graviolateam finland

Maahantuomme ravintolisiä USA: sta, FDA: n tiukasti valvomilta markkinoilta. Visionamme on tuottaa oikeaa tietoa terveyden uhkatekijöistä. Suurimpana ongelmana länsimaissa on jatkuva, yksipuolisesti liian hapan ruokavalio, jota elimistö ei kykene riittävästi puskuroimaan, vaan koko aineenvaihdunta -järjestelmä joutuu tekemään työtä happamuutta vastaan. Lopulta elimistö alkaa tulehtua ja saavuttaa potilaan huomaamatta, jatkuvan tulehduksellisen tilan.

perjantai 30. tammikuuta 2015

Alzheimerin tauti - Aivot takkuuntuvat salavihkaa

Dementiaa aiheuttava Alzheimerin tauti on kova pähkinä lääkkeiden kehittäjille. Ehkä lääke on jo keksitty mutta se ei tehoa, koska sairaus havaitaan aina liian myöhään


Teksti: Jani Kaaro
Dementiaa aiheuttava Alzheimerin tauti on kova pähkinä lääkkeiden kehittäjille. Ehkä lääke on jo keksitty mutta se ei tehoa, koska sairaus havaitaan aina liian myöhään.
 Turmeric ( Curcuma longa)
Julkaistu Tiede -lehdessä 5/2011.Maailman ensimmäisen Alzheimerin taudin diagnoosin sai vuonna 1906 kuolemansa jälkeen nainen nimeltä Auguste Detter.

Müncheniläinen lääkäri ja neuropatologi Alois Alzheimer värjäsi Detterin aivot kollegansa kehittämällä menetelmällä ja havaitsi outoja klimppejä ja sykkyröitä. Klimpit olivat amyloidiplakkeja ja sykkyrät tau-proteiinista koostuvia säievyyhtejä. Ne ovat edelleen Alzheimerin taudin tärkeimmät tunnusmerkit. Amyloidin ja taun kertyminen paljastuu vain mikroskoopilla. Jos saisimme käsiimme Alzheimerin tautiin kuolleen potilaan aivot, emme huomaisi niissä muuta poikkeavaa kuin että ne ovat hieman tavanomaista pienemmät ja uurteiltaan korostuneemmat. Aivojen kutistuminen on merkki hermosolujen tuhoutumisesta, joka alkaa muistia ja oppimista säätelevistä alueista ja leviää sieltä aivokuoren alueelle.Suuri kysymys on, miten amyloidi, tau ja hermosolujen tuhoutuminen liittyvät yhteen.

Plakki on solujen ongelmajätettä
Nykykäsityksen mukaan amyloidin kertyminen alkaa amyloidin esiasteproteiinista.

 Sitä voi ajatella pitkänä serpentiininauhana, josta leikkautuu lyhyempiä nauhoja. Kullakin näistä nauhoista eli lyhyistä peptidiketjuista on tehtävänsä hermosolujen viestijärjestelmässä. 


Alzheimerin taudissa peptidiketjujen pätkiytyminen menee pahasti vikaan.
Pätkä nimeltä beeta-amyloidi alkaa monistua pitkiksi nauhoiksi, jotka laskostuvat väärin ja muodostavat liukenemattomia säikeitä. Tämän väärin laskostuneen amyloidin uskotaan olevan hermosoluille myrkyllistä. Solut koettavat päästä siitä eroon työntämällä sen ulkopuolelleen, minne se saostuu laajaksi proteiinikertymäksi, amyloidiplakiksi. – Plakkeja voi ajatella eräänlaisina ongelmajätteen kaatopaikkoina, joissa amyloidi tehdään vaarattomaksi, sanoo molekulaarisen neurobiologian professori 
Heikki Tanila Itä-Suomen yliopiston A.I. Virtanen -instituutista. Plakki sinänsä ei siis ole vaarallista vaan merkki siitä, että jotakin vaarallista on neutraloitu.
Säievyyhti dementoi yksinkin

Entä sitten yhtälön toinen pää, tau? Tau-proteiinit ovat osa hermosolujen tukirakenteita. Tarkemmin sanoen ne toimivat eräänlaisina ratapölkkyinä kiskoissa, joita pitkin rakennemolekyylit kulkevat hermosolujen runko-osasta hentoihin haarakkeisiin. Alzheimerin taudissa tau-molekyylit kuitenkin irtoavat kiskoista ja sotkeutuvat keskenään vyyhdeksi kuin onkimadot rasiassa.Tau-koulukunnan mukaan nämä säievyyhdet ovat todellisia syyllisiä hermosolujen tuhoutumiseen. Väitteelle on perusteensa. Esimerkiksi Alzheimerin tautia harvinaisemmassa otsalohkodementiassa muodostuu vain tau-vyyhtejä, ei lainkaan amyloidiplakkeja. Taut riittävät siis yksinkin aiheuttamaan dementiaa.
Mutta Alzheimerissa molemmat

Tau- ja amyloidikoulukunnat olivat Heikki Tanilan mukaan pitkään niin kaukana toisistaan, että niiden kannattajat suostuivat tuskin puhumaan toisilleen. Nyt tilanne on lievittynyt, ja nykykäsityksen mukaan Alzheimerin tautiin tarvitaan molemmat tekijät. Koulukuntien lähentymistä ovat edistäneet siirtogeeniset hiiret, joihin on istutettu ihmisen tautigeenejä ja joille voidaan aiheuttaa sekä amyloidiplakkeja että tau-vyyhtejä. Hiiritutkimusten mukaan amyloidi vauhdittaa tau-vyyhtien syntyä mutta tau yksinään ei vaikuta millään tavalla amyloidiin. Ilmeisesti tapahtumaketju alkaa amyloidista, joka polkaisee liikkeelle taun, ja tau puolestaan aiheuttaa hermosolujen kuoleman.
Amyloidin poisto ei parantanut

Käsitys amyloidin ja taun yhteydestä ratkaisee, millaisiin Alzheimer-lääkkeisiin pyritään. Viime vuosina lääkkeiden kehittäjät ovat keskittyneet aivojen amyloidikuorman vähentämiseen. Monet tutkimukset amyloidia estävillä tai hajottavilla lääkeaineilla ovat kuitenkin tuottaneet pettymyksen. Tuoreimmat flopit ovat Neurochemin tramiprosaatti ja Myriad Geneticsin tarenflurbiili, jotka estävät beeta-amyloidin muodostumista, ja Elan Pharmaceuticalsin bapineuzumabi, joka hajottaa amyloidiplakkia. Nämä kaikki tehosivat kyllä amyloidiin mutta eivät vaikuttaneet sairauteen ja ovat saaneet jotkut tutkijat kyselemään, onko amyloidi sittenkään oikea kohde.
Ehkä lääkittiin liian myöhään
Kaikki eivät kuitenkaan ole valmiita luopumaan amyloidistrategiasta. Samat lääkkeet, jotka ihmisissä ovat epäonnistuneet, ovat toimineet erinomaisesti hiirissä. Heikki Tanilan mukaan tämä voi johtua siitä, että koe-eläimet ovat vielä nuoruuden voimissaan, kun niiden lääkitys aloitetaan, ja tautiin päästään pureutumaan sen varhaisvaiheessa. Sen sijaan kun ihmiset saavat diagnoosin, tauti on saattanut muhia salakavalasti jo parikymmentä vuotta. – Hermosolujen tuho on voinut edetä jo niin pitkälle, ettei sille voida enää tehdä mitään.Toinen kliinisiä tutkimuksia vaivaava ongelma on diagnoosin epävarmuus. Alzheimer-diagnoosi on aina ”todennäköinen” siihen asti, kun se voidaan kuoleman jälkeen varmistaa. Siksi osa lääketutkimuksiin osallistuvista potilaista saattaa sairastaa jotakin muuta dementiaa eikä hyödy lääkkeistä.
Uusiakin lääkekohteita etsitään

