tiistai 12. huhtikuuta 2016

Graviola - hedelmälahja Amazon -joelta syöpään

maanantai 2. marraskuuta 2015

Graviola - hedelmälahja Amazon-joelta syöpään

Etelä-Amerikan lämpimimmistä ja trooppisimmista osista peräisin olevalla graviolalla on pitkä historia. Jos olet käynyt Keski- tai Etelä-Amerikassa tai vaikka vain Miamissa, olet ehkä nähnyt tämän hedelmän, jonka nimenä on myös Guanabana, Annonaki tai  Brazilian Cherimoya. Sitä myydään paikallisilla toreilla tai sen hedelmää jopa syödään. 



Graviolalla on kuitenkin monia lääkkeellisiä käyttötapoja Brasiliassa, Haitissa, Jamaikassa, Meksikossa ja Panamassa. Näissä paikoissa ihmiset hoitavat sillä ripulia, punatautia ja astmaa ja parantavat äidinmaidon virtausta.


Ravintoaineena käytettynä tässä hedelmässä on runsaasti fruktoosia ja se sisältää merkittäviä määriä C-, B1- ja B2-vitamiineja, joita jokainen voisi käyttää enemmän.
Viime aikoina länsimaiset tiedemiehet ovat kuitenkin havainneet, että graviolalla on toinenkin suuri yllätys, nimittäin kyky tappaa syöpäsoluja ja hidastaa kasvainten kasvua.
Olen kerännyt joitakin avaintietoja ja tutkimuksia tästä uskomattomasta puusta ja uskon sinun ymmärtävän nopeasti, miksi graviola vaikuttaa syöpähoidon tulevaisuuteen myönteisellä tavalla.

Hämmästyttävät asetogeniinit
Länsimaiset tiedemiehet tarttuivat graviolaan 1940-luvulla ja tätä puuta on sittemmin tutkittu yli 20 koeputkikokeessa laboratoriossa. (Itse asiassa Amerikan the National Cancer Institute mainitsi ensimmäisenä graviolan.) Useimmissa tutkimuksissa keskitytään annonaceous acetogenins -nimisiin kemikaaleihin, joita graviola tuottaa lehdissä, varressa, kuoressa ja hedelmien siemenissä. Tutkijat ovat tunnistaneet yli 40 luonnollisesti esiintyvää asetogeniiniä graviolasta. Vuonna 1976 NCI:n kasvinseulontaohjelma paljasti, että graviolan lehdet ja varret tuhoavat tehokkaasti pahanlaatuisia soluja ja että ne ehkäisevät voimakkaasti epänormaalia solunjakautumista, mistä syöpä aiheutuu.
Tuorein tutkimus (Catholic University, South Korea) paljasti, että kaksi graviolan siemenistä uutettua kemikaalia osoittautui “selektiiviseti soluja tuhoaviksi yhtä hyvin kuin syöpälääke adriamysiini” (sangen voimakas rinta- ja paksusuolen syöpäsoluille tarkoitettu kemoterapialääke, josta käytetään myös nimeä doxorubicin). Päinvastoin kuin kemoterapialääkkeet, jotka erotuksetta etsivät ja tuhoavat myös normaalit hius- ja mahasolut aiheuttaen tuhoisia sivuvaikutuksia kuten hiusten lähtöä ja ankaraa pahoinvointia, graviolan on tosiaan osoitettu kohdistuvan valikoiden vihollissoluihin jättäen kaikki terveet ja normaalit solut koskemattomiksi.(1,3)
Journal of Natural Products -lehdessä julkaistu toinen tutkimus osoitti, että graviola ei ole ainoastaan adriamysiinin veroinen vaan selvästi voittaa sen laboratoriokokeissa. Tutkimustulosten mukaan eräs graviolassa esiintyvistä kemikaaleista tappoi valikoiden paksusuolisyövän soluja “10 000 kertaa tehokkaammin kuin adriamysiini.”
Vieläkin lupaavampi on Purdue Universityn tutkimus (valtiollisen syöpäinstituutin NCI:n tuella), jossa hiljattain todettiin, että graviolapuun lehdet tappavat syöpäsoluja “kuudessa ihmisen soluryhmässä” ja tehoavat erityisesti eturauhas- ja haimasyöpäsoluihin. Purduessa suoritettu erillinen tutkimus osoitti, että graviolan lehtiuutteet tehokkaasti eristävät ja tappavat keuhkosyöpäsoluja.

