylälaidassa äänimäärät ja oikeassa alalaidassa vastaavat kellonajat.
Kevään 2015 eduskuntavaalit.
1) Yrittäjänä toimiva Kai-Tom Koivunen oli Itsenäisyyspuolueen sitoutumaton ehdokas Varsinais-Suomesta vaalipiiristä.
2) Itsenäisyyspuolueen varapuheenjohtajana toimiva Jarmo Nevalainen.

K: Tämä epäilemättä auttaa teitä viranomaisena varmistamaan 14.4.2019 eduskuntavaalien tuloslaskennan oikeellisuutta. (-kuvat email liitteenä, katso tarkemmin alla)


V: 2.4.2019  Hei, Kuten aiemmassa vastauksessa totesin, virallinen ääntenlasku tapahtuu äänestyspaikoilla – ei esimerkiksi Ylen sivuilla. Äänimäärän vaihtelu viestinnässä viestissäsi kuvaamalla tavalla on valitettavaa ja voi johtua esimerkiksi tietoja sähköiseen järjestelmään syöttävän henkilön näppäilyvirheestä. Pöytäkirjoihin merkitään tulokset sekä alustavassa laskennassa sunnuntai-iltana/-yönä ja tarkastuslaskennassa vaalien jälkeen.
Ystävällisesti, Heini Huotarinen
Neuvotteleva virkamies / Konsultativ tjänsteman / Ministerial Adviser Oikeusministeriö / Justitieministeriet / Ministry of Justice Demokratia-, kieli- ja perusoikeusasioiden yksikkö PL/PB 25, 00023 Valtioneuvosto/Statsrådet 
Puh./tel. +358 50 3800239  
****************************************

___


Päivitys 28.3.2019 | Email viestit Oikeusministeriö
Lähetetty: maanantai 18. maaliskuuta 2019
Vastaanottaja: Huotarinen Heini (OM) <heini.huotarinen@om.fi>
Aihe: Äänestyslippujen tarkastus vaalien jälkeen

Hyvä Heini Huotarinen
K:  On tiedossa että äänestysliput ovat fyysisesti tarkastettavissa vaalien jälkeen.
 Missä laajuudessa äänestäjä/ehdokkaana ollut voi tarkastaa äänestysliput ja missä tiloissa/arkistossa tämä voi tapahtua.
V:  ma 18. maalisk. 2019 | Hei,äänestysliput ovat julkisia asiakirjoja, joita voi mennä tarkastamaan sopimalla asiasta vaalipiirilautakunnan kanssa. Ne ovat vaalien jälkeen aluehallintoviraston arkistossa. Ystävällisesti, Heini Huotarinen
___

Lähetetty: maanantai 25. maaliskuuta 2019 
Vastaanottaja: Huotarinen Heini (OM) <heini.huotarinen@om.fi> 
Aihe: Re: Äänestyslippujen tarkastus vaalien jälkeen
Hyvä Heini Huotarinen,
Esitän teille aiheesta vielä muutaman akuutin, äänestäjien luottamukseen liittyvän kysymyksen:
K:  1. Äänestäminen tapahtuu lyijykynällä, joka mahdollistaa merkinnän muuttamisen myöhemmin joksikin toiseksi.
- Jos äänestäjä käyttää kuulakärkikynää ja tekee merkintävirheen, saako hän uuden äänestyslipun?
V: Äänestäjä voi käyttää kuulakärkikynää. Jos tulee virhemerkintä, äänestäjä voi vaalivirkailijan valvonnassa repiä lipun ja saada uuden tilalle.

K:  2. Eduskuntavaalien 2015 yhteydessä raportoitiin useista tapauksia, joissa varmasti annetut, tuhannet äänet ovat kadonneet, tai varmasti annettu ääni ei ole siirtynyt tietokoneelle.
- Kohdistuuko ääntenlaskussa vaalitoimitsijoihin riippumatonta tarkkailua?
V:  En ole kuullut tuollaisista tapauksista itse. Lisätietoa vaalituloksen laskennasta saa mm. täältä: https://vaalit.fi/eduskuntavaalien-tuloksen-laskenta Ääntenlaskennassa voivat olla paikalla vaaliasiamiehet ja vaalitarkkailijat. 

K:  3. Äänien siirto vaalitietojärjestelmiin. Systeemin luotettavuus.- Miten äänet siirretään Tieto Oyj: n tietokoneelle ja miten siirtoa tarkkaillaan? 
V: - Tieto äänimääristä siirretään joko keskusvaalilautakunnassa tai suoraan äänestyspaikalla kunnan valinnan mukaan. 

