Sairauden syy (Lesson 18, Page 1 of 1)
Oletko koskaan miettinyt, jos yhteiskunnassamme monilla vallitsevilla
sairauksilla, onkin yhteinen syy? Monet
lääkärit yrttiasiantuntijat ja ravitsemusterapeutit uskovat, että selitys
saattaa olla näissä yksinkertaisissa sanoissa:
pH epätasapaino
Happo-Emäs epätasapaino
Liikahappamuus, joka
voi tulla vaarallinen tila, heikentäen koko kehon järjestelmiä, on nykyään hyvin yleinen. Se aiheuttaa sisäisesti
suotuisan ympäristön taudeille, vastakohtana pH tasapainoiselle ympäristölle,
joka mahdollistaa normaalin kehon välttämättömiä kehon toiminto vastustamaan
tauteja.
Terve keho ylläpitää riittäviä emäsvarastoja täyttämään kiireellisiä tarpeita. Kun ylimääräiset hapot pitää neutraloida meidän emäsvarastomme ovatkin ehtyneet, jättäen kehon heikentyneeseen kuntoon. Monien asiantuntijoiden mukaan PH tasapainoinen ruokavalio on tärkeä avain terveyden ylläpitoon.
Terve keho ylläpitää riittäviä emäsvarastoja täyttämään kiireellisiä tarpeita. Kun ylimääräiset hapot pitää neutraloida meidän emäsvarastomme ovatkin ehtyneet, jättäen kehon heikentyneeseen kuntoon. Monien asiantuntijoiden mukaan PH tasapainoinen ruokavalio on tärkeä avain terveyden ylläpitoon.
Käsitteenä happo-emäs epätasapaino
sairauksien aiheuttajana ei ole uusi.
Vuonna 1933 New Yorkissa lääkäri nimeltä William Howard Hay julkaisi uraauurtavan kirjan, A New Health Era, jossa hän väittää, että kaikki taudit aiheutuvat autotoksikaatiosta (tai "itse-myrkytyksestä"), johtuen hapon kertymisestä elimistöön:
Vuonna 1933 New Yorkissa lääkäri nimeltä William Howard Hay julkaisi uraauurtavan kirjan, A New Health Era, jossa hän väittää, että kaikki taudit aiheutuvat autotoksikaatiosta (tai "itse-myrkytyksestä"), johtuen hapon kertymisestä elimistöön:
Nyt poiketaan terveydestä samassa suhteessa, jossa
olemme antaneet meidän kehomme emäksisyyden hävitä, käyttämällä happamoittavia
ruokia liian suuri määrä ... Voi tuntua oudolta sanoa, että kaikki sairaudet
johtuvat samasta asiasta, miten lukemattomina
ne ilmenevätkin, mutta se on totisesti niin. -William Howard Hay, MD
Viime aikoina hänen merkittävä kirjansa Alkalize or Die, Dr. Theodore A. Baroody sanoo pohjimmiltaan
saman asian:
Sairauksien lukemattomilla nimillä eivät ole niin väliä. Se
millä on väliä on, että he kaikki tulevat samasta perussyystä ... kehon kudoksissa
on liian paljon happojätteitä`! -Theodore A. Baroody, ND, DC, Ph.D.
pH : n ymmärtäminen
pH (vedyn potentiaali)
on liuoksen happamuuden tai emäksisyyden mitta. Se mitataan asteikolla luvuilla 0-14. Mitä alempi pH –luku on, sitä happamampi
liuos, mitä korkeampi pH –luku on, sitä emäksisempi liuos. Kun liuos ei ole hapan eikä emäksinen,
se on pH 7, joka on neutraali.
Vesi on yleisin yhdiste ihmiskehossa,
jota kehosta on 70%. Keholla on
happo-emäksinen suhdeluku nimeltään pH, joka ilmaisee positiivisesti varautuneiden
ionien (happamoittava) ja negatiivisesti varautuneiden ionien (emäksisyyttä
aiheuttava) tasapainoa.
Keho pyrkii jatkuvasti tasapainottamaan pH: ta. Tämä tasapainon vaarantuessa voi ilmetä monia ongelmia.
Keho pyrkii jatkuvasti tasapainottamaan pH: ta. Tämä tasapainon vaarantuessa voi ilmetä monia ongelmia.
On tärkeää ymmärtää,
että emme puhu mahahapoista tai vatsaan pH: sta. Puhumme kehon nesteiden ja
kudoksien pH: sta, joka on täysin eri asia.
Testaa kehosi happamuus tai emäksisyys pH -liuskoilla:
On suositeltavaa, että testaat pH -tasoja, tarvitseeko kehosi pH välitöntä huomiota.
