torstai 2. lokakuuta 2014

Huomattava michiganilainen syöpälääkäri tunnustaa syyllisyytensä: "Tiesin, että syöpähoidot olivat lääketieteellisesti tarpeettomia"

inquisitr.com , 24 September 2014 | theguardian.com , 30 September 2014 

Dr. Farid Fata, huomattava syöpälääkäri Michiganissa,
myönsi oikeudessa , että hän tarkoituksellisesti ja virheellisesti diagnosoi terveitä ihmisiä syöpäsairaiksi.

Fata määräsi heille myös kemoterapia –lääkkeitä saadakseen voittoa.Syöpälääkärin syyllisyys järkytti monia oikeussalissa, Detroit Free Press: in mukaan.

Fata: n omistama Michigan Hematologinen Syöpäsairaala omistaa useita toimipisteitä ympäri Detroitin lähiöitä. Fata: n toimialueeseen Michiganissa sisältyivät toimistot Clarkston, Bloomfield Hills, Lapeer, Sterling Heights, Troy, ja Oak Park. Lääkäri tunnusti syyllisyytensä, ilman sovittelusopimusta kanneperusteen käsittelyssä itkuisin silmin, kirjoitti CBS News.
"Se on minun valintani", Fata sanoi tiistaina vastatessaan syytteeseen Detroitin oikeussalissa, syöpälääkäri nimesi lukuisia vaarallisia lääkkeitä, jotka hän oli määrännyt potilailleen. Jokaisessa tunnustuksessaan hän totesi: "Tiesin, että se oli lääketieteellisesti tarpeetonta."

Yhdysvaltain oikeusministeri Barbara McQuade vaatii syytteessään elinikää vankilassa (life in prison), jota hän kutsui "törkeimmäksi" terveydenhuollon petosten tapauksissa, joita hän on koskaan nähnyt.

- Kts. Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus

McQuade sanoi, että lisäksi tulee vakuutuspetos, johon sisältyy 35 miljoonan dollarin Medicare –järjestelmän petos, aina vuodesta 2009 nykypäivään asti.

Fata myös haittasi ja joissakin tapauksissa aiheutti toimiensa seurauksena kuoleman potilaille, joille hän määräsi vaarallisia kemoterapialääkkeitä, joita he eivät olisi tarvinneet.

Rekisteriviranomaisten mukaan, Fata: n klinikalla (Street Viewhoidettiin
1200 potilasta. Aiemmin tunnettu syöpälääkäri tuomitaan helmikuussa.
Lääkärin takuut oli asetettu 9 miljoonaan dollariin.


Fata, 49, kotipaikka Oakland Township  asetettiin syytteeseen kuukautta ennen oikeudenkäyntiä Detroitin liittovaltion käräjäoikeudessa.

Kuulemistilaisuus tiistaina 30.9., oli tarkoitettu tilaisuudeksi keskustella todisteista, sisältäen emailin, joka osoitti hänen kiinnostuksensa 3 miljoonan dollarin linnaan Libanonissa, hänen alkuperäisessä kotimaassaan, suunnitelmien huippuna.

US piirin käräjätuomari Paul Borman luki syytteet ja kysyi Fata: lta jokaisessa kohdassa,  “Tunnustatko syyllisyytesi vapaasti ja vapaaehtoisesti?”
“Kyllä,” hän vastsi, vankilavaatteisiin pukeutuneena.


Puolustusasianajaja Christopher Andreoff  ei selittänyt Fata: n päätöstä ja myöhemmin kun hänet tavoitettiin puhelimitse, kieltäytyi kommentoimasta.
Hän kertoi käräjätuomarille että hän ja Fata olivat tavanneet yli 50 kertaa keskustellakseen todisteista.

 Potilaat ja aiempien potilaiden sukulaiset olivat mykistyneet, kun syytteet asetettiin 13 kuukautta sitten. He protestoivat Fata: a vastaan oikeustalon jalkakäytävällä ja tapaavat edelleen säännöllisesti vaihtaakseen kokemuksia.Hänen syöpäklinikkansa, Michigan Hematology Oncology, koostuu seitsemästä toimipisteestä ja liittyvistä yrityksistä, jokta suorittivat testejä syöpää etsiessään. Hallitus sanoo Fata: n lähettäneen Medicare noin 225 miljoonan dollarin edestä maksuvaatimuksia kuuden vuoden aikana. 