K:  4. Äänten tuloslaskenta, tietokoneohjelmien toiminta. a) Vaalitarkkailu Tieto Oyj: n tiloissa?
V:  En ymmärrä, miksi tämä olisi tarpeen. Äänet lasketaan vaali-iltana äänestyspaikoilla ja tarkastuslaskenta suoritetaan vaalipiirilautakunnissa.

K:  b) Kuuluvatko sähköisen laskennan totetutus ja -valvonta yrityssalaisuuden piiriin?
V: Vaalien toimittamisessa käytetään oikeusministeriön omistamaa vaalitietojärjestelmää, jonka yhtenä teknisenä toimittajana on Tieto Oyj. Vaalitulos voidaan laskea tarvittaessa myös ilman vaalitietojärjestelmää.

K:  c) Onko YLE: n tiloissa tavattavissa Tieto Oyj: n edustajia vaalitulosiltana?
V:  En tiedä. 

K:  5. Vaalivilpistä valittaminen. - Jos vaalivilppiä on havaittu, mikä on valitusmekanismi?
V: Vaalituloksesta voi valittaa riippumattomalle hallinto-oikeudelle. Lisätietoa: https://vaalit.fi/vaaleista-valittaminen1

K:  6. PARLIAMENTARY ELECTIONS 14 April 2019
ODIHR NEEDS ASSESSMENT MISSION REPORT. 23-25 January 2019
- Yhteyshenkilöt/tarkkailijat, joita voidaan tarvittaessa hälyttää paikalle?
V:  Tuossa raportissa ODIHR tuo esiin, että he eivät aio toteuttaa vaalitarkkailua Suomen eduskuntavaaleissa vuonna 2019.
Ystävällisesti,
Heini Huotarinen

Neuvotteleva virkamies / Konsultativ tjänsteman / Ministerial Adviser
Oikeusministeriö / Justitieministeriet / Ministry of Justice 
Demokratia-, kieli- ja perusoikeusasioiden yksikkö 
PL/PB 25, 00023 Valtioneuvosto/Statsrådet 
Puh./tel. +358 50 3800239 
****************************************

___

Päivitys 11.3.2019 | Vaalijohtaja Atte Jääskeläinen vastaa puhelimitse kysymyksiin vaalien tulospalvelusta ja -laskennasta ja vaalitarkkailusta, sekä ns. Koivusen tapauksesta.
Oikeusministeriön vaalijohtaja Atte Jääskeläinen
Eteläesplanadi 10, Helsinki, PL 25, 00023 VALTIONEUVOSTO
P. 02951 6001.

- "Se oli Yleisradion oma erillinen tulos järjestemä, jossa tietyillä edellytyksillä tuli tällainen tulos". Tieto Oyj: n tulosjärjestelmä pyöri koko ajan normaalisti taustalla. Yleisradion väki on myöntänyt virheensä."
__

Päivitys 12.3.2019 | YLE Uutiset vaalitulospalvelu.
YLE: vaalien tulospalvelujen projektipäällikkö Petri Ihalainen kiistää vaalijohtaja Atte Jääskeläisen väitteen 11.3., että tulospalvelujärjestelmä YLE/Yleisradio olisi ollut erillinen Tieto Oyj: stä, tai niissä olisi ollut erilaisuuksia.
YLE Petri Ihalainen, integraatioasiantuntija_12.3.2019
"YLE: n ja Yleisradion vaalitulos -järjestelmä on v. 2015 ollut aivan sama. Molemmat järjestelmät saavat samat tulostiedot Tieto Oyj: stä. Aiemmin oli sisäverkossa hieman erilaisia client -ohjelmia".

Yle's election forecast project manager Petri Ihalainen.

Suunnittelusta ja tuotannosta vastanneet yritykset: 

YLE Uudet palvelut, Solita. Työryhmä: YLE Uudet palvelut. 
Kumppani: Solita Oy, tekninen toteutus.
http://vintti.yle.fi/ohjelmat.yle.fi/grandone09/yle_uutiset.html

___

Päivitys 15.2.2019 Sattumia vai tilatun vaalituloksen varmistavia henkilövaihdoksia:
Tieto Oyj yt -neuvotteli sekä Eduskuntavaalien 19. huhtikuuta 2015 alla:
PUHEENAIHE 16.3.2015
Kevään yt-pommi – Tieto irtisanoo 435 ihmistä.
Tietotekniikan palveluyritys Tieto sanoo yt-neuvotteluiden päätteeksi irti yhteensä 435 työntekijää Suomessa. Yt-prosessi päättyi maanantaina 16. maaliskuuta. Irtisanomiset painottuvat Jatkuvat palvelut- sekä Konsultointi ja integraatiopalvelut –alueille.