Edellä esitetyistä puolusteluista huolimatta amyloiditeoria horjuu, ja sen vuoksi uusia vaikutuskohteita etsitään kiihkeästi. Yksi kohde saattaa olla solujen sokeriaineenvaihdunnan entsyymi glykogeenisyntaasikinaasi 3. Se on eräänlainen puuttuva lenkki amyloidin ja taun välillä: sen vaikutuksesta tau alkaa muodostaa kierresäikeitä, ja se lisää myös amyloidin syntyä esiasteproteiinistaan. Kehitteillä on myös lääkkeitä, jotka vaikuttavat suoraan taun laskostumiseen.
Tärkeintä varhaistaa diagnoosia

Monien mielestä nykyisen Alzheimer-tutkimuksen tärkein tavoite on kuitenkin taudin varhaisempi diagnoosi. Lähes viikoittain julkaistaankin tutkimuksia, joissa tulevia Alzheimer-potilaita koetetaan seuloa erilaisin psykologisin ja kognitiivisin testein, aivokuvin ja verikokein. Näihin syydetään valtavia määriä rahaa, ja ne ovat tuottaneet tuloksiakin. Yksi tärkeimmistä keksinnöistä on Pittsburghin yliopiston tutkijoiden merkkiaine, jonka ansiosta aivoihin plakiksi kertyvä amyloidi näkyy tomografiakuvissa. Lääkärit voivat siis nähdä elävästä potilaasta, miten laajalle plakki on levinnyt ja miten paljon sitä on. Tämä on tärkeää myös lääketutkimuksissa: aivokuvista voi seurata, vähentääkö lääkeaine plakin määrää. Eri asia kuitenkin on, mitä plakki todella kertoo Alzheimerin taudin riskistä tai levinneisyydestä. Tomografiakuvista on nimittäin havaittu, että plakkiamyloidia on myös täysin terveillä ihmisillä, joskin yleensä pienempiä määriä kuin sairailla. 
Sakat pois immunoterapialla
Alzheimerin taudin immunoterapia sai alkunsa, kun tutkijat kokeilivat, voisiko immuunijärjestelmän kouluttaa hyökkäämään aivojen amyloidiplakkien kimppuun. Ensimmäiset tulokset hiirillä olivat ilmiömäisiä. ”Rokote” siivosi proteiinisakat viimeistä myöten. Tulos sähköisti tutkijat, ja jo runsaan vuoden päästä testeissä oli Alzheimer-potilaita. Neurobiologian professori Heikki Tanila sanoo, ettei ole koskaan nähnyt hiirikokeista siirryttävän niin pian ihmiskokeisiin. Vauhtisokeus kostautui. Osa koehenkilöistä kuoli rokotteeseen, ja kuudelle prosentille kehittyi krooninen aivokuume.Huono alku ei kuitenkaan lannistanut. Rokotuksen sijasta on alettu kehittää vasta-aineita, jotka immunisoivat potilaan amyloidia vastaan. Myös tämä lähestymistapa on vähentänyt amyloidiplakkeja hiirillä ja parantanut niiden muistia. Maailmalla on tätä nykyä käynnissä ainakin kolmetoista kliinistä tutkimusta eri yhtiöiden rokotteilla. Kukaan ei silti vielä tiedä, saadaanko näin ihmelääke Alzheimeriin. Jos hermostotuho on edennyt jo niin pitkälle, ettei sitä voi enää korjata, mitä hyvää amyloidien siivoamisella saavutetaan? 
Miksi aivojumppa hidastaa Alzheimeria
Yksi viime vuosien suurista oivalluksista on se, että Alzheimerin taudin hermosolukato tapahtuu aivojen lepotilaverkostossa. Lepotilaverkosto toimii esimerkiksi silloin, kun mielemme vaeltelee tai ajattelemme itseämme. Jos joku esimerkiksi kysyy, olemmeko uteliaita, sosiaalisia tai sisäänpäinkääntyneitä, vastausta miettiessämme aktivoituu juuri lepotilaverkosto. Sen sijaan sen toiminta vaimenee, kun opiskelemme tai pohdimme jotakin älyllisesti vaativaa, ja myös, kun nukumme.Osa tutkijoista pitää mahdollisena, että lepotilaverkoston aktiivisuus on Alzheimerin taudin riskitekijä. Jos tämä pitää paikkansa, aivojumpan puute tai riittämätön nukkuminen voi kerryttää amyloidia aivoihin.
_
http://www.tiede.fi/artikkeli/jutut/artikkelit/aivot_takkuuntuvat_salavihkaa 
_

http://tieku.fi/gorm-palmgren/proteiinivika-tuhoaa-aivot
_http://www.laakarilehti.fi/uutinen.html?opcode=show/news_id=12058/type=1_
http://fi.wikipedia.org/wiki/Beeta-amyloidi


http://graviola.fi/osta-graviolaa/#!/Now-Foods-Curcumin-120-Softgels-Curcuma-longa/p/43744890/category=11224468


Kurkuma myös ehkäisee beta-amyloidien kertymistä Alzheimerin taudissa ja jopa hajottaa taudissa muodostuneita plakkikertymiä.

Lääketieteessä kasvia käytetään tulehdusten hoidossa. Kurkumakasvilla on antioksidantti- ja antikarsinogeeninen-, anti-inflamatorinen vaikutus, maksaa suojeleva vaikutus. 
Kurkumiinin on todettu vähentävän kaasun muodostusta suolistossa,

//

Lähettänyt GraviolaTeam Finland klo 10.06 Ei kommentteja:
Kohteen lähettäminen sähköpostitseBloggaa tästä!Jaa X:ssäJaa FacebookiinJaa Pinterestiin

keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Geenimanipuloitu GMO-ravinto ja Roundup-myrkky aiheuttavat syöpää



Järkyttävät löydökset uudesta ja ensimmäisestä kunnollisesta GMO-tutkimuksesta: Rotille, joille syötettiin elinikänsä geenimanipuloitua maissia, kehittyi hirvittäviä kasvaimia ja 70% naaraista kuoli ennenaikaisesti. Roundup-myrkky ja GMO-ravinto ovat todellisia terveysriskejä.

Tutkimus paljasti: Geenimanipuloitu GMO-ravinto ja Roundup-myrkky aiheuttavat syöpää

Geneettisesti muunnellun maissin ja Monsanton Roundup torjunta-aineen syöminen pieninä määrinä aiheutti rotissa hirvittäviä kasvaimia, laajamittaisia elinvaurioita ja ennenaikasen kuoleman. Tähän johtopäätökseen tultiin tuoreessa tutkimuksessa, joka keskittyi Monsanton geenimuunnellun maissin syömisen pitkäaikaisvaikutuksiin.
Tutkimuksen katsotaan olevan "perusteellisin koskaan julkaistu tutkimus geenimuunnellun ruoan ja rikkaruohomyrkky Rondupin terveysvaikutuksista rotilla".
Uutiset järkyttävistä löydöistä leviävät kulovalkean tavoin ympäri verkkoa ja jopa valtamedia näyttää olevan shokissa kasvaimista pursuavista rotista... kasvaimista, jotka ovat niin suuria, että rotilla oli joissain tapauksissa jopa vaikeuksia hengittää. GMO:t saattavat olla uusi Talidomidi.
"Monsanton Roundup-kasvimyrkky ja geenimuunneltu maissi osallisina uudessa, 'shokeeraavassa' syöpätutkimuksessa", kirjoittaa The Grocer, suosittu brittiläinen julkaisu.