Niistä puolet oli kemoterapiaan ja puolet muihin syöpähoitoihin. - Medicare maksoi enemmän kuin 91miljoonaa dollaria ja myös yksityisiä vakuutuslaitoksia laskutettiin.

"Tässä tapauksessa meillä oli tohtori Fata, joka määräsi kemoterapiaa ihmisille, jotka eivät sitä tarvitse, laittoi myrkkyä heidän kehoonsa ja kertoi heille, että heillä oli syöpä, vaikka heillä ei ollut syöpää", syyttäjä kertoi Detroit Free Press: lle .
"Ajatus siitä, että lääkäri valehtelee potilailleen vain tehdäkseen rahaa on järkyttävä ... Dr. Fata oli ainutlaatuinen, koska hän ei nähnyt potilaita ihmisinä joita tulee parantaa, vaan hyödykkeinä, joita voi hyödyntää."

Syöpälääkäri, 49, on naimisissa kolmen lapsen isä, joka asui Oakland Township. Toivoen että se auttaisi asiansa, Fata asianajajat yrittivät saada asian siirrettyä Detroit alueelle tänä kesänä, CBS News mukaan. Fata: sta tuli Yhdysvaltojen kansalainen vuonna 2009 ja hän on kotoisin Libanonista. Tuomioistuimen asiakirjoista on peräisin myös 2013 haaste vastaamaan "laittomasta kansalaisuuden  hankinnasta”,  jonka mukaan hän ei ollut syyllistynyt rikokseen, koska häntä ei vielä ole osoitettu syylliseksi. Kaikkiaan hän tunnustaisi syyllisyytensä kaksi syytettä rahanpesusta, 13 syytettä terveydenhuollon petoksista, ja yksi epäilty lahjusten maksaminen ja vastaanottaminen.


"Olen lamaantunut", Angela Swantek, syöpähoitoa antaneen lääkärin 
kemoterapia -sairaanhoitaja ja ilmiantaja, kertoi. "En ole yllättynyt vaikka; Mietin, kuinka hänen puolustusasianajajansa aikovat puolustamaa häntä. Dokumentit eivät valehtele. "
"Lähdin puolentoista tunnin jälkeen. Ajattelin, että tämä on hullua", Swantek sanoi työskenneltyään lyhyen ajan Fata: n toimistossa vuonna 2010, jossa hän huomasi potilaiden saaneen solunsalpaajahoitoa väärin perustein.

Hän kirjoitti kirjeen valtiolle ehdottaen heidän tutkivan asian.. Vuonna 2011 valtio ilmoitti hänelle he eivät löytäneet mitään todisteita väärinkäytöksistä Fata: n toimistossa.


"Annoin heille tohtori Fata lautasella vuonna 2010 ja he tekivät ei yhtään mitään", Swantek sanoi ja lisäsi hän oli helpottunut, kun häntä syytettiin kaksi vuotta myöhemmin. "Aloin itkeä. Ajattelin kaikkia niitä potilaita joita hän hoiti ja teki vahinkoa. "

"Elämäntilanteessa, jolloin he ovat haavoittuvimpia ja pelokkaita, syöpäpotilaiden henki on lääkäreitä käsissä ja sietävät riskialtista hoitoja heidän suosituksestaan", apulaisoikeusministeri Caldwell totesi. "Dr. Fata myönsi tänään , että hän asetti  ahneuden ennen terveyttä ja potilaiden turvallisuutta, määräämällä heidät käymään läpi tarpeettomia kemoterapia- ja muita hoitoja vain, jotta hän voisi kerätä muutamia miljoonia Medicare: sta.