Myös 14.4.2019 eduskuntavaaleja edeltävät henkilökunnan irtisanomiset: 
Tivi | 15.2.2019 
Tieto irtisanoo Oulussa - rekrytoi Puolassa samaan Healthcare-yksikköön.
Tieto on aloittanut tammikuun lopussa yt-neuvottelut, joiden piirissä on yhteensä 150 työntekijää, kertoo Tivi. Neuvottelut koskevat työntekijöitä edustavan Insinööriliiton mukaan sosiaali- ja terveydenhuollon järjestelmiä kehittävän Healthcare-yksikön 140 työntekijää Oulussa ja kymmentä muualla Suomessa työskentelevää.
__

Vaalivilppi??!!  Katso kuvat!!
Vaalien tulokseen ei voi näiden kuvien perusteella luottaa!

MV | 20.04.2015

Kuvakaappauksissa äänimäärät kellonaikoineen.
Tähän tapaukseen vaalijohtaja Atte Jääskeläinen kommentoi puhelimitse 11.3.2019:
- "Se oli Yleisradion oma erillinen tulos järjestelmä, jossa tietyillä edellytyksillä tuli tällainen tulos". Tieto Oyj: n tulosjärjestelmä pyöri koko ajan normaalisti taustalla. Yleisradio on myöntänyt virheensä."

Yrittäjä Kai-Tom Koivunen oli Itsenäisyyspuolueen sitoutumaton ehdokas Varsinais-Suomesta vaalipiiristä.

YLE -tulospalvelu:
Klo 21:53 Kai-Tom Koivusella näkyi olevan vielä 43 ääntä.


Klo 21:51 Koivusen äänimäärä nousi jo yli tuhanteen.


 Klo 22:15 äänimäärä nousi jo 1709 kpl

Klo 22:17 äänimäärä oli jo ylittänyt 8000, jolloin ehdokkaan läpimeno eduskuntaan näytti jo varmalta.


Klo 22:22 äänimäärä oli saavuttanut 9051 kplValitaan.


Klo 22:23, 1 minuutti myöhemmin äänimäärä muuttui 66 ääneen

Klo 22.37, 14 minuuttia myöhemmin.
111 - KAI-TOM KOIVUNEN, ITSP - 9352 ääntä. Valitaan.


Kuva suurennos edellisestä:
Klo 22:37 - 111 - KAI-TOM KOIVUNEN, ITSP_
9352 ääntäValitaan.




H.S. tulospalvelu on eri mieltä:

H.S. tulospalvelu väittää, että Koivusen äänestäjiä olisi ollut keskimäärin vain noin 1 kpl / äänestyspaikka. Ääniä olisi yhteensä 74 kpl.

Äänestyspaikoista on Koivusen ääniä siirretty tuloslaskennan lopussa toisille ehdokkaille. Siirtämällä Excelissä jokaiselta äänestyspaikalta Koivuselta viedyt äänet takaisin, keskimäärin 59 kpl/äänestys paikka, saadaan tulokseksi 9160 kpl. - Lähelle samaa kuin YLE: n tulospalvelussa oli suurin ääni määrä 9051 kpl.  



Niin... Tässä vaiheessa moni vielä luulee että kyseessä on vain yksittäinen inhimillinen tai tekninen virhe. Mutta kun ei ole. Tom-Kai Koivunen ei ole ainoa Itsenäisyyspuolueen ehdokas, jonka eduskuntapaikkaan riittävät äänet katosivat "vaalilaskentatoimisto Goldman Sachsin", eli Tieto Oyj:n syövereihin.
YLE -tulospalvelu:
Itsenäisyyspuolueen varapuheenjohtajana toimiva Jarmo Nevalainen
oli myös ehdolla näissä eduskuntavaaleissa ja hänen äänisaaliinsa näytti
vielä klo 21.59 yhteensä 499 ääntä.
Mikä ei vielä tuolloin riittänyt läpi menemiseen. 


Klo 22:02 äänimäärä näytti jo 7600, joka riittäisi
Turun vaalipiiristä läpi menemiseen.


Klo 22:03 - Mutta kas kummaa, jälleen vaalilaskentatoimisto
Tieto Oyj sai minuuttia myöhemmin 
uusimmat lukemat 54 ääntä (Ei valita).


The Goldman Sachs delivered on yr 2008 to Tieto Oyj (ex.TietoEnator)
the "Maccina" for voting results, that counts more 
inaccurately
than an old Russian Vintage Abacus.