Käyttämällä pH - liuskoja, voit määrittää pH -tekijät nopeasti ja helposti yksityisesti kotonasi. Jos virtsan pH vaihtelee välillä 6,0 - 6,5 aamulla ja välillä 6.5 - 7.0 illalla, kehosi toimii terveellä alueella.
Jos sylki pysyy välillä 6,5 - 7,5 koko päivän, kehosi toimii terveellä
alueella.
Paras aika testata pH on noin yksi tunti ennen ateriaa ja kaksi tuntia aterian jälkeen.
Testaa pH kaksi päivää viikossa.
Paras aika testata pH on noin yksi tunti ennen ateriaa ja kaksi tuntia aterian jälkeen.
Testaa pH kaksi päivää viikossa.
Useimmat ihmiset, jotka kärsivät epätasapainoisesta pH: ta ovat happamia.
Tämä tila pakottaa kehon lainaamaan mineraaleja kuten kalsiumia, natriumia, kaliumia ja magnesiumia elimistön elintärkeiltä elimiltä ja luista, puskuroidakseen (neutraloidakseen) hapon ja poistaakseen sen turvallisesti elimistöstä. Tällaisessa rasitteessa, elimistö voi kärsiä vakavia ja pitkäaikaisia vahinkoja, johtuen liian korkeasta happamuudesta.
- Tila, joka voi olla vuosia havaitsematta.
Tämä tila pakottaa kehon lainaamaan mineraaleja kuten kalsiumia, natriumia, kaliumia ja magnesiumia elimistön elintärkeiltä elimiltä ja luista, puskuroidakseen (neutraloidakseen) hapon ja poistaakseen sen turvallisesti elimistöstä. Tällaisessa rasitteessa, elimistö voi kärsiä vakavia ja pitkäaikaisia vahinkoja, johtuen liian korkeasta happamuudesta.
- Tila, joka voi olla vuosia havaitsematta.
Lievä asidoosi voi aiheuttaa ongelmia, kuten:
- Sydänvaurioit,
kuten verisuonten supistumista ja hapen vähentymistä.
- Painonnousu, liikalihavuutta ja diabetesta.
- Virtsarakon ja munuaisten kunto,
mukaan lukien munuaiskivet.
-
Immuunikatoa.
- Nopeutuneita vapaiden radikaalien aiheuttamia (solu/kudos) vaurioita, mahdollisesti edistäen solujen DNA/syöpä -mutaatioita.
- Hormoni -ongelmia.
-
Ennenaikaista vanhenemista.
- Osteoporoosi; heikot, hauraat luut, lonkkamurtumia ja luun vaurioita.
- Nivelkivut, lihaskivut ja
maitohapon kertyminen.
- Vähäenergisyys ja krooninen väsymys.
- Hidas ruoansulatus ja -poistuminen.
- Hiivan / sieni liikakasvua. (Candida albicans)
Virtsan pH
Virtsa- voi osoittaa kuinka hyvin
kehosi erittämään happoja ja ottamaan kivennäisaineita, erityisesti kalsiumia,
magnesiumia, natriumia ja kaliumia. Nämä mineraalit toimivat
"puskureina".
Puskurit ovat aineita, jotka auttavat kehoa ylläpitämään tasapainoa ja ottamasta käyttöön liikaa happamuutta tai liikaa emäksisyyttä. Vaikka puskureita olisikin oikea määrä, happamuus tai emäksisyys tasot voivat muuttua äärimmäisiksi. Kun keho syö tai tuottaa liian monet näistä happoja tai emäksiä, sen täytyy erittää liiallinen ulos.
Virtsa on kehon täydellinen tapa poistaa kaikki ylimääräiset hapokkaat tai emäksiset aineet, joita ei voida puskuroida. Jos virtsan keskimääräinen pH on alle 6,5 on kehon puskurijärjestelmä ylikuormittunut. Tämä on "autotoksikatiivinen" tila ja olisi kiinnitettävä huomiota happopitoisuuksien alentamiseen.
Puskurit ovat aineita, jotka auttavat kehoa ylläpitämään tasapainoa ja ottamasta käyttöön liikaa happamuutta tai liikaa emäksisyyttä. Vaikka puskureita olisikin oikea määrä, happamuus tai emäksisyys tasot voivat muuttua äärimmäisiksi. Kun keho syö tai tuottaa liian monet näistä happoja tai emäksiä, sen täytyy erittää liiallinen ulos.
Virtsa on kehon täydellinen tapa poistaa kaikki ylimääräiset hapokkaat tai emäksiset aineet, joita ei voida puskuroida. Jos virtsan keskimääräinen pH on alle 6,5 on kehon puskurijärjestelmä ylikuormittunut. Tämä on "autotoksikatiivinen" tila ja olisi kiinnitettävä huomiota happopitoisuuksien alentamiseen.