Big Pharma iskee jälleen
Valtiollinen syöpäinstituutti ja arvostetut yliopistot eivät tietenkään ole ainoita, jotka ovat kiinnostuneita tästä ihmeellisestä syöpää tappavasta kasvista. Yhdysvaltalainen miljardin dollarin lääkeyhtiö (nimi jääköön mainitsematta) yritti seitsemän vuoden ajan valmistaa kahta graviolapuun tehokkainta syövän vastaista kemikaalia käyttäen viljalti rahaa ja resursseja testaukseen.

Suureksi yllätykseksi graviola tosiaan tappoi syöpäsoluja kuin kone.
Mutta tämä lääkeyhtiö joutui suuriin vaikeuksiin. Yritettyään vuosikausia eristää ja luoda keinotekoiset vastineet kahdelle tehokkaimmalle kemikaalille seinä nousi pystyyn. He eivät onnistuneet. Niinpä heidän testauksensa pysähtyi siihen paikkaan ja he hyllyttivät hankkeen kieltäytyen julkaisemasta löytöjään riippumattomassa julkaisussa.




LE JUS DE COROSSOL, les étapes pour le réaliser


Yksi lääkeyhtiön työntekijöistä ei kuitenkaan voinut elää sen kanssa, joten hän otti salaa yhteyden Raintree Nutrition -yhtiöön, joka oli vihkiytynyt etsimään Amazon-joen kasveja ja valistamaan ihmisiä niiden parantavista ominaisuuksista. Raintreen tutkijat panivat ison vaihteen päälle ja selvittivät kaikki tutkimukset, jotka graviolasta oli julkaistu ja saattoivat ne suuren yleisön saataville.