H.S. Tul
ospalvelu:


__


Oikeusministeriön ehdokaslistalta:
Etusivu - Eduskuntavaalit 2015 - Ehdokkaat - Varsinais-Suomen vaalipiiri
Itsenäisyyspuolue r.p., Självständighetspartiet r.p.
104 Ahlfors, Jari, maanrakentaja Somero
105 Autero, Henri, opiskelija, blogikirjoittaja Vaasa
106 Eskola, Päivi, VTK, vaihtoehtohoitaja Turku
107 Hentunen, Pasi, diplomi-insinööri Uusikaupunki
108 Honkasalo, Teppo, kiinteistönhoitaja, hammaslaborantti Turku
109 Honkonen, Juhani, elektroniikan insinööri, puolueen sihteeri Turku
110 Hämäläinen, Juha, uutisleikkaaja, vapaa kirjoittaja Salo
111 Koivunen, Kai-Tom, puuseppä, taloushallinnon merkonomi Salo
112 Laikko, Hilkka, markkinointikonsultti Uusikaupunki
113 Miettinen, Jouko, filosofian kandidaatti Turku
114 Nevalainen, Jarmo, operaattori, puolueen varapuheenjohtaja Turku
115 Turunen, Teuvo, metsuri, levyseppä (eläkkeellä) Turku

Sivu päivitetty 20.04.2015 01:22:59
https://tulospalvelu.vaalit.fi/E-2015/fi/ehd_listat_03.html#10

YLE: vaalien tulospalvelusta, "vaalipallosta" Koivunen ja Nevalainen on poistettu.
- Ikäänkuin he eivät olisi olleetkaan vaaliehdokkaina.


Miksi IPU heitettiin törkeiden vaali rikoksien avulla ulos? 

Itsenäisyyspuolue
 on suomalainen puolue, jonka politiikassa keskeisellä sijalla ovat Natoon liittymisen vastustaminen ja kriittinen suhtautuminen Euroopan unioniin.
Itsenäisyyspuolue ajaa Suomen irrottamista EU:sta ja vastustaa EU:n perustuslakisopimusta, sekä estää Suomen liittyminen Naton jäseneksi. Puolueen vaihtoehto EU-jäsenyydelle on ETA-sopimus, joka takaisi suomalaisille vapaan liikkuvuuden ja muita EU:n kanssa yhteneviä etuja. Tämä vastaa IslanninLiechtensteininNorjan eli EFTA-maiden ETA-järjestelyä tai Sveitsin mallia, jossa kieltäydytään suorasta ETA:sta, mutta tehdään Euroopan unionin kanssa erillisiä sopimuksia tarpeen mukaan.
Puolueen muita tavoitteita ovat muun muassa estää pääoman virtaaminen pois Suomesta, puolustaa kotimaista ruoan tuotantoa, kehittää energiaomavaraisuutta ja edistää uusiutuvaan energiaan siirtymistä, torjua Nato-jäsenyys ja turvata Suomen asema puolueettomana maana, varmistaa eri alueiden tasapuolinen kehittäminen ja torjua kuntien pakkoliitokset, perustaa Suomeen riippumaton perustuslakituomioistuin sekä edistää suoran demokratian käyttöönottoa.[9] 
______

Pienpuolue Köyhien asialla puheenjohtaja Terttu Savola paljasti jo
aiemmin että vuoden 2007 eduskuntavaaleissa hän kävi
tarkistuttamassa äänensä Tieto Oyj:llä (silloinen Tietoenator).
Kävi ilmi että hänen itselleen antama ääni olikin ohjautunut
paikalliselle kilpailevalle puolueelle.


Vaalivilppi on sittenkin totta Suomessakin:


Tällä videolla Köyhien asia puolueen pj Terttu Savola kertoo,
kuinka she´s äänet siirtyivät toisen piirin ja kilpailevan
puolueen edustajalle 2007 eduskuntavaaleissa.

Suomen luetuimmaksi sosiaaliseksi mediaksi noussut MV-lehti
ilmoitti saaneensa satoja yhteydenottoja vaalivilpistä.


____


Eliitin hallitsemaa Tieto Oyj:n vaalitietojärjestelmää käytetään ääntenlaskussa! 
Ylen "Pankin joka on maailman valtiaana", Goldman Sachsin näpit ovat pelissä Suomen vaaleissa, menneissä ja myös tulevissa 14.4.2019!



