torstai 3. marraskuuta 2022

EU paljastaa uudessa suunnitelman täydellisestä rokotekattavuudesta.

 PUBLICATION-X

Vastoin kaikkia todisteita: EU paljastaa uudessa toimintapoliittisessa asiakirjassaan suunnitelman täydellisestä rokotekattavuudesta.

Se, että osa EU:n kansalaisista kieltäytyy edelleen kokeellisista geenihoidoista Covid-19-tautia vastaan, on valtava piikki EU:n komission silmissä. Äskettäin julkaistussa strategia-asiakirjassa tavoitteeksi on asetettu koko väestön täydellinen rokottaminen ja säännöllinen rokotteiden lisääminen. EU:n hallinnon hillitön viha rokottamattomia kohtaan on avoimesti esillä: Covid-rokotuksista kieltäytyminen liitetään konkreettisesti länsimaiden ja EU:n vastaisiin kantoihin, ja jokainen rokotusten kriitikko on näin ollen tyylitelty valtion viholliseksi.

Syyskuun 2. päivänä julkaistussa asiakirjassa ”EU:n vastaus COVID-19:een: valmistautuminen syksyyn ja talveen 2023” on havaittavissa sellaista aggressiivista todellisuuden kieltämistä, että lukijaa kuvottaa. Puhutaan 2 300 kuolemantapauksesta viikossa (!) Covid-19:n vuoksi, Long Covidista aiheutuvista hirvittävistä seurannaisvahingoista, kyllä, jopa rajoitusten ja pelottelun monille ihmisille aiheuttamat psykologiset vahingot johtuvat kokonaan ”pandemiasta”. EU:n komissio esittää itseään uutena tuomiopäivän lahkona, joka voi helposti pitää kynttilän kaduille juuttuneille ilmastopaniikeille. Pelastus Coronan maailmanlopusta ei kuitenkaan ole uusissa tai korotetuissa veroissa ja maksuissa, vaan geneettisen rokotuksen pyhäkössä.

Harmi vain, ettei kukaan enää halua sitä. ”Tämän vuoden huhtikuun lopun jälkeen COVID-19-rokotteiden käyttöaste EU:ssa ei ole juuri muuttunut. Yli 60-vuotiaista 7,5 prosenttia on vielä rokottamatta ja 16,3 prosenttia ei ole vielä saanut ensimmäistä rokotuskertaa. Kun tarkastellaan aikuisten rokotusastetta, 14,1 prosenttia 18-vuotiaista ja sitä vanhemmista on rokottamatta ja 35,5 prosenttia ei ole saanut ensimmäistä tehosterokotusta”, he valittavat. Ongelmana pidetään myös sitä, että viimeinen rokotus on annettu useita kuukausia sitten. He eivät epäröi puhua luonnollisen immuniteetin heikkenemisestä infektion jälkeen, mikä tutkimusten mukaan ei yksinkertaisesti pidä paikkaansa. Lähtökohta on selvä: vain ne, jotka saavat säännöllisesti pistoksia, ovat ”turvassa”.

Rokottautumisen paine kohdistetaan myös lapsiin

Rokotustavoitteet ovat sen mukaiset. Sen sijaan, että ihmisille annettaisiin vihdoinkin täysi valinnanvapaus, merkit viittaavat edelleen rokotuspainostukseen. Rokotusaukkojen umpeen kurominen on ensisijainen tavoite:

Ensisijaisena tavoitteena on edelleen parantaa rokotusten ottamista perusrokotusten ja ensimmäisten tehosterokotusten yhteydessä asianmukaisilla henkilöillä, myös asianmukaisilla lapsilla ja nuorilla, kansallisten rokotusohjelmien mukaisesti. Tämä on erityisen tärkeää väestöryhmille, joilla on suurempi riski saada vakavia seurauksia, ja maille, joissa rokotusaste on alhaisempi.

Kuten odotettua, edes lapset eivät ole turvassa EU:n komission rokotushulluudelta. Tämä voidaan varmasti tulkita suoraksi hyökkäykseksi seuraavan sukupolven kansalaisia vastaan, sillä jo vuonna 2020, kauan ennen paljon vaarattomampaa Omikron-muunnosta, alle 20-vuotiaiden Covid-kuolleisuus oli Stanfordin professori Ioannidisin tuoreiden laskelmien mukaan huikeat 0,0003 prosenttia. Rokotuksista ei ole hyötyä lapsille – mutta vanhemmilla on riski, että geenipistokset aiheuttavat vakavia sivuvaikutuksia. Tanska ja Ruotsi eivät ole turhaan lopettaneet lapsuusiän rokotuksia.