Pelkkä ajatus siitä, mitä hän teki on hyytävä. "
Jotkut Fata uhreista ovat pettyneitä, että he eivät saaneet tilaisuutta puhua oikeudenkäynnissä, Detroit: in mukaan. Toiset ovat iloisia kuullessaan hänen myöntämässä petoksiaan.
"En usko, että on mitään oikeutta. Menetin siskoni ja hänen lapsensa ovat menettäneet äitinsä ", sanoi Cindy Burt. "Ei vain ole oikeutta siihen."
White Lake: ssa asuva Karen Baldwin sanoi miehelleen Harrisonille, jolla diagnosoitiin aivosyöpä. Hän on tyytymätön syytteeseen.
"Minulle todellinen oikeudenmukaisuus olisi, että Fata tuomitaan kuolemaan", Baldwin sanoi ja lisäsi, "Ja minä menen kotiin ja mieheni sanoo ruokapöydässä,"Mitä tänään syödään? Olen nälkäinen."

Dave Kroff  sai myös läpi vuosien tarpeetonta kemoterapiaa.
Fata. Kroff sanoo, että kemoterapia tukahdutti hänen immuunijärjestelmänsä niin pahasti, että hän menetti molemmat jalkansa.
"Hän on yksi useista Fata: aa vastaan siviilikanteiden nostaneista”, Donna MacKenzie, Kroff: in asianajaja totesi.
"FBI on takavarikoinut miljoonia Dr. Fata omaisuutta. Näkeekö yksikään näistä uhreista mitään siitä? " 
Useita siviilikanteita on jo jätetty, Detroit: n mukaan.

Esimerkiksi Donna Virkus, erään Fata: n potilaan tytär, sanoo, että hänen 78-vuotias isänsä Donald, oli huolestuneen lääkärinsä toimesta ohjattu Fata: lle, jotta voitaisiin sulkea pois ruokatorven syöpä.
"Se on uskomatonta. En voi uskoa, että panemme luottamuksemme lääkäriin, joka pitäisi hänestä hyvää huolta, mutta päätyi tappamaan hänet ", Virkus sanoi.

Donnan isällä koskaan ollut syöpää, osoitti Donald: in terveydentilan tarkastaminen.
Silti arvostettu syöpälääkäri määräsi kahden vuoden kemoterapian. Siviilikanne väittää, että Donald: lle kehittyi kemoterapia vaikutuksesta vereen liittyvä syöpä Donald kuoli myöhemmin.
Siviilikanteet michiganilaista lääkäriä vastaan ​​nostettiin petollisista syöpähoidoista, koskien myös  muita lääkäreitä ja onkologian sairaanhoitajia.
____________

U.S. V. Dr. Farid Fata Court Docket 13-CR-20600

NOTE:  All scheduled hearings will take place in Theodore J. Levin United States District Court, 231 W. Lafayette, Detroit, MI 48226.  The courtroom number of the scheduled hearing will be indicated in the announcement of the hearing, below.

9/16/2014 Dr. Farid Fata entered a plea of guilty to the following charges:   Thirteen counts of Health Care Fraud;  One count of Conspiracy to Pay and Receive Kickbacks; Two counts of Money Laundering.  Sentencing is currently scheduled to begin on February 23, 2015  at 10:00 a.m.
_
http://www.justice.gov/usao/mie/news/2013/2013_9_18_2013_dr_fata.html

_____________

Dr. Fata's Background , Research training, expertise and qualifications
Dr. Fata's Experience , Research training, expertise and qualifications

Background Check for Dr. Fata
Education & TrainingMedical School - Saint Joseph`s University / Faculty of MedicineInternship Hospital - Maimonides Hosp/Downstate Med CtrResidency Hospital - Maimonides Hosp/Downstate Med CtrFellowship Hospital - Memorial Sloan-Kettering Cancer Center 

______________

Detroit-area doctor pleads guilty to widespread cancer treatment fraud__________________


______________CanDia5 - Candida Test Kit, (Invasive, result in 5 minutes)1 kommentti:

  1. Take care of your own health.
    Diagnostics tools and HomeTest Kits available here:
    http://graviola.fi/mittaa-kotonasi/

    VastaaPoista

You are welcome to show your opinion here!