torstai 11. huhtikuuta 2019

Kushnerit kuuluvat juutalaiseen supremacistiseen tuomiopäivän kulttiin

Obama, alias Barry Soetoro, "The Suharto's New Order divorce child", with Hitler's wife Eva Braun and her sister Gretl Braun. - NWO Illuminati Family Album Revisited.


Lahko lietsoo tarkoituksella profetoitua Kolmatta maailmansotaa

April 9, 2017


Barry Soetoro, alias Barak Obama with A. Hitlers wife judishe Eva Braun,
Gretl Braun.
Eva and Adolf, child and Eva at Eagle's Nest.




Jared & Ivanka vierailivat Chabad Rebben luona 
saadakseen siunauksen 5. marraskuuta 2016.


Onko Trumpin Jared Kushner -yhteys Chabad Lubavitch -lahkoon syy hänen dramaattiselle U-käännökselleen?
Tämä lahko lietsoo tarkoituksella profetoitua Kolmatta maailmansotaa. Se uskoo että Juutalaiset ovat Jumalan valittu kansa ja kaikki muut ovat roskaa.


Kirjassa "Gatherings of Conversations", Rebbe Schneerson kertoo seuraajilleen että juutalainen kansa on Jumalan laajennus ja Pakanoiden kohtalona on palvella Juutalaisia.
Historioitsija Wolfgang Eggert sanoo että tämä on Illuminatin todellinen kasvo; Rothschildit kuuluvat tähän kulttiin.
Hän sanoo että tämän kultin tarkoitus on käynnistää atomi-holokausti toteuttamaan Raamatun profetia ja nopeuttaa Messiaan paluuta:
"Historia ja politiikka ovat suuri elokuva, ja he ovat sen ohjaajia, toteuttaen Vanhan Testamentin profetiat. He nappasivat Vapaamuurariuden rakentamalla Illuminatin (Rothschild/Jacob Frank/Weishauptin kautta); he solmivat sopimuksen Britannian monarkian kanssa kun he rahoittivat Wilhelm III:n nousun kuninkaaksi; he asettivat Englannin kuninkaalliset Vapaamuurarien johtajiksi; he loivat modernin pankkijärjestelmän ja FED:in (Rothschildin kautta); he loivat Sionismin, maailmansodat, Euroopan Unionin ja niin edelleen.




NAtional socialists (crypto german jews) and ZIonists.
The result is a NAZIParty.
The National Socialist Party in Germany were mostly Globalist Jews. 
Just like most of our Political Parties in Governments today.
In 1917 Jewish British Empire already agreed to give Rothschild Palestine,
to create Israel, to nationalize the Jew, and to give them their own homeland.
Why did the Rothschilds Finance Nazism and Communism.

The European Jews would never leave Europe on their own.
Rothschild needed to create a big event to scare the Jews out of Europe and move them into Palestine… to create israel, to nationalize the jew, by creating their own homeland.
The side benefit of WW2 was to spread Zionism throughout the world…and get the goyim to kill each other… using the mighty German NAZI Army at the time.
The German NAZI Army stole and looted every country they invaded for the Jews. Same way Jews today using USA Military to do the same.
https://graviolateam.blogspot.com/p/adolf-hitler-nazi-jew.html





He hallitsevat Rothschildien kautta (joiden esivanhemmat ovat olleet osa tätä chassidi-kulttia) sekä Rockefellerin kautta, jotka olivat ohjaava voima Bilderbergin, Trilateraalisen Komission, jne. takana. Me olemme nyt "Lopun ajassa"; he yrittävät lietsoa "profetoitua" Kolmatta maailmansotaa.