  • http://www.thegrocer.co.uk/topics/technology-and-supply-chain/monsanto-weedkiller-and-gm-maize-in-shocking-cancer-study/232603.article#

Grocer raportoi: "Tiedemiehet totesivat, että rotat, jotka altistuivat pienimmillekin määrille, kehittivät nisäkasvaimia ja vakavia maksa- ja munuaisvauriota ilmeni jo nelikuisissa uroksissa ja seitsenkuisissa naaraissa."


Daily Mail raportoi tutkimuksesta.
  • http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2205509/Cancer-row-GM-foods-French-study-claims-did-THIS-rats--cause-organ-damage-early-death-humans.html?openGraphAuthor=%2Fhome%2Fsearch.html%3Fs%3D%26authornamef%3DSean%2BPoulter)

Geenimuunnellulla ruoalla kasvatetut eläimet kärsivät nisäkasvaimista ja vakavista maksa- sekä munuaisvaurioista. Tutkijat sanoivat, että 50% uroksista ja 70% naaraista kuoli ennenaikaisesti. Verrokkiryhmän vastaavat luvut olivat 30% ja 20%.
Tutkimus, jota johti Gilles-Eric Seralini Caenin yliopistosta, oli historian ensimmäinen tutkimus, joka tarkastelee geenimuunneltujen elintarvikkeiden syömisen pitkäaikaisvaikutuksia (elinikäisiä vaikutuksia).
Vaikuttaa kenties uskomattomalta, että mitään vastaavia tutkimuksia ei tehty ennen geenimuunnellun maissin hyväksymistä laajamittaiseen käyttöön Yhdysvalloissa USDA:n ja FDA:n toimesta, mutta toisaalta tämä on oiva esimerkki suuryritysten vallasta, ahneudesta ja välinpitämättömyydestä.
Tutkimus julkaistiin The Food & Chemical Toxicology Journal -julkaisussa ja se esiteltiin juuri uutiskonferenssissa Lontoossa.

Tutkimuksen löydökset

Tässä joitain löydöksiä tutkimuksesta:
- Jopa 50% uroksista ja 70% naaraista kuoli ennenaikaisesti.
- Rotilla, jotka joivat pieniä määriä Roundup-myrkkyä (määriä, jotka ovat laillisesti sallittuja käyttövedessä), oli 200–300% enemmän suuria kasvaimia.
 - Rotat, joita ruokittiin geenimuunnellulla maissilla ja pienillä määrillä Roundupia, kärsivät vakavia elinvaurioita, mm. maksa- ja munuaisvaurioita.
 - Tutkimuksessa rotille syötettiin NK603:a, Monsanton geenimuuntelemaa maissilajiketta, jota kasvatetaan ympäri Pohjois-Amerikkaa ja syötetään laajasti eläimille ja ihmisille. Tämä on samaa maissia, jota on usean maan maissipohjaisissa aamiaismuroissa, tortilloissa, maissilastuissa jne.

Daily Mail kirjoittaa joistain reaktioista, jotka löydökset ovat aiheuttaneet:
Ranskalainen Jose Bove, Euroopan parlamentin maatalouskomission varapuheenjohtaja ja tunnettu geenimuuntelun vastustaja, vaati välittömästi keskeyttämään EU:ssa kaiken geenimuunneltujen kasvien viljelyn ja niiden maahantuonnin.
"Tämä tutkimus osoittaa viimeinkin, että me olemme oikeassa ja että on kiireellisesti tarkistettava kaikki geenimuunneltujen organismien arviointiprosessit", Bove sanoi lausunnossaan. "Kansallisten ja eurooppalaisten ruokaturvallisuusvirastojen on tehtävä uusia, julkisesti rahoitettuja tutkimuksia varmistaakseen terveellisen ruoan saannin eurooppalaisille kuluttajille."

Lue tutkimuksen tiivistelmä:
Tutkimuksen otsikko on "A Comparison of the Effects of Three GM Corn Varieties on Mammalian Health". Tiivistelmä löytyy englanniksi täältä:
  • http://www.biolsci.org/v05p0706.htm

Tiivistelmä sisältää alla olevan tekstin (Huom. vapaa suomennos. "Hepatorinaalinen myrkyllisyys" tarkoittaa myrkyllisyyttä maksalle.):
Analyysimme paljastaa selvästi kolmen GMO:n uusia sivuvaikutuksia, jotka ovat yhteydessä geenimuunnellun maissin syömiseen ja jotka olivat sukupuoli- ja usein annosriippuvaisia. Seuraukset liittyivät enimmäkseen munuaisiin ja maksaan, elimistön puhdistuselimiin, joskin erilailla kolmen GMO:n kesken.
Muita seurauksia huomattiin myös sydämessä, lisämunuaisissa, pernassa ja hematopoieettisessa järjestelmässä.
Päättelemme että tämä data korostaa merkkejä hepatorinaalisesta myrkyllisyydestä, johtuen mahdollisesti uusista torjunta-aineista, jotka ovat yksilöllisiä jokaiselle geenimuunnellulle maissilajikkeelle. Lisäksi tahattomia suoria tai epäsuoria aineenvaihdunnallisia seurauksia geneettisestä muuntelusta ei voida poissulkea.
 
Muutama lainaus tutkijoilta:
 

"Tämä tutkimus osoittaa tavallisesta poikkeavan määrän kasvaimia kehittyvän aikaisemmin ja agressiivisemmin – etenkin naaraspuolisissa eläimissä. Olen järkyttynyt äärimmäisen negatiivisista terveysvaikutuksista."
"Voimme olettaa että geenimuunnellun maissin ja Roundupin kulutus vaikuttaa vakavasti ihmisen terveyteen"
- Tri Michael Antoniou, molekyylibiologi, King's College London
 
"Tämä on ensimmäinen kerta kun pitäaikainen eläinten syöttökoe on tutkinut geenimuunnellun maissin ja Roundupin vaikutuksia, tai molempien yhdistelmää, ja tulokset ovat todella vakavia. Urosrotissa oli maksa- ja munuaisvaurioita, sisältäen kasvaimia, ja mikä on jopa vielä pelottavampaa, naarasrotissa oli nisäkasvaimia tasolla, joka on äärimmäisen huolestuttava; jopa 80% naarasrotista oli nisäkasvaimia tutkimuksen loppuvaiheessa."
- Patrick Holden, esimies, Sustainable Food trust

Alkuperäinen teksti:
  • http://www.naturalnews.com/037249_GMO_study_cancer_tumors_organ_damage.html

