sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Aluehallintovirasto kielsi viski -sanan käytön yksityisissä blogeissa

KOTIMAA 
Avin vaatimuksesta Nyman pyysi kahta blogistia poistamaan yksityisistä blogeistaan kaikki viskiin liittyvät maininnat.
Jaskankaljat-blogia pitävä Jaakko Matikainen ja Mushimalt-blogia pitävä Nikolas kertovat, että alun perin he saivat Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviralta luvan kertoa blogeissaan, mitä viskejä messuilla on tarjolla ja luonnehtia niitä.
"Halusin tehdä asiat oikein, että ei tule ongelmia kenellekään. He antoivat selvät ohjeet: ei saa ottaa rahallista korvausta kirjoituksesta ja viskien hintoja ei saa olla esillä. Suoria mainoslauseita ei saa olla esillä missään nimessä", Matikainen kertoo.
Yllättäen Avi oli Mikki Nymaniin yhteydessä tällä viikolla. Avi oli asiasta eri mieltä kuin Valvira. Avin mukaan kaikki logot ja maininnat, jotka liittyvät viskeihin ovat kiellettyjä – niin olut & viskiexpon omilla sivuilla kuin yksityishenkilöiden blogeissa, joissa exposta puhutaan.

_
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014101218738367_uu.shtml
_
http://www.hs.fi/kotimaa/a1412992673442
________


How Are Hangovers Related To Candida?

07 July 2013 by Lisa Richards in About Candida

Have you ever noticed that the symptoms of a hangover are similar to those of a Candida overgrowth?


Symptoms like brain fog, headaches, nausea and fatigue are present in both alcohol-induced hangovers and chronic Candida. For any readers still recovering from their Fourth of July celebrations, now is a great time to look at the connection between these two conditions.

The common factor that we see in both hangovers and Candida overgrowth is an organic chemical named acetaldehyde.


It is actually all around us – there is acetaldehyde in polluted air, tobacco smoke, synthetic fragrances and many
of the foods we eat. However, the amounts that we get from environment exposure alone are pretty low. Acetaldehyde usually only becomes a problem during a Candida overgrowth or when we drink alcohol.
Why does it matter if our levels of acetaldehyde become elevated? For starters, it is a known neurotoxin and carcinogenic. (WHO).  But you’re probably more familiar with the more immediate effects of acetaldehyde – headaches, fatigue, brain fog and nausea.
In today’s article I’m going to examine how alcohol and Candida can both lead to higher levels of acetaldehyde, and look at what you can do to prevent this from happening.

Alcohol and acetaldehyde

Higher levels of acetaldehyde are often caused by one of two things – alcohol metabolism and Candida overgrowth. Let’s take a look at the alcohol first.
The metabolism of alcohol is a multi-stage process that happens in your liver. First, the alcohol is oxidized into acetaldehyde by an enzyme named alcohol/dehydrogenase. Second, the acetaldehyde is broken down again into acetic acid, a harmless substance that is ultimately broken down further into carbon dioxide and water.
When this process is running efficiently, the acetaldehyde exists only for a short period of time before being broken down. So it doesn’t have any time to circulate through your body and cause unpleasant symptoms like headaches and nausea.
However, when the liver runs out of the substances and enzymes that it needs to complete this metabolic process, large amounts of acetaldehyde can remain. This is what happens when you drink too much, and it’s one of the major causes of your hangover.

Candida and acetaldehyde

Candida overgrowth is another significant contributor to elevated acetaldehyde levels, but through a very different process. If you are suffering from a Candida overgrowth, the Candida colonies in your gut continually produce a number of toxins as metabolic byproducts. Among these toxins are uric acid, ammonia, and (you guessed it) acetaldehyde.
According to a team of researchers looking at the link between Candida overgrowth and Parkinson’s disease, “Patients with chronic polysystemic candidiasis exhibit significantly elevated levels of acetaldehyde in the gastrointestinal (GI) tract. This phenomenon is a direct result of the metabolic processes of the invading organism – Candida Albicans.”
Now you can see why many of the same symptoms regularly associated with hangovers (fatigue, nausea etc) frequently appear in Candida sufferers too. The toxic chemical that contributes to bad hangovers is the very same toxin that is released by the Candida Albicans living in your gut.
//The Candida Diet Newsletter Today


____

Asetaldehydi

 Terveysvaikutukset
 Asetaldehydia saadaan elintarvikkeista, sillä sitä on niissä valmistusprosessin jäljiltä. Sitä syntyy myös suolistossa, ja syntyyn vaikuttaa ruokavalio. Sitä voi muodostua myös alkoholijuomista ja tupakansavusta.
Maailman terveysjärjestön (WHO) alainen syöväntutkimuslaitos IACR on luokitellut asetaldehydin 1. luokan syöpää aiheuttavaksi aineeksi.