Chris Bjerkness on samaa mieltä: Lunastus vaatii että "Juutalaisten Kuningas" (Rothschildit) hallitsevat maailmaa atomi-holokaustin jälkeen.
Jared Kushner osallistui Chabad Houseen Harvardissa. "Israel ei ollut poliittinen keskustelunaihe hänelle; se oli hänen perheensä, hänen elämänsä, hänen kansansa," sanoi Hirschy Zarchi, Rabbi Chabad Housessa Harvardissa.
Vuosien 2003 ja 2013 välillä, hänen perheensä rahasto lahjoitti yhteensä 342 500 dollaria eri instituutioille ja projekteille jotka liittyivät tähän liikkeeseen. Erityisesti rahaa sai Chabad center Harvardin Yliopistossa, joka sai 150 000 dollaria vuonna 2007 (säätiön suurin yksittäinen lahjoitus Lubavitchiin sidoksissa olleelle yritykselle) ja vielä 3 600 dollaria vuonna 2013. Tämän lisäksi, Donald J. Trump Foundation on lahjoittanut 11 550 dollaria kolmelle Chabad-instituutiolle.
Vuonna 2006, Kushnerin isä Charles tuomittiin 24 kuukaudeksi vankeuteen siitä että hän oli tehnyt laittomia lahjoituksia.
by Brian Davis (henrymakow.com)


Hasidismi eli hasidilaisuus on juutalainen mystinen herätysliike, joka syntyi Itä-Euroopassa 1700-luvulla liberaalina suuntauksena ortodoksijuutalaisuudessa. Hasidit pitivät sen aikaista talmudiaanista ortodoksijuutalaisuutta ”lakiuskontona”, joka heidän mukaansa keskittyi liiaksi opillisuuteen ja väheksyi vilpitöntä, sydämestä lähtevää uskoa. Hasidit korostivat iloa, optimismia ja uskonnollista intomielisyyttä vanhoillisjuutalaisten painottamien asketismin ja paaston sijasta. https://fi.wikipedia.org/wiki/Hasidismi 
------------------

Chabad Lubavitch on ikävä Juutalainen supremicistinen kultti joka palvelee Illuminatia. Siitä huolimatta että sillä on ainoastaan 200 000 seuraajaa, sillä on läheiset sidokset melkein jokaiseen mahtavaan valtiopäämieheen maan päällä.


Chabadin valta on peräisin kahdesta palveluksesta jonka he tekivät Illuminatille:
1. He työskentelevät Israelin tiedustelun kanssa rikollisissa ja tiedustelu-operaatioissa.
2. He edistävät supremacistista ideologiaa mikä rohkaisee Sionisteja tekemään likaisia tekoja.

Chabad on harhaoppinen kultti
Perustettu 1700-luvulla Venäjällä, Chabad on Hasidi-Juutalaisuuden verso, Ortodoksisen Judaismin muoto joka edistää Juutalaista mystiikkaa polkuna valaistukseen.
Chabad Lubavitcherilaiset opiskelevat Kabbalaa, tätä saatanallista uskontunnustusta joka pyyhkii pois moraaliset ehdottomuudet ja uskoo että Jumala on 'subjektiivinen'.




Barry Soetero with Chabad DC chieftain, Levi Shemtov.


Chabad nousi kuuluisuuteen 'The Great Rebbe' Menachem Mendel Schneersonin ohjauksessa. Hänen politiikkansa johti Chabadin suuren laajenemisen ajanjaksoon jolloin se perusti instituutioita 900 kaupunkiin ympäri maailmaa.
'The Great Rebbe' antoi säännöllisesti haastatteluja liittyen Messiaan tulemiseen. Ajan myötä, Lubavitcherilaiset alkoivat ymmärtää että hän tarkoitti itseään.
Uskomus että Schneerson oli Messias julistettiin ensimmäistä kertaa avoimesti Rabbi Shavom Dol Wolpon toimesta vuonna 1984 ja se sai nopeasti hyväksyntää.

Absurdisti, vaikka hän kuoli vuonna 1994, 'The Great Rebbe' on yhä Chabadin virallinen johtaja, kuten 'Great Leader' Kim Il-Sung on Pohjois-Korean johtaja.
Chabadin oppilaitoksissa, lapset messuavat ja tervehtivät näkymätöntä Rebbeä.



