lauantai 12. marraskuuta 2016

Graviola – hämmästyttävä syöpäsoluja tuhoava puu Amazon-joelta!

Graviola – hämmästyttävä syöpäsoluja tuhoava puu Amazon-joelta!

Graviola on 10 000 kertaa voimakkaampi tappamaan paksusuolen syöpää kuin yleisesti käytetty kemoterapialääke Adriamycin!
- Ks. kliiniset tutkimukset.  
Graviola etsii ja tuhoaa eturauhas-, keuhko-, rinta-, paksusuolen ja haiman syöpää...jättäen terveet solut rauhaan!
Vuodesta 1996, jolloin aloitimme, Health Sciences Institute on penkonut ympäri maailmaa löytääkseen eturivin hoitoja, jotka ovat harvojen saatavilla tai joista ei ole edes kuultu. Löytömme hämmästyttävät toisinaan johtokunnassamme olevia lääketieteen kerettiläisiä yksilöitä.

Kts. Luokittelupäätökset - Fimea vs Evira, farssi nimeltä GraviolaKaksi kuukautta sitten kuulimme hämmästyttävästä puusta, jota voidaan käyttää syövänvastaisessa taistelussa. Se on peräisin Amazonista ja se on sananmukaisesti järisyttänyt koko HSI:n verkostoa.

Tänään syövänhoidon tulevaisuus ja mahdollisuus selviytyä syövästä näyttävät lupaavammilta kuin koskaan. On olemassa puu, joka kasvaa syvällä Amazonin sademetsässä Etelä-Amerikassa. Se  voi kirjaimellisesti muuttaa, mitä te, lääkärinne ja mahdollisesti koko muu maailma ajattelette syövän parantamisesta.

Tästä voimakkaasta puusta saadulla uutteella saattaa olla mahdollista

 • voittaa syöpä turvallisesti ja tehokkaasti täysin luonnollisella hoidolla, joka ei aiheuta voimakasta pahoinvointia, painonalenemista ja hiustenlähtöä.
 • suojella immuniteettia ja välttää kohtalokkaat infektiot
 • tuntea olevansa vahva ja terve koko hoidon ajan
 • lisätä energiaa ja parantaa elämänkatsomusta
 • Luottamuksellisten yhteyksien ansiosta erääseen tutkijaan, joka oli erään Amerikan suurimman lääketeollisuusyhtiön palveluksessa, tämän muinaisen puun syöpäsoluja kuihduttavat ominaisuudet ovat äskettäin tulleet päivänvaloon. Vaikka tätä puuta ei ole vielä testattu ihmiskokeilla, sitä on tutkittu yli 20 laboratoriokokeessa vuodesta 1970. Näissä kokeissa sen on osoitettu
 • löytävän ja tappavan pahanlaatuisia soluja kahdessatoista eri syöpätyypissä mm. paksusuolen-, rinta, eturauhas- ja haimasyövässä.
 • olevan 10 000 kertaa tehokkaampi tappamaan paksusuolen syöpäsoluja kuin yleisesti käytetty kemoterapialääke Adriamycin
 • selektiivisesti etsivän ja tappavan syöpäsoluja vahingoittamatta terveitä soluja päinvastoin kuin kemoterapiassa.


Miksi siis kaikki terveysjulkaisut eivät ylistä tämän hoidon etuja?Miksi sitä ei ole saatettu kaikkien saataville koko luonnonlääketieteen yhteisössä?
Ja jos se on puoleksikin niin lupavaa kuin miltä se näyttää, miksi eivät kaikki onkologit kaikissa sairaaloissa vaadi sen käyttöä kaikille potilaille?

Erityisesti kun otetaan huomioon, että 1990-luvun alusta alkaen eräässä johtavassa lääkeyhtiössä ja the National Cancer Institutessa suoritetut laajat riippumattomat tutkimukset vahvistavat, että puun kemialliset uutteet tuohoavat syöpäsoluja kuolettavan tarkasti.

Vastaus näihin vaikeisiin kysymyksiin voidaan selittää vain sillä huolestuttavalla kertomuksella, josta hiljattain pääsimme selville. Enemmän kuin mikään muu tänä vuonna raportoimamme asia tämä kertomus Amazonin syöväntuhoajasta vahvistaa HSI:n kaltaisten ryhmien tarpeellisuuden ja selittää, miten helposti raha ja valta hallitsevat lääkehoitovaihtoehtojamme.