Yle MOT: Vaalivilppiä Suomessa
Kuka vielä uskoo järjestelmäämme? | Jari Virtanen 5.12.2015
Eliitin hallitsemaa Tieto Oyj:n vaalitietojärjestelmää käytetään ääntenlaskussa!
Ylen "Pankin joka on maailman valtiaana", Goldman Sachsin, näpit ovat pelissä Suomen vaaleissa, menneissä ja myös tulevissa sellaisissa.
Alkuperäinen uutinen tässä.


06.02.2015
Puheenvuoron Ritva Puolakka (ITSP) ihmetteli omassa blogissaan, miksi hänen oma äänensä ei rekisteröitynyt vaalitietojärjestelmään sillä paikkakunnalla, jossa hän oli käynyt äänensä antamassa.
Keskustelupalstoilla moni ihmetteli samaa, mutta juuri tämän Puolakan tapaus sai minut ryhtymään tähän kirjoitukseen, koska vaalitietojärjestelmässä tapahtuva vilppi on huomaamaton ja sitä on hyvin hankala näyttää toteen.
http://www.ritvapuolakka.fi/


Miten Goldman Sachs liittyy Suomen vaalien rehellisyyteen?
Goldman Sachs on niittänyt maailmalla kyseenalaista mainetta, kun se on kerta toisensa jälkeen ollut epäiltynä tai tuomittu erilaisista talouspetoksista. Myös Eurokriisin ratkaisijoiden tähtikentällinen muodostuu hyvin pitkälti Goldman Sachsin entisistä työntekijöistä.
Goldman Sachsin hämäristä puuhista on tehty myös dokumentti: YLE Ulkolinja: Pankki maailman valtiaana?
Erityisen huolestuttava piirre Goldman Sachsin toiminnassa on sen tapa kierrättää entisiä työntekijöitään eri valtioiden huippuviroissa aiheuttaen eturistiriitoja, joiden avulla Goldman Sach lyö rahoiksi, tuomitaan sakkoihin, mutta jää lopulta voitolle. Goldman Sachsin epärehellinen toiminta heijastuu Tieto Oyj:n uudistamaan vaalijärjestelmään, koska Goldman Sachs oli enemmistöosakas, kun vaalitietojärjestelmiä uudistettiin ja se on mukana eurokriisissä.

Motiivi?
Goldman Sachs on aktiivisesti mukana eurokriisin hoitamisessa ja euromyönteinen hallitus voisi olla motiivi tälle investointipankille luoda Suomeen epärehellinen vaalitietojärjestelmä. Suomen hallitus on sitoutunut kymmenien miljardien eurojen vastuisiin Kataisen hallituksen aikana. Kuntauudistuksen yhteydessä on puhuttu aktiivisesti yksityistämisestä. Oma epäilykseni on, että kuntauudistus pakottaa kunnat lopulta yksityistämään omaisuuttaan.
Jos vaalijärjestelmän avulla on mahdollisuus nostaa päättäviin elimiin myyriä tekemään myyrän työtä, niin taloudelliset intressit petokselle on olemassa. Hemmo Koskiniemi otti esiin omassa puheenvuorossaan Wincapita-koijareiden nousun Rovaniemen hallitukseen. Ottamatta kantaa tietojen paikkaansa pitävyyteen, niin kyllähän tässä hieman kulmakarvat nousevat.

Koko maan äänikuninkaaksi paljastui Jan Vapaavuori, jolla on värikäs rikosrekisteri.
Mr. Vapaavuori rikosrekisteriin kuuluu mm. pahoinpitely, varkaus ja rattijuopumus, mutta näistä asioista tiedotusvälineemme ovat ollet hiiren hiljaa.
Mitä jos petollista vaalitietojärjestelmää ei varsinaisesti käytetä demokratian vääristämiseen, vaan sillä voidaan siirrellä ääniä salassa ehdokkaalta toiselle? (ns. hyvä-veli-vaalikone)
Vaalitietojärjestelmässä ei ole minkäänlaista varmaa tapaa tarkistaa, että menikö äänestäjän ääni sille kenelle hän sen tarkoitti, vaikka tämänlaisen järjestelmän luominen olisi hyvin helppoa ja ei vaatisi suuria investointeja.
En siis väitä, että mikään puolue vääntelisi näitä ruuveja, vaan toiminta voi teoriassa olla ulkopuolisten operaatio ja tarkoituksena on vain nostaa omia roistoja päättäviin asemiin. Päättämään kallioparkeista, kaivosprojekteista, kaavoituksesta, yksityistämisestä jne.
Teidän ajatuksenne? Tiedän hyvin, että monella on sellainen tunne, että ei meillä lintukodossa tällaista, mutta yrittäkää nyt kuitenkin.