Syljen pH
Syljen testitulokset voivat osoittaa entsyymien aktiivisuutta kehossa ruoansulatuskanavassa.
Nämä entsyymit valmistetaan ensisijaisesti vatsassa, maksassa ja haimassa. Vaikka sylki hyödyntää myös puskureita kuten virtsa, sen vaikutus perustuu tähän prosessin paljon vähäisemmässä määrin. Jos syljen pH on liian matala (alle 6,5), keho voi tuottaa liikaa happoja tai voi ”hukkua” happoihin, koska se on menettänyt kyvyn poistamaan niitä riittävästi virtsan kautta. Jos sylki pH on liian korkea (yli 6,8), keho voi kärsiä suuresti, oireina esimerkiksi ylimääräinen kaasu, ummetus ja hiiva, home ja sienet. - Joillakin ihmisillä on liian hapan pH lukema sekä virtsassa että syljessä, tätä kutsutaan "tupla-happoisuudeksi."
Kehon pH tasapainon palauttaminen
Kehosi pystyy hyödyntämään
mineraaleja ja ravinteita oikein vain silloin, kun sen pH on tasapainossa. On siis
mahdollista, että voit syödä terveellisiä ainesosia ja silti elimistö ei pysty
hyödyntämään tai käyttämään niitä. Jos et saa odottamiasi
tuloksia omalta ravitsemus- tai kasvisruokavalio -ohjelmasta, etsi ratkaisua happo-emäs
-epätasapainosta. Edes oikea kasvisperäinen ravinto-ohjelma ei välttämättä
toimi, jos kehon pH on poissa tasapainosta.
Vaihda pH tasapaino happamasta alkaliseen
Ylivoimaisesti yleisin epätasapaino näkyy
yhteiskunnassamme on ylihappamuutena. Jos virtsa ja / tai sylki testi alle 6,5
pH, aloita vaiheet 1- 5 alla ja jatka lisäämällä vaiheita, kunnes haluttu tulos
saavutetaan. Muista seurata edistymistä helppo käyttämällä pH -mittaliuskoja.
_______________
Alkalinity is relatively rare, but if your urine and/or saliva consistently test above 7.0 pH, start with steps 1, 2 and 3 below and continue adding steps until the desired results are achieved. Be sure to monitor your progress with easy-to-use pH test strips. You will notice that some of these steps are the same as those recommended above for an overly acidic condition. This is because these steps have a buffering effect, or in other words they are balancing, tending to bring the pH back toward normal no matter which direction it has gone: pH Balance Supplements for Overly-Alkaline
- Enzymes are essential: Take 1-2 capsules of Food Enzymes or Proactazyme Plus with every meal. Also take 1-2 capsules of High Potency Protease and Nature's Noni between meals on an empty stomach.
- Support urinary and lymphatic systems' ability to excrete toxins: Take Kidney Drainage and Lymphatic Drainage in water according to directions. Then use Lymphomax and Urinary Maintenance to maintain.
- Correct calcium is needed: Use NSP's Liquid Calcium.
- Vitamin C: Use Timed-Release Vitamin C. Use 3,000 mg or more, to maximum bowel tolerance. (If diarrhea occurs, reduce intake.)
- Flax Seed Oil: Use 1 capsules of Flax Seed Oil 3 times a day or 2 tablespoons of Liquid Flax Seed Oil daily.
- Cleanse as needed: Take a psyllium hulls supplement such as Psyllium Hulls Combination or Psyllium Hulls Capsules at bedtime to maintain regular bowel movements. Use CleanStart or Chinese Tiao He Cleanse twice a year for liver, bowel and kidney detoxification.