Barry Soetoro, alias Barak Obama with Gretl Braun,
sister to Eva Braun, Adolf  Hitler`s wife



 Adolf´s mother Klara, wife Eva, wife´s sisters, Ilse and Gretl
and daughter Angela.








Barry Soetoro (4). Daycare at Eagle's Nest


The 
Kehlsteinhaus (Eagle's Nest) is a Third Reich-era building erected atop the
summit of the 
Kehlstein, a rocky outcrop that rises above the Obersalzberg
near the town of 
Berchtesgaden.Undamaged in the April 25 bombing raid, the Kehlsteinhaus was subsequently
used by the 
Allies as a military command post until 1960, when it was
handed back to the State of 
Bavaria.

FALSE / Wikipedia:
Born: August 4, 1961, Kapiolani Medical Center for
Women & Children, Honolulu, Hawaii, United States



From age six to ten (1967-1971), Barack Obama lived in JakartaIndonesia and attended local Indonesian-language schools: as a result he was able to speak Indonesian fluently as a child. [55][56][57]

The "New Order" (1967–1998)

Suharto promoted his "New Order", as opposed to Sukarno's "Old Order", as a society based on the 
Pancasila ideology. After initially being careful not to offend sensitivities of Islamic scholars who feared Pancasila might develop into a quasi-religious cult, Suharto secured a parliamentary resolution in 1983 which obliged all organisations in Indonesia to adhere to Pancasila as basic principle. He also instituted mandatory Pancasila training programs for all Indonesians, from primary school students to office workers. In practice, however, the vagueness of Pancasila was exploited by Suharto's government to justify their actions and to condemn their opponents as "anti-Pancasila".[63]



OBAMA BANNED THIS VIDEO.



Lutheran Pastor Horst Kasner and Communist Social Democratic
Party member Herlind Kasner; The Reputed “Parents” but Probable
“Foster Parents” of Angela Merkel.



Rodulliset supremacistit

Chabad uskoo että Juutalaiset ovat Jumalan valittu kansa ja kaikki muut ovat roskaa. Kirjassa "Gatherings of Conversations", Rebbe Schneerson kertoo seuraajilleen että Juutalainen kansa on Jumalan laajennus ja Pakanoiden kohtalona on palvella Juutalaisia.
"Kaksi vastakkaista tyyppiä olevaa sielua on olemassa, ei-Juutalainen sielu tulee saatanallisista sfääreistä, kun taas Juutalainen sielu on lähtöisin pyhyydestä."
"Juutalaista ei luotu jonkun muun tarkoituksen välikädeksi; hän on itse tarkoitus, sillä kaikkien jumalallisten emanaatioiden substanssi oli luotu ainoastaan palvelemaan Juutalaisia."
Rabbi Ginsburgh, johtava Chabad Rabbi, on väittänyt että koska Pakanat ovat ganeettisesti Juutalaisia alempiarvoisia, Juutalaisella pitäisi olla oikeus ottaa Pakanoiden elimiä jos hän tarvitsee sellaista. Hänen kerrotaan sanoneen: "Mitä tulee goyimiin, Zalmanin asenne oli, 'Pakanoiden sielut ovat täysin erilaisia ja alempaa järjestystä.
He ovat täysin pahantahtoisia, joilla ei ole minkäänlaisia lunastuksen edellytyksiä.'"