Suomessa asetaldehydia on tutkittu pitkään.
Suomalaisia tutkijoita ovat Mikko Salaspuro ja THL:n erikoistutkija Peter Erikson.
Eriksonin mukaan asetaldehydia saadaan kolmesta lähteestä: sitä syntyy maksassa, mutta se palaa pois. Sitä on syljessä, ja sen tuottavat suun, nielun ja vatsan mikrobit. Kolmas lähde on alkoholijuomat. Valkoviinissä ja luumu- ja omenajuomissa sitä on eniten, kirkkaissa viinoissa vähiten. Sitä esiintyy luonnollisesti myös monissa elintarvikkeissa, esimerkiksi soijakastikkeessa. 
Suomalainen tutkimus on vahvistanut alkoholista saatavan asetaldehydin aiheuttavan syöpiä ruokatorvessakurkunpäässä ja suussa.
//Wikipedia



Etanoli- ja asetaldehydimyrkytyksen seuraukset

 Kroonisen etanolin ja asetaldehydin nauttimisen seuraukset ovat hyvin tiedossa, koska ne esiintyvät alkoholismissa. Joten olettaen että henkilöllä on suoli täynnä Candidaa / hiivaa, toimien hänen omana henkilökohtaisena panimonaan, monet vaikutukset ovat samat kuin alkoholismista kärsivillä.

Tässä vaiheessa on hyvä tietää, että etanoli (nautittu alkoholi) muunnetaan kehossa ensin asetaldehydiksi,
ennen kuin se muunnetaan myrkyttömäksi etikkahapoksi.

Seuraavassa on joitakin etanolin vaikutuksia:
  •  Etanoli aineenvaihduntaa häiritsee energia-aineenvaihduntaa ja tämä aiheuttaa väsymystä,  maitohapon aiheuttaessa lihassärkyä.
  •  Hypoglykemia, tai "matala verensokeri" johtuu myös edellämainituista.
  •  Ravitsemuksen puutostiloja - erityisesti, mutta ei rajoitetusti B1 (tiamiini), B6 ​​(pyridoksiini), B9-vitamiini (foolihappo), B12 (kobalamiini), sinkki-, magnesium-, kalium-, ja molydenum.
  •  Anemia, johtuen foolihapon ja B12 puutteista.
  •  Ruoansulatuskanavan haavaumat ja lisääntynyttä suolen läpäisevyyttä (vuotavan suolen oireyhtymä).Etanoli on erittäin myrkyllistä kaikille ruoansulatuskanavan soluilla.  Vuotavan suolen oireyhtymä on yhdistetty moniin sairauksiin kuten ruoka-aineallergiat / intoleranssit. Systeemiset allergiat, immuunijärjestelmän häiriöt, krooninen väsymys -oireyhtymä jne. 

Seuraavassa on joitakin Asetaldehydin vaikutuksia (huomattavasti myrkyllisempiä kuin etanoli): 
  •  On vastuussa suurimmasta osasta krapula -oireita. Aiheuttaa verisuonten laajenemisen aivoissa, jotka johtavat tyypillisesti useisiin koviin päänsärkyihin.
  •  Hyökkäää ja muodostaa yhdisteitä monien proteiinien ja nukleiinihappojen kanssa (kuten DNA ja RNA) ja häiritsevät niiden normaaleja toimintoja.
  •  Estää proteiinien erittymistä maksassa ja aiheuttaa maksasolujen turvotusta (swelling of hepatocytes).
  •  Sitoo ja inaktivoi glutationia - kehon tärkein antioksidantti – joka lisää oksidatiivista stressiä ja mahdollistaa vapaiden radikaalien (ROS) vahingoittaa soluja koko kehossa. Mitokondriot, kehossa solujen sisällä energiaa tuottavat toiminnot, ovat erityisen alttiita vapaiden radikaalien vaurioille.
  •  Heikentää lymfosyyttien (tärkeä valkoinen verisolu) ja punasolujen (kuljettavat happea) toimintaa.
  •  Lisää adrenaliinin vapautumista, aiheuttaen sydämentykytyksiä, ahdistusta, jne.