Priorisointi: Raskaana olevat naiset, kaikista ihmisistä

Tehosterokotukset eivät kuitenkaan ole vielä läheskään kaikki: ”tietyt väestöryhmät” olisi asetettava etusijalle tehosterokotuksissa (ja mieluiten rokotettava myös influenssaa vastaan). Emme puhu ainoastaan toisesta tehosterokotuksesta ja siten neljännestä rokotuksesta, vaan myös sen jälkeisistä tehosterokotuksista, erityisesti niille, joiden viimeinen rokotus on annettu kuusi kuukautta sitten. ”Onnekkaisiin” ryhmiin kuuluvat yli 60-vuotiaat, aiempia sairauksia sairastavat, terveydenhuollon työntekijät – ja kaikista ihmisistä raskaana olevat naiset. Ja tämä siitä huolimatta, että valmisteiden turvallisuutta raskauden aikana ei ole koskaan tutkittu vakavasti. On mielenkiintoista huomata, että juuri on myönnetty, että rokotteen mRNA todellakin siirtyy lapselle äidinmaidon kautta. Tämä kiistettiin aiemmin kiivaasti ja sitä pidettiin valeuutisena – aivan kuten väitettä, jonka mukaan rokotus voisi vahingoittaa kohdussa olevaa lasta. Entä jos tämä osoittautuu lopulta todeksi?

Taistelu kriittisiä tosiasioita vastaan?

EU:n komissio kiinnittää erityistä huomiota rokotuskampanjan viestintästrategiaan, koska suurin osa kansalaisista suostutellaan rokotukseen ilmeisesti vain manipuloimalla eikä siksi, että he itse tunnustaisivat rokotuksen tarpeellisuuden henkilökohtaisista syistä. He haluavat jatkaa rokotusten kiihkeää edistämistä ja korostaa geeniruiskujen väitettyjä etuja myös luonnostaan immuuneille henkilöille. Viestintästrategiaa on jatkuvasti päivitettävä ja mukautettava olosuhteisiin – erityisesti yleisön käsitykseen rokotuksista ja ”pandemiasta”. Erittäin tärkeää: ”Harhaanjohtavaan tietoon” on reagoitava välittömästi! Kokemus on osoittanut, että väitetyt valeuutiset kokeellisten geeniterapialääkkeiden tehokkuudesta ja turvallisuudesta vastasivat totuutta – onko EU:n komissio ryhtymässä taisteluun tosiasioita vastaan?

Samaan aikaan tämä lause on isku kaikkien rokotusten uhrien kasvoille:

”Selkeät, johdonmukaiset ja näyttöön perustuvat viestit, jotka osoittavat COVID-19-rokotteiden jatkuvan turvallisuuden ja tehokkuuden, ovat ratkaisevan tärkeitä.”

Myöhemmin huomataan, että niin sanotut ”long-covid potilaat” tarvitsevat aivan erityistä apua. Rokotevaurioista kärsivien ihmisten päälle siis paskotaan avoimesti (anteeksi): Haittavaikutuksia ei mainita asiakirjassa kertaakaan. EU haluaa auttaa vain niitä, joiden ongelmat voidaan jäljittää virukseen. Kuinka hyvä, että monissa tapauksissa on epäselvää, johtuvatko ”pitkän covidin” oireet covidista vai pikemminkin geeni-injektiosta….

Rokottamattomat EU:n hallinnon vihollisina?

Kuorrutuksena kakun päälle on sitten rokotusskeptisyyden yhdistäminen ”länsimaiden” ja ”Euroopan” vastaisiin narratiiveihin: Jokainen, joka on rokottamaton tai kieltäytyy monennesta rokotuksesta, on siten ilmeisesti vaaraksi ”länsimaille” ja EU:lle. Eikä vain sitä: ne, jotka raportoivat kriittisesti rokotuksista, jakavat ilmeisesti usein myös niin sanottua ”disinformaatiota” Ukrainan sodasta. Mitä tässä määritellään disinformaatioksi? Onko Ukrainan konfliktin historiassa mitään epämiellyttäviä seikkoja, jotka voisivat herättää epäilyksiä Ukrainan oletetusta pyhyydestä?

”käsitellä rokotuskielteisyyden poliittista ulottuvuutta ja disinformaatiokampanjoita länsimaiden ja EU:n vastaisten narratiivien yhteydessä. Erityisiä haasteita ovat kanavat, jotka levittävät disinformaatiota muista kriiseistä, erityisesti Venäjän sotilaallisesta hyökkäyksestä Ukrainaa vastaan.”

Jyrkkää kritiikkiä parlamentissa

Onneksi myös rohkeat parlamentin jäsenet arvostelevat jyrkästi EU:n komission erittäin kyseenalaista asiakirjaa. Yksi heistä on Christine Anderson, joka purki strategia-asiakirjan lehdistötilaisuudessa ja herätti kysymyksen: kuka oikeasti levittää väärää tietoa ja disinformaatiota? ”Kyse on lääkeyhtiöistä”, Anderson totesi. Hän sanoi, että juuri he kertovat valheita saadakseen voittoja voittojen päälle. Anderson kritisoi myös voimakkaasti rokotuskritiikin esittämistä ”länsimaiden” ja ”EU:n” vastaisena ja piti raskaana olevien naisten asettamista etusijalle vastenmielisenä. Voit katsoa videon konferenssista täältä:

https://publication-x.com/2022/11/03/vastoin-kaikkia-todisteita-eu-paljastaa-uudessa-toimintapoliittisessa-asiakirjassaan-suunnitelman-taydellisesta-rokottamisesta/

 

Lähde: https://report24.news/gegen-jede-evidenz-eu-offenbart-in-neuem-strategiepapier-plan-zur-totalen-durchimpfung/

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

You are welcome to show your opinion here!