"Jos jokainen yksittäinen solu Juutalaisen kehossa sisältää jumalallisuuden, on osa Jumalaa, silloin jokainen DNA:n nauha on osa Jumalaa. Täten, Juutalaisen DNA:ssa on jotakin erityistä."
"Jos Juutalainen tarvitsee maksan, voitko ottaa tämän maksan viattomalta ei-Juutalaiselta joka kulkee ohi pelastaaksesi hänet? Toora luultavasti sallisi sen. Juutalaisen elämällä on suunnaton arvo."
The Jewish Daily Forward raportoi keskustelusta jonka Chabad Rabbi Mani Friedman antoi.
Kysyttäessä kuinka Juutalaisten pitäisi kohdella heidän Arabi-naapureitaan Friedman vastasi: "Ainoa keino käydä moraalista sotaa on Juutalainen tapa: Tuhota heidän pyhät paikkansa. Tappaa miehet, naiset ja lapset (ja karja)."

Sionistiset apologistit
Chabadin ekstremismi tekee heistä täydellisiä Israelin rikosten puolustajia. Täydellinen esimerkki on Alan Dershowitz, eräs Chabad-jäsen.
Dershowitz on korkea-arvoinen Sionistinen apologisti joka on nostettu valtavirran median kameroiden eteen ympäri maailmaa selittämään että Israelilaiset ovat jokaisen kansanmurhan uhreja joita he toteuttavat. Irrallaan olevana (unhinged) ja pelottavana yksilönä, äskettäisen puheen aikana jonka hän antoi Oxfordin Yliopistossa hän otti lasit silmiltään ja kertoi oppilaille että hänellä on "Sionistiset silmät" kuten kaikilla "järkevillä ihmisillä". Dershowitz on eräs monista Juutalaisista ekstremisteistä lampaan vaatteissa joka johtaa valtavirran poliittista keskustelua Lännessä.
Lisätodisteena että Wikileaks on tiedustelupalvelun operaatio, Dershowitz liittyi äskettäin Julian Assangen jurisri-tiimiin (legal team).

Vaikutusvalta
Eräs Chabadin politiikka on lähettää Rabbeja kaikkialle maailmaan perustamaan Chabad-Huoneita. Tämä liike, joka tunnetaan nimellä Shilchus, on antanut Chabadille globaalin tukiverkoston.


Lubavitcherit sekoittuvat isäntämaan ylimpiin kerrostumiin.
Heidän vaikutusvaltansa kussakin maassa vaihtelee.

Kanadan hallitus antoi äskettäin tälle kultille 800 000 dollaria jotta se voisi rakentaa Chabad-keskuksen Montrealiin. Suhteet Venäjään ovat vähemmän lämpimiä; Venäläiset äskettäin kieltäytyivät luovuttamasta kahta merkittävää Chabad-kirjoitusten kokoelmaa jotka Neuvostohallitus aikoinaan takavarikoi.
Missä Chabadin vaikutusvalta on suurin? Sinä arvannet vastauksen: Yhdysvalloissa.
Rabbi Shemtov on Chabadin Washingtonin edustaja, ja hänen suurta vaikutusvaltaansa havainnollistaa se kun hän lobbasi menestyksellisesti Great Rebben puolesta jotta hänelle jälkikäteen myönnettäisiin Kongressin kultamitali (tämä tapahtui vuonna 1995), ainoa uskonnollinen johtaja jolle tämä palkinto on myönnetty.

Rikollisia ja terrori-firmoja
Chabad on rikollinen organisaatio jolla on sidokset Mossadiin. Chabad-Huoneet toimivat turvapaikkoina ja julkisivuina Israelin tiedustelulle ja rikolliselle toiminnalle. Tähän liittyy kaikki terrorismista rahanpesuun, huumekaupasta prostituutioon.