 Lisäksi molemmat aineet johtavat maksasairauteen, kun maksa on käsitellyt niitä kroonisesti ja    liiallisia määriä.Ne aiheuttavat maksan rasvapitoisuuden kasvua, vahingoittaen sen toiminta.
Maksa on aineenvaihdunnallisesti elimistön kaikkein aktiivisin elin ja siten tehoton maksa häiritsee sapen tuotantoa (ja siten rasvan sulamista), steroidihormonien tuotantoa ja puhdistusta ja häiriten myös valtavan valikoiman aineita, kuten ammoniakin (proteiinien aineenvaihdunnasta) ja suoliston bakteerien, lääkkeiden ja epäpuhtauksien eliminointia.
Olet ilmeisesti tietoinen alkoholin vaikutuksista aivoihin, niin voit käsittää oireita kuten sekavuus, muistamattomuus, keskittymiskyvyn puute, mielialan vaihtelut, jne, jatkuvasti, päivästä päivään.
Yhtä hyvin kuin sekä alkoholillä että asetaldehydillä on suoria vaikutuksia aivoihin, on niillä myös välillisiä vaikutuksia.
Esimerkiksi Pyridoksiini, jota tarvitaan monien mielialaa säätelevien välittäjäaineiden tuotantoon, jotka säätelevät mielialaa, kuten serotoniinin ja noradrenaliinin, kun ne ovat aktivoidussa muodossa tarvitaan niiden tuotantoon myös D-vitamiinia. Koska juuri maksan tehtävä on aktivoida D-vitamiinia, niin johtuen etanoli- ja asetaldehydi -myrkytyksestä, huonosti toimiva maksa voi johtaa mielialahäiriöihin tämän mekanismin kautta.

On ehdotettu, että yliherkkyys useille kemiallisille aineille, MCS, johtuu hankitusta yliherkkyydestä ryhmälle kemiallisia aineita, jotka voivat sisältää etanolia ja asetaldehydiä, seurauksena näiden tai vastaavien yhdisteiden aiheuttamasta (esim. formaldehydi).6 joko akuutista tai kroonisesta altistuksesta.
_

_____

Yleistä ksylitolista, (koivusokeri)

Ksylitoli on luonnon makeutusaine. Sitä löytyy luonnosta pieniä määriä mm. marjoista ja hedelmistä.


Ihminen itsekin valmistaa ksylitolia aineenvaihdunnan tuloksena. Ksylitolia valmistetaan teollisesti mm. maissista ja pyökistä sekä myös koivun kuituaineesta, jota saadaan selluloosan valmistuksen sivutuotteena. Siitä juontaa juurensa ksylitolista käytetty toinen nimi "koivusokeri".
Ksylitoli eroaa muista makeuttajista, kuten esimerkiksi sorbitolista ja fruktoosista, koska kuuden hiilen sijaan ksylitoli koostuu vain viidestä hiiliatomista. Ksylitolin käyttö suosii neutraaleja pH-olosuhteita suussa, mikä ei ole mutans-streptokokkien viihtymisen kannalta edullista. Pohjoismaissa myytävät sokerittomat purukumit on makeutettu pääasiassa sorbitolilla ja ksylitolilla. Ksylitoli- ja sorbitolipurukumien vaikutusta karieksen esiintymiseen on vertailtu Michiganin yliopiston laajassa ksylitolitutkimuksessa. Tutkimuksessa ilmeni, että kokonaan ksylitolilla makeutettu purukumi ehkäisi kariesta tehokkaammin kuin ksylitolin ja sorbitolin sekoituksella tai pelkästään sorbitolilla makeutettu purukumi.


Ksylitolin antikariogeeniset ominaisuudet perustuvat sen kykyyn ehkäistä reikiintymistä aiheuttavien Streptococcus mutans -bakteerien kasvua sekä vilkastuttaa syljen eritystä. Suun bakteerit eivät tehokkaasti pysty käyttämään ksylitolia hyväkseen, joten ne eivät pysty lisääntymään suussa ja samalla plakin määrä vähenee. Sylki taas jo itsessään huuhtelee ja suojaa hampaita. 