Liiteartikkelit aiheesta: 
Toimittajat: Riikka Söyring, Säde Otsola
Ranska on hälyttänyt muiden maiden terveysviranomaiset sekä EU:n pyytäen estämään GMO-maissin tuonnin EU-maihin ja "suojelemaan ihmisten terveyttä".
GMO:n lisäksi terveysongelmia kokeessa käytetyille rotille toi agribisnesjätti Monsanton Roundup -rikkaruohomyrkky, jota yleisesti käytetään myös viljan tuleennuttamiseen ruiskuttamalla sitä myllyyn menevään viljaan.
Rotille annettiin Roundupia sekoitettuna veteen määrinä, jotka Yhdysvaltain terveysviranomaiset ovat katsoneet pitoisuudeksi, jolla ei ole terveysvaikutuksia.
  • http://www.euractiv.com/cap/french-study-launches-gmo-debate-news-514900
Ranskalaisen tutkimuksen huomiota herättävä tulos "Geenimuunneltua maissia syöneistä naarashiiristä ryhmästä riippuen 50–80 prosenttia sairastui syöpään" tuo esiin jälleen yhden uuden tiedonmurusen ihmisen kokeilunhalun mahdollisesti aiheuttamista, hallitsemattomista ympäristö- ja terveysvaikutuksista.
GMO-maissi aiheuttaa syöpää, uutisoi MTV3
  • http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2012/09/1619730/tutkimus-geenimuunnellun-maissin-ja-syovan-valilla-yhteys
Kyse ei ole mistään pienestä asiasta.
GMO-kasveja viljeli 18 maassa yhteensä 7 miljoonaa viljelijää. Nämä maat ovat USA, Kanada, Meksiko, Honduras, Kolumbia, Argentiina, Uruguay, Brasilia, Etelä-Afrikka, Intia, Australia, Indonesia, Filippiinit, Kiina, Espanja, Saksa, Romania ja Bulgaria. Tarkempia lukuja löytyy osoitteesta
  • http://www.isaaa.org/kc/CBTNews/press_release/briefs30/es_b30.pdf 
Tilasto on vanha, joten luvut lienevät nykyisin suuremmat.
"Yhdysvalloissa GMO-kasveja on sekoitettu ruokaan 10 vuotta, mutta mitään seurantaa terveysvaikutuksista ei ole. On siis käynnissä maailman huonoimmin suunniteltu ihmiskoe. Ruoan turvallisuutta ei ole luotettavasti todistettu."
  • http://www.gmovapaa.fi/gmo-tietoa/turvallista-ja-terveellista/
EU:ssa on hivenen tiukempi suhtautuminen GMO-ainesten sekoittamiseen elintarvikkeisiin. Kuitenkin esimerkiksi eläinten tuontirehussa voi olla – ja usein onkin – geenimuunneltua ainesta. Eläimet syövät rehua, ihmiset syövät eläimiä. Kertymät päätyvät ravintoketjun huipulla olevaan ihmiseen. Yhdysvalloissa on todettu GMO-aineksen aiheuttavan hedelmättömyyttä nautakarjassa ja sioissa.
"Englannissa valmistuneen tutkimuksen tuloksena saatiin puolestaan selville, että soija-allergiat yleistyivät vuonna 50% vuonna 1998, kun geenimuunnellun soijan tuotanto lisääntyi räjähdysmäisesti."
  • http://kemikaalicocktail.blogspot.fi/2009/07/vastauksia-gmo-soija-kysymyksiin.html
F. William Engdahlin kirja "Petoksen siemenet" käsittelee aihetta laajemmalti ja erilaisten tutkimustulosten pohjalta.
  • http://www.like.fi/kirjat/petoksen-siemenet-voiko-kuluttaja-luottaa-geeniruokaan
__
Pääasiallinen lähde: Natural News

Toimittaja: Lasse J. Sipilä
24.9.2012, Verkkomedia.org
Lähettänyt GraviolaTeam Finland klo 17.04 Ei kommentteja:
Kohteen lähettäminen sähköpostitseBloggaa tästä!Jaa X:ssäJaa FacebookiinJaa Pinterestiin

maanantai 26. tammikuuta 2015

THE STOMACH DOES NOT DIGEST FOOD, IT ALKALIZES FOOD!

12/21/2014 Dr. Robert O. Young, MS, D.SC., PH.D. ND







The following scientific discourse are twenty-five important points to understand concerning the creation of sodium bicarbonate (NaHCO3) and hydrochloric acid (HCL) in the stomach lining, the ingestion of protein, cheese and sugar in any form and how acid/alkaline biochemistry, physiology, and anatomy relate to health, sickness, and disease.











How is acid/base created in the body?Unfortunately, contemporary medical doctors and scientists as well as alternative health practitioners do not understand how acid/base are created in the body and the onset of latent tissue acidosis in the colloidal connective tissue or the “Schade”. 


Welcome to the 21st century and Dr. Young’s “New Biology.”


1) The parietal or cover cells of the stomach split the sodium chloride (NaCl) of the blood. The sodium is used to bind with water and carbon dioxide to form the alkaline salt, sodium bicarbonate or NaHCO3. 

The biochemistry is:
H20 + CO2 + NaCl = NaHCO3 + HCL.

This is why a call the stomach an alkalizing organ NOT an organ of digestion.
The stomach DOES NOT digest the food or liquids you ingest it alkalizes the food and liquid you ingest.


2) For each molecule of sodium bicarbonate (NaHCO3) made, a molecule of hydrochloric acid (HCL) is made and secreted into the so-called digestive system – specifically, the stomach (the gastric pits in the stomach) – to be eliminated. Therefore HCL is an acidic waste product of sodium bicarbonate created by the stomach to alkalize the food and liquids ingested.





3) The chloride ion from the sodium chloride (salt) binds to an acid or proton forming HCL as a waste product of sodium bicarbonate production. HCL has a pH of 1 and is highly toxic to the body and the cause of indigestion, acid reflux, ulcers and cancer.

4) When large amounts of acids, including HCL, enter the stomach from a rich animal protein or dairy product meal, such as meat and cheese, acid is withdrawn from the acid-base household. The organism would die if the resulting alkalosis – or NaHCO3 (base flood) or base surplus – created by the stomach was not taken up by the alkalophile glands that need these quick bases in order to build up their strong sodium bicarbonate secretions. These glands and organs are the stomach, pancreas, Brunner’s glands (between the pylorus and the junctions of the bile and pancreatic ducts), Lieberkuhn’s glands in the liver and its bile with its strong acid binding capabilities which it has to release on the highly acidic meat and cheese to buffer its strong acids of nitric, sulphuric, phosphoric, uric and lactic acids.

5) When a rich animal protein and dairy product meal is ingested, the stomach begins to manufacture and secrete sodium bicarbonate (NHCO3) to alkalize the acids from the food ingested. This causes a loss in the alkaline reserves and an increase in acid and/or HCL found in the gastric pits of the stomach. These acids and/or HCL are taken up by the blood which lowers blood plasma pH. The blood eliminates this increase in gastrointestinal acid by throwing it off into the Pishinger’s spaces.

6) The space enclosed by these finer and finer fibers is called the Pishinger’s space, or the extracellular space that contains the fluids that bath and feed each and every cell while carrying away the acidic waste from those same cells. There is no mention of this organ in American physiology text books. There is mention of the extracellular space but not of any organ that stores acids from metabolism and diet, like the kidney. I call this organ the “pre-kidney” because it stores metabolic and gastrointestinal acids until they can be buffered and eliminated via the skin, urinary tract, or bowels.

7) After a rich animal protein or dairy product meal, the urine pH becomes alkaline. The ingestion of meat and cheese causes a reaction in acidic fashion in the organism by the production of sulfuric, phosporhoric, nitric, uric, lactic, acetylaldehyde and ethanol acids, respectively, but also through the formation and excretion of base in the urine. Therefore eating meat and cheese causes a double loss of bases leading to tissue acidosis and eventual disease, especially inflammation and degenerative diseases.

8) During heavy exercise, if the the resulting lactic acid was not adsorbed by the collagen fibers, the specific acid catchers of the body, the organism would die. The total collection of these fibers is the largest organ of the body called SCHADE, the colloidal connective tissue organ. NO liquid exchange occurs between the blood and the parenchyma cells, or in reverse, unless it passes through this connective tissue organ. This organ connects and holds everything in our bodies in place. This organ is composed of ligaments, tendons, sinew, and the finer fibers that become the scaffolding that holds every single cell in our bodies in place. When acids are stored in this organ, which includes the muscles, inflammation and pain develop. The production of lactic acid is increased with the ingestion of milk, cheese, yogurt, butter and especially ice cream.
That is why I have stated, “acid is pain and pain is acid.” You cannot have one without the other. This is the beginning of latent tissue acidosis leading to irritation, inflammation and degeneration of the cells, tissues and organs.