___

Lisää aiheesta


Vetoomus Suomen puolesta

Jari Virtanen 29.11.2015
Yhdysvallat on hieno maa, se vain sattuu olemaan yksi selvimmistä ja huolestuttavimmista esimerkeistä maasta, joka on ajettu todella vaikeaan tilanteeseen sellaisten henkilöiden ja organisaatioiden toimesta, jotka antavat maan kaatua heidän omien päämääriensä saavuttamiseksi. Päättäjien kädet on sidottu uhkailuilla ja pelotteluilla ja vain kansalaisten tietoisuutta lisäämällä tämä kehitys voidaan kääntää positiiviseen suuntaan.
Lue kärsivällisesti eteenpäin, kaikki väitteemme on tuettu linkeillä uutisiin ja artikkeleihin aiheesta, faktoilla, johtavien poliitikkojen, liikemiesten, pankkiirien ja vastaavien puheista lainatuilla esimerkeillä. Lisämateriaalia sitä haluavalle löytyy todella paljon netistä, sitä tutkimalla saat asiasta paremman kokonaiskuvan.
Suomen ja Euroopan pakolaisongelma ei ole luonnollista siirtolaisuutta, vaan todennäköisesti osa suunnittelemaa, jonkun käden kontrolloima tapahtuma Euroopan ja Suomen alas ajamiseksiEsimerkkejä löytyy historiasta monia: saatetaan maa kaaokseen, hivutetaan omat joukot pelastamaan maa, tehdään vallankaappaus ja sitten laitetaan jo ennalta valittu ja lahjottu henkilö maata johtamaan.

Maailma, järjestelmämme sellaisena kuin me sen tunnemme, vetelee viimeisiään.

Velkaan perustuva rahajärjestelmämme dollareineen on kaatumassa, maailmaa pyörittävä rahaeliittipitää meitä pimennossa ja kontrollissa viihdyttämällä meitä 90%:sti omistamallaan televisiolla , juonimalla salaseuroissaan (Bilderberg), manipuloimalla rahaamme ja talouksiamme, ostamalla valtamediat (Yhdysvalloissa 2013: 90% mediasta oli viiden yrityksen hallussa, 1983: 50:n yrityksen hallussa) jotta se pystyy manipuloimaan samaamme tietoa (suuronnettomuuksista ja terrori-iskuista harvoin kerrotaan koko totuus), terveyttämme heikennetään manipuloiduilla rokotteilla (joihin myös lisätään lapsettomuutta aiheuttavia hormooneja, Google: vaccine infertility), huonolla ruoalla (GMO, lisäaineet), ja täynnä sivuvaikutuksia olevilla lääkkeillä.

Luonnolliset hoidot (syöpä) salataan koska lääkkeiden valmistajat eivät voi niitä patentoida eivätkä siis tee niillä rahaa, koulujen kirjoja suunnitellaan ohjaamaan lapset eliitin haluamiin suuntiin, yliopistoissa lääketieteen opiskelijoiden materiaali tulee lääkejäteiltä, lääkäreille opetetaan kaikki lääkkeistä (koska vain niillä lääketeollisuus tekee rahaa), muttei juurikaan mitään ruoasta ja ravinnosta (Yhdysvalloissa ravintotietoa opetetaan n.2.5 tuntia 6 vuotta kestävien opintojen aikana ).

Öljyjätit sabotoivat ja salaavat puhtaan vapaan energian kehittelyä suojellakseen investointejaan ja pitääkseen meidät riippuvaisina maapalloa saastuttavasta öljystä (Näistä aiheista runsaasti materiaalia ja dokumentteja elokuvassa Thrive sekä elokuvan web-sivuilla.
Jatkuvalla oikeuksiemme rajoittamisella ja vapauksiemme riistämisellä meistä saadaan yhä helpompia manipuloitavia.
He perustivat EU:n että saisivat koko maanosan haltuun kerralla, sen sijaan että heidän tarvitsisi tehdä se maa kerrallaan. 

Yhdysvaltojen ja EU:n välillä on viittä vaille valmis, ja jos se menee läpi pohjavedet saattavat mennä suuryrityksille, ruokaturvallisuus kärsii dramaattisesti, yritysten investointisuoja siitä seuraavine oikeudenkäyntineen ajaa valtiot konkurssiin. On korkea aika että meistä jokainen tutkii näitä asioita, netti on täynnä tietoa. Se täytyy vain osata kaivaa ja sitä täytyy osata kriittisesti suodattaa.
__

Eli jos kerta nyt tällä kerralla tämä mädäntynyt suomen korruptiohallinto jäi verekseltään kiinni vaalivilpistä, niin kaikkien silmään kustujen äänestäjien sekä näiden pienpuolueiden on pidettävä puoliaan. Virallisten tietojen mukaan vaalivilpin kohteeksi joutuneilla puolueille on vain 14 vuorokautta aikaa valittaa asiasta oikeusteitse ja asia on Itsenäisyyspuolueen kautta jo vireillä.