Ksylitoli vähentää syöpää aiheuttavan asetaldehydin muodostumista - Helsingin Yliopisto v. 2011

 Lokakuussa 2009 muutti Kansainvälinen syöväntutkimuslaitos (IARC) asetaldehydin syöpävaarallisuusluokitusta mahdollisesti ihmiselle syöpävaarallisesta yhdisteestä (Ryhmä 2B) -> ihmiselle syöpää aiheuttavaksi yhdisteeksi (Ryhmä 1) - (Evira


Katso Aldehydi opetusvideot tästä linkistä. Avautuu uuteen ikkunaan.
_
Miten ksylitoli edistää pienten lasten korvien hyvinvointia?  
Oulun yliopiston lastentautien klinikan tutkimus osoittaa, että täysksylitolipurukumin pureskelulla voidaan edistää pienten lasten korvien hyvinvointia. Tutkimuksessa säännöllinen ja määrältään riittävä Jenkki Professional -täysksylitolipurukumin pureskelu vähensi korvatulehdusten esiintymistä 40 prosentilla. Täysksylitolipurukumin pureskelu ei vähentänyt korvatulehdusta aiheuttavien pneumokokki-bakteerien esiintymistä nielussa, mutta se esti bakteerin kiinnittymisen ja korvatulehduksen kehittymisen.

 

Kenelle ksylitoli sopii? 
Ksylitoli sopii lähes kaikille - myös useimmille diabeetikoille. Ksylitolituotteita suositellaan erityisesti karieksen riskiryhmille ja sairauden, lääkkeiden tai ikääntymisen aiheuttamiin kuivan suun ongelmiin. Ksylitoli on todettu turvalliseksi makeutusaineeksi. Ksylitoli on polyoli, jota esiintyy pieninä määrinä monissa kasvikunnan tuotteissa. FAO:n ja WHO:n yhteiselin on todennut vuonna 1983, että ksylitolin kohtuullinen käyttö on turvallista.  

 

Miksi ksylitolia suositellaan pikkulasten äideille? 
Karies eli hampaiden reikiintyminen on tarttuva tauti. Kliiniset tutkimukset osoittavat, että pikkulasten äitien säännöllinen Jenkki Professional -täysksylitolipurukumin käyttö vähentää merkittävästi kariesta aiheuttavien mutans streptokokki -bakteerien tarttumista äidiltä lapselle. Sama koskee tietysti myös isää ja muita lapsen lähipiiriin kuuluvia, joten koko perheen kannattaa syödä ksylitolia. Jos kaksivuotiaalla lapsella ei ole ollenkaan mutans streptokokki -bakteeria suussa, säilyvät hänen hampaansa todennäköisemmin pitkään terveenä. Lapsilla, joiden äidit söivät ksylitolipurukumia lapsen ollessa alle kahden vuoden ikäinen, esiintyi vähemmän kariesta vielä 10-vuotiaana.
  
Miten ksylitoli hoitaa kuivan suun ongelmia? 
Turun yliopiston tutkimusten mukaan säännöllinen ksylitolipastillin käyttö helpottaa merkittävästi vaikeasta suun kuivuudesta kärsivien potilaiden kuivan suun tuntemuksia. Kuivasuisuus on vaikea ongelma hammasterveydelle. Kun syljeneritys ehtyy, kariesbakteerien määrä lisääntyy ja hampaiden reikiintymisriski kasvaa moninkertaiseksi. Ksylitolipastilli on turvallinen, hampaita suojeleva keino lisätä syljeneritystä. Kuivan suun yleisyys kasvaa voimakkaasti iän myötä.

Miksi ksylitolipurukumia ja -pastillia jaetaan kouluissa ja päiväkodeissa? 

Ksylitolin nauttiminen lounaan ja välipalan päätteeksi estää happohyökkäyksen syntymisen. Siksi ksylitolipastilli tai -purukumi on luonnollinen osa ateriaa jo monissa kouluissa ja päiväkodeissa. Ksylitolipurukumin jakelu aterian päätteeksi on päivittäisen hampaiden harjaamisen lisäksi tärkeä osa lasten hampaiden hoitoa. Hampaiden harjaaminen kahdesti päivässä ja sen lisäksi ksylitolipurukumien ja ksylitolipastillien säännöllinen käyttö aterioiden jälkeen ovat todistetusti hyödyllisiä keinoja hampaiden reikiintymisen ehkäisyssä. Monet kunnat ovat valinneet ennalta ehkäisevän strategian suun terveydentilan kohentamiseksi. Kuntien tavoitteena on myös parantaa suun terveydentilaa entistä kustannustehokkaammalla tavalla.