Uutinen tästä hämmästyttävästä puusta oli vähällä kadota kokonaan.
Luottamuksellinen lähde, jonka antaman selostuksen olemme voineet vahvistaa riippumattomasti, paljasti, että eräs miljardin dollarin lääkeyhtiö Yhdysvalloissa yritti lähes seitsemän vuotta valmistaa puusta synteettisesti kahta syöpää tehokkaasti tuhoavaa kemikaalia.
1990-luvun alkupuolella lukkojen takana tämä tunnettu lääkeyhtiöjätti alkoi etsiä parannusta syöpään samalla, kun se suojeli tarkasti tilaisuutta patentoida sen saadakseen hyödyn itselleen.

Tutkimus keskittyi legendaariseen puuhun nimeltä Graviola. Poppamiehet ja intiaanit olivat käyttäneet puun osia muun muassa kuorta, lehtiä, juuria, hedelmiä ja siemeniä sydäntautiin, astmaan, maksavaivoihin ja niveltulehdukseen. Koska yhtiöllä oli aluksi niukasti dokumentoitua tieteellistä todistusaineistoa, se uhrasi valtavasti rahaa ja voimavaroja Graviolan syöpää tuhoavien ominaisuuksien testaamiseen... 

He järkyttyivät tuloksista. Graviola tappoi tehokkaasti syöpää, mutta tähän tarina Graviolasta melkein loppui.
Lääkeyhtiön ratkaistavana on suuri ongelma. He olivat käyttäneet vuosia yrittäessään eristää ja luoda keinotekoisen vastineen kahdesta puun tehokkaimmasta kemikaalista, mutta he olivat törmänneet tiiliseinään. He eivät kyenneet toistamaan alkuperäistä.

He eivät voineet myydä itse puun uutetta tuottavasti, koska Liittovaltion lain mukaan luonnonaineita ei voi patentoida.
Se merkitsi, että yhtiö ei voinut suojella voittojaan projektista, johon se oli kaatanut miljoonia dollareita ja lähes seitsemän vuoden tutkimukset.
Kun haave suurista voitoista haihtui, Graviolan testaus lakkasi kokonaan
Seitsemän turhauttavan vuoden jälkeen ja ilman lupausta tuottavasta myynnistä yhtiö hyllytti hankkeen ja kieltäytyi julkaisemasta löytöjään riippumattomassa julkaisussa. 


Mutta eräs vastuuntuntoinen tutkija painiskeli päätöksen kanssa.
Vaikka hän ymmärsi yhtiön voittotavoitteen, hän ei voinut hyväksyä päätöstä piilottaa syöväntappaja maailmalta. Noudattaen omaatuntonaan ja vaarantaen uransa hän otti yhteyden
Raintree Nutrition -yhtiöön, joka oli ryhtynyt korjaamaan kasveja Amazonista.
Tämän seurauksena Raintree laittoi ison vaihteen päälle ja ryhtyi tutkimaan Graviolasta julkaistuja tutkimuksia. He havaitsivat, että useat muut ryhmät Yhdysvalloissa (lääkeyhtiön lisäksi) olivat suorittaneet koeputkikokeita Graviolalla.

Tulokset tukivat lääkeyhtiön salaisia tuloksia; Graviolan oli osoitettu tappavan syöpäsoluja.
Näiden aikaisempien laboratoriokokeiden rohkaisemana Raintree palkkasi paikallisia intiaaniheimoja Brasiliassa kasvattamaan ja korjaamaan tuota puuta. He käyttivät vuoden tutkimukseen ja kehittelyyn ja ryhtyivät tarjoamaan graviolaa Yhdysvalloissa.
Health Sciences Institute törmäsi graviolaan ja Raintree Nutrition -yhtiöön muutamia kuukausia sitten tutkiessaan Chanca Piedraa, joka on Amazonista peräisin oleva hoito munuaiskiviin. Sitä käsiteltiin syksyn 2000 numerossamme. Yhteistyömme kuluessa Raintree tutustutti meidät Graviolaan. On tuskin tarpeen sanoa, että asiantuntijapaneeliamme kiinnosti tämä tehokas luonnollinen syövänhoito.
Graviola etsii ja tuhoaa eturauhas-, keuhko-, rinta-, paksusuolen- ja haimasyövän...jättäen terveet solut rauhaan.
Marraskuusta alkaen olemme tutkineet tarkasti graviolasta tähän menneeä tehtyjä tutkimuksia. National Cancer Instituten viittaus siihen näyttää olevan ensimmäisiä Yhdysvalloissa.