9) The more acidity created from eating meat, cheese, milk or ice cream the more gastrointestinal acids are adsorbed into the the collagen fibers to be neutralized and the less sodium bicarbonate or NaHCO3 that is taken up by the alkalophile glands. The larger the potential difference between the adsorbed acids and the amount of NaHCO3 generated with each meal, the more or less alkaline are the alkalophile glands like the pancreas, gallbladder, pylorus glands, blood, etc. The acid binding power of the connective tissue, the blood, and the alkalophile glands depends on its alkali reserve, which can be determined through blood, urine, and saliva pH, including live and dried blood analysis as taught by Dr. Robert O. Young. The saliva pH is an indication of alkali reserves in the alkalophile glands and the urine pH is an indication of the pH of the fluids that surround the cells or the Pishinger’s space.

10) The iso-structure of the blood maintains the pH of the blood by pushing off gastrointestinal or metabolic acids into the connective tissue or the Pishinger’s space. The blood gives to the urine the same amount of acid that it receives from the tissues and liver so it can retain its iso-form. A base deficiency is always related to the deterioration of the deposit ability of the connective tissues or the Pishinger’s space. As long as the iso-structure of the blood is maintained, the urine – which originates from the blood – remains a faithful reflected image of the acid-base regulation, not of the blood, but of the tissues. The urine therefore is an excretion product of the tissues, not the blood.
So when you are testing the pH of the urine, you are testing the pH of the tissues.


11) A latent “acidosis” is the condition that exists when there are not enough bases in the alkalophile glands because they have been used up in the process of neutralizing the acids adsorbed to the collagen fibers. This leads to compensated “acidosis.” This means the blood pH has not changed but other body systems have changed. This can then lead to decompensated “acidosis” where the alkaline reserves of the blood are used up and the pH of the blood is altered. Decompensated “acidosis” can be determined by testing the blood pH, urine pH and the saliva pH. The decrease in the alkaline reserves in the body occurs because of hyper-proteinization, (eating Meat and Cheese!)or too much protein, and hyper-carbonization, or too much sugar. This is why 80 to 90 year old folks are all shrunk up and look like prunes. They have very little or no alkaline reserves in their alkalophile glands. When all the alkaline minerals are gone, so are you and your battery runs down. The charge of your cellular battery can be measured by testing the ORP or the oxidative reduction potential of the blood, urine or saliva using an ORP meter. As you become more acidic this energy potential or ORP increases.

12) If there is not enough base left over after meat and cheese or surgary meal, or enough base to neutralize and clear the acids stored in the connective tissues, a relative base deficiency develops which leads to latent tissue acidosis. When this happens the liver and pancreas are deficient of adequate alkaline juices to ensure proper alkalization of the food in your stomach and small intestine.

13) Digestion or alkalization cannot proceed without enough of these alkaline juices for the liver and pancreas, etc., and so the stomach has to produce more acid in order to make enough base, ad nauseam, and one can develop indigestion, nausea, acid reflux, GERD, ulcers, esophageal cancer and stomach cancer. All of these symptoms are not the result of too much acid or HCL in the stomach. On the contrary, it is the result of too little base in the form of sodium bicarbonate!
14) Therefore the stomach is NOT an organ of digestion as currently taught in ALL biology and medical texts, BUT an organ of contribution or deposit. It’s function is to deposit alkaline juices to the stomach to alkalize the food and to the blood to carry to the alklophile glands!!!!

15) There is a daily rhythm to this acid base ebb and flow of the fluids of the body. The stored acids are mobilized from the connective tissues and Pishinger’s spaces while we sleep.
These acids reach their maximum (base tide) concentration in this fluid, and thereby the urine (around 2 a.m. is the most acidic). The acid content of the urine directly reflects the acid content of the fluid in the Pishinger’s spaces, the extracellular fluid compartments of the body. On the other hand, the Pishinger’s spaces become most alkaline around 2 p.m. (the base flood) as then the most sodium bicarbonate (NaHCO3) is being generated by the cover cells of the stomach to alkalize the food and drink we have ingested.

16) If your urine is not alkaline by 2 p.m. you are definitely in an ACIDIC condition and lacking in alkaline reserves. The pH of the urine should run between 6.8 and 8.4 but ideally 7.2 or greater.

17) After a high protein meal or meat or cheese, the free acids formed such as sulfuric, phosphoric, uric, and nitric acids stick to the collagen fibers to remove them from the blood and protect the delicate pH of the blood at 7.365. The H+ or proton ions from these acids are neutralized by the next base flood, the sodium bicarbonate produced after the meal. The H+ or proton ion combines with the carbonate or HCO3, converts to carbonic acid, H2CO3, which converts to CO2 and H2O. The sulfuric and other acids from proteins are neutralized as follows where the HR represents any acid with the R as its acid radical (SO4, PO4, or NO3) HR + NaHCO3 H2O + NaR (Ca, Mg, K)+ CO2.

18) Medical doctors and savants are not taught in medical school and therefore do not understand or recognize latent tissue acidosis. They understand and recognize compensated acidosis and decompensated acidosis. In compensated acidosis, breathing increases in order to blow off more carbonic acid which decreases PCO2 because of the lowered carbonate or HCO3. When the breathing rate can no longer get any faster and when the kidneys can no longer increase its’ function to keep up with the acid load, then the blood pH starts to change from a pH of 7.365 to 7.3 then to 7.2. At a blood pH of 6.95 the heart relaxes and the client goes into a coma or dies.

19) Metabolism of a normal adult diet results in the generation of 50 to 100 meq of H+ or proton per day, which must be excreted if the urine acid-base balance is to be maintained. A meq is a milliequivalent which is an expression of concentration of substance per liter of solution, calculated by dividing the concentration in milligrams per 100 milliliters by the molecular weight. This process involves two basis steps;
1) the reabsorption of the filtered sodium bicarbonate or NaHCO3 and,
2) excretion of the 50 to 100 meq of H+ or proton produced each day by the formation of titratable acidity and NH4+ or ammonium.
Both steps involve H+ or proton secretion from the cells of the kidney into the urine.


20) Sodium bicarbonate (NaHCO3) must be reabsorbed into the blood stream, since the loss of NaHCO3 will increase the net acid load and lower the plasma NaHCO3 concentration. The loss of NaHCO3 in the urine is equivalent to the addition of H+ to the body since both are derived from the dissociation of H2CO3 or carbonic acid.

21) The biochemistry is: CO2 + H2O = H2CO3 = HCO3 + H+. The normal subject must reabsorb 4300 meq of NaHCO3 each day! The secreted H+ or proton ions are generated within the kidney cells from the dissociation of H2O or water. This process also results in the equimolar production OH- or hydroxyl ions. The OH- ions bind to the active zinc-containing site of the intracellular carbonic anhydrase; they then combine with CO2 to form HCO3- ions which are released back into the kidney cells and returned to the systemic circulation. Second, the dietary acid load is excreted by the secretion of H+ or proton ions from the kidney cells into the urine. These H+ or proton ions can do one of two things: the H+ or proton ions can be combined with the urinary buffers, particularly HPO4, in a process called titratable acidity (The biochemistry is: H+ + HPO4 = H2PO4), or the phosphate buffering system or the H+ or proton ions can combine with ammonia (NH3) to form ammonium as follows: NH3 + H+ = NH4.
22) This ammonia is trapped and concentrated in the kidney as ammonium which is then excreted in the urine.

23) In response to acid load, 36% of the H+ or proton goes intracellular in exchange for the release of Na+ (sodium) into the blood stream. 15% of the acid goes intracellular in exchange for K+ (potassium) – common in diabetics. 6% of the H+ or proton or acid goes directly into the cell to be buffered by intracellular processes. 43% is buffered extracellularly as NaHCO3- or sodium bicarbonate combining with H+ or proton to form H2CO3 or carbonic acid which breaks down to CO2 or carbon dioxide to be released by the lungs. 10% of CO2 or carbon dioxide is excreted through the lungs and 90% is used by the body to reabsorb alkaline minerals and make sodium bicarbonate for buffering gastrointestinal and metabolic acids.
The biochemistry is: CO2 + H2O = H2CO3 = HCO3 + H+.