Kuinka paljon ksylitolia suositellaan käytettävän päivässä?

 Hampaiden kannalta ksylitolia suositellaan käytettäväksi noin 5 – 10 g päivittäin, mikä vastaa määrältään 1 – 3 teelusikallista Koivusokeria. Tällaiset määrät eivät myöskään aiheuta laksatiivisille aineille tyypillisiä vatsaoireita. Suuremmistakaan käyttömääristä ei ole terveydelle mitään haittaa.
Ihmisen aineenvaihdunnassa muodostuu jo luonnostaan ksylitolia 5 – 15 g päivittäin.

_
http://graviola.fi/kauppa-uutuudet/xylitol/

_____


Mitä Xylitol (koivusokeri) on ja mistä sitä valmistetaan?

Koivusokeri eli ksylitoli lukeutuu sokerialkoholeihin ja sitä esiintyy sellaisenaan pieniä määriä lukuisissa kasveissa, mm. vadelmissa, omenoissa ja banaaneissa.

Elintarvikekäyttöön sitä voidaan valmistaa esimerkiksi koivupuun hemiselluloosta, mistä juontaa myös nimitys ”koivusokeri”.

Koivusokeri on 100 % ksylitolia eikä siinä ole mitään lisäaineita tai muita keinotekoisia makeutusaineita.

Ksylitoli vähentää syöpää aiheuttavaa asetaldehydiä - Helsingin Yliopisto v. 2011

Lokakuussa 2009 muutti Kansainvälinen syöväntutkimuslaitos (IARC) asetaldehydin syöpävaarallisuusluokitusta mahdollisesti ihmiselle syöpävaarallisesta yhdisteestä (Ryhmä 2B) -> ihmiselle syöpää aiheuttavaksi yhdisteeksi (Ryhmä 1) - (Evira



perjantai 10. lokakuuta 2014

HPV-rokotteen saaneita tyttöjä vaivaa outo sairaus

Terveys ja hyvinvointi 7.10.2014  


HPV-rokotteen saaneiden nuorten tyttöjen ja naisten terveyden heikkenemisestä on saatu merkittäviä todisteita kansainvälisesti. 

Viimeisin on saatu pohjoisesta Kolumbiasta, jossa tyttöjä vaivaa mystinen sairaus. Syyllinen on HPV-rokote.


Aluksi tyttöjen kädet ja jalat muuttuvat kylmiksi, minkä jälkeen he muuttuvat kalpeiksi ja liikkumiskyvyttömiksi. Jotkut kouristelevat ja kaatuvat lattialle.
Lähellä Cartagenan satamaa El Carmen de Bolivarissa kymmenet teini-ikäiset ovat kokeneet samanlaisia oireita. Jotkut ovat jopa menettäneet tajuntansa.
“He rokottivat minut toukokuussa, ja elokuussa aloin pyörtyillä. Jalkani muuttuivat raskaiksi eikä käsissäni ollut enää tuntoa. Herättyäni olin sairaalassa,” muistelee 15 vuotias Eva Mercado. Hän menetti tajuntansa seitsemän kertaa kuukaudessa. 67 tuhannen asukkaan kaupungissa valtaosalla tämän kokeneista perheistä ei ole epäilystäkään mikä ongelman aiheuttaja on: he syyttävät suoraan HPV-rokotekampanjaa. HPV on papilloomavirus, joka voi laukaista kohdunkaulan syövän.

Japanissa samanlaisia oireita
Vuosi sitten Japanissa raportoitujen Cervarix ja Gardasil –nimisten HPV-rokotteiden aiheuttamien satojen haitallisten reaktioiden vuoksi loukkaantuneet ja vammautuneet teini-ikäiset pyrkivät saamaan valtion lopettamaan myrkyllisen rokoteohjelmansa kokonaan.

 Heinäkuussa 2013 terveysministeriö ilmoitti valtakunnallisesti, että kohdunkaulasyöpärokotuksia ei enää pitäisi suositella. Rokotteen saaneet japanilaiset teinit olivat aivo- ja selkäydinvaurioiden vuoksi pyörätuoleissa.