Kuvassa professori Heikki Patomäki. 

Vasemmisto taustainen professori Mr. Heikki Patomäki paljasti jo n. kuukausi sitten blogissaan, kuinka Suomen vaaleilla ei ole mitään merkitystä. Koska valtionvarainministeriön virkamiehillä on niin paljon valtaa.
Sillä jos tällä ns. äänestämisellä voisi oikeasti eri valtioiden ihmiset vaihtaa kokonaisia korruptoituneita hallituksia, niin silloin tämä koko äänestäminen kiellettäisiin kokonaan.
Itsenäisyyspuolue on ollut kautta aikain siinä ongelmatilassa, että se ollaan profiloitu liian poliittisesti vaaralliseksi puolueeksi. Minkä vuoksi yhdenkään sen ehdokkaan ääniä ei sen vuoksi kelpuuteta eduskuntaan asti. Kuten ylläolevat äänten lasku järjestelmätkin osoittavat.
Itse allekirjoittaneena voin vielä kertoa kuinka kuulin jo vuonna 2010 erään pienpuoluetoiminnassa vuosia mukana olleen suusta. Kuinka hänelle oli joku isompi kiho tullut sanomaan, että kuinka Itsenäisyyspuolueen kautta hänellä ei olisi koskaan Eduskuntaan, Arkadianmäelle asiaa. Koska kyseinen puolue ei kelpaa Arkadianmäelle.
Paljastihan Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soinikin jokunen vuosi sitten, kuinka hänen rapakon takana asuvat vaikutusvaltaiset ystävät vaikuttivat Perussuomalaisen nousuun hyvinkin huomattavasti.


Nyt se tuli kuitenkin näissä rötösvaaleissa selväksi, että Suomessa ei ole ollut enää vuosikausiin minkäänlaista aitoa demokratiaa.

Siitä ei ole edes rippeitä jäljellä, koska vallan ovat kaapanneet Naton sotilastahot. 

Tämän vuoksi suomen eduskunta ei vastaa Naton jäsenyydestä eikä mistään Natoon liittyvistä sopimuksista, koska kenraalit ovat kaapanneet vallan Suomessa.
Suomen kansa on saman tilanteen edessä kuin miltei vuonna 1917, jolloin tämän maan korruptoitunut eliitti aikoi myydä Suomen ja liittää se Saksan keisarikuntaan.
Nyt tämä sama temppu on käynnissä jo toistamiseen, mutta tällä kerralla Suomen itsenäisyys myytiin jo USA:n sekä Naton sionistiselle legioonalle. Nämä jotka ovat tästä Suomessa vastuussa tulisi toimittaa sotarikos tuomioistuimeen tuomittavaksi. Mutta sitä ei tule koskaan tapahtumaan, ennen kuin Suomen kansa herää ensin.
On kuitenkin hyvin valitettavaa huomata kuinka Suomen kansasta vain edelleen murto-osa on valveilla ja loput edelleen kollektiivisessa unessa. Tajuamatta sitä että heidän itsemääräämisoikeus on jo myyty näiden maanpetturien toimesta pois ulkomaille. Sekä koko valtiolle aiemmin kuuluneet valtionyhtiöt pistetty lihoiksi monikansallisille yhtiöille

Nämä kasvottomat ja korruptoituneet nilkit eivät aio tehdä mitään Suomen kilpailukyvyn parantamiseksi. Vaan odottavat jo kieli pitkällä missä vaiheessa saataisiin synnytettyä sotilaallinen kriisi Venäjän kanssa, jotta Naton armeija voisi tunkea ydinohjuksensa Suomeen.
Suomalainen nyt on tullut aika herätä ja ottaa itsemääräämis oikeus takaisin heille joille se kuuluu. Eli Suomen kansalle ja jos siihen ei kerta vaalit vaikuta, niin silloin täytyy kaataa seuraavaksi koko hallinto.

Islannissa näytettiin jo mallia muutama vuosi sitten, kuinka hallinto kaadetaan, kunhan siihen saadaan vain tarpeeksi ihmisiä mukaan osoittamaan mieltään. Mutta sielläkään tämä ei tapahtunut kuin vasta siinä vaiheessa, kun kansalaisten omaisuus oli jo ryöstetty pankeista sijoituspankkien toimesta.