24) Of all the ways the body can buffer metabolic and dietary acids, the excretion of protein (the eating of meat and cheese) generated acid residues is the only process that does not add sodium bicarbonate back into blood circulation. This creates a loss of bases which is the forerunner of all sickness and disease. In the long run, the only way to replace these lost bases is by eating more alkaline electron-rich green foods and long-chain polyunsaturated fats. Eating meat and cheese is definitely hazardous to your health. That is why I say, “a cucumber a day keeps the doctor away while eating meat, cheese and even an apple creates more excess acid in the colloidal connective tissues, leading to latent tissue acidosis.
25) With over 30 years of research and testing over 500,000 samples of blood and over 1,000,000 samples of urine and saliva I have come to the conclusion that the Human Body is an acid producing organism by function – yet, it is an alkaline organism by design. Eating animal protein, especially meat and cheese and sugar from any source are deadly acidic choices – unless you interested in becoming sick, tired and fat over time.
Bottom line – the pH Miracle Lifestyle and Diet is a program that focuses on the foundational principal that the body is alkaline by design and yet acidic by function.
This make this program the ultimate program for preventing and reversing aging and the onset of sickness and dis-ease. I would say that the pH Miracle Lifestyle and Diet is the diet for a longer healthier life.

Please remember this very important truth, hydrochloric acid is not the cause of digestion but the result of digestion.

Start alkalizing today and begin improving the quality and quantity of your life today.


http://www.phoreveryoung.com, www.phmiracleliving.com

http://graviolateam.blogspot.com/2015/02/die-grundregulation-nach-pischinger.html

________________________

INTEGRATIVE MEDICINE Graviola


Clinical Summary



Graviola, a tree prevalent in the rain forests of Africa, South America, and Southeast Asia, has been used in traditional medicine in many countries.

Extracts of graviola show antiviral (1), antiparasitic, antirheumatic, astringent, emetic (2), antileishmanial and cytotoxic (3) (4), antinociceptive, anti-inflammatory (9), antihyperglycemic (10) and anticancer effects (5)(12) (13) in vitro and in vivo.


Purported Uses
  • Cancer treatment
  • Herpes
  • Infections
  • Parasitic infections
  • Sedation

Constituents
  • Acetogenins
  • Quinolines and isoquinolines
  • Annopentocins
  • Annomuricins
  • Coreximine and reticuline
    (6) (7)  
Mechanism of Action
Annonaceous acetogenins, phytochemicals isolated from the leaves, bark and twigs of graviola, are thought to be the active ingredients.

The ethanolic extract of Annona muricata was found to inhibit the Herpes simplex virus (1) and effective against Leishmania braziliensis, L. panamensis promastigotes, and the cancer cell line U 937 (3) and hepatoma cell lines (8) in vitro.


Graviola extracts were shown to be lethal to the fresh-water mollusk Biomphalaria glabrata, which acts as a host for the parasitic worm, Schistosoma mansoni (2).
Alkaloids from graviola are detrimental to the survival of dopaminergic nerve cells in vitro. This may result in neuronal dysfunction and degeneration.
Graviola-induced cell death was inhibited by glucose supplementation suggesting that cell death may have been caused by energy depletion (6). 
Graviola has also been shown to stimulate serotonine receptors (7).

Graviola extracts were effective against the growth of Adriamycin-resistant human mammary adenocarcinoma (MCF-7/Adr) by blocking access of cancer cells to ATP and by inhibiting the actions of plasma membrane glycoprotein (5).

They also inhibited expression of HIF-1α, NF-κB, glucose transporters, and glycolytic enzymes resulting in decreased glucose uptake and ATP production in pancreatic cancer cells (12); and downregulated EGFR expression in another study (13).
_
http://www.mskcc.org/cancer-care/herb/graviola

______________________


Graviola, (Annona muricata)
Family: Annonaceae
Genus: 
Annona
Species:
 muricata
Synonyms: 
Annona macrocarpa, A. bonplandiana, A. cearensis, Guanabanus muricatus
Common names: Graviola, soursop, Brazilian paw paw, guanábana, guanábano, guanavana, guanaba, corossol épineux, huanaba, toge-banreisi, durian benggala, nangka blanda, cachiman épineux
Part Used: Leaves, fruit, seeds, bark, roots


From 
The Healing Power of Rainforest Herbs:
GRAVIOLA
HERBAL PROPERTIES AND ACTIONS
Main Actions Other Actions Standard Dosage
  • kills cancer cells
  • relieves depression
Leaves
  • slows tumor growth
  • reduces spasms
Infusion: 1 cup 3 times daily
  • kills bacteria
  • kills viruses
Tincture: 2-4 ml 3 times daily
  • kills parasites
  • reduces fever
Capsules: 2 g 3 times daily
  • reduces blood pressure
  • expels worms
  • lowers heart rate
  • stimulates digestion
  • dilates blood vessels
  • stops convulsions
  • sedates


Graviola is a small, upright evergreen tree, 5–6 m high, with large, glossy, dark green leaves. It produces a large, heart-shaped, edible fruit that is 15–20 cm in diameter, is yellow-green in color, and has white flesh inside.

 Graviola is indigenous to most of the warmest tropical areas in South and North America, including the Amazon. The fruit is sold in local markets in the tropics, where it is called guanábana in Spanish-speaking countries and graviola in Brazil.
The fruit pulp is excellent for making drinks and sherbets and, though slightly sour-acid, can be eaten out of hand.


WORLDWIDE ETHNOMEDICAL USES
Brazil
for abscesses, bronchitis, chest problems, cough, diabetes, diarrhea, dysentery, edema, fever, intestinal colic, intestinal parasites, liver problems, neuralgia, nervousness, pain, parasites, rheumatism, spasms, worms
Caribbean
for chills, fever, flu, indigestion, nervousness, palpitations, rash, spasms, skin disease, and as a sedative
Curaçao
for childbirth, gallbladder problems, nervousness, and as a sedative and tranquilizer
Haiti
for digestive sluggishness, coughs, diarrhea, fever, flu, heart conditions, lactation aid, lice, nerves, parasites, pain, pellagra, sores, spasms, weakness, wounds, and as a sedative
Jamaica
for asthma, fevers, heart conditions, hypertension, lactation aid, nervousness, parasites, spasms, water retention, weakness, worms, and as a sedative

Malaysia
for boils, coughs, diarrhea, dermatosis, hypertension, rheumatism, and to reduce bleeding
Mexico
for diarrhea, dysentery, fever, chest colds, ringworm, scurvy, and to reduce bleeding
Panama
for diarrhea, dyspepsia, kidney, stomach ulcers, worms
Peru
for diabetes, diarrhea, dysentery, fever, hypertension, indigestion, inflammation, lice, liver disorders, parasites, spasms, tumors, ulcers (internal), and as a sedative
Trinidad
for blood cleansing, fainting, flu, high blood pressure, insomnia, lactation aid, palpitations, ringworms
U.S.A.
for cancer, depression, fungal infections, hypertension, intestinal parasites, tumors
West Indies
for asthma, childbirth, diarrhea, hypertension, lactation aid, parasites, worms
Elsewhere
for arthritis, asthma, bile insufficiency, childbirth, cancer, diarrhea, dysentery, fever, heart problems, kidney problems, lactation aid, lice, liver disorders, malaria, pain, ringworm, scurvy, stomach problems, and as a sedative
 _
http://rain-tree.com/graviola.htm#.UtZow_RdVmU
_
Presence of Compounds in Graviola (Annona muricata)
http://rain-tree.com/graviola-chemicals.pdf
_
Ethnomedical Information for Graviola (Annona muricata)
http://rain-tree.com/graviola-traditional-uses.pdf