23.8.2013 Cervarix ja Gardasil –nimisten HPV-rokotteiden uhrit Japanissa vaativat rokotuskampanjan lopettamista. Pyörätuolissa istunut 16-vuotias tyttö sai kouristuskohtauksia kokoontumisen aikana – terveysministerin katsoessa vierestä.
23.8.2013 Cervarix ja Gardasil –nimisten HPV-rokotteiden uhrit Japanissa vaativat rokotuskampanjan lopettamista. Pyörätuolissa istunut 16-vuotias tyttö sai kouristuskohtauksia kokoontumisen aikana – terveysministerin katsoessa vierestä.
Tuhannet tiedotusvälineet Yhdysvalloissa ovat nyt huomioineet maailmanlaajuiset HPV-rokotteisiin liittyvät selkkaukset. Ne vaativat vastauksia elintarvike- ja lääkevirasto FDA:lta, tartuntatautikeskus CDC:ltä sekä USA:n sosiaali- ja terveysministeriöltä siihen, miksi samat rokotteet ovat sallittuja Yhdysvalloissa.

Kolumbialaissairaala hukkuu tajuttomiin teinityttöihin

Vaatimaton Nuestra Senora del Carmenin sairaala on suorastaan hukkunut tajuttomien teinityttöjen aaltoon. Isät tuovat tyttäriään laitokselle moottoripyöriensä kyydissä hurjastellen paniikissa kaupungin hiekkateiden läpi.
Tohtorit etsivät turhaan mahdollisia merkkejä hypoglykemiasta tai huumeiden väärinkäytöstä. Kaikki näyttää kuitenkin viittaavan HPV-rokotteeseen. Sairaalan virkamies Augusto Agamezin mukaan laitokseen ilmoittautuneita alaikäisiä on noin 370. Mukana on ollut myös yksi poika.
“Meillä ei ole diagnoosia tai erikoishoitoa,” Agamez kertoi tiedotusvälineille ja korosti, että sairaala auttoi myös uhrien perheitä selviytymään tuntemattoman sairauden kanssa. Saapuessaan nuoret potilaat oppivat hoitajilta hengitystekniikoita. He saavat myös suolaliuosta ja happea. Päästyään jaloilleen tytöt palaavat kotiinsa – kunnes saavat seuraavan kohtauksensa.

gardasil_logo

Ei mikään kollektiivinen hysteria


“Viime kuussa he toivat minut sairaalaan 16 kertaa,” totesi Beatriz Martinez. 15-vuotiaan oireet alkoivat pää- ja selkäsärystä. Tämän jälkeen hänen jalkansa ja kätensä lakkasivat toimimasta, mikä pakotti hänen äitinsä auttamaan Martinezia kylpemään.
Mystisestä huonovointisuudesta kärsivät teinitytöt eivät liiku enää ulkosalla. Jotkut eivät voi edes poistua kotoaan.
“Tyttäreni ei ole enää entisensä,” sanoi katukauppias Jhon Jairo Mercaco, lisäten, että tytär ei ollut aiemmin ollut kertaakaan sairaalahoidossa sitten syntymisensä.
”Olen epätoivoinen,” huokasi William Montes, joka toi kaksi riippumattoon käärittyä tytärtään alas vuorilta saadakseen heidät kaupunkiin hoitoon.
Terveysviranomaiset ja poliitikot ympäri maailman ovat kiistäneet HPV-rokotteiden haittavaikutukset ja väittäneet oireiden olevan vain merkki mielisairauksista.
Epidemia on kuitenkin noussut maan otsikoihin, ja Presidentti Juan Manuel Santos on ollut pakotettu ottamaan kantaa. HPV-rokotekampanjan haittoja epäillyt Santos ehdotti, että epidemia voisi olla vain ”kollektiivinen suggestioilmiö”. Nämä kommentit nostivat valtavan vihan El Carmen de Bolivarissa, jota oli jo ravisteltu Bogotan vuosikymmeniä kestäneessä sodassa vasemmistolaisia FARC-terroristeja vastaan. Hallituksen joukkojen ja vasemmistokapinallisten yhteenotoissa kuoli täällä noin 100 ihmistä 80-luvulla.
Gardasil-rokotteen valmistaja, Yhdysvaltojen lääkejätti Merck, sanoi olevansa ”luottavainen tuotteensa turvallisuuteen”. Tutkimuksen vertaisarvioinnissa kuitenkin sanottiin, että todisteet HPV-rokotteen tarpeellisuudesta ovat puutteellisia. Merck ei myöskään ollut tutkinut terveysriskejä tarpeeksi syvällisesti.
Lausunnossa tiedotusvälineille todetaan: “Jatkamme haittatapahtumien raportointien valvontaa ja seuraamme tätä tilannetta tarkasti”. ”Merck/MSD tulee jatkamaan ministeriön immunisaatio- ja valvontapyrkimyksiä Kolumbiassa”.
Äskeisillä vierailullaan terveysministeri Alejandro Gaviria kohtasi buuauksia ja palaneita auton renkaita. Ministeri lupasi paljon parannuksia, kuten potilastietojen keräämisen, uusien testien aloittamisen ja psykologisen neuvonnan tarjoamisen. Hän ei kuitenkaan maininnut sanallakaan rokotuskampanjan uudelleenarvioimista tai lakkauttamista.
“Tällä hetkellä meillä ei ole syytä lopettaa,” Gaviria kuitenkin sanoi.
Sanat eivät onnistuneet vakuuttamaan vanhempia, joiden perhe- ja työelämä olivat kääntyneet ylösalaisin tuntemattoman sairauden vuoksi. ”Tämä ei ole kollektiivista hysteriaa tai manipulaatiota. Jos näet tyttärelläsi nämä oireet rokotuksen jälkeen, mitä muutakaan syyttäisit?” kysyi heikentyneen 13-vuotiaan lapsen äiti Maria Veronica Romera.