Vuoristograviola
Äskettäin on löydetty vieläkin uudempi graviolalaji, vuoristograviola. Ulkonäöltään se on silmiinpistävästi samanlainen kuin alkuperäinen graviolalaji, mutta sen hedelmä on liian hapan syötäväksi. Tutkimusten mukaan, vaikka makeammalla graviolalla on vahvoja parantavia ominaisuuksia, vähemmän maistuvalla vuoristograviolalla on ainakin 25 uutta asetogeniiniä, joita ei esiinny sen sukulaisessa. Vuoristograviolalla on vieläkin enemmän asetogeniinisiä annonasiineja, jotka ovat olleet useimpien julkaisujen kohteena johtuen niiden todistetuista syöpää ehkäisevistä ominaisuuksista ja myrkyttömyydetä.
Annona muricataan verrattuna, vuoristograviolan tutkimus on alkanut lisääntyä vasta viime vuosina. Ensimmäisten julkaisujen joukossa oli vuosien 2001 ja 2002 tutkimuspari, joissa japanilaiset tiedemiehet eristivät uusia asetogeniinejä vuoristograviolasta testaten koeputkessa niiden sytotoksisuutta keuhkosyöpäsoluja vastaan. Kemoterapialääke Adriamysiiniä käytettiin verrokkina ja tulosten mukaan useat näistä ainutlaatuisista yhdisteistä osoittivat ehkäisevän kasvaimen kasvua tavalla, joka vastasi voimakasta, mutta hyvin myrkyllistä lääkettä.
Lisäksi on vakuuttavaa näyttöä vuoristograviolan erityisestä sytotoksisuudesta maksa- ja munasarja-syöpään. Tämä tieto perustuu tutkimussarjaan, jonka Kaohsiung Medical Universityn tutkimusryhmä suoritti Taiwanissa. Eräässä vuonna 2004 tehdyssä tutkimuksessa testattiin yhdeksää vuoristograviolan uutta asetogeniiniä. Löydöt osoittivat, että eristetyt yhdisteet vaikuttivat selektiivisesti tiettyihin ihmisen munasarja- ja maksasyöpäsolujen lajeihin.
Toisessa saman tutkijaryhmän vuonna 2005 suorittamassa tutkimuksessa vuoristograviolasta eristettiin kaksi asetogeniinityyppiä ja verrattiin kahdeksaan ihmisen syöpäsolulajiin. Yhdisteillä osoitettiin olevan kohtalainen vaikutus kuuteen solutyyppiin, mutta vaikutukset olivat merkittävästi voimakkaammat, kun graviola asetettiin vastakkain munasarja- ja maksasyöpäsolujen kanssa.
Haluan jättää hetkeksi tämän raskaan tieteen kertoakseni graviolasta potilastapauksen, joka koski Daryl-nimistä yritysjohtajaa Teksasissa. Daryl törmäsi Raintree-yhtiöön ryhdyttyään tutkimaan vaihtoehtoisia hoitoja eturauhassyöpänsä parantamiseen.
Tutkimusten mukaan Darylillä oli yli 20 kasvainta eturauhasessaan. Yksi lääkäri suositti leikkausta. Mutta Daryl ajatteli, että tätä sovinnaista menetelmää käyttävällä hoidolla olisi liian suuri hinta (riski). Hän ei halunnut kärsiä impotenssista ja virtsan karkailusta koko loppuelämänsä. Sen sijaan hän suostui paljon hellävaraisempaan hormonihoitokuuriin (eturauhasen koon kutistamiseksi) ja aloitti tiukan ravintolisäohjelman, joka huipentui graviolaan.
Kahden kuukauden kuluessa Darylin PSA-arvo oli laskenut lukemasta 4,1lukemaan 0,00. (Alle 4 olevaa PSA-arvoa pidetään normaalina. Huolestuttava alue on 4-10:n välillä ja voi johtaa biopsiaan (neulanäytteisiin). Yli 10 on korkea, jolloin syövän todennäköisyys kasvaa.) Ultraäänitutkimus ja useat muut gammasädekokeet myöhemmin vahvistivat, että kaikki pahanlaatuiset kasvaimet hänen eturauhasessaan olivat kadonneet.

Mistä graviolaa löytää 
Kliiniseltä kannalta katsottonuna graviolalla on vielä pitkä matka, koska sen yhdisteitä on tutkittu vain koeputkessa. Huolimatta yhä lisääntyvistä laboratoriotesteistä ja potilaskertomuksista graviolan syövän vastaisista vaikutuksista, se saattaa aina pysyä maanalaisena hoitona. Sitä ei voi patentoida, koska se on luonnontuote, ja ilman myyntiä yksinoikeudella ja suurta tuottavuutta, se ei todennäköisesti milloinkaan herätä suuren lääkeyhtiön tai tutkimuslaboratorion huomiota. Näin ollen emme ehkä milloinkaan näe siitä kliinistä kaksoissokkotutkimusta. Tarjolla olevat tutkimukset ja potilaskertomukset ovat epäilemättä mielenkiintoisia ja jos sinulla on todettu syöpä, sinun olisi lääkärisi kanssa tutkittava kaikkia tarjolla olevia hoitovaihtoehtoja, joihin graviolakin kuuluu.
Graviolaa myy http://graviolaa.fi/


Trinidad Soursop Ice Cream /Guanabana - Episode 187

Uusi preparaatti Rain Forest Herbs -yhtiöltä kohdistuu leukemiaan
Syövän vastaisena ravintolisänä Graviola on osoittautunut uskomattoman lupaavaksi, mutta sillä ei ole onnistuttu saamaan tuloksia leukemiassa.
Siksi Raintree Nutrition on kehittänyt syövän vastaisen valmisteen Ntense-2:n, joka saattaa auttaa ehkäisemään leukemian puhkeamista tehostamalla immuniteettijärjestelmää. Ntense-2 sisältää joitakin samoja ainesosia kuin N-Tense, kuten immuniteettijärjestelmän vahvistajat mullaca ja kissankyntsi (cat’s claw). Molemmat tuotteet sisältävät myös vassourinhaa, joka ehkäisee kasvaimen kasvua. Mutta graviolan sijasta Ntense-2 sisältää kolmea muuta syöpää ehkäisevää luonnonainetta, jotka ovat osoittautuneet lupaaviksi syöpää vastaan.