_____________________________


Graviola 500mg -100kpl, Immune Support, Positive Mood State


____


GRAVIOLA FRUIT 4:1 powder, 100% hedelmäjauhe, 226 g


https://store9347725.ecwid.com/#!/GRAVIOLA-FRUIT-4-1-powder-Graviola-100-hedelm%C3%A4jauhe-226-g-8oz/p/65650020/category=0

___
Lähettänyt GraviolaTeam Finland klo 2.40 Ei kommentteja:
Kohteen lähettäminen sähköpostitseBloggaa tästä!Jaa X:ssäJaa FacebookiinJaa Pinterestiin
Tunnisteet: THE STOMACH DOES NOT DIGEST FOOD! IT ALKALIZES FOOD!

tiistai 20. tammikuuta 2015

D-vitamiinista jaksamista talveen

D-vitamiini vaikuttaa merkittävästi elimistön kudoksiin ja soluihin. Se säätelee myös suurta määrää eri geenejä, joista osa on yhteydessä syöpiin, autoimmuunisairauksiin ja infektioihin. Tämän lisäksi D-vitamiini vaikuttaa voimakkaasti ihmisen mielialaan ja henkiseen virkeyteen. Etenkin talvella D-vitamiini on erityisen tärkeä.
Viime vuosina D-vitamiinin terveysvaikutuksia on tutkittu paljon. D-vitamiinin on todettu lieventävän monien tautien oireita. Joka kuukausi julkaistaan uusia tutkimustuloksia, jotka osoittavat, että D-vitamiini on avain perusterveyteen. Se torjuu esimerkiksi rintasyöpää, MS-tautia ja jopa skitsofreniaa.
Molekyyliviestintää tutkimalla on selvinnyt kuinka D-vitamiini torjuu tulehduksia. Miljoonilla ihmisillä on liian matala D-vitamiinitaso, mikä johtaa siihen, ettei keho kykene estämään tulehduksellisia prosesseja. Liian vähäinen D-vitamiinin saanti tarkoittaa sitä, että tulehdukset voivat edetä kehossa. Sen sijaan ihanteellinen D-vitamiinitaso on vahva puolustus tulehduksien kehittymistä vastaan. Aiheesta kirjoitettiin muun muassa The Journal of Immunology –julkaisussa.

Masennus ja mielialat
International Archives of Medicine –arkiston julkaisemien tietojen mukaan liian matala D-vitamiinitaso merkitsee 85 % korkeampaa masennusriskiä. Ne, joiden D-vitamiinitaso on ihanteellinen, elävät huomattavasti pidempään. Tutkijat kertovat:
”Vielä ei ole täysin selvää, johtaako matala D-vitamiinitaso masennukseen vai laskeeko masennus D-vitamiinitasoa kehossa. Kansanterveyden kannalta on kuitenkin erittäin tärkeä tieto, että masennus ja D-vitamiini liittyvät vahvasti toisiinsa.”
”On tärkeää tunnistaa ihmiset, joilla on suuri riski kärsiä matalasta D-vitamiinitasosta ja/tai masennuksesta. Asiaan on puututtava nopeasti, koska sillä on vakavia ja kauaskantoisia vaikutuksia ihmisen terveyteen.”
Esimerkiksi MS-taudin riski riippuu maantieteellisistä olosuhteista. Eri alueilla ihmiset altistuvat erilaisille myrkyille, jotka voivat kasvattaa riskiä. MS-taudin puhkeamiseen voi vaikuttaa myös auringonvalon määrä ja D-vitamiinitaso. Alueilla, joissa ihminen saa tarpeeksi aurinkoa, MS-tauti on paremmin hallittavissa.
D-vitamiini on melko epätavallinen vitamiini, sillä keho valmistaa sitä auringonvalosta sekä ravinnosta, joka ei sisällä vitamiinia. D-vitamiinin synty vaatii ultraviolettia säteilyä. Geenitekijät, ihonväri ja auringolle altistuminen vaikuttavat D-vitamiinitasoon.
Maailman terveysjärjestö WHO ennustaa, että 20 vuodessa masennuksesta tulee maailman merkittävin sairaus. Masennus on suurin syy ihmisten toimintakyvyttömyydelle kansainvälisesti. Siitä kärsii noin 120 miljoonaa ihmistä.
2008 hollantilaistutkijat totesivat Archives of General Psychiatry –julkaisussa, että matala D-vitamiinitaso sekä korkea parathormonitaso kasvattivat masennusriskiä. Tutkimuksessa seurattiin 1 282:n 65–95-vuotiaan elämää.
Children’s Hospital and Research Center Oaklandin tutkijoiden Bruce Amesin ja Joyce McCannin mukaan D-vitamiini on hyväksi aivojen terveydelle. McCann ja Ames totesivat, että D-vitamiini vaikuttaa myönteisesti aivojen proteiineihin, jotka ovat yhteydessä oppimiseen, muistamiseen, motoriikkaan sekä mahdollisesti jopa käytökseen ja vanhemmuuteen. Masennus on erityisen vakava ongelma iäkkäille ja se nostaa myös muiden sairauksien riskiä ja voi lyhentää elinikää.

Mikä on suositeltava määrä D-vitamiinia?
Suositeltava D-vitamiinitaso on noin 125–150 nmol/l. Ikävä kyllä ainut tapa selvittää oma D-vitamiiniarvo on käydä lääkärissä. Luotettavin tapa tehdä tämä on selvittää maksassa muodostuva 25(OH)D:n pitoisuus.
125–150 nmol/l:n suositus perustuu sille, että tutkimusten mukaan mainittu D-vitamiinitaso torjuu tehokkaasti lukuisia kroonisia sairauksia ja pidentää elinikää. Pitoisuus on yleinen terveiden asukkaiden keskuudessa trooppisella ja subtrooppisella vyöhykkeellä, jossa auringonvalosta ei ole pulaa.
talviau
Ulkoilemalla D-vitamiiniarvoistaan huolehtiva ihminen hyötyy myös muista auringonvalon luontaisista terveysvaikutuksista. Toisin sanoen auringossa oleminen on kaiken kaikkeaan terveellisempi tapa saada D-vitamiinia kuin esimerkiksi ravintolisien syöminen. Ruoan ja ravintolisien syöminen auttaa ylläpitämään suositeltavaa vitamiinipitoisuutta, mutta syömisellä ei voi korvata kaikkia auringon hyötyjä.
On kuitenkin tärkeä muistaa, että auringonpalvonnassakin on omat vaaransa: iho voi ikääntyä nopeammin ja ihosyövän riski voi kasvaa. Tällä hetkellä ei voida siis vielä sanoa, kannattaisiko D-vitamiini hankkia mieluummin auringosta vai ravinnosta.
Se on kuitenkin varmaa, että kehon 125–150 nmol/l:n D-vitamiinipitoisuus torjuu lukuisia eri tauteja ja ennakoi pitkää ikää.
Mikäli D-vitamiinin haluaa hankkia ravinnosta, kannattaa hankkia laadukasta D3-vitamiinia (kolekalsiferoli) ja vältellä tuotteita, jotka sisältävät kaliumsorbaatin kaltaisia vaarallisia säilöntäaineita.

Julkaistu 5.1.2015 englanniksi Prevent Disease –verkkosivuilla.
_
http://www.magneettimedia.com/d-vitamiinista-jaksamista-talveen/

_____________________

Lähettänyt GraviolaTeam Finland klo 2.12 Ei kommentteja:
Kohteen lähettäminen sähköpostitseBloggaa tästä!Jaa X:ssäJaa FacebookiinJaa Pinterestiin
Uudemmat tekstit Vanhemmat tekstit Etusivu
Näytä mobiiliversio
Tilaa: Blogitekstit (Atom)

Buy some reading time. Our present funding campaign will run until the end of 2020.