Huipputohtorit sanovat monien lääkäreiden jättävän riskit huomiotta
Monia HPV-rokotteen uhreja tutkineen tohtori Sotaro Saton mukaan kouristukset, kävelykyvyn menetys sekä käsien ja varpaiden tahaton liike on enkefalomyeliitin eli aivojen ja selkäytimen tulehdustilan aiheuttamaa.
“Kohdunkaulasyöpärokotteet, jotka ovat kemiallisesti sidottu tietyn tyyppisiin adjuvantteihin (apuaineisiin) usein laukaisevat enkefalomyeliitin,” hän totesi.
“Rokotteet ovat laukaisseet demyelinaatiosairauksia, koska ne monissa tapauksissa tuottavat aivojen hermokuituja vastaan vasta-aineita”. Hän lisäsi, että ne ovat myös aiheuttaneet monia aivoverisuonitulehduksia.
Aivoverisuonitulehdus saa kehon immuunipuolustuksen hyökkäämään aivoissa olevien verisuonien kimppuun, mikä johtaa usein verenvuotoon, selvensi tohtori Sato, joka toimii Osakissa sijaitsevassa sairaalassa, Miyagin prefektuurissa.
Brittiläisen lääkejätti GlaxoSmithKleinin markkinoima Cervarix-rokote hyväksyttiin 2009. Sitä seurasi Merck Sharp & Dohmen (USA:ssa paremmin tunnettu nimellä Merck & Co.) Gardasil-rokote 2011.
Tohtorit usein hylkäävät potilaidensa vanhempien anomukset haittavaikutusten raportoinnista, jota tarvitaan valtion korvausten saamiseksi. Tämä johtuu joko siitä, että he pelkäävät joutuvansa vastuuseen rokottamisesta – tai siitä, että he ovat tietämättömiä rokotteiden mahdollisista sivuvaikutuksista.
Alkuperäinen artikkeli julkaistu lähteineen englanniksi Prevent Disease –verkkosivuilla.

__


Gardasil



_
EOF







Low Carb - Adams Bread Mix - preparation easy as a child's play

Mr Adam Lapiniak, started to have problems with overweight.

At the age of forty-seven and being 173 centimetres tall, he weighed 96 kilograms. As a free-lancing skilled trainer he was aware of his non-proportional body build. He inquired expert's reports and recognized that a reduction of the daily consumed carbohydrates could have a positive effect on his body. 



before 
So he reduced the consumption of carbohydrates and within a year he lost 14 kilograms. He still keeps this way of nutrition and he has managed to keep his weight at 82 kilograms. 



after

However, he was always having problems with composing his diet and this is how the idea of bread, which contains less carbohydrates and no preservatives, was born.



_____

You can eat as much as you want, this bread doesn't make you fat!

Fight obesity with Adam's bread - brand new on the market, 100 g of this bread contains only 1.9 g carbohydrates, compared to 70 g in the white bread.

In Poland we eat about 100 kg of white bread on the average, that is 270 g daily!!!