Lähteet:

___


Lisää tietoa vaalivilpistä

torstai 14. elokuuta 2008 8. Vaalirahoituslain valvonta - kömmähdyksiä kerrassaan 1. Oikeusministeriö on tänään antanut oikeu...


Mikä voima ajaa Oikeusrekisterikeskuksen ja Oikeusministeriön valitsemaan vaalitietojärjestelmien toimittajiksi hämärätaustaiset kansainv...


Sunday, April 26, 2015 Vaalivilppi Suomessa - muutamia tosiasioita Olen viime vuosina seurannut eri maiden vaaleja virallise...



Miksi on syytä epäillä vilpin tapahtuvan vaalitietojärjestelmässä?Suomen vaalitietojärjestelmän kehittämisestä on vastannut Tieto Oyj (ex. TietoEnator).
Tieto on ollut investointipankki Goldman Sachsin omistuksessa
20,02% (abnnewswire.net), kun Suomen vaalitietojärjestelmää on "uudistettu".
Miten Goldman Sachs liittyy Suomen vaalien rehellisyyteen?
Goldman Sachs on niittänyt maailmalla kyseenalaista mainetta, kun se on kerta toisensa jälkeen ollut epäiltynä tai tuomittu erilaisista talouspetoksista. Myös Eurokriisin ratkaisijoiden tähtikentällinen muodostuu hyvin pitkälti Goldman Sachsin entisistä työntekijöistä.


Goldman Sachsin hämäristä puuhista on tehty myös dokumentti: 

______

Eduskuntavaalit 2015

Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Suomen eduskuntavaalit 2015
Suomi

2011 ←19. huhtikuuta 2015→ 2019
edelliset kansanedustajat ←→ valitut kansanedustajat

Kaikki 200 paikkaa eduskuntaan
101 paikkaa tarvitaan enemmistöön
Juha SipiläTimo SoiniAlexander Stubb
JohtajaJuha SipiläTimo SoiniAlexander Stubb
PuolueKeskustaPerussuomalaisetKokoomus
Johtaja alkaen201219972014
Saadut paikat493837
Paikkojen muutosNousua 14Laskua 1Laskua 7
Äänet626 218524 054540 212
Kannatus21,1 %17,7 %18,2 %
MuutosNousua 5,3 %-yks.Laskua 1,4 %-yks.Laskua 2,2 %-yks.

Antti RinneVille NiinistöPaavo Arhinmäki
JohtajaAntti RinneVille NiinistöPaavo Arhinmäki
PuolueSosiaalidemokraatitVihreätVasemmistoliitto
Johtaja alkaen201420112009
Saadut paikat341512
Paikkojen muutosLaskua 8Nousua 5Laskua 2
Äänet490 102253 102211 702
Kannatus16,5 %8,5 %7,1 %
MuutosLaskua 2,6 %-yks.Nousua 1,3 %-yks.Laskua 1,0 %-yks.

Carl HaglundPäivi Räsänen
JohtajaCarl HaglundPäivi RäsänenMats Löfström
PuolueRKPKristillisdemokraatitÅländsk Samling
Johtaja alkaen20122004
Saadut paikat951
Paikkojen muutosMuuttumaton 0Laskua 1Muuttumaton 0
Äänet144 802105 13410 910
Kannatus4,9 %3,5 %0,4 %
MuutosNousua 0,6 %-yks.Laskua 0,5 %-yks.Nousua 0,1 %-yks.

Pääministeri ennen vaaleja
Uusi pääministeri
Keskusta nousi selvästi suurimmaksi puolueeksi. Perussuomalaiset likimain säilytti kannatuksensa, joka oli moninkertaistunut vuodesta 2007 vuoden 2011 vaaleihin, ja päätyi ensimmäistä kertaa hallitukseen.
Kokoomus sai perussuomalaisia enemmän ääniä, mutta jäi vaalimatematiikan vuoksi kolmanneksi.
Neljänneksi suurimman SDP:ntulos oli historiallisen huono.
Ennakkoäänestys järjestettiin Suomessa 8.–14. huhtikuuta ja ulkomailla 8.–11. huhtikuuta. Ehdokashakemusten viimeinen jättöpäivä oli 10. maaliskuuta ja ehdokasasettelu vahvistettiin 19. maaliskuuta. Vaalien tulos vahvistettiin keskiviikkona 22. huhtikuuta.[1]


Jatkuu linkissä:
https://graviolateam.blogspot.com/2019/03/vaalivilppi-paljastui-2015-vaaleissa.html

_

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

You are welcome to show your opinion here!