Buy some reading time. Our present funding campaign will run until the end of 2020.
PayPal

Buy some reading time

Buy some reading time
Support independent and alternative media! - BITCOIN: 1BMk6xrxYEKKyHFETVw57aYxyzYz5hzvFd

SEARCH - Hae tästä blogista

Most popular

  • World Trade Center’s Infamous 91st-Floor Israeli ‘Art Student’ Project - (GELATIN & E-TEAM)
    GELATIN and E-TEAM -  ISRAELI ART STUDENTS? SEPTEMBER 11, 2016 I want to call your attention to the artist groups (GELATIN & E-TEAM) ...
  • Jews kill 66+ Million Russian christians – the real holocaust
    Revelations from the Russian Archives. Jews Murdered Czar Nicholas, Stole Russian Assets and Conducted the Bolshevik...
  • Best Ways to Prepare Soursop Leaves to Make Tea for Cancer
    Int J Mol Sci. 2015 Jul; 16(7): 15625–15658.  Published online 2015 Jul 10.  doi:   10.3390/ijms160715625    PMCID:  PMC4519917  Po...
  • What Type of Coconut Oil is Best? How to Choose a Coconut Oil
      When my wife and I shipped the first “virgin coconut oil” from the Philippines into the U.S. back in 2001, there were only two other co...
  • How a Pentagon contractor built a global empire — and a massive tax evasion scheme
      How a Pentagon contractor built a global empire - and a massive tax evasion scheme Douglas Edelman rose from owning a bar in Kyrgyzstan to...
  • YLE ja Oikeusministeriön vaalijohtaja riitelevät vaalituloksista
    Vaalivilppi 2015 vaaleissa.  Valtamedian toimittajat vaiennettu. Nauhoitetut puhelut Oikeusministeriö ja YLE / (Tieto Oyj/Tietokarhu).  K...
  • Panama -paperit - Mossack Fonseca
    Suomen verottaja ja poliisi saivat Panaman paperit haltuunsa. Valtiovarainministeriö: vakuutuskuorien veroeduille ei ole perusteluja. ”Norde...
  • Miksi syöpää ei saa parantaa - Why its illegal to cure cancer
    Miksi syöpää ei saa parantaa?  Kaikkia laatudokkareita ei voi aina odottaa televisiosta. Joissakin on niin painavaa asiaa, mutta ne ova...
  • Is Cancer Caused By Candida?
    Is Cancer Caused By Candida? November 2016 Anywhere between 79 to 97% of all cancer patients also have Candidiasis Balance …it’s s...
  • Italygate, part II: Obama and Renzi accused of being the masterminds of the US electoral fraud
    Votes Switched throughout U.S. Presidential Race – Institute for Good Governance. Italy is the red thread that connect Spygate and the US el...

PAGERANK

blogspot.fi review, PageRank, website value and SEO analytics
Powered By Blogger

Subscribe

Tekstit
Atom
Tekstit
Kaikki kommentit
Atom
Kaikki kommentit

Translate

History education. Lessons for journalists.

GraviolaTeam Finland
Education, investigative journalism, history, politics,
Tarkastele profiilia

Blogiarkisto

  • ►  2025 (15)
    • ►  kesäkuuta (2)
    • ►  toukokuuta (2)
    • ►  huhtikuuta (1)
    • ►  maaliskuuta (3)
    • ►  helmikuuta (4)
    • ►  tammikuuta (3)
  • ►  2024 (2)
    • ►  joulukuuta (2)
  • ►  2023 (16)
    • ►  huhtikuuta (3)
    • ►  maaliskuuta (3)
    • ►  helmikuuta (6)
    • ►  tammikuuta (4)
  • ►  2022 (45)
    • ►  joulukuuta (2)
    • ►  marraskuuta (5)
    • ►  lokakuuta (2)
    • ►  syyskuuta (1)
    • ►  heinäkuuta (1)
    • ►  huhtikuuta (9)
    • ►  maaliskuuta (10)
    • ►  helmikuuta (4)
    • ►  tammikuuta (11)
  • ►  2021 (117)
    • ►  joulukuuta (14)
    • ►  marraskuuta (6)
    • ►  lokakuuta (3)
    • ►  syyskuuta (11)
    • ►  elokuuta (5)
    • ►  heinäkuuta (12)
    • ►  kesäkuuta (15)
    • ►  toukokuuta (14)
    • ►  huhtikuuta (9)
    • ►  maaliskuuta (16)
    • ►  helmikuuta (5)
    • ►  tammikuuta (7)
  • ►  2020 (106)
    • ►  joulukuuta (11)
    • ►  marraskuuta (17)
    • ►  lokakuuta (14)
    • ►  syyskuuta (17)
    • ►  elokuuta (11)
    • ►  kesäkuuta (2)
    • ►  toukokuuta (7)
    • ►  huhtikuuta (6)
    • ►  maaliskuuta (9)
    • ►  helmikuuta (7)
    • ►  tammikuuta (5)
  • ►  2019 (134)
    • ►  joulukuuta (5)
    • ►  marraskuuta (14)
    • ►  lokakuuta (17)
    • ►  syyskuuta (14)
    • ►  elokuuta (6)
    • ►  heinäkuuta (19)
    • ►  kesäkuuta (7)
    • ►  toukokuuta (7)
    • ►  huhtikuuta (11)
    • ►  maaliskuuta (14)
    • ►  helmikuuta (15)
    • ►  tammikuuta (5)
  • ►  2018 (56)
    • ►  joulukuuta (6)
    • ►  marraskuuta (10)
    • ►  lokakuuta (4)
    • ►  syyskuuta (5)
    • ►  elokuuta (2)
    • ►  heinäkuuta (9)
    • ►  kesäkuuta (13)
    • ►  toukokuuta (7)
  • ►  2017 (29)
    • ►  lokakuuta (1)
    • ►  toukokuuta (6)
    • ►  huhtikuuta (6)
    • ►  maaliskuuta (8)
    • ►  helmikuuta (7)
    • ►  tammikuuta (1)
  • ►  2016 (100)
    • ►  joulukuuta (1)
    • ►  marraskuuta (2)
    • ►  lokakuuta (6)
    • ►  syyskuuta (1)
    • ►  elokuuta (13)
    • ►  heinäkuuta (15)
    • ►  kesäkuuta (11)
    • ►  toukokuuta (16)
    • ►  huhtikuuta (21)
    • ►  maaliskuuta (5)
    • ►  helmikuuta (2)
    • ►  tammikuuta (7)
  • ▼  2015 (108)
    • ►  joulukuuta (16)
    • ►  marraskuuta (7)
    • ►  lokakuuta (2)
    • ►  syyskuuta (3)
    • ►  elokuuta (1)
    • ►  heinäkuuta (9)
    • ►  kesäkuuta (5)
    • ►  toukokuuta (16)
    • ►  huhtikuuta (11)
    • ►  maaliskuuta (11)
    • ►  helmikuuta (22)
    • ▼  tammikuuta (5)
      • Alzheimerin tauti - Aivot takkuuntuvat salavihkaa
      • Geenimanipuloitu GMO-ravinto ja Roundup-myrkky aih...
      • THE STOMACH DOES NOT DIGEST FOOD, IT ALKALIZES FOOD!
      • D-vitamiinista jaksamista talveen
      • MAGNESIUM SHOWS SIGNIFICANT BENEFITS FOR BLOOD SUG...
  • ►  2014 (66)
    • ►  joulukuuta (9)
    • ►  marraskuuta (13)
    • ►  lokakuuta (14)
    • ►  syyskuuta (17)
    • ►  elokuuta (13)

Live Traffic Feed

Live Traffic Feed

Google Analytics, UA-54538828-1

Share on Twitter

Tweet

Server IP: 74.125.129.191

Server IP:  74.125.129.191
Server Location

Donate - Tue tätä Blogia

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.