Adam's bread is the answer of Lapiniak company to the growing need of the market for “the healthy bread”, which is free from all kinds of and preservatives, and at the same time contains minimum quantity of carbohydrates and sugar. 


The quantity of carbohydrates in the white bread amounts to 70 g per 100 g of the white bread, while in the wholemeal bread - up to 36 g. In the case of a white bread we eat 190 g of carbohydrates daily and with wholemeal approximately 100 g. 



Obesity is a serious problem for an organism and most often leads to all kinds of diseases.
Therefore, we would like to lose weight.
We go on diets, eat less food, sacrifice ourselves, but how to live without bread?

You can!!! Eating Adam's bread.

If you are a diabetic or overweight person, we give you the opportunity to free your organism from big amounts of carbohydrates without turning to strict diets nor underfeeding yourself. 

Adam's bread is a ready mixture based on almond flour, from which you can bake great, tasty and healthy bread without leaving your home. You can bake 600g-bread or 10 rolls out of one package, and preparing the dough will take you only 3 minutes.

Adam's bread100 g bread1 slice of bread (35 g)
Energy value259 kCal / 1086 kJ90.6 kCal / 380 kJ
Protein33 g11.55 g
Carbohydrates
including sugar
1.9 g
0.6 g
0.66 g
0.21 g
Vegetable fat13.3 g4.65 g
Carbohydrate exchange0.16 WW0.055 WW


Mixture ingredients:
Almond flour, wheat gluten, flax seeds, sunflower seeds, salt, species, dry yeast (packed separately).
There are no preservatives in the mixture.

You can add many components and species to make many types of bread, for example peanut, olive, cumin, etc.

Eating Adam's bread regularly,

we decrease the amount of carbohydrates by:
AdultsDailyAnnually
White bread-185 g- 67.5 kg
Wholemeal bread- 85 g- 34.5 kg

ChildrenDailyAnnually
White bread- 68 g- 25 kg
Wholemeal bread- 34 g- 12.5 kg


The other effect is the feeling of satiety, not for several dozen minutes, as after eating white bread, but for few hours. This helps us maintain the regularity of meals and reduce snacking. 

The contents of almond flour in Adam's bread is beneficial for lowering the level of LDL cholesterol.
Additionally, it contains vitamin E, magnesium, fibre and potassium.
It is ideal for our digestive system and the whole organism.

Wholemeal additives in the bread mixture and the possibility of adding individual components allows you to bake a bread, which will be eagerly eaten by children. 



______

Preparation
The preparation is a child's play as the following pictures show.
 
Children and their mothers or grandmothers will have a lot of fun with it. 



















  1. Put the contents of a package into a bowl.
  2. Add yeast and mix it, you can also add different seeds like sunflower seeds, pumpkin seeds or other if you like, not more than 50g.
  3. Pour 330 ml (11 fl oz) lukewarm water (25-30°) but if you do not use yeast, pour lukewarm carbonated mineral water.
  4. Mix the ingredients for a few minutes to form a dough.
  5. Form a loaf or rolls and put on a baking tray covered with a nonstick baking sheet or oil.
  6. Cover the dough with a cloth and leave it in a warm place for about 45 minutes.
  7. Preheat the oven to 180?C, put the dough inside and bake it for about 50 minutes.
  8. Turn off the oven, open it and leave the bread inside for 15-25 minutes, then take the bread out and leave it to cool down. Do not cover it.
  9. Store the bread in a breadbox or covered with a cloth. ATTENTION! Do not keep the bread in a plastic bag.

Cooled down and sliced bread can be stored in a freezer. We can bake two breads at one time and save time and energy.  

Bon appétit!! 
________


Low Carb - Adams Bread, Bread Mix 360g


360 g cake mix, yeast packaged separately 

Use: as part of their diet or as a supplement to their healthy diet 

Features: reduced carbohydrate 
100 g finished product contained only 1.9 carbs and 0.16 BE (bread units), without preservatives 

According to detailed baking instructions on the bag, you can use a 360 g cake mix bake for about 600 g of finished product. 

If you want to bake the bread without the addition of yeast (eg Candida hypersensitivity), prepare the dough easy with carbonated mineral water. 
Ingredients: wheat gluten (37%), almond flour (15%), linseed, sunflower seeds (3%), salt, spices, 7g dry yeast (packed separately) 

_
http://graviola.fi/about-us/contact-us/