Esimerkiksi, maaliskuussa 1989 poliisi iski rikollisverkoston kimppuun Seattlessa, Los Angelesissa, New Jerseyssä, Kolumbiassa ja Israelissa jossa oli mukana eräs Chabad-Huone joka oli sekaantunut rahanpesuun ja valuuttasäädösten rikkomiseen.
Wayne Madsen kirjoittaa: "Bankokissa, Israelin sotilaslentäjät ja autokuskit jotka asuvat Chabad-Huoneissa siellä kouluttavat Thaimaan Armeijan kommandoja, autokuskeja ja lentäjiä jotka taistelevat muslimi-kapinallisia vastaan Malesian vastaisella rajalla.
"Bankokin poliisi on jo kauan epäillyt että Chabad-Huone toimii Israelin Mafian keskuksena, joka johtaa ekstaasi-kauppaa Bankokista kaikkialle Kaakkois- ja Itä-Aasiaan. Israelin mafia myös kertoman mukaan johtaa heroiini-laboratorioita Myanmarissa, jossa eräs Israelilainen upseeri palvelee Myanmarin pelätyssä vastatiedustelu-toimistossa."
Kostotoimenpiteitä Chabad-mafiaa vastaan voidaan nähdä Mumbain terrori-iskuissa jolloin Lashkar-e-Taiban militantit ottivat panttivankeja Mumbain Chabad-Huoneesta ja murhasivat yhdeksän Juutalaista, mukaan lukien Rabbi Gavriel Holtzbergin.
Wayne Madsen on raportoinut että mafiapomo Dawood Ibrahim määräsi tästä iskusta osin vastauksena Israelin mafian yritykselle vallata hänen Mumbain huumekauppansa.
Chabadin sallitaan olevan olemassa mahtavana kansainvälisenä voimana koska he palvelevat Israelia kahdella tavalla: He tekevät yhteistyötä tiedustelu- ja rikollisessa toiminnassa, ja he ovat ekstremistisen ideologian lähde joka ruokkii Sionistisia rikoksia.


+ + + + +
Related:
Brother Nathaniel - The Kushner family gave Trump his start in New Jersey:
http://www.realjewnews.com/?p=1201
George Soros Secret Backer of Kushner Start-Up:
https://therealdeal.com/2017/01/27/george-soros-is-the-secret-financier-behind-kushner-backed-startup-cadre
Historian Demands Action on Powerful Doomsday Cults:
https://www.henrymakow.com/historian_demands_action_on_do.html

https://www.henrymakow.com/Kushner-Belongs-to-Fanatical-Jewish-Doomsday-Cult.html

_
http://graviolateam.blogspot.com/2019/02/the-hidden-history-of-incredibly-evil.html

http://graviolateam.blogspot.com/p/02242012-will-angela-merkel-daughter-of.html

http://graviolateam.blogspot.com/p/angela-merkel-lost-daughter-of-hitler.html

http://graviolateam.blogspot.com/p/the-complete-history-of-house-of.html

http://graviolateam.blogspot.com/p/the-girls-from-brazil-one-of-my-recent_13.html

https://graviolateam.blogspot.com/2019/03/jews-murdered-czar-nicholas-stole.html 

https://graviolateam.blogspot.com/p/adolf-hitler-nazi-jew.html

https://graviolateam.blogspot.com/p/the-six-million-jewish-holocaust-myth.html


https://graviolateam.blogspot.com/p/angela-merkel-lost-daughter-of-hitler.html

https://graviolateam.blogspot.com/p/blog-page_52.html

https://graviolateam.blogspot.com/p/he-khazarian-conspiracy-that-rules-world.html

https://graviolateam.blogspot.com/p/saving-their-sworn-enemy-heartstopping.html

https://graviolateam.blogspot.com/p/the-adolf-eichmann-trial-adolf-eichmann.html

https://graviolateam.blogspot.com/p/the-european-unions-coudenhove-kalergi.html

https://graviolateam.blogspot.com/p/the-girls-from-brazil-one-of-my-recent_13.html

https://graviolateam.blogspot.com/p/un-report-reveals-how-israel-is_12.html

https://graviolateam.blogspot.com/p/juutalaisten-holokaustin-myytti-6_29.html


http://graviolateam.blogspot.com/2017/03/the-dark-nazi-roots-of-brussels-eu.html

_

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

You are welcome to show your opinion here!