pH Balance Chart
| Most Alkaline | Alkaline | Lowest Alkaline | FOOD CATEGORY | Lowest Acid | Acid | Most Acid |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Stevia | Maple Syrup, Rice Syrup | Raw Honey, Raw Sugar | SWEETENERS | Processed Honey, Molasses | White Sugar, Brown Sugar | NutraSweet, Equal, Aspartame, Sweet 'N Low |
| Lemons, Watermelon, Limes, Grapefruit, Mangoes, Papayas | Dates, Figs, Melons, Grapes, Papaya, Kiwi, Blueberries, Apples, Pears, Raisins | Oranges, Bananas, Cherries, Pineapple, Peaches, Avocados | FRUITS | Plums, Processed Fruit Juices | Sour Cherries, Rhubarb | Blackberries, Cranberries, Prunes |
| Asparagus, Onions, Vegetable Juices, Parsley, Raw Spinach, Broccoli, Garlic | Okra, Squash, Green Beans, Beets, Celery, Lettuce, Zucchini, Sweet Potato, Carob | Carrots, Tomatoes, Fresh Corn, Mushrooms, Cabbage, Peas, Potato Skins, Olives, Soybeans, Tofu | BEANS VEGETABLES LEGUMES | Cooked Spinach, Kidney Beans, String Beans | Potatoes (without skins), Pinto Beans, Navy Beans, Lima Beans | Chocolate |
| Almonds | Chestnuts | NUTS SEEDS | Pumpkin Seeds, Sunflower Seeds | Pecans, Cashews | Peanuts, Walnuts | |
| Olive Oil | Flax Seed Oil | Canola Oil | OILS | Corn Oil | ||
| Amaranth, Millet, Wild Rice, Quinoa | GRAINS CEREALS | Sprouted Wheat Bread, Spelt, Brown Rice | White Rice, Corn, Buckwheat, Oats, Rye | Wheat, White Flour, Pastries, Pasta | ||
| MEATS | Venison, Cold Water Fish | Turkey, Chicken, Lamb | Beef, Pork, Shellfish | |||
| Breast Milk | Soy Cheese, Soy Milk, Goat Milk, Goat Cheese, Whey | EGGS DAIRY | Eggs, Butter, Yogurt, Buttermilk, Cottage Cheese | Raw Milk | Cheese, Homogenized Milk, Ice Cream | |
| Herb Teas, Lemon Water | Green Tea | Ginger Tea | BEVERAGES | Tea | Coffee | Beer, Soft Drinks |
______________
Supplement Facts
Serving Size: 2 Tablets , Servings Per Container: 50 . Amount Per Serving / % Daily Value
- Vitamin C (as Ascorbic Acid) 120 mg / 200%
- Thiamine (Vitamin B-1) (from Thiamine HCl) 10 mg / 667%
- Riboflavin (Vitamin B-2) 5 mg / 294%
- Niacin (Vitamin B-3) (as Niacinamide) 40 mg / 200%
- Vitamin B-6 (from Pyridoxine HCl) 5 mg / 250%
- Folate (Folic Acid) 800 mcg / 200%
- Vitamin B-12 (as Cyanocobalamin) 20 mcg / 333%
- Biotin 300 mcg / 100%
- Pantothenic Acid (Vitamin B-5) (from Calcium Pantothenate) 20 mg / 200%
- Calcium (from 80% Calcium Carbonate, 10% Calcium Citrate, 10% Amino Acid Chelate) 1.0 g (1,000 mg) / 100%
- Magnesium (from 80% Magnesium Oxide, 10% Magnesium Citrate, 10% Amino Acid Chelate) 500 mg / 125%
- Choline (as Choline Bitartrate) 20 mg † Inositol 20 mg † PABA 10 mg †
†Daily Value not established.
_____________________________________
Kysymys:
Kun pahaan närästykseen ottaa lusikallisen ruokasoodaa,
mikä on se kemiallinen reaktio?
Kun pahaan närästykseen otta lusikallisen ruokasoodaa, mikä on se
kemiallinen reaktio, joka mahassa sen jälkeen tapahtuu ja mitä on se
"kaasu", jota suusta tulee välittömästti röyhtäillessä?
"Lääke" ei kai ole kovinkaan terveellistä mutta yksi maailman nopeimmin vaikuttavista ja tehokkaimmista kylläkin.
Meira Ruokasooda 1kg
EAN-koodi: 6414203509408
Ainesosat: Natriumbikarbonaatti (E 500).
Palautelomake: http://graviola.fi/about-us/contact-us/
Vastaus
Mahan happamuutta vähentäviä aineita kutsutaan antasideiksi.
Yleisimpiä antasideja ovat kalsiumkarbonaatti, magnesiumhydroksidi,
magnesiumkarbonaatti, magnesiumoksidi ja natriumbikarbonaatti eli
ruokasooda.
Sekä ruokasoodalla sinänsä että ruokasoodaa sisältävillä vesillä on
hoidettu liikahappoisuutta ja vatsahaavaa jo kauan. Koska ruokasooda on
emäksinen aine, se neutraloi suhteellisen nopeasti mahan erittämän
suolahapon.
Kun ruokasooda
hajoaa mahalaukussa, suolahappo muuntuu natriumkloridiksi ja
hiilidioksidiksi. Hiilidioksidi saattaa aiheuttaa mahalaukussa täyteyden
tunnetta, ilmavaivoja ja röyhtäilyä.
Natriumbikarbonaatti vaikuttaa elimistön happo-emästasapainoon, mutta
terveet munuaiset omaava henkilö voi kyllä tilapäisesti käyttää pieniä
määriä ruokasoodaa suhteellisen turvallisesti. Jatkuva, säännöllinen
käyttö voi johtaa alkaloosiin http://fi.wikipedia.org/wiki/Alkaloosi
___
The Truth About Cancer: A Global Quest - Episode 1
_
_




.jpg)