Vuonna 1976 NCI otti Graviolan mukaan kasvinseulontaohjelmaan, jonka mukaan sen lehdet ja varsi tuhosivat tehokkaasti pahanlaatuisia soluja. Tulokset kuuluivat kuitenkin NCI:n sisäiseen raporttiin ja jostain syystä niitä ei koskaan päästetty julkisuuteen.

Vuoden 1976 jälkeen graviolasta on tehty useita lupaavia syöpätutkimuksia. Puun uutteet on kuitenkin testattava syöpäpotilailla. Kliinisiä kaksossokkotutkimuksia ei ole olemassa, ja kliiniset tutkmukset ovat yleensä se koetinkivi, jonka perusteella valtavirran lääkärit arvioivat hoidon arvon. Tästä huolimatta Graviolan on osoitettu tappavan syöpäsoluja koeputkessa ainakin 20 laboratoriokokeessa, jotka tutkijamme ovat löytäneet.
Uusin tutkimus, joka suoritettiin Etelä-Korean Katolisessa yliopistossa aiemmin tänä vuonna, paljasti, että kaksi Graviolan siemenistä uutettua kemikaalia osoitti ”selektiivistä sytotoksisuutta, joka on verrattavissa Adriamyciniin” rinta- ja paksusuolensyövässä.
- Kemikaalit hakeutuivat ja tappoivat pahanlaatuisia rinta- ja paksusuolisoluja koeputkessa tavalla, joka on verrattavissa yleisesti käytettyyn kemoterapialääkkeeseen Adriamyciniin.
Journal of Natural Products -lehdessä julkaistun toisen tutkimuksen mukaan graviola ei ole ainoastaan verrattavissa Adriamyciniin vaan on sitä selvästi tehokkaampi laboratoriokokeissa. Tutkimukset osoittivat, että eräs Graviolassa tavattava kemikaali tappoi selektiivisesti syöpäsoluja paksusuolessa 10 000 kertaa tehokkaammin kuin Adriamycin.

Graviola iskee selektiivisesti syöpäsoluihin jättäen terveet solut koskemattomiksi.
Ahneiden lääketehtaiden solumyrkky, kemoterapia etsii ja tuhoaa valikoimatta kaikki aktiivisesti lisääntyvät solut – myös normaalit, terveet solut. 
Healt Science Institute - Lehtiartikkelit

National Cancer Institute tukee apurahalla toista lupaavaa tutkimusta Purdue Universityssä. Purduen tutkijat totesivat hiljan, että graviolapuun lehdet tappavat syöpäsoluja ja tehoavat erityisesti eturauhasen ja haiman syöpäsoluihin.
Erillisessä tutkimuksessa Purduen tutkijat osoittivat, että graviolan lehdistä tehdyt uutteet ovat erittäin tehokkaita eristämään ja tappamaan keuhkosyöpäsoluja. 

Ehkä merkittävin tulos edellä mainitusta Etelä-Korean yliopiston tutkimuksesta ja kaikista muista löytämistämme tutkimuksista on se, että Graviolan osoitettiin hakeutuvan viholliseen jättäen kaikki terveet, normaalit solut koskemattomiksi, kun taas kemoterapia etsii ja tuhoaa erotuksetta kaikki lisääntyvät solut, jopa normaalit hius- ja mahasolut.
Tästä aiheutuvat sellaiset tuhoisat sivuvaikutukset kuten hiustenlähtö ja ankara pahoinvointi. Tässä suhteessa graviola näyttää lupaavalta vaihtoehdolta tai täydentää valtavirran hoitoja.

Potilaskertomusten mukaan Graviola auttaa eliminoimaan kasvaimia
Kliiniseltä kannalta graviolalla on vielä pitkä matka taivallettavana. Sen ominaisuuksia ei ole tutkittu koeputkessa. Siksi sen täytyy tulla laajemmin tunnetuksi ja hyväksytyksi.
Valitettava totuus on, että ilman lupausta valtavista voitoista, joita synteettiset, patentoidut lääkkeet tuottavat, on epätodennäköistä, että yksikään lääkeyhtiö investoisi satoja tuhansia (jopa miljoonia) dollareita plasebokontrolloituihin kaksossokkotutkimuksiin ihmisillä.
Tämä on se haaste, johon ravintoterapioiden on vastattava. Onneksi Graviola on luonnonaine, joten meidän ei tarvitse odottaa sitä lääkeyhtiöiltä.