Simaruba
The National Cancer Institute on ollut tietoinen simaruban ameeboja tuhoavasta vaikutuksesta 40 vuoden ajan, mutta vasta 1978 koeputkitutkimus osoitti, että se sisältää myös dehydroglaucarubinonea, joka merkittävästi ehkäisee lymfosyyttisen leukemian kasvua. Dehydroglaucarubinone kuuluu kasvikemikaalien ryhmään: quassinoidit. Tutkimusten jatkuessa tutkijat löysivät simarubasta addibquassinoideja, joilla oli leukemian vastaisia vaikutuksia. Tätä yrttiä ei toistaseksi ole tutkittu ihmisillä, vaikka muutamat eläinkokeet tukevat koeputkitestien tuloksia.

Anamu
Tämä kasvi ehkäisee syöpää hyökkäämällä suoraan pahanlaatuisten solujen kimppuun. Raintree Nutritionin mukaan tutkimukset osoittavat sen parantavan myös immuniteettijärjestelmää ja lisäävän immuniteettijärjestelmää vahvistavan proteiinin interleukin-2:n tuotantoa. Yksi anamun ainesosista on coumarin, joka saattaa huolestuttaa verenohennuslääkkeitä ottavia. Coumarin voi vahvistaa verenohennuslääkkeiden vaikutusta ja lisätä verenvuodon vaaraa.


Brasilian pippuripuu
Brasilian pippuripuu tunnetaan myös mastiksipuuna ja jesuiitan balsamina, joka on vahva mikrobeja tuhoava aine. Se tehoaa hyvin moniin bakteereihin ja viruksiin. Raintreen mukaan koeputkitestit osoittivat sen tehoavan erityiseen syöpäsolutyyppiin, jota tavataan kurkku- ja ruokatorvisyövässä. Lisäksi sillä on yleisiä syöpää ehkäiseviä vaikutuksia.


Lähde Tomorrow's Cancer Cures Today . 25 secret therapies from around the world (Allan Spreen, MD)




___
___
___
___
___
___
___
___
___

2 kommenttia:

  1. Graviola: What You Need to Know
    Graviola is the ­Portuguese name for a plant that is widely grown and consumed in Latin America. In Spanish-speaking countries, the fruit is called guanábana. Common names for it are soursop, custard apple, cherimoya, and Brazilian paw paw. By whatever name, this tropical evergreen tree produces a fruit with white flesh, many large seeds and an extremely sweet, slightly acidic flavor. Because it is difficult to eat, its pulp is commonly made into juice. In fact, your local grocery store probably sells the popular guanábana nectar.
    http://graviolateam.blogspot.com/2018/05/graviola-aka-soursop-what-you-need-to.html

    VastaaPoista
  2. Origin and Distribution

    Oviedo, in 1526, described the soursop as abundant in the West Indies and in northern South America. It is today found in Bermuda and the Bahamas, and both wild and cultivated, from sea-level to an altitude of 3,500 ft (1,150 m) throughout the West Indies and from southern Mexico to Peru and Argentina. It was one of the first fruit trees carried from America to the Old World Tropics where it has become widely distributed from southeastern China to Australia and the warm lowlands of eastern and western Africa. It is common in the markets of Malaya and southeast Asia. Very large, symmetrical fruits have been seen on sale in South Vietnam. It became well established at an early date in the Pacific Islands.
    The tree has been raised successfully but has never fruited in Israel.
    https://hort.purdue.edu/newcrop/morton/soursop.html#Origin and Distribution

    VastaaPoista

You are welcome to show your opinion here!