Ainoastaan kourallinen lääkäreitä ja potilaita Yhdysvalloissa on käyttänyt Graviolaa syöpää vastaan.
Eräs tällainen potilaskertomus koski teksasilaista it-yhtiön johtajaa. Kaikukuvaus ja solunäyte vahvistivat, että Darylillä oli yli kaksikymmentä kasvainta eturauhasessaan. Yksi lääkäri suositti leikkausta, mutta Darylin mielestä tämä tavallinen perinteinen hoito tulisi liian kalliiksi siinä mielessä, että hän ei halunnut kärsiä impotenssista ja pidätyskyvyttömyydestä lopun elämäänsä.
Sen sijaan hän suostui paljon pehmeämpään hormonihoitoon (eturahasen koon pienentämiseksi) ja ryhtyi noudattamaan tiukkaa lisäravinneohjelmaa, jossa Graviola oli keskeisenä.
Kahden kuukauden kuluessa Darylin arvot olivat pudonneet 4,1:stä 0,00:aan. Kaikukuvaus ja useat muut gammasädetestit vahvistivat myöhemmin, että kaikki pahanlaatuiset kasvaimet hänen eturauhasessaan olivat kadonneet.
Seitsemän vuoden hiljaisuus rikotaan
Jatkamme yhteistyötämme muiden kanssa, jotka jatkavat graviolaa koskevia tutkimuksia. Sitä mukaa kun lisää tieteellistä ja kerrottuja todisteita tulee päivänvaloon, saatte ensimmäisinä kuulla niistä. Seitsemän vuotta kestäneen hiljaisuuden ja salaisen tutkimuksen jälkeen meistä kuitenkin tuntui, että olisi vastuutonta olla tuomatta tätä teille nyt.
Brasilailaisten alkuperäiskansojen viljelemänä ja korjaamana graviolaa on tarjolla rajoitetusti, mutta nyt voitte olla niiden harvojen valittujen joukossa ja saada hyödyn graviolasta. Entiseen tapaan kehotamme teitä neuvottelemaan lääkärinne kanssa, ennen kuin aloitatte uuden hoidon, erityisesti syövän.
Graviola on täysin luonnollinen aine, jolla ei ole sivuvaikutuksia lukuun ottamatta mahdollisia maha-suolivaivoja suurilla annoksilla (yli 5 grammaa) tyhjään vatsaan otettuna.

Graviola estää muutakin kuin syöpää
Vaikka Graviolan tutkimukset ovat keskittyneet sen syöpää estävään vaikutukseen, Etelä-Amerikan poppamiehet ovat käyttäneet kasvia hoitamaan hämmästyttävän määrää vaivoja, joita ovat mm.
 • verenpaine
 • influenssa
 • ihottumat
 • hermosärky
 • niveltulehdus
 • reumatismi
 • unettomuus
 • kuume
 • pahoinvointi
 • ylävatsavaivat
 • mahahaava
 • vyöruusu
 • keripukki
 • malaria
 • punatauti
 • rytmihäiriöt
 • hermostuneisuus
 • ripuli
 • paiseet
 • lihaskramppi
LÄHDE:
http://terveystuuletusta.blogspot.fi/2015/11/graviola-hammastyttava-syopaa-parantava.html

Tietoja minusta

Oma valokuva

Blogin tarkoituksena on jakaa avartavaa tietoa maailman uusista terveystutkimuksista, käytännöistä ja virtauksista.


Kts. Luokittelupäätökset - Fimea vs Evira, farssi nimeltä GraviolaGraviola mehu Vitazita Graviola -nektari/mehu - 500 ml/plo. Jälleen saatavilla! €28,94

________

 Real Taste Soursop Antioxidant Juice, Pack 12 25,90 €

________

 All Natural 100% Soursop Juice (100% Graviola Juice) - 33.8fl oz, 1 litra

_______

 Rio Amazon Graviola 500mg 60 vegicaps 17,90 €

______

 Fresh Guanabana (Soursop, Graviola) Fruit, n. 1 kg 69,90 €

______

 GRAVIOLA FRUIT 4:1 powder, 100% hedelmäjauhe, 226 g, SALE: 28,90 € (ovh: 45,50 €?)

______

 Philippine Brand Soursop Pudding 100g 19,80 €

______

 Kuivattu Graviola hedelmä. Dried Guyabano 100g 3,80 €

_____

 Graviola -hedelmäsose, 100 % hedelmälihaa, 350 g 16,80 €


___________________________________________

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

You are welcome to show